Започнах да искам повече секс от приятелят ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Започнах да искам повече секс от приятелят ми
преди: 11 години, 1 ден, прочетена 3294 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 години, а гаджето ми е на 18 години. Първо да уточня- имаме 1-годишна връзка от разстояние и затова има моменти, в които не се виждаме 2-3 месеца. Сигурно разбирате какво желание изпитва човек да прави секс, когато човекът който обича и който си чакъл толкова много време е близо до него. Когато той дойде да ме види правим НЕВЕРОЯТЕН секс всеки ден по 2-3 пъти. Сега за юли ще остане за 1 седмици и бяхме решили да правим секс до припадък. Само, че се получава така, че тази една седмица съм в овулация, а той не иска да прави секс с презерватив, защото му спадал. За Ескапел четох, че не се взима, като бонбонки и е само за спешни случи. Сега КАТЕГОРИЧНО ми отказва да правим секс, защото се притеснявал да не забременея бля-бля. Е, да, ама аз не мога без секс и не мога да се задоволя само с орален секс, а аналния секс го практикувам много рядко... Може ли някой да ми каже, дали ако съм в овулация и правим секс без презерватив и той не се изхвърли в мен, дали ще стане все пак някаква беля! Моля ви пишете коментари приятелят ми идва тази събота - 6 юли!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6a995b778b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви коментари искаш след като си толкова безотговорна към себе си? Секс се прави без презерватив като си с дългогодишен партньор, и си поне на 20 . Поне да беше отишла на гинеколог да ти изпише едни противозачатъчни след като не ползвате презерватив, но презерватива освен от бременност предпазва и от болести. И прощавай, ама на тая възраст на която сте, такова нещо като доверие е много относително. Още повече че той живее в друг град и никога няма да узнаеш кога с каква си е легнал, и той сам може да не разбере ако е хванал някоя болест (тъкмо днес четох за различните болести по полов път и в някои от тях симптомите хич не се появяват на момента). Такова оправдание като това че му спада от презерватива е най-нескопосаното, и всяка жена с опит знае каква небивалица е. Това че му спада е от многото порно и неспособността му да се възбуди при едни нормални условия, т. е. той има проблем и вместо да изяви желание да си го реши (което той няма, защото така или иначе на него му е по-приятно без презерватив), той те кара ти да правиш компромис със здравето и на двамата. И двамата сте незрели, но това е нормално за възрастта, но не е нормално да сте безотговорни след като претендирате, че сте зрели за секса. И също така Ескапел се взима най-много 2 пъти на година, т. е. 2 хапчета най-много (на мен ми се е налагало да го пия един единствен път вледствие на скъсан презерватив, лудост е да го ползваш вместо противозачатъчни). Иначе когато правиш секс без кондом, абсолютно винаги има риск от забременяване, дори и в цикъл. Надявам се не само отговорих на въпросите ти, а и те накарах да се замислиш над други неща.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 79b24eb204
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може ако не го извади навреме, не би трябвало да му спада от презетватива, освен това с него се издържа повече и предпазва от нежелана бременност и полово предавани болести.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5228038d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пффъ, миличка, да вземеш да се стегнеш! Приятелят ти е абсолютно прав: "Сега КАТЕГОРИЧНО ми отказва да правим секс, защото се притеснявал да не забременея бля-бля. Е, да, ама аз не мога без секс и не мога да се задоволя само с орален секс, а аналния секс го практикувам много рядко... "
Въпросът изобщо не е кой има по-голямо желание, а кой проявява малко здрав разум...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker