Жени, мислите ли че съм перверзен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, мислите ли че съм перверзен?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 8324 пъти
Добре това са неща които ми харесва да правя с партньорка
1)Да целувкам краката, интимните и части и да ги лижа с часове(това ми е любимото). Като маже някои части със сметана и течен шоколад.
2)Да съм завързан за нейното легло в оковни и с превръзка на очите да ме изпозлва като секс играчка когато си поиска и да ме държи гладен ако не я задоволя.
3)Да спа в краката и като кученце.
4)Да я обличам всяка сутрин.

Всичко това ми доставя удоволствие да се грижа за нея като богиня.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 565de5b7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Перфектен си, само разкарай шоколада и сметаната по време на секса и ги запази за после.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 39928cce0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не си перверзен, даже никак. Поне според мен. Ей обичам тази фантазия.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 65ed4a81d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами от това, което си описал става ясно, че си падаш по БДСМ. Жена съм, и лично аз не виждам нищо извратено тук. Даже бих се радвала, ако имам сексуален партньор с такива перверзии.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9047f6c8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да, нарича се мазохизъм, но ако си намериш подходяща партньорка, ще сте си ОК.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4aa74b9a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За първото и малко от второто си мисля, че си изгледал доста филми за възрастни, а за останалото мисля, че се възхищаваш прекалено много на кученцата на каишки. Е, ако това са ти мечтите, пожелавам ти един ден да станат реалност. :))

П. П.
Смени ги малко с лявата ръка ;)

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e777636de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   По точките с близане на стъпалата и правенето на френска съм същия. Не чак с часове но и на мен ми е любимо.
С връзването също имам мераци (до сега не съм пробвал). Е с часове едва ли бих издържал, или по скоро едва ли би ми било приятно да остана така след като акта свърши...
Не се смятам за кой знае какъв перверзник. Фетиша към крака се среща при много мъже. Правенето на френска пък си е напълно в "стандартния пакет услуги" така че....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d7184ab57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Перверзно е, но в сладкия смисъл на думата. Бих била много доволна да бъда с някой като теб ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3275e5a543
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам такъв мъж :D , искам аз да контролирам нещата, а той да ми се подчинява и да изпълнява всяко мое желание... да го наказвам, когато не изпълнява, и да го задоволявам по-мъничко, когато ми се подчинява... докато не го накарам да изригне. Иначе като изключим частта с краката... не разбирам този фетиш, но е доста често срещан в днешно време. Мазането по интимните части с шоколада и сметаната е доста изтъркано... лично на мен не ми допада и не ми действа възбуждащо, е ако се прави рядко - да, но всеки ден е омръзващо и дразнещо.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1506585bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ето какво казва тълковния речник на Уикипедия за первезията:
Перверзията е концепция описваща тези типове човешко поведение, които се възприемат за сериозно отклонение, от това, което се смята са ортодоксално или нормално поведение. Макар че се свързва с различни форми на девиация, тя е по-често използвана за описване на сексуално поведение, което се смята за абнормално или прекалено. Перверзията се различава от девиантното поведение, доколкото последното се свързва с разпознато нарушение на социалните правила или норми (макар че и двата термина могат да бъдат приложени към същото нещо). Често се разглежда пренебрежително и в психологическата литература термина парафилия сега се използва вместо[1], този противоречив термин.

Ако толкова имаш желание да се определиш дали си перверзен или не, то първо определи своите граници на това, кое е "норма" Всяко прекрачване на тази норма, ще говори за перверзия.

От друга страна - да, перверзен си, що се отнася до нормата, зададена от обществения и религиозен морал.

От трета страна живеем в 21 век и все по-често обществения морал остава само спомен за стегнацията на минали епохи. Сексът е претърпял развитие в течение на годините. Дори по-садистични елементи като пошляпване, грубо отношение, ролеви игри са вече част от нормалния секс. Оттук следва извода, че хората, особено младите такива (до 40-50год. ) задават други критерии за норма и няма да те определят като перверзен.

Четвърто. Ако въпросът ти е насочен натам дали в нкакъв бъдещ ммомент ще намериш момиче (жена) която да е на едно мнение относно сексуалните ти фантазии и да ги осъществявате, а няма да те помисли за някакво чудовище, да ще намериш. Човек търси ли намира.

Ако историята ти е продиктувана от желанието да чуеш: Супер си!
Е там ти си знаеш.

Плам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: adc1bf7f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Всъщност мога да направя всичко, което си пожелае една жена стига да се харесваме. Нямам засръжки и мисля че по този начин показвам любовта си и колко е специална за мен.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 943b4b2366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Какво е Бдсм? Не ми се смейте не всеки се е родил научен. А и съм на 16 малка съм, за да знам какво е. Някой може ли да ми обясни?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: adc1bf7f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До номер 18 от автора бега да кажа че скоро ставам на 24 години ;) :P

Така>

фетиш-влечение към нещо непризнато или отхвърлено от нормалното общество с една дума табу. В преносен смисъл фетиш е това, което е предмет на безусловно признание, сляпо преклонение.

Абревиатурата БДСМ се състои от имената на следните 3 съставляващи:
BD (на английски: Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина)
DS (на английски: Domination & Submission — Доминиране и Подчинение)
SM (на английски: Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм)

Доминиращ/а
Подчинен/а
Суич (от английското switch - превключвам) - който или която променя своята позиция от доминантна на подчинена и обратно
Ванила обикновено конвенционален секс

От гореизброените аз съм подчинен. Възбужда ме мисълта да бъда в ръцете на доминираща жена. Да се оставя и да развихря нещата които иска да направи. Да видя пламака в очите и удоволствието, което изпитва. Това ми доставя огромно удоволствие. Да си спечеля привилегията да боготворя нейното тяло ксто по този начин задоволя и моите нужди.
За разлика от ванила за мен стандартния секс никога не ми е бил интересен. Както съм написал по-горе BD и DS са неща към които имам влечение описал съм и някои в тях в първия ми пост. Докато SM е нещо към което нямам интерес. Не съм мазохист или садист и не ме влече. Предпочитам сексуалната игра и правилата налагани от моята доминираща партньорка както вече казах с белезници, връзване и дисциплина.
За мен това е нещо много уникално, защото една такава връзка е много по-дълбока от обикновенния секс, защото единия и другия партньор създават много по-специална и силна връзка един към друг.
Тъй като аз съм различен по-мой специфичен начин и имам доста фетиши най-добрата партньорка за мен е жена, която има сходни на моите интереси, но разбира се от другата страна.
Подчинения изпълява желанията на своя господар/ка и по-този начин и двамата са удовлетворени. Тук двата партньора определят колко далече да стигнат. Една доминираща жена цени своя подчинен партньор, но и двамата знаят, че тя винаги ще е над него. Въпреки това тя поема голяма отговорност, защото трябва да внимава и да не мине границата и да го пречупи изцяло както и да го нарани прекалено много.
Много е трудно да се улучи точно кой с кого си подхожда и затова е много трудно да се намери точния партньор.

Моите фетиши за които до момента съм сигурен че ги имам са боготворене на цялото женско тяло, секс-роб и дисциплина.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f9373476bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Без да обиждам автора, но това не е перверзно а банално. Освен това няма нищо по отблъскващо от мъж слуга. Но виждам че тук има доста жени господарки :). А аз се чудех какво им става на тия мъже? !

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: adc1bf7f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20 така мислиш ти, но има много жени които им харесва мъжа да им се подчинява като домашен любимец. Най-малкото няма да хойка безразборно, а ще си стои до нея ще и прави масажи и ще и сервира закуската в леглото. :D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6144163cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Без частта със спането в краката й. Иначе евала, един истински мъж, който е достатъчно силен, за да остави жена да го доминира. Другите са комплексари, ако питаш мен. Иначе ако мъжът до мен се държи като роб ще ми е неловко сигурно... но игрите със завързването и наказанието звучат забавно (естествено и аз съм готова да вляза в ролята на "завързана" за да има баланс :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker