Вече не знам какво да правя!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече не знам какво да правя!!!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 7496 пъти
Здравейте искам да споделя моя проблем, може би някой ще може да ме посъветва... навярно ще ви се стори глупаво и ще си кажете "тая защо пише такива глупости" но нали знаете за всеки неговите проблеми са важни. Преди година и половина срещнах настоящия си приятел. По него време така се стекоха обстоятелствата че съвсем скоро се разделихме но година след това съдбата отново ни събра, и ето че от близо половин година сме заедно. Страшно много го обичам и знам че той мен също. Правим най-невероятния секс... НО проблема е че напоследък е много рядко. За да ви стане по ясно и двамата сме млади на по 25 години така, че проблема не е възрастта. Неговата работа е страшно натоварена и напрегната обяснявам си го с умората за друга жена дума не може да става сигурна съм в това колкото и наивно да звучи. Въпроса ми е какво да направя аз много обичам секса и това че не мога да го правя ме побърква.. опитах всичко изненади секси танци, костюмчета и какво ли не знам че му харесвам и го възбуждам но той няма сили а искам той сам да проявява по-често инициативата. Усещам че липсата на секс много ме изнервя а това с нищо не мога да го заместя и това пречи на връзката ни. Моля ви ако ще ми пишете глупости спестете си ги ако някой ме разбира и може да ми помогне да пише защото наистина е много важно за мен! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8a559096bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм на 24г. и имам същия проблем с моя приятел. И ние го правим рядко, защото той е мега ангажиран и следователно изморен после, а и не живеем заедно, та в добавка нямаме и терен. Абсолютно същата ситуация като вашата – обичаме се, прекрасен секс и взаимност, но... Ще ти кажа как аз понякога, подчертавам, само понякога, успявам да притъпя чувството за незадоволеност: мастурбирам или просто се ангажирам с други неща и гледам да не мисля за секс изобщо! Всъщност тези две опции не решават никак проблема, напротив, понякога го обострят, защото в период, когато съм се успокоила и не ми се прави ставам вяла към ласките му, което е много глупаво, но така се случва, после той успява да ме възбуди с допир и целувка, но съответно няма проникване и аз полудавям буквално. Не зная при теб как е, но при мен желанието за секс е само с него, т. е не съм помисляла за изневяра, защото желая само приятеля си. Ако при теб е така – супер, ако ли не, въпреки, че напълно ге разбирам и знам какво е онова тягостно чувство, което усещаш, те съветвам да не му изневеряваш. Ще си съсипеш връзката и после ще съжаляваш. Опитай с горните 2 стратегии, знам, че изобщо не са особено печеливши, но понякога помагат. Трябва да проявим разбиране, няма как. Да го погледнем от добрата страна, в тези трудни времена нашите момчета имат работа и съответно гледат да а запазят, което е знак за стабилност все пак. Обичайте се и повече интимни преживявания!
P. S. Сетих се, че не обсъдихме варианта вибратор, но аз за сега не съм склонна на него. Така или иначе ни липсва близост с тези хора, а вибраторът не ти я дава, но пък не пречи да опиташ, ако смяташ, че на теб ще ти е по-добре така.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 03beb82fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето малко глупости - не мога да ти ги спестя, съжалявам.

Ти си егоист.

И вземи си купи вибратор или по-често използвай ръчичката, за да не си толкова нервна.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d68626666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вибратор не ползвам а ръчичка доста често :) Това обаче няма как да го замести след като секса с него е невероятен... може да съм егоистка, но аз също съм адски ангажирана но за това винаги намирам време и сили. Секса е адски важен за връзката ако не е хубав или го няма човек добре трябва да си помисли. А относно изневярата НЕ НИКОГА аз не искам друг. Опитах да спортувам през свободното си време гледам филми чета книги но това те разсейва само за момента. Ние сме постоянно заедно и това е още по-лошото лягаме си вечер и само при допира на кожата му аз се побърквам а той просто ми казва чакай малко мило след мъничко но след "мъничко" той вече спи и няма вероятност да го събудя... разбирам че го прави за наше добро всичко това ми е ясно но въпроса ми беше какво мога да направя поне малко по-често да го правим.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cf988c1609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И събота и неделя ли работи? Отпуска няма ли? Сутрин рано като се е наспал, пак ли е уморен за секс? ако го събудиш с една хубава свирка, дали няма да намажеш или ако се намъкнеш в банята при него.

Ако му кажеш "Слънце, напоследък виждам, че си пребит и не поемаш инициативата за секс, затова сега аз ще я поемам - за мен не е проблем" дали това няма да пооправи нещата.

Ако му намекнеш нещо от сорта: "Живота е крехко нещо, внимавай да не ме нараниш", когато ти откаже секс?

Ако вечер организираш да излезете за половин час на заведение или на разходка и му го налапаш в колата - дали ще ти откаже?

Бъди не толкова изобретателна, а безкрайно мила и търпелива. Показвай му колко много го подкрепяш в това, че работи и как се радваш за него, че се развива и трупа пари. Показвай му, че си му благодарна.

Хайде, успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d029056022
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 2, сексът в една връзка е изключително важен. Не става дума само за оргазми, а за интимност между двамата. Не случайно хората казват, че всички проблеми в една връзка могат да бъдат решени в спалнята. Ако няма секс нещата се скапват! И го казвам от опит.
В продължение на 2 години с приятеля ми почти не правихме секс (веднъж на 3-4 месеца. Връзката ми е дълга (8 години), но липсата на секс я съсипа. И той имаше проблеми в работата. Аз проявявах разбиране. Поемах инициативата, но когато ти обърнат гръб няколко пъти спираш и това да правиш. Постепенно разочарованието и нервите си казват своето и връзката се скапва. И в момента сме стигнали до там, че аз се чудя дали да не си събера багажа и да се изнеса. Защото нещо в мен умря и вече нямам желание да правя секс, да проявя инициатива. Казах го на приятеля ми. Той твърди, че ме обича, че не иска да си тръгвам и че вече не е напрегнат и му се прави секс, но от последният път като говорихме не е направил нищо (вече 1 месец). А аз не искам и няма да направя крачката. Рано или късно нещата ще приключат, точно заради липсата на секс и прекалената му ангажираност с работата. Просто оставихме всичко да се съсипе - не обърнахме внимание на проблема, когато трябваше да го направим.
Мила, трябва да проведеш сериозен разговор с приятеля си на тази тема. Не може и не трябва нещата да се оставят така. Колкото и да се обичате липсата на секс ще се отрази пагубно на връзката ви. Ако имаш желание прочети малко от съветите на Наталия Кобилкина (има собствен сайт и регистрацията е безплатна).
Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3374dab325
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много добре те разбирам и зная как се чувстваш. Била съм в твоето положение преди години и ще ти кажа точно какво ще се случи. Тогава бях на 26, също като теб влюбена в него, исках само и единствено неговото тяло, целувки, внимание, всичко, което една влюбена жена желае с любимия. Той много работеше. Вечер се връщаше, вечеряше и почти заспиваше на масата. Опитах с всичко, с което и ти... без резултат. Така минаха докато се усетя 10 години. Той се успокой в работата си, нещата дойдоха на мястото си и започна да иска секс дори повече от мен... Това е. Няма да критикувам, няма да заемам страна. Просто разказах една история, която много от нас добре познават.
Ж40

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 107e1ca439
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Изобщо не си егоист. Аз съм в същото положение. Вече 1 година секса е почти мираж. Женени сме и имаме малко дете. Мъжа ми работи почти без почивен ден и до късно, а отпуската е мит. Може и да не ви се вярва но е така. Искаш отпуска може ама неплатен. Израза платен отпуск в тяхната фирма не съществува! Та по темата:връща се пребит, яде, къпе се, става 22часа ляга и докато легне и вече е заспал. В месеца 1 път правим секс. Изнервена съм до крайност. И най-малкото нещо ме изнервя. Поемах инициативи, правих изненади, ходих гола, разчеквах се без гащи срещу него докато гледаше телевизия. Лягах си преди него и преспивах детето рано само и само да правим секс, но уви. Лошото е че детето често заспива дори и след мен. Но съм го пращала при баба му и пак секс няма. Разговори водех, подсещах, панаири вдигах, скандали, но нищо не постигнах. Една вечер ми изкипя тотално и го притиснах да ми каже защо правим секс 1 път в месеца? След дълго вадене на ченгели ми каза, че нямал нагон, не изпитвал нужда от секс. Ревах цяла вечер. Акъла ми не го побираше как така няма желание, нужда, нагон. Вярно връща се страшно уморен от работа. Много му е тежка работата. Но за 1м 1 път секс не съм съгласна. Не ми изневерява със сигурност. Знам му точното разписание на отиване и връщане. Работи на близо. Всички пари минават през мен, така, че няма как да изхарчи дори и 2 лв за да отиде да изневери. На работа са само мъже. Е реших да го оставя сам да се сети за мен, но уви. Дните си минават, а той не се сеща за мен. Спрях да се самозадоволявам, защото все се надявам, че вечерта ще има секс. Да ама НЕ. Вчера ми дойди и даже не му казах с цел вечерта да се сети за мен но уви. А за сутрешен секс не може да говорим, защото тръгва рано за работа. Ние сме млади хора. Имам нужда от секс по-често. Хубава съм. Може да съм раждала, но имам перфектно тяло. Заглеждат ме. И накрая резултата е секс 1 път в месеца. Вчера прочетох из нета за изследване на нивото на тестостерота, та сега се чудя как да го накарам да си направи това изследване, но ще го направи!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c19f001cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Така и аз да изкажа мнение по въпроса, няма такова нещо изморен, изтощен, не ми се прави или тем подобни, винаги има време за секс. Аз съм мъж на 34 работя по 12-14 часа, връщам се като прибит и никога не съм отказвал секс никога подчертавам никога. За мене няма обеснение въпроса, винаги съм готов за приятелката си, на сън ме бута и почвам само да иска не ви знам какви са тия мъже не ми го побира главата, обеснението е само едно колежка на работата или извън нея това е....

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a4361a9a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичета, ще ви разочаровам, но най-вероятно има друга... или мъжете ви са болни /ниско ниво на тестостерона/ Да, номер 8 - и за твоя се отнася това.
Когато бях малка още баба ми едно нещо ми каза - един ден като имаш мъж, не го следи - който иска винаги ще си ходи, колкото повече следиш, толкова по-лошо ще става. Добри съвети ми даваше баба ми, която ме е отгледала, но не послушах най-важният - да не се занимавам с женен мъж. За съжаление бях млада, престъпно млада и престъпно наивна и самотна в новия голям град, в които учех и работех и не познавах никого. Той ме преследва, преследва и накрая и аз се влюбих и забравих всякакви съвети и всякакъв разум. Бях с години любовница на женен мъж. Знам му всичките начини и методи да се измъкне и да се виждаме. Да, работата беше най-голямото оправдание и действително работи много и много тежка и отговорна работа предимно с мъже, които се прекриваха един друг.
Номер 8, това с парите ме разсмя. Моят човек и 1 лв. не беше похарчил по мен. Неговите пари също минаваха през жена му и тя така си мислише, че го контролира, но уви - който иска да ходи го прави. Не е нужно да казвам, че през времето, в което съм била с него той почти не е спал с жена си, а в последните 2 г. изпитваше физическо отвращение към нея. По неговите разкази разбрах, че той си е имал винаги любовници, дългогодишни, сериозни и никога не е бил верен съпруг.
Е, животът си знае работата. Човекът страшно лапна по мен, когато аз вече бях охладняла достатачно, за да мога да мисля разумно. Обичам го много, но сега аз владея ситуацията. От 8 г. съм негова съпруга. Той ми е верен, знам го със сигурност, защото само една бивша любовница може да ги усеща тези неща, но неговите магарии му се връщат с пълна сила. Непрекъснато трепери да не му изневеря, непрекъснато изпитва ужас от това. Истината е, че съм имала десетки възможности и без да ги търся, а той никога нямаше да ме хване... , но не съм такава жена просто.
Затова и съм убедена, че вашите мъже ви изневеряват, защото по-лесно от това няма. Когато мъжът изневерява, той е задоволен и няма нужда от консумация у дома. Нещо повече - връзката с любовницата му може да е толкова интензивна, че да изпитват дори погнуса към вашето тяло. Така е в крайна сметка при всеки влюбен човек. Много добре знаете от самите себе си, че не можете да пожелаете друг мъж, защото обичате съпрузите си. Защо мислите, че мъжете ви могат да ви пожелаят, ако имат любовница, към която имат чувства?
... , е може да е и от тестостерона, но при млади мъже това е много малко вероятно.
Ако ви отказват дори свирка, значи няма как да е от умора. Моят мъж работи по 10-12 ч. на ден, случвало се е да работи и повече, но без секс не сме били никога, а сме хора на възраст вече. Най-големият ни рекорд без секс е 2 дни. Случвало да сме разделени заради професионални и лични ангажименти, но наваксваме много добре. От 1998 г. сме заедно, имаме и деца. Правете си сметката дали вашите мъже са ви вярни. За моя си знам, била съм му и любовница и знам, защо един мъж не консумира у дома - просто консумира навън.
Надявам се да съм Ви помогнала все пак. Прочетете историята на Ж40 - типично. Просто човекът е скъсал с любовницата си. Нормално, повечето такива връзки завършват така и човекът се е върнал ще-неще при жена си. Поздравявам я за търпението, заслужава само хубави моменти от тук нататък и е доказала, че обича този човек въпреки всичко.

Работата е най-голямото оправдание на мъжете, но не им вярвайте. Не само вашите мъже работят тежка работа. И вие като жени имате своите ежедневни задължения, които не са по-малко тежки. (психическо натоварване, умствен труд, притеснения по болни роднини, деца, раждания, женски проблеми.....)...не говоря за Олимпияди, но за един „прост“ секс по принцип винаги има време и желание е, ако не си консумирал навън де..., което не струва пари, мили дами. Обратно на предубежденията да имаш любовница не струва пари - нито можеш да отидеш с нея на кафе, нито на ресторант, на едно кино не можеш да я отведеш. Как си ги представяте вие тези неща, не знам.
Колкото до удобно време, то се намира. Работих навремето в голяма фирма - срещу офиса ни всеки знаеше, че има публичен дом, маскиран като хотел, където мъжете ходеха в обедната си почивка. Правете си сметката дали изневярата не е лесна по принцип. Проститутките струват пари, но любовниците не струват пари, а средно по 1 ч. време на няколко дни, което вие няма как да засечете - винаги може мъжът да каже, че е извънреден труд, спукала му се е гума, бил при приятел, на лекар, зъболекар, в задръстване. Просто не искате да видите очевидното от чувство за самосъхранение - разбираемо.
Как бих постъпила на ваше място - нямам представа, честно казано. Никога не съм оставала без секс с мъжа си - и като любовница, и като съпруга и от собствен опит ви казвам, че влюбеният мъж иска по принцип да бъде предимно с една жена. Забежки не можете да засечете, но ако системно липсва желание за секс, определено или мъжът е болен, или има редовна, сериозна любовница, най-вероятно с чувства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 62d6fcb056
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам момичета... Дори малко ви завидях. Омъжена съм от 15 години и съм все с един мъж. Поради ред причини никога не съм имала нужда от секс. Вярно не съм била с мъж които да ми влезе под кожата и да го желая така силно за това не ви разбирам съвсем. Но моят е строителен работник -вечно е пребит от работа... Ама все иска. Аз пък искам да ме прегърне в леглото да ме гушка и да заспиме. Ако откажа секс завърта се и краи. Няма нежност. За това и аз почнах да се дърпам не искам ни целувка уста ни прегръдка. Нищо. Кое е по зле не знам. И не проумявам млад мъж да не иска секс системно. Та мъжете само за това мислят. И според моя секса е най-важното. почудих се чак като прочетох!

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 790e72254e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спри му порното на твоя човек ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ef53a8eba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен това е оправдание! Аз съм на 24 години и с мъжа ми сме заедно от 7 години! Той работи тежък физически труд-занимава се със грубо строителства - зидаро-кофрожист! Става сутрин в 6 и в 6 и 30 отива на работа. Прибира се в 21 от работа. Колкото и да е изморен винаги намира сили за секс. Просто той каза, че го намира не за задължение, а даже така се разтоварва от напрежението от тежкият работен ден и т. н. Правим около 5 пъти седмично секс. Според мен или си му омръзнала или си има друга. Човек има ли желание ще намери начин. Няма ли желание ще намери оправдание.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3374dab325
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Скъпа номер 10, овца да бях щях да забележа за 10 години, че мъжа ми има любовница. Нищо такова мила. Нито нисък тестостерон, нито жена на хоризонта. Просто има мъже работохолици, не зная твоят какво работи, но моят има бизнес и от него зависят много хора и пари. Това е причината. При мъжете има един страх, че не успеят ли до 30, после изостават в класацията и са неудачници. Това при тях е по силно и от секса и от любовта.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 044cf3439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Добре, не ти ли е жал, че е толкова изморен и изтощен? Щом толкова го обиаш, няма ли да се чувстваш зле, да прави секс с теб само заради твоето желание? Не смяташ ли, че и той предпочита да не е убит от работа, а да се отдаде на секс? Просто живота не е само удоволствие. В края на краищата - маструбирай. Твоето си е чист егоизъм.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5516021f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До №10 : това, че си откраднала нечий съпруг и този нечий съпруг се е поддал на провокациите ти или просто е искал, не ти дава никакво основание да поставяш всички мъже които не искат секс под общия знаменател на изневеряващите. Като този твой бивш любовник и вече настоящ съпруг!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ddc8521453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Време е наистина мъжете да проумеят, че това не е егоизъм, а нужда от близост! И аз съм в твоето положение, автокре! И мене много ме изнервя! Накрая все се караме за глупости, защото аз съм изнервена до крайност...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4b0d4d5b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Работата не може да бъде вечно оправдание за липсата на секс. Нещо друго се крие зад нежеланието. Извинете, но един секс може да бъде и съвсем спонтанен и не е нужно да трае часове, понякога и 15 минути могат да бъдат достатъчни, преди работа, посред нощ и тн.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d68626666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много интересни неща прочетох... дали ми е било жал, да понякога си казвам защо заради моето желание да го карам.. то това на сила не трябва да става. НО аз знам че на него му харесва когато започнем всичко е перфектно... въпроса е да почнем... а това за колежки любовници и такива работи е абсурд. Той работи на 2 минути от в къщи знам колежките му знам какво прави звани ми през 10 минути да ме чуе няма начин. Аз за парите сметка не му държа той сам ми казва всичко... но знаете ли има нещо друго сега като се замисля приятелят ми свършва много бързо дали и заради това не иска. Постоянно ми повтаря че му е неприятно за дето не може повече а след като свърши вече съвсем няма сили за още.... просто незнам какво да правя радвам се че доста хора явно ме разбират, а това че съм егоист моля ви се какъв егойзъм??? Аз го обужавам имам нужда от него, а и не го карам на сила просто исках съвет какво мога да направя за да правим секс по често.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 05202eab17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да отиде на преглед при андролог, да му изпише нещо щом няма нагон, желание. От някъде идва това, ако не е от стрес и напрежение, може да има някакви медицински причини.... Как може млад 25 г. мъж да не иска/да няма желание за секс-не е нормално това.

И ако нищо не помогне... много си млада, за да се лишиш от това.


Към н2
Не наричай момичето егоист. Всяка жена иска да се чувства красива и желана от партньора си. Липсата на секс е подтискащо и смазващо преживяване за една жена. При секс се отделят хормоните на щастието-серотонин и допамин и човек се чувства приет, желан и щастлив.... Ееее, как да е без значението за една връзка. Хайде стига глупости... Вибратора и ръчичките са за допълнение към "основното". И при положение, че си има партньор не е ли нормално и естествено да иска него, а не вибратора и ръчичките си. Все пак говорим за млади 25 г хора, живеещи заедно, а не за 70-80г самотни старци.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 274ce4e854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Бъди малко търпелива, ако той има много работа просто той е много изморен и няма сили да го направите. Бъди търпелива и ще му се до иска... И според мен това не е глупост... ще му се до иска някога...

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3880cc4e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако проблемът е в бързото свършване, то има естествени способи за удължаването на акта, като най-простият, а и доста ефикасен е да пие известно време отвара от билката Бабини зъби. Тя ще повиши по естествен път тестостерона в организма на мъжа ти, ще удължи ерекцията му, а и желанието му за секс. И това в крайна сметка е една билка, няма да му навреди. Послушай ме и няма да сгрешиш:)
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 43cd9f3476
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Мъж 35г Аз съм Психолог и добронамерено искам да ви споделя един съвет, когато мъжете ви отказват секс, не всичко се дължи на тяхната продължителна интензивна работа, задайте си въпроса те дали мастурбират, защото всички тук ще ме псуват, Как една мастурбация вреди на връзката, а тя ужасно вреди, аз се запознавам с такива хора доста често който споделят силно че мастурбирането им вреди на техния полов живот, защото са привикнали към виртуалните грубости и мацки и се нуждаят от повече и повече, сигурен съм че доста от вашите съпрузи мастурбират но няма да го споделят с вас никога и проблема няма да бъде решен никога ( Просто жената на въпросния съпруг ще почне да ходи по други мъже който да е задоволяват по добре и така.. Надявам се някой да се вслуша в съвета ме и да спре с това за да направи жена си по щастлива!!!

(Как вреди мъжкото мастурбиране на половата връзка: Когато един мъж започне ежедневно да гледа порно филми на работата си или у дома, той започва да иска все по различни порно звезди все по гримирани и по груби ласки, и така с времето нещата стават все по зле, успех на всички и знайте че винаги може да спрете и да започнете силен полов живот!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1fc1c7e5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 10. Чета те и не мога да повярвам как сама си нарисувала карнитнка, в която само ти си вярваш. Две години жена му на твоя го е търпяла без секс??? Не. Той и там се е отчитал, но на теб ти е казвал друго.
Аз като една бивша на мъж с любовница ще ти го кажа така: Когато вече не ми дремеше на малкото дупе за него му скъсвах шортите от секс селд като казваше на милото колко го обича. Пише и един СМС за лека нощ, казва, че жена му мрънка пак, че не обръща внимание на детето и познай какво се случваше :)) После му набих шута и тя победоносно си го прибра. Все още го придружава на всяка среща с мен /няма как, трябва да се виждаме заради детето/.
На секса пречат много неща. И съм напърно съгласна с № 24. Аз ако искам секс и мъжа ми примерно е 4-5 дни в почивка, лесно го получавам. Без нито една дума. Въпрос на движения, намеци... Но когато няма достъп до порно и време за ръчна. Му личи и тогава секса ни е най - хубав.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9e9749d301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Госпожо Психолог, убеден съм, че разбирате от работата си и може би има зрънце истина в думите ви, но повтарям - зрънце - ни повече, ни по-малко. Имал съм спорове с психолози на всякакви теми и честно казано не съм впечатлен от капацитета им да анализират правилно ситуациите или поне да дават прагматични отговори на поставените въпроси, това само показва колко незрели са те в работата си. Ами вслушайте се в това какво самата вие казвате - откажете мастурбирането и всичко ще е наред? ! убедена ли сте? ! Това, че мастурбирането се оказва пагубно за половия живот на 1 на 100 мъже прави ли от тази статистическа грешка повод за отказ от мастурбацията на фона вероятно на разреден секс при 30% от мъжете, а може би и повече, какво ще кажете за останалите 29%, при които проблемите са от друго естество - физиологични, психични и Бог знае (не и психолозите) какви други?
Дедукцията е много опасна, особено за работа като вашата, с философски категории ли ще лекувате психиката на хората?
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 554860fc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторката, купи една билка, мака, на прах. Бъркай му по една лъжичка с нещо сутрин. Дава тонус, да видим, ще помогне ли. ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d68626666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ооо ще я пробвам тая била мерси, а относно съвета на професионалиста искам да кажа че при нас аз съм тази която мастурбира често приятелят ми го прави много рядко няма вариант аз да не разбера... за последните 4 месеца 2 или 3 пъти на него това не му харесва особено от доста време. Много благодаря на номер 21 радвам се че някой найстина ме е разбрал как се чуствам. Липсата на желание у него ме смазва :(

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 221fc86a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторке аз съм в абсолютно същата ситуация. Обаче моя приятел споделя, че много му пречело напрежението и проблемите в работата, а и отделнно ние често се караме... и то доста бурно- това също му убивало желанието за секс. Обаче при мен така се случи, че както много го обичах и не можех да пожелая друг, измислях всевъзможни еротични изненади, постоянно тренирах и бях на диета една, вечер се поддадох на атаките на друг мъж и му изневерих. Изобщо не ми беше хубаво, защото не успях съвсем да се отпусна да не мисля за приятелят ми. Чувствах се странно, че друг пенис влиза в мен, а не познатия. Но онзи явно супер много ме хареса. Постоянно ме търси, постоянно ми обяснява колко много ме желаел, как само като се сети какво сме правили и се надървял... Била съм адски красива, перфектна и добра... Точно това внимание към мен, което абсолютно липсва от моя приятел. Е, малко си нахраних егото и самочувствието. А озни го оставям в резерва. Ако моя не се опомни, поне ще имам надарен и способен любовник, който ме обожава и е винаги готов за мен... :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ab698fcfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ами виж да не е гей аз също работа много между 12-16 а някои път и по 20 часа пътувам много пребирам се пребит но когато става дума за секс умората минава познавам хора като мен и никой няма такива проблеми просто мисълта че когато се върна ще има секс ми дава още сила

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e6b4e15418
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Прави ли ви впечатление, че мъжете, които работят тежък физически труд обикновено нямат проблеми с либидото, а това по-често се случва на интелектуалците и поемащите отговорности в работата си?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1c8337be8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Точно така е, както пише психологът /номер 24/.
Само последното, което написа съвсем не е така: "винаги може да спрете".
Не, не...
Преминат ли определени граници - няма връщане назад. Порното е вид наркомания, а уврежданията често са необратими.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 781f5be50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Решението на проблема ти е много просто. Без това живеем във време на равноправие между половете, така, че нищо няма да ти коства да си размените социалните роли - ти да вадиш парите, а той да домакинства и така той ще има сили и желание за секс. Обаче се опсаявам като се връщаш утрепана от работа и стрес дали ти ще имаш желание. :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ecb2ea31c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Здравейте! Пише ви мъж, който има същия проблем, като описания тук, но с жена ми. Заедно сме от 16 години, женени от 10 и двамата на по 35. Погледнати отстрани сме перфектното семейство - поддържани, с хубави професии, прекрасно детенце, но... Тук идва и неприятната част. Сексът у дома е като малък празник. Признавам си, че аз непрекъснато искам и няма как жена ми да ми откликва винаги, но когато започне да ме подминава у дома, все едно не съществувам, направо се побърквам. Искаше да й помагам в домакинството - правя го непрекъснато, а и отделям много време на детето. Точно, когато помисля, че всичко е наред и може да се насочим към спалнята за забавления, получвам груб отказ. Мислил съм само за секс, бил ми много голям, боляло я и куп такива. Добре, казвам аз, дай да видим как да решим проблема и нещата да се оправят. Но не би. В отговор получавам да не я занимавам с глупости, защото много работи, изморена е, а и секса за нея нищо не значел. Ако реша да я изчакам тя сама да прецени кога ще иска, то просто не се случва. Всичко това се случва последните няколко години.
Признавам си, че след поредния отказ ставам нападателен/словесно/, но както се досещате, нещата стават още по-зле. Усещам как сме се отдалечили безкрайно много един от друг и няма да мога да издържа дълго така. Обичам я, желая я, харесвам я, но накърненото его след всеки отказ вече започна да ми се отразява. Завиждам на мъжете, на които жените им ги изненадват със секси бельо и други подобни глезотийки.
Признавам си, че около мен има много жени, които проявяват интерес към мен, аз засега отхвърлям офертите, но не знам още колко време ще мога да се владея.
Поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b6113dbac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   И при мен е така но в обратен порядък. Жена ми работи като технолог в един сладкарски цех. Собственикът е един изрод, алчен за пари и ги третира като роби, жена ми работи и като технолог и като работничка, връща се пребита, подтисната, уморена и за секс остава само неделята, най-много, ако успея да се вредя и в съботата през деня! Събота вечер ми е време за пиене, имаме гости или сме на гости, стоим до късно и не остава време за секса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker