Не правим секс, понеже не му става и взел че купил виагра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не правим секс, понеже не му става и взел че купил виагра
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 12527 пъти
Нормално ли е млада двойка в разцвета си да използва виагра? Аз съм жена на 26г., а той на 28г. и секса при нас просто отсъства. В началото правехме секс всеки ден по няколко пъти, а няколко години по - късно - веднъж в месеца за по 4 - 5 мин. Той няма желание и дори да започнем му е мек и не става. Имал желание, но не му ставал. Аз не чувствам да има желание. Днес както винаги всичко се провали и аз се разстроих, защото съм изморена месеци наред да бъда отбягвана в най - добрата си възраст, да ми липсват ласки и нежност, а той никога да не го коментира. Отиде до аптеката, чел в интернет и си купил някакви хапчета подобни на виагра за да получи ерекция, представете си. Казах му да не пие, но той каза, че не били вредни, че искал да опита и т. н. Изказа се, че проблема му бил в ума - чувствал се зле, че изкарва малко пари (450лв. ) и му спадало самочувствието на мъж и оттам не можел да му стане, защото мислил само за това. Дали пък да вярвам. И аз имам проблеми, ама чак пък до там не съм стигнала.

Мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 25cc024328
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нормално на тази възраст да не му става. Аз съм му набор и също не ми е перфектен живота, но мога да го правя всеки ден по няколко пъти и не ми е никакъв проблем да вдигам самолета. Предполагам, че и с повечето ми връстници е така. Според мен задължително трябва да отиде на лекар или психолог (ако наистина проблемът му е психологически).

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c7f6fa8135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ами подкрепи го човека.. явно прави усилия, за да си купува и виагра : )) а пък ако не става, не става... има и други мъже

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 06d269037d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момчето се старае за теб. Явно е притеснен доста. Трябва да го предразположиш - да се отпусне и да забрави проблемите 200 гр. уиски/ракия и е твой :Р

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4cf57294e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Съжалявам, че ти го казвам, но и ти имаш малко вина за това. Жената трябва да успокои мъжа и да му помогне в тези случаи, а ако това не се случи предполагам, че това което е направил е следващата логична стъпка. Мисля, че се е отчаял. Иди при него и поговорете, кажи му че си до него и това не ти пука (нищо че не е така), успокой го и го възбоди, все пак си млада жена в разцвета си! Дръж се различно, закачливо, всеки мъж си има фантазия, която го възбужда. Ако няма желание за това си има причина( не казвам че си 100% ти) намерете я и му помогни да я превъзмогне! Поцелавам ти успех и бляскаво завръщане на пружините!
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5562a3e38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   И какво ти пречи виаграта? Защо си против? Не мога да те разбера. От една страна искаш, да имате добър сексуален живот, от друга те е яд, че човекът прави всичко възможно, за да се случи това? !
Мисля, че проблемът е в теб. Между редовете тук прозира твоето доминантно състояние, което комплексира партньора ти. Първо разбери ти какво искаш и какво си готова да дадеш за връзката Ви.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c4da1fdd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявам се, но и аз ще те упрекна. "И аз имам проблеми, ама чак пък до там не съм стигнала. " Ти и той сте много различни! Ще си позволя малко вулгарност: къде има да стигаш ти - разтваряш краката и... ако трябва търпиш. При него - един орган се пълни с кръв, при (не съвсем добре разучена) команда от мозъка. По принцип - условен рефлекс, но значително по-сложен от експеримента "със слюнката на кучето".
Не отхвърляй така пренебрежително посягането му към медикамент. Ако "вдигне самолета" с медикамент, ще трябва да търсите причината, защото такава най-вероятно има и след преодоляването й няма да имате нужда от "химия". Все пак по-добре ще е да му предложиш да опитате по по-естествен начин: смяна на обстановка - екскурзийка, спокойно хотелче, лека разходка, приятна вечер в заведение, алкохол - според колко може да носи (да не проспи най-важната част... ), може би еротичен или направо порно филм и много внимание и ласки от твоя страна. Всичко това да се случи максимално естествено, без предварителна заявка, че едва ли не това е много важен изпит за него. Ако "нещата се случат" ще следва постепенно да откриете и отстраните факторите причина за провалите. Ако не - може би ще по-добре да си потърсиш друг. И за двама ви!

М 47

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d829a9bb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторката:
Здравейте, там е работата, че го подкрепям и правя всичко, но идва един момент, в който се отчайваш. Много е подтискащо човека до теб да има нужда от виагра за да прави секс с теб. След като изпи хапчето не стана нищо, натискахме се около 10 мин. и пак нищо, аз просто спрях, защото не може да правим супер възбуждащи неща и той да е абсолютно спокоен там долу. Не сме зле с парите, и аз взимам добри пари, той изкарва допълнително, отделно в сметката имаме около 10 000, и имаме скъпа кола и т. н. Имаме си собствен апартамент, какво ни е толкова зле не разбирам. Все не е доволен.
И на мен ми е зле, в депресия съм доста често, но тези неща не ми влияят така, имайки предвид, че жените правят секс с ума, а не мъжете.
Не съм против него и не съм зла, но ми е много угнетено, заради липсата на секс. Не знам защо с години е така.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c86e6f63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Имаш мъж, който се притеснява, че изкарва малко пари и не вдига самлета, обикаля по аптеки, интересува се, пробва.. само и само да си доволна. А ти реагираш остро.. хм..

Чудя се как ще се казва любовницата му. Катя.. Катя ми звучи добре.

Сега сериозно. Той опитва всякак да ти угоди и да си щастлива. Не заплатата му пречи да го вдигне, а ти. Звучиш супер глезено.

Ти уста имаш ли? Колко често му правиш свирки на човека? Колко често му казваш, че няма проблеми и си щастлива от това, че сте близо. Колко често му помагаш да изпита възхищение от тялото си?

А с последното изречение изби рибата. И ти си имаш проблеми. Е браво бе. Значи извинявай много, ама аз семейство не виждам. Виждам двама души, които гледат в съвсем различни посоки. Единия си е за себе си и се опитва да се справи, а другия се е отделил и той си имал проблеми. Те не са ли ви общи, по дяволите. Защо сте : той и аз. Защо не сме ние, заедно, които се опитваме да решим проблема и да съхраним връзката си?

жена на 26

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d829a9bb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторка: Не комплексирам партньора си, защо си измисляте? Никога не съм била остра с него за тези неща, говорим и реагирам съвсем спокойно, дори не сме скарани. Просто и двамата сме тъжни, като не се получи просто се гушкаме и си говорим...
Той казва, че му е зле и нищо не помага, защото повечето мъже на тази възраст имат бизнес и фирми, пари и т. н., а той не.
И честно казано ме беше страх да не му стане нещо от хапчето.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c86e6f63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Добре, не си зла кучка... сега вместо да се дърпаш толкова, помисли как да си полезна. Не оставяй всичко в неговите ръце. Имате проблем в секса - решете го. Помогни малко (не с тъжна физиономия и очакване: сега ще стане ли) Забрави го този пенис за известно време. Кажи му, че си гледала порно и там две мацки са се таковали с пръсти и го помоли да те задоволи така, дате целува отдолу. Свърши или ако не можеш поне го изиграй хубаво. Покажи му, че ти е кеф, каквото и да правите. Дръж се малко като кур*а, облечи се секси. Играйте роли. Забрави това, че не ще да стане или като стане нему е пълна ерекцията - просто опитай да не мислиш за пениса му. Мъжете имат и други ерогенни зони - наблегни на тях. Гали го по аналния пръстен, пробвай даже с езиче.

нека не си мисли, че си престанала да го желаеш само защото му е мек.

А парите...
Оставяй го да купува някакви неща, Нека се чувства полезен. Като ти се обади му кажи: Мило, мини през магазина и купи хляб, моля те. Преценявай моментите така, че да знаеш, че има пари в себе си за да не го досдухаш.

нека се чувства мъж. Търси го за съвет постоянно. Измисляй си ако трябва някакви проблеми и му искай мнението, а после му кажи "не се бях сетила за това. Благодаря - страхотен си"

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d829a9bb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aвторка: Да, ще бъда мила с него и ще го подкрепям, но той смята това да гледам порно и да се самозадоволявам за грях и после се държи зле с мен... той мрази порно. Ще намеря начин... мерси много за съветите!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c86e6f63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ауч! Това с порното направо ме втрещи.

защо така пуритански го раздава този мъж?
Тук имаш мацка много по-други проблеми и много по-дълбоки и едва ли някой непознат от сподели. нет ще може да ти помогне.

Опитай го да го накараш дасе чувства полезен и необходим, повече мъж... но.. не знам дали ще ти реши проблема

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f9488e0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Той казва, че му е зле и нищо не помага, защото повечето мъже на тази възраст имат бизнес и фирми, пари и т. н.,

Да бе собствениците на фирми с лопата да ги ринеш. Аз пък защо съм останал с впечатлението, че на тази възраст повечето мъже работят за 450лв без осигуровки и без право на отпуск и почивни дни. Трябва да стана и аз един бизнесмен, как не съм се сетил досега

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a95394cbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Щом е от по - консервативните типове, заведи го на психолог. Друг начин няма за него.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 203520332e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Абе защо нападате момичето, проблема изобщо не е в нея. Аз съм му набор на мъжа ти, виждам се с една жена от 5 години вече. Имало е моменти когато сме го правили и по няколко пъти на ден, имало е и когото го правим по няколко пъти в седмицата. Според мен си мисля че здравословно за либидото на мъжа е да прави секс поне по 2 вечери в седмицата иначе ако е с постоянна партньорка може да стане асексуален и точно като при него почти импотентен. Не е трябвало толкова много да разреждате секса. А явно вече не му действаш и като възбуждаща тръпка като в самото начало, а понеже той е станал асексуален от разреждането на секса и не му е нужен и секс и за това не го вдига. Решението е в главата му. Или нова тръпка/връзка или за да възродите вашата си връзка трябва да говри със сексолог/психолог и да разнообразите нещо че да успееш да го привлечеш и възбудиш.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d1818f6950
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ох, колко познато. Все едно мен и съпругът ми описваш! На 31 съм, а вече не омня какво е това секс! Сигурно от две години не ме е докосвал! А някога не беше така! Просто сега дори и да сме в настроение на него не му става и това е. 100 пъти го молих да иде на лекар, не ще и не ще. Знам, че сигурно му е адски неудобно, ама как смята да я караме така?
И аз все си мисля, че сигурно проблемът е в главата му, т. е. всичко е заради стрес, ама не съм лекар, та как да съм сигурна! Само знам, че вече не издържам и ако ще да ми се сърди, но отивам в секс шопа и си купувам вибратор! Няколко пъти съм му го споменавала, ама и дума не дава да кажа по въпроса. Е, да, ама на мен ми писна! Не съм си хванала любовник, ама нервите ми вече са опънати до крайност! Просто ще откача! не съм готова да се откажа от секса до живот само и само защото той не иска да иде на лекар.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 67cbc545a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторке, човекът си ти казва какъв е проблемът, проблемът е в мъжествеността му. При него, мъжествеността му символизира доходите. Защото той е мъжът и трябва да има големи доходи да издържа и двама ви. И като му е малка заплатата, това го потиска и как да му стане? Чувства се като малко пинчерче сред глутница вълци.
Отдруга страна, както ти казаха хората, ти го успокоявай, предразположи го и т. н. Опитай се да го предизвикаш с дрехи, с любовна игра и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c4da1fdd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Не знам точно от къде идва проблема, но разбрах, че е у дома. Години наред се въздържах (и продължавам), но се случи "навън". Не беше планирано, не беше с някаква млада красавица - гадже от ученическите години. Поразпихме се на една сбирка, а аз нарочно не нося и презерватив да си имам някакво оправдание ако евентуално се наложи да обяснявам отказа си... Е стана по най-непредвидения начин... Бога ми с невероятен плам... бих казал "точно като едно време", а може би и още по-яко. Не сме се срещали от тогава. Все пак изобщо не съм сигурен, че всичко пак ще бъде о`кей. Но е факт, че правих невероятен секс, при положение, че се бях отписал тотално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4776097a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Бий му една инжекция тестостерон и виж как ще му скочи либидото. Ще иска да те оправи веднага! Но първо трябва да се говори с лекар. Ако трябва отиди ти и попитай щом той не иска. Според мен обаче проблема е във връзката Ви. И аз мн рядко бях започнал да правя секс с приятелката си, която е мн красива, но искарата се изгуби! Срещнах друго момиче, което знаеше какво да ми каже, как да го каже и настроението веднага ми се оправяше и имах желание да правя всичко!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ed64c6bdb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторке!

Някой пропускат да отбележат, че проблема ви е от години! .. Ще ти го кажа директно, според мен май не го възбъждаш вече. Никакви психически проблеми няма, дори секса помага да се превазмогнат психическите разтройства! Представи си как ще сте след 10 год. ще почнат изневери, проблеми, раздели да не говорим за загубенито време. Намерси мъж в буквалният смисъл на думата!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6f62dd3a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не знам какво да кажа, но проблема не е в теб, май мъжът ти е комплексиран “получава по малко от теб“ или си има любовница, повярвай ми
М55

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ec8a321db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Виж... при мъжете е до психическо състояние. Ако той се чуства неуверен, стресиран, скапан и т. н. Той няма да го вдигне, не си мисли, че и при нас не е до ум. Момчето се старае за теб щом е прибегнал чак до медикаменти. Мога да споделя, че и аз съм имал такъв период, дали дългове съм имал, дали заплатата ми е била ниска, но моята партьорка винаги е искала да знае всичко. Не не съм бил "под чехъл" просто тя искаше да знае защо се чуствам така. Това, че не му става може да има доста причини, а защо не поговорите как се чуства той, как е вътрешно в себе си, как се чуства - найстина да погледнеш онази слаба част от него която всеки един мъж крие в себе си и тя му пречи за доста неща. Щом сте били заедно известно време значи той би трябвало да те допусне до там и не заблудата, и не саблазъма да е мотив за това, а чистата грижовност, обич ако щеш кажи... защото и при нас всичко е свързано с мозъка... Ако проблема е горе значи по добре поговорете и го подкрепи, а не да сменяш партьор....
Мъж на 48 с 18 годишен брак!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9ac9a0297b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторке в 8 коментат това е нелоялна конкуренция ;-)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3d926e61ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   не е нормално да не те желае аз съм на 29г. жена ми на 27г. и от 7 г. сме заедно почти не съм пропускал вечер в която да правиме секс дори често се случва по 2 пъти

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68d2fdc163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ако проблемът му е психологически, то не би трябвало да има проблем с ерекцията сутрин- именно тогава трябва да действаш..
Успех!
M22

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68d2fdc163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   №26 съм забравих да допиша.
Ако взема разни хапчета то нека вземе Циалис а не Виагра.
ГАРАНЦИЯ, че ще му стане въпреки всеки и всичко.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d1818f6950
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Твоят поне виагра си е купил, а моят просто заяви, че след като той можел да живее без секс, значи и аз мога. И сега живея заради вибратора, но определено не е същото.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 730345eb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До Авторката: Мисля, че е време да го сменяш. Няма смисъл да се залъгвате взаимно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ed06b508d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Като са пълни със скрупули по-голямата част от жените, какво очаквате? Да не мислите, че ако на един мъж му липсва секс, ще седне да пише тук как да си върне желанието на жена си? Не умува много-много и се хвърля на друга. Така трябва да правят и жените, когато виждат, че усилията им не дават резултат и мъжът не желае да промени ситуацията.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bafb8619cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Това, от което се страхува мъжа ти не е че получава малко. Страхува се че след като ти получаваш толкова е възможно да го оставиш. Така че започва да мисли че трябва де е много добър като прави секс. И това е пагубно за секса. Просто той е доминантен в секса, но май ти си станала доминантна във връзката ви и работата се е развалила.

Секса е работа на двама. Ама тук май е станал на двама поотделно. Имате проблем и не мисля че е само на мъжа ти. Всъщност сте прекалили в началото. Най-добре е да отидете на сексолог и психолог за семейна терапия.

Виаграта не е нещо лошо. Става лошо при стари хора със сърдечни проблеми и то защото не издържат сърдечното натоварване при як секс. Не мисля че ще има отрицателни ефекти. Не бива да се взима повече от веднъж на ден за да не го боли главата и всичко ще е наред.

Ако виаграта помогне -- добре дошла. Има два ефекта на виаграта -- единия е че като е сексуално възбуден ще остане надървен, дори и да има леки проблеми с психиката (подтиснат и т. н. ). Другия ефект е плацебо -- ще му даде по-голяма самоувереност и това е май, което му трябва.

Има и друг аспект -- след като в началото сте го правили толкова често е възможно да е настъпил ефект, при който вече не си ефективен сексуален стимул за мъжа ти. Малко вероятно е. Но престани да гледаш порно за една-две седмици, избягвайте да се виждате голи, нека и той да избягва сексуални стимули и пробвайте.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1f5eb9e4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не е нормално, но е възможно! Аз съм на 30 и имам болест на Пейрони. Изразява се в изкривяване на пещеристите тела, което е следствие от срастването на тъканта вътре. Тъканта се превръща в хрущял и раздуването(ерекцията) е невъзможно. Тънкия момент е да ти се размине с малка бучка вътре и да не расте с времето. Болестта се счита за нелечима, като не са известни причините за възникване и съответно методите за лечение. Обикновено се наблюдава при мъже на възраст. Съчетано с физическа умора, ежедневен и постоянен стрес, отровен градски въздух, фалшива храна в магазините, нечиста питейна вода и меса пълни с хормони и антибиотици води до логични въпрос от половинката: Ние защо не го правим? Така, че скъпи дами, понякога нещата не опират само до желание.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 50c1d8a3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз имах много проблеми с приятелката ми в началото, защото харесвам или грубост или нежност, а с момиче което познавам отскоро, няма как да приложа нито едно от двете, а стандартните неща ме отвръщават. Към днешен момент след 6 месеца връзка (като първите 3 бяха куци сексуални), може да се каже че аз съм второто момче с което свършва (от 9, ) първия е една дълга 2 годишна връзка, аз съм първия на който пуска отзад, гълта и прочие. За този период я спечелих да поиска и да се оженим, но аз на 23 години не съм готов и смятам че нейната любов минава повече през секса, малко разсъждава като мъж и това на моменти ме отблъсква, защото моята психология е малко женска, падам си по любовта повече, но след като сексът стана отличен тя ме заобича. И все пак е честна, не лъже и прочие (въпреки че ми тежи, че съм под номер 9), но все пак не ме лъга, че съм и втори и ценя това. За да е твъфд опитай с бельо и да си много перверзна, няма смисъл да те е срам от гаджето ти, ако не помогне, значи вече не те иска

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5c0ca36362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   звучиш ми като сериозно момиче, което не си задава въпроси от сорта "да го оставя ли" а търси ефективно решение на проблема.

Като мъж преминал през горе-долу същата ситуация (още съм с приятелката ми), ще ти кажа че е напълно възможно да е в депресия. Депресията е нещо сериозно и най-просто казано в депресия се влиза заради физиологични или психически проблеми, които обаче са РЕШИМИ. Въпроса е да се хване в началото, оттам да хапва здравословна храна и да спортува (но не много) за тонус и настроение. Явно има разминавания с това което е искал да постигне на тази възраст, и това което в действителност е постигнал.

Бил е искрен с теб за парите и за виаграта, така че не знам какво се цупиш. Още сте млади, и парите са пред вас! Но факта, че се вкисваш бързо и че търсиш помощ тук вместо да поговорите и да премислиш ситуацията и да решиш какво можеш да направиш, според конкретна ситуация, ме кара да мисля, че и ти имаш известна вина.

Когато аз имах подобни проблеми, приятелката ми ме накара да се чувствам спокоен и уверен, вместо да ми натяква проблема. Винаги се е държала свободно и непренудено, а държанието и в леглото дори несдържано..

Та... Това с вдигането на самолета при мъжете, не е като пъхането на вибратор при жените :)

Замисли се..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4cd9640d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Нямам много опит с различни мъже, но съм имала все пак 2-ма в живота си. Единият беше също на възрастта на приятелят ти и също имаше подобен проблем, който отказваше да лекува - не мисля, че имах вина, защото всичко правих, за да го предразположа - тогава нямаше интернет, но що книги съм изчела по темата, що свирки се научих да правя и така нататък - НИЩО. Да не говорим, че тогава съм била на 18 години, много по-стегната от сега, слаба, със перфектни мерки и така нататък.
В последствие връзката ни се разпадна заради други причини. Няма да изпадам в подробности, но в последствие разбрах, че дори ми изневерявал с най-добрата ми приятелка, което не знам физически как е ставало. Ето - млад човек, а беше импотентен и си изби комплексите на чужда ливадка (физически не знам как е вдигнал самолета, сигурно с Виагра). Лошо няма.
Мъжът ми е днес с 20 г. по-възрастен от този мой пръв неуспешен партьор, аз вече не съм на 18 да кажем, а имаме буквално всяка вечер секс дори като сме страшно уморени и страшно стресирани. Не е от възрастта значи.
Според мен е на психична основа, но ти не си виновна. Аз като момиче, което има опит с импотентен мъж не споделям мнението, че винаги жената била виновна.
Мили мъже, на нас като жени ни е достатачно трудно да се възбудим и да достигнем до оргазъм понякога, защото нямаме постоянен хормонален баланс като вас, а в различните периоди от цикъла си си имаме и различно либидо. Освен това е много трудно за една жена сама да достигне до някакво удоволствие (какво остава до оргазъм), когато партньорът лежи пасивно и гледа нещастният си пенис, чакайки да направиш едва ли не магия с него. Никой не е виновен за импотентността си, но има лекари и психолози, освен това ако не можеш да задоволиш жената с пенис, има други начини за това, но импотентните мъже обикновенно си изкарват комплексите върху жената, поне това е моят опит. Заради този мъж стигнах до анорексия и какви ли не самоунищожаващи мисли, за да разбера само след няколко месеца, че съм красива, желана жена, но беше вече с друг мъж - моят днешен съпруг.
Аз може би съм крайна, но преди човек да се самоунищожи е по-добре да скъса с такъв мъж. Едно е човекът да иска да се лекува и да проявява някакъв интерес към жена си, но не виждам в случая да е така. Един живот живеем, достатачно ни е трудно да се справим със своите си проблеми, за да се борим за загубени каузи.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ed459d909
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Какво значи, малка заплата, в България, извън шибаната София, един паразитен град, средната заплата е толкова, около 500 лв. Е зависи и каква му е професията на твоя.
Народната мъдрост казва че уморения мъж го винаги вдига, ама кахърния - не може! Ако ти му създаваш някакви комплекси, че заплатата му е ниска, че парите не стигат и пр., не очаквай секс! В България в последните години се разви едно напълно погрешно схващане при по-младите, че мъжът е длъжен да издържа сам семейството, а пундата - само да си вдига краката, да се щави, и да харчи за глупости! Не на мене тия! Мъжът и жената са равни във всичко, вкл. и в издържането на семейството! Е аз съм 20 години по-стар от твоя, ама ми се ебе и еба като куц нерез!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8633d18fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   портното разгонва фамилията на либидото. аз така го бях закъсал преди години - гледане на порно много, лъскане на бъстуна на разни перверзиики и после жена ми беше скучна и не ми ставаше.

Моя съвет:
1. спиране на порното
2. споране на мастурбацията ако е повече от нормалното
3. за месец бих препоръчал Трибестан - вдига тестостерона и автоматично пищова почва да се надига и да се оглежда

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 054a4ed5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   На тази възръст повечето мъже са полови атлети. Би трябвало да му става. Щом не му става значи прегледай какво пише за зодията му. Ако пише, че харесва парите, а очевидно няма много от тях - разбира се, че няма да му става. И аз да съм с такава заплата и на мен няма да ми става. Той има нужда да се грижи добре за теб. Да ти дава пари. Да ти осигури добър стандарт на живот, а не успява. Говори с него. Всичко ще е наред. ;]

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d1818f6950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   В същото положение съм. Направо не знам какво да правя вече. В отчаянието си взех, че си купих вибратор, обаче не помага много. Единственото, което ме успокоява, че мъжът ми поне се старае да не съм на сухо и действа с ръка. Забавно е, ама не е съвсем същото. Истински секс правим много рядко и винаги свършва преди аз изобщо да почувствам нещо, за това след това той ме довършва ръчно. За това много ти съчувствам, знам как се чувстваш. Напоследък съм станала една такава нервна, направо не мога да се позная!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c419537691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Авторке, ето го отговора "Той казва, че му е зле и нищо не помага, защото повечето мъже на тази възраст имат бизнес и фирми, пари и т. н., а той не. " И това е тъпото мислене което на вашето поколение го налагат тъпанарите които ни управляват от 1989 г. насам. Повечето мъже имали фирми - глупости! Тия с фирмите са бандити, обирджии и мръсни експлоататори! Кажи му че от държавната работа, по-хубаво няма, тръгваш си след края на работното време и избощо не мислиш за работата! Ами ако има фирма, постоянно ще е в стрес, щото нещата винаги тръгват в един момент на зле - Живеем в идиотска и престъпна държава, където властва закона на джунглата! а всичко това води, както на времето е казъл съвсем правлино Ленин: до ежечастно и ежеминутно разоряване на дребния собственик! И моята беше пощуряла по едно време. Бачкаше при един тър фирмаджия - гаден експлоататор, та тоя същия педал, който забогатял с червени пари, бивш милиционер, и беше казал, който е умен има фирма и работи за себе си, който е глупав работи за другите. Нашата пощуря да си отваря фирма, въпреки моята твърда съпротива. Сладкарница щяла да прави, магазинче, и незнам си какво още. Е да ма кинти нема! Да сме теглили голям заем. Викам и луда ли си, после как ще го връщаме! И така спорове до безкрай. Най-накрая си регистрира фирма, прежалих няколоко стотин лева, дето отиват по регистрацията, само и само да се начеше крастата, но между другото узпях да я уредя на хубава и добре платена държавна работа (тя всега взема по-голяма заплата от мен) и се кротна, седна си на задника и зобровш зо фирмато! Тъй че в твоя случай поговори с него и го успокой, че не желаеш фирми, че това е мноого рисковано, че ще затънете в заеми от които измъкване няма, и по-добре вместо да се излагате на постоянен стрес с непредвидими последствия, да си взема заплатата, която е нормална за България, извън шибанатта ни гнусна столица. Не всичко е пари в този живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker