Искъм съвет. настоятелен ухажор от Интернет познанство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искъм съвет. настоятелен ухажор от Интернет познанство
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2299 пъти
Запознахме с в нета. От различни градове сме. Писахме си две-три писма. Чухме се по телефона и той поиска да дойде да ме види. Разговорите ни бяха хубави. В сайта, той беше с една година по-голям от мен - 43, а той ми каза, че е на 50. Дори се изтрих от този сайт. От този момент нещо в мен се обърна. Зопочна да ми разказва как е по-, по-, най -. Той е човек с положение и пари и е обиколил почти целия свят, пък да не говорим за БГ. По между другото ми спомена, че каквото е поискал го е имал - леко плашещо, поне за мен.

Дадох си сметка, че не искам да го виждам и нищо общо да имам с него, дори само разговори, тъй като не усещам никакво привличане, а и нищо не съм обещавала. Просто давайки се телефона, съм била под някаква емоция, но се оказа грешка. Това на кратко. Под предлог, че мой роднина има здравословен проблем, аз отказах срещата.

Той от този момент не спира да ми звъни по няколко пъти на ден. Аз не вдигам, а само му написах смс, че не ми е до разговори, а пък той - бил загрижен, съпричастен, искал да ме чуе, ала-бала и т. н. Един ден не ми звъня, но започна пак, по няколко пъти, аз пак не вдигам. Страхувам, че ако му откажа директно и грубо, че не искам никакъв контакт с него, той може да ми навреди по някакъв начин на работата, защото знае къде работя.

Много обсебващ тип се оказа, изпитвам вече леко притеснение. Дайде ми идеи как по-най фин начин да се отърва от този човек, така че той да не се почувства с наранено его.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: d2f22b6a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Кажи му, че си си намерила гадже и си влюбена до уши, че ти е било приятно да си говорите, но само до тук и не желаеш да разрушаваш връзката си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 68fdf7daf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да беше на 15 години, че да те нахокаме, ами то - уж зряла жена на години пък прави глупости. Не, че има лошо да се запознаваш в интернет, ама преди да си даваш телефоните и да казваш къде работиш трябваше да се позамислиш малко. Действително имаш повод за притеснение, поне да не знаеше къде работиш. Ако не си слагала снимки на профила си във въпросния сайт или пък не си му пратила и не знае как изглеждаш, те съветвам да си смениш номера и да го изтриеш и блокираш отвсякъде, ако все още има някакви твои онлайн координати. А ако дойде евентуално на мястото, където работиш няма как да знае коя си. Ако имаш колеги можеш да ги предупредиш, че ако някой пита за теб да казват, че няма такава жена там. Дано се усети човека, че не желаеш да контактуваш повече с него и се откаже да те притеснява, но нека ти е обеца на ухото за в бъдеще.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9f565fd8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Кажи му, че си асексуална! На бас, че ще му спадне(интереса! ) и ще си намери друга планина да катери. Вдигаш му, той те пита защо не ми говориш, и ти му казваш "ами, такова на никой не му е писано да е с мен, аз съм прокълната.... "и като попита какво имаш предвид след като го накараш да обещае, че това няма да промени нищо между вас, изтърсваш, че имаш спин или, че изобщо не правиш секс. Или просто му вдигаш и му казваш, че няма да се получи, и не чувстваш нищо.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 98e9e6216d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да му кажеш къде работиш бе, жена? Откъде да го знаеш какъв е, има ги всякакви! Нямам какво да кажа..

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ef8c50431a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жена съм и имах подобен случай. Накарах един близък приятел - мъж да вдигне, все едно е мой съпруг, да говори по-рязко, нещо от сорта "кой я търси и за какво" и това спря обажданията:) Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a827be7426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз като номер 5. Само, че още като вдигна моя познат, и онзи отрсеща като чу мъжки глас, просто затвори и повече никога не се обади.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker