Проблем с ерекцията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2877 пъти
Здравейте,

Искам да споделя проблема си който супер много ме безпокой и бих се радвал да чуя вашите мнения. Започвам с това, че съм на 21 години, момче.

Всичко започна около преди 20 дена. Една нощ бях на клуб с приятели. Почти не бях употребявал алкохол. Може би около 50-100 грама уиски. Помня, че същата вечер преди да отидем ме болеше много гърлото. Вече в дискотеката се усещах, че горя и имам висока температура, но срещнах красиво момиче, с което се харесахме и реших да остана. Тя на няколко пъти ми каза, че горя, но аз все и повтарях, че съм добре и продължавах да флиртувам с нея. Стигна се до там, че я заведох в хотел и започнахме да се разсъбличаме и прочие.... Понеже много се притеснявах да не свърша бързо и да се изложа, отидох на бързо в тоалетната мастурбирах... Помня, че вече бях на предела на силите си защото не бях спал от може би повече от един ден. Свърших и веднага се върнах при нея, но както се досеща те не можах да го дигна повече. Дигнах го за съвсем кратко време, правихме секс но супер кратко може би 2 мин и се отказах, казах и че не мога повече, защото вече течеше пот от мен и нямах сили за нищо. Много ме беше срам, но легнахме заспахме и на другия ден си заминах.

От тогава и започнаха мъките ми. 2, 3 дена след това опитах да мастурбирам но не можех да получа пълна ерекция. И така вече 20 дена не сам получавал ерекция. Само сутрин получавам, но все си мисля, че даже и преди сутрин получавах по-голяма ерекция. Много се притесних и отидох на доктор. Исках да ми направят изследвания за ХИВ, гонорея и прочие. Резултатите, ще са готови след седмица. ЗНАМ, че всичко ми е в главата, но вече почвам да се притеснявам дали найстина проблема е в главата ми. Забелязах, че главичката на пениса ми не е розова а леко със сини нюанси. Чувастам се сексуален инвалид. 24 часа в денонощието това ми е в глвата. Нощем лягам в 1 и се буда в 6,7 сутрин и не мога да продължа да спя. В дупка съм. Ще чакам да излезнат резултатите и ако всичко там е наред, ще отида пак на лекар да питам от какво друго може да е ако изключим психологическите проблеми.

Само да добавя, че тренирам и взимам протеин на прах, ако това може да е въобще проблем

Благодаря за вниманието и се надявам да си оставите мнението.

Чао за сега

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: b553adf550
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Слушай, момко: спри да пиеш алкохол, почни да ядеш риба, яйца, домашно мляко, сирене, много зеленчуци и най-вече почни да спиш по поне 7-8 часа на денонощие. Ако имаш възможност и следобяд спи по 1 час. Прави секс само с постоянен партьор и с човек, който наистина обичаш от сърце. Другото е глупост.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: acfae1ab3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   нищо ти няма бе, братле... нормално е това с невдигането на моменти :)) спри за всеки случай протеина, аз съм страдал от обикновен суруватъчен протеин от злъчка... получавах такива зверски кризи, че имах чувството, че умирам.
Няма начин нещо да ти има, просто си хвани една партньорка, чукай си я с кеф, не е нужно да си правиш чекия, бъди по-търпелив... : ))) Ако пък толкова се притесняваш, отдели 30 кинта и отиди на курва... тя няма да ти се сърди, ако се изложиш : ))айде с здраве

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c34f2071a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Случая след дискотеката е нормално така да се е получило. Но за следващите пъти не разбрах дали само докато си мастурбирал или не си получил качествена ерекция докато си бил с жена? Според мен ти няма нищо. Просто такъв период, нямаш достатъчно добър "дразнител". Успокой се и не се вживявай толкова и ще видиш как ще се "оправиш". Има такива периоди, то и чекиите омръзват :-)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 03e93fbc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен съм с 1, 2 и 3, но спри да вземаш всякакви "протеини". Не склушай отворковците в залата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker