Trampling .. Как да и кажа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Trampling .. Как да и кажа?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 14705 пъти
Здравейте!

От много време съм фен на Trampling-a - момиче да се разхожда върху мен (корема), боса или по възможност с високи токчета. За съжаление в България е много рядко разпространен този интерес и затова ми е много странно някой да чуе подобно нещо. Всяка ще си каже "тоя нормален ли е" и ще откаже. Защото за всяко момиче това да се разхожда върху момче на високи токчета звучи налудничево, освен ако не е запозната с Trampling (BDSM).

Бих искал да ви попитам, да ми дадете някой съвет, как да накарам едно момиче да се разхожда върху мен на високи токчета, какво да и кажа, как да я убедя? Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 041c7903a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Бъди честен и и кажи това, което си написал тук. Според мен не е лудост, звучи готино и и дава възможност да властва над теб.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2c3f51d862
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   На мен би ми харесало, не бих те помислила за луд... дори бих се възбудила.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d7a66e768e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   А имаш ли нещо против да мастурбирам и да стена докато се разхождам по гърба ти на високи токчета, а ти също да стенеш и да мастурбираш?
Това направо би ме взривило!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4876961a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   №3, това ми е мечтата. Умирам да гледам маструбираща жена и да маструбирам с нея. Направо ме влудява!!! Бих го правил всеки ден!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 26db3c7339
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Всеки ама ВСЕКИ си има някаква фантазия/фетиш - желание, както искаш го наречи! друг е въпроса че много малък процент от хората са достатъчно смели да споделят с гаджето си и оттам желанието им да стане реалност!
Дали ти ще си достатъчно смел, зависи само от теб!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2072531991
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Ами всеки си има по някоя такава фантазиика, твоето момиче предполагам също. Така, че не би следвало да е толкова трудно да и обясниш и да се разберете. Значи тя се разхожда върху теб, а ти и правиш това, което тя харесва и така и двамата ще сте доволни. Просто трябва да си имате доверие. Аз например не бих имала нищо против да се разхождам върху мъжа ми, ако ме помоли, но в замяна трябва да ме докара до многократени скуирт оргазми. Няма нищо притеснително в това, но разбира се трябва да адресираш молбата си към правилния човек. Ако приятелката ти по принцип не е голям фен на секса или си мисли, че всичко извън мисионерскта и още две три пози е извратено, е тогава ще е трудно. Освен това трябва да избереш правилния момент, когато и двамата сте на вълна секс и да и го предложиш като един вид игра. Хайде да реализираме фантазиите си. Аз умирим да пробвам trampling. Ще го направиш ли за мен? А после аз ще направя... (нейната фантазия) за теб. Или пък първо реализирай нейната фантазия, за да е щастлива и задоволена и по-склонна да изпълни твоето желание. Опитай! Пък ако не стане, никога повече не повдигай въпроса и дано намериш начин да осъществиш желанието си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f1c429302b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз също не те смятам за луд ако си имаш приятелка и връзката ви е изградена на доверие няма проблем да споделиш фантазията си аз лично изпълнявам фантазиите на гаджето си и това мнооого ме възбужда :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ca43ccdf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Гадже нямам. Имам просто доста приятели-момичета. Която и да попитам казва, че я е страх да не ми стане нещо.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fd87b78215
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   То е ясно че ще ти стане нещо. Нали за това ще те тъпче с токчетата си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8e3cd6cef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Разбирам те напълно, мъж съм и също харесвам това. Трябва да ти кажа, че за да направи някое момиче, такова нещо за теб трябва истински да те обича. Имам предвид не просто да отбие номера, а наистина да е готова да ти направи удоволствие. Не искам да те разочаровам, но трудно ще намериш. И все пак може да се случи, ако намериш своето момиче не го изпускай и също и дай всичко от себе си за да бъде и тя щастлива. Желая ти успех и пиши отново как вървят нещата.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e966fa57a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Добре де, а какво толкова ви харесва в това? Не боли ли? Тези токчета не се ли забиват много болезнено в плътта? И корема, там не е ли опасно. Аз имах приятел, който ме караше да го тъпча по гърба, ама боса, за да го разтрия, не мисля, че се възбуждаше от това... Иначе ми звучи малко страшничко, особено по корема. А и имат ли някакво значение килограмите на въпросното момиче? Сигурно звучат тъпо въпросите ми, но аз не се шегувам с любителите на това изпълнение, сериозно питам, тъй като за пръв път някой споделя това.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c0dff84f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Брат, аз имам същия проблем. Бих Ви попитал и аз същото. Trampling-a е много як, но всички ми отказват. Аз подкрепям мнението на някои тук- изпълни й желание и тя ще ти отвърне. При мен не се получава, но дано на теб се получи. Аз не съм фен с токчета, но харесвам "този стил"

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4aef1bd4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Ха, имало и хора, като мен. Радвам се, че намерих този сайт, защото и аз имам същия проблем, само че моя е малко по - голям. Аз изобщо не смея да попитам някоя дама, относно този фетиш. Аз знам, че има момичета или жени, на които им доставя огромно удоволствие да тъпчат :D. Просто си мисля, че не сме попаднали на такава до момента, но който търси намира, макар че аз все още търся де, но както и да е. Ще се радвам да споделим опит тук момчета и момичета.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d5b1f6fc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Абе, ще видим какъв опит ще споделим, след като никоя не би го направила.... а това е най-лошото...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 591e867b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Здравейте,
Аз пък искам да споделя, че с всички жени с които съм бил са се съгласявали да пробват и дори им харесва. Само 2 успях да навия да го правят с токчета, но и това е нещо. Чувството е невероятно, пожелавам на всеки който има такъв фетиш да го изпита. Сегашната ми приятелка мисля, че се забавлява повече от мен когато е стъпила с токчетата на корема ми. Някой попита дали има значение тежестта на момичето? Когато е с боси крачета при мен лично няма значение (най -тежкото момиче до сега е било 75 кг. ), но когато е с токчета има огромно значение - едната ми партньорка беше 44 кг., а другата 51кг. (само 7 кг повече, но е доста по-болезнено). И като казвам болезнено, на мен ми харесва (това е кефа от упражнението), но за 7-8 години откак го практикувам не бих казал, че е опасно за този отдолу.
Поздрави.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f0bee6258
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Има момиче, с което правя по-груб секс по принцип - хапем се, драска ме тя с перфектния си маникюр, затискам я под мен и я дърпам за косата. От скоро я карам да е с обувки с висок ток докато се чукаме и нямаше проблем и да ме понатисне с тях, първо по бедрата, после където поискам. В началото беше по-внимателна, но сега се отпусна. На всичко това съм я приучил аз, но на нея определено и харесва такъв секс и не бе трудно. Успех ви желая, да срещнете някой с вашите или сходни вкусове - това винаги е страхотно!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fef1d9b551
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Към автора. разбирам те напълно защото и аз съм пристрастен към същото. Това е по-силно от нас и за да не се разочароваш в бъдеще си намери приятелка или съпруга на която си споделил какво харесваш и ти го практикува

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker