Като какъв да го определя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Като какъв да го определя?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2366 пъти
Запознах се с момчето, за което ще ви разкажа в началото на лятото в хотела, в който работех. Тогава имах сериозна връзка(близо 3 години), която ме изцеждаше максимално и така или иначе се чудих как да я приключа. Щом го видях реших, че искам да го имам до края на лятото, независимо, че бях обвързана. Щом с приятеля ми се разделихме(поради трупани с времето неразбирателства), нямах намерение да чакам, а се задействах. Не мина много време. Прекарах с него три вечери, след което той замина. До тогава не бях спала с друг, освен с приятеля си и исках просто да опитам нещо ново-забавно, без да имам очаквания или желания за нещо сериозно. Току що го бях приключила това „сериозното”. А и ми бяха казали, че не може да ми даде нищо сериозно. Така и изглеждаше- мъж на лов за летни емоции. Това ме устройваше идеално.
На другия ден, след като беше заминал ми се обади, както и на следващия.. а после и на следващия.. Звънеше ми и ми пишеше всеки ден. Това ме учуди, защото дори не очаквах, че ще чуя нещо повече от него, въпреки начина, по който се държеше и говореше последната вечер като бяхме заедно. Каза, че съм щяла да му липсвам, което аз разбира се не взех на сериозно и просто отвърнах със същото. Е, може би бях искрена, защото си бяхме прекарали доста добре.. чувствах се добре с него. Помислих си, че може би иска "да ме държи на въдицата".
И двамата учим в двата края на България, но родните ни градове са близо. Все казваше, че иска да дойде да ме види, но все се разминавахме или просто не идваше и аз си мислих, че няма и да дойде.. до миналата седмица, когато всъщност вече дойде. Стоеше до колата и ме чакаше.. красив, висок, с тяло, каквото доста мъже биха искали…и този мъж беше дошъл заради мен. Когато ме видя се усмихна.. прегърна ме и ме целуна, сякаш го беше чакал от дълго време.. аз се огледах притеснено, за да видя кой е край нас.. но малко след това вече не ми пукаше кой ни гледа. Какво значение имаше. Започнахме с кафе и завършихме вечерта насаме.. Припомних си колко хубаво докосва и целува. Каза ми как се радва, че е дошъл и съвсем скоро пак иска да се видим, но не за една вечер.. Пак ми каза, че ще му липсвам. Често ли мъжете палят колата и минават километри(макар и не много) заради няколко минутен секс на края на вечерта?
През цялото време си мисля каква игра играе и дали е честен. „Мъжете са просто устроени, винаги казват каквото мислят”. Всичко, което исках от него е една или няколко вечери страст и секс.. От тогава мина доста време, ние все още поддържаме връзка. Пишем си всеки ден, но реално не знам много за него, както и той за мен. Не се и интересува, не ми задава въпроси за миналото ми, аз също не знам много за него. Разговорите ни не са много смислени и изпълнени, но все пак поддържаме връзка. Обръща се към мен с всякакви мили думички, държи се все едно съм негова. „Ще си имаме всичко, няма да ти липсва нищо”.
Аз все още не искам нищо сериозно, но се чудя той какво иска?


Стара фенка* :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: ef2d93394d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хлътнал е яко. Ако не си сигурна, че искаш да си с него просто бъди честна и му го кажи, за да не таи напразни надежди и да не му разбиеш сърцето

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5ce7195492
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това ми прилича на влюбен мъж, може и никога де не си признае, но от километър си личи, че е влюбен в теб. Не знам какво да те посъветвам, защото явно ти не изпитваш същото към него, но имай предвид, че за него явно нещата започват да стават сериозни.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ba2686b18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не го харесваш, отрежи го докато е време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker