Хората странят от мен защото не мога да имам деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хората странят от мен защото не мога да имам деца
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2869 пъти
Когато бях малък претърпях инцидент и от тогава съм бездетен. Ходих по много лекари и в България и в чужбина но техният отговор беше че няма начин да ми помогнат. Примирих се с това и малко по малко започнах да се връщам към живота но нещо не вървеше както трябва. Хората започнаха да странят от мен, да ме изолират, приятелите ми казаха че не искат повече да се движат с мен и като цяло останах самотен. Вече съм на 26 и все още нямам приятелка, няма и да имам предполагам защото съм се опитвал да се сближа няколко пъти с момичета но те отказваха и ме наричаха какъв ли не. Бил съм повреден, дефектен, не съм бил истински мъж и не им нося това удоволствие което им дават другите. Много ми е тежко да ме сочат като непотребен инвалид, съвсем нормален съм освен че не мога да имам деца. Работя вече няколко години в автосервиз и момчетата от там едва ли не третират като роб само защото съм в това положение. На един от тях му се роди дете и нарочно дойде при мен да ми го покаже като каза, Виж как действат мъжете и се засмя подигравателно. Не съм искал да става така с какво съм заслужил всички да са срещу мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: bdee4267ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо ми е интересно от къде всички разбират,ако ти не им кажеш?Секс можеш ли да правиш или ти е премахнат ....?Това ми е чудно от къде знаят хората за проблема ти ако той не се вижда?Ако имаш такъв проблем и той не се вижда,защо казваш на всички ,за да те съжаляват/подиграват в случая/Това се казва на най-близките ,а не на всички в махлата.
Аз съм жена и никога не бих оставила някой просто защото не може да има деца.Секса и децата са различни неща.Едва ли момичетата които те харесват от мига които те видят искат да спят с теб и непременно да имат една чанта деца и като разберат ,че няма да стане да бягат.Айде моля ти се,стегни се покажи им че си мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2515eab56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   няма справедливост на този свят, няма :(

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7baa8a6d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че проблемът е, че не можеш да създаваш деца. Може би ти го чувстваш като такъв голям проблем и се комплексираш от това. Не забравяй, че някой ден можеш да осиновиш или да се грижиш за деца без да си ги създал ти. И пак могат да бъдат твои деца. Аз много години съм си мислила, че ме дискриминират точно, защото имам дете, а нямам мъж.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9ebcbd5623
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За мен това, което ти наричаш проблем, всъщност не е проблем. Деца винаги могат да се осиновят или бъдещата ти жена да се осемени изкуствено. А въпросът на номер 2 е напълно уместен - как така всички знаят, че ти не можеш да имаш деца? ! Ходиш да се "хвалиш" навсякъде, развяваш си "онази работа", търсиш съчувствие, внимание? ! Не разбирам, наистина! Това трябва да го знае само жената, която би искала да има деца от теб, както и родителите ти. До там! Освен това, докато ти възприемаш това като някакъв невероятен проблем всички около теб ще го възприемат така.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: aca2b17afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж кво, проблемът ти няма нищо общо с отношението на хората!
Първо: не разказвай на никой за проблема си, защото е твърде лично и не е ничия работа да знае.
Второ: не позволявай подобно отношение към себе си. С какви момичета се занимаваш? Подобни изказвания са НЕтипични за нормалните. Другия път насочи интересите си към някое по-нормално момиче, а не кифла.
Трето: правенето на деца и удоволствието от секса са различни неща! Прави си секс и не се притеснявай!
Четвърто: много хора, на които е било казано, че няма да имат деца, в крайна сметка имат. Тялото е способно да се самолекува. Когато вярваш, че ще се излекуваш, мозъкът изпраща сигнали към болното място и там започват процеси на регенерация. Научно доказано! Не губи вяра!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fd8674f53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Парадирай повече с дефекта си, после мрънкай. Не, наистина - давай. Може би просенето ти на съжаление и съчувствие един ден ще се отплати, но едва ли.

Защо толкова много хора знаят за това, само сподели? Как се запознаваш с хора? "Здравейте, аз съм Сульо, импотентен съм, приятно ми е"? Това не се казва НИКОМУ. За това можеш да кажеш на родителите си, евентуално на роднини и на жената, с която евентуално би прекарал живота си. Но като те гледам, жените си ги търсиш от чалготеки, познатите ти малко на изроди мязат.

Ясно е, че си сдухан и комплексиран, личи си от начинът, по който говориш за това и от броя хора, които знаят за проблема. Пак питам - с кой акъл им казваш? Сам си си виновен, не можеш явно за 5 минути в бъдещето да мислиш. Престани да казваш на всеки срещнат, че не можеш малки лекета да правиш (прас голям, уау), не се сдухвай постоянно и си търси нови познати или момичета (не от автосервизи и барове).

Това е толкова ясно и елементарно, просенето ти на внимание и желанието ти да изпитват съчувствие към теб няма да привлече хората особено.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e9bad8d36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не си взимайте грешни изводи, не съм тръгнал да разказвам на всеки срещнат проблема си, напротив никога не съм споделял. Но работата е там че когато се случи всичко бях 10 годишен и родителите ми споделили на класната която дошла да ме види в болницата. И от там нататък е ясно тя казала на тоя, той на другия и тн. Не искам никой да ме съжалява не съм тук за да търся внимание просто искам да се отнасят с мен като човек.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0f361a812c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не мисля, че това, което ти се случва има нещо общо с потентността ти. По скоро си се комплексирал и си придобил кофти характер и за това хората не могат да те търпят. Помисли.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3fd5eebc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Прочетох историята ти и разбирам, че това отношение на околните те кара да се чувстваш неприятно. Нещо обаче не ми се връзва в разказа - освен ако не живееш в някой много малък град, да не кажа село, не виждам как всички хора ще знаят за инцидента, който ти се е случил преди повече от 15 години. Това не е някаква уникална новина, че всички да я помнят и още да се обсъжда?
Сигурен ли си, че отношението на другите към теб не е в резултат на поведението ти? Не мога да приема, че приятелите ти ще те изоставят просто така, те дори би трябвало да ти помогнат да преодолееш трудностите. Опитай се да смениш средата си, потърси си друга работа, дори ако трябва смени града, явно начинът, по който живееш в момента те потиска още повече. Това, че не можеш да имаш деца го споделяй само на много близки хора, а не просто на познати. И най-вече - не търси причините за проблема само в безплодието си, а си задай въпроса дали с поведението си не предизвикваш хората да се държат така с теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5aa446a055
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега ще ти кажа една тайна. Хората отстрани виждат в теб това, което ти самият мислиш за себе си, т. е. те те виждат така, както ти се виждаш. Ако ти забравиш за проблема си и си изградиш самочувствие заради другите си качества, хората ще виждат другите ти качества и ще те харесват - за да те харесват те, трябва първо ти да се харесваш.
Просто прекалено много си се вторачил в проблема си - мисли за други неща.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b7cf84a50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Не съм съгласна с теб номер 12. Дори и за автора това да е супер голям проблем - как може някой да се гаври с теб за такова нещо? Относно автора - смени средата и когато си намериш приятелка не й казвай, че не можеш да имаш деца - в крайна сметка ти няма да се жениш за нея или да й правиш деца, а ще прекарате някакво време заедно, докато намериш правилният човек за теб. А защо този човек да не е разведена жена с деца? Или пък жена, която няма нищо против да си осиновите едно дете? Погледни от позитивната страна, не гледай лошата. Имаш толкова възможности пред теб, а ти си унил. Недей така. За всеки влак си има пътници - мноого вярна поговорка! Просто - следвай твоя път, авторе.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 49a11a9ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ти защо им казваш, какво можеш и какво не. Хората са такива, ти им споделяш душата, а те го озползват това срещу теб... номерф 13 ти даде чудесна идея, има ужасно много жени с деца, но разведени, вземи си една такава и проблема ти е решен. Не споделй с никой проблема си, докато можеш да правиш секс, няма проблем.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4e8bf220bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И какво като няма да имаш деца, живота е супер къс за простотии, бъди и прави тава което искаш, пове4ето хора нямат никакво зна4ение дори за самите себе си, и аз няма да имам деца, не искам. Ако ти не се обичаш и цениш няма кои да го направи, но като похленчиш достатъчно може и да ти доиде акъла.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e7594d6f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хората не странят от теб заради това. Хората странят от теб заради държанието и отношението ти към самите тях. Те те тормозят защото ти ги тормозиш психически.
С жените проблема е на същата основа, но там вече ти сам действаш като инвалид, макар да не си, е как да им хареса?
Правилно ти казаха хората прекалено много мислиш за проблема си. Осъзнай се хората около теб въобще не мислят за твоя проблем, те си имат достатъчно техни проблеми, със сигурност 70% от народа, които е знаел е забравил, че имаш проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker