Зaщо гледaте порно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Зaщо гледaте порно?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 8248 пъти
Много жени си зaдaвaт въпросa:
Зaщо гледa той порно?
Предпочитa го пред мен?
Предстaвя си ,че го прaви с тези жени?
Не съм му достaтъчнa?
Не ме желaе?
Не му достaвям удоволствие?

Мъже,споделете ни ,зa много жени ще е полезнa информaция,пък вследствие и зa мъжете им.
Особено обвързaните,зa другите и без товa сещaме зa поне еднa причинa;)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ddc3a3b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За другите не знам, ще говоря за себе си. Значи, това, което ми липсва в действителност, го намирам във филмите. Например в реалния живот го правя само с жена си и никога не бих си позволил с друга. Но както знаеш мъжете имат нужда от смяна на партьорите (не че някои жени нямат). И това разнообразие го намирам там, във филимите. Мога да си представям, че го правя с която си поискам от там и да осъществя всичките си фантазии във въображението си, за което ми помагат филмите.

За да няма недоразумения и "не обичаш жена си, щом искаш други", подчертавам, че сексът има две страни - физическа и емоционална - и аз както повечето мъже във всеки един момент мога да си избирам която си искам страна на монетата и това няма нищо общо с любовта. Ако го правя с жена си, мога да го правя и с чувства, и само с тяло, зависи от настроението - и двете са ценни.

Та да допълня, че някои фанзтазии няма как да ги осъществя с жена си и вместо да и изневрявам, ги "осъществявам" чрез филмите, като си се представям в сцената. А от друга страна пък филмите не могат да ми дадат други неща като чувства, реалност и др. Слава Богу жена ми няма нищо против да гледам порно, дори гледаме заедно. Пък и от тези филми могат да се научат някои полезни неща.

Но тук искам да отворя една голяма скоба - порното е нож с две остриета - може да е полезно, но ако не знаеш как да боравиш с него, става вредно вредно. Например ако си обсебен от някаква фантазия, която я задоволяваш донякъде с филми, но в един момент ти липсва реалността и ти се прииска да я осъществиш с партньора си, няма проблем, но ако той не иска и ти започнеш да го насилваш, обвиняваш, ИГНОРИРАШ и тем подобни, не е добре. Последното го казах във връзка с няколкото теми напоследък, свързани с гледане на такива филми от страна на мъжа и отразяването им в негативна насока на интимния живот.

В този ред на мисли гледането на романтични филми от страна на жените би могло да има същия ефект - и положителен, и отрицателен (ако "действителността" от филмите отчаяно се търси и в реалния живот). Така че не са виновни филмите, а нашето отношение към тях, т. е. причината е вътре в нас, а не отвън.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d5be84aeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо винаги трябва птичината да е липсата на интимност, гледаме от любопитство, нима вие също не гледате, понякога и само от любопитство и за разнообразие се гледа.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5bd45a924f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Гледам порно, защото цял живот ще си остана на сухо, а пък и съдържанието на филмите ми харесва. Няма да открия жена, която ще иска да правим такъв секс, въпреки честите хвалби на разкрепостени момичета. Имал съм няколко възможности да го направя, ама нищо не стана. Първата се оправда, искала сериозна връзка, нищо че се държеше леко, а другата ми пусна един език на врата, след което я хванах за дупето и стана монахиня. Жалкото е само, че много често ми казват колко хубаво и симпатично момче съм. Дано ме лъжат, че иначе ме яд за онази приказка за гниещата ябълка. Така стигнах до извод, че много приказват девойките и се сили, ама ги няма на действия. Ето защо си гледам порното.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d896a7ebaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не смятам че е редно, всеки мъж си има лично пространство където да бъде истински себе си. Гледането на порно си има своите приимущества, ако те тормози толкова говори директно с него, няма друг начин. Освен да го хванеш като го гледа и да го възседнеш...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8d06e8a109
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз пък съм жена и гледам порно. Имам неща, които партньорът ми отказва да ми направи и така чрез филмите, точно както и номер 1, си фантазирам, че това, което го правям на вацката във филма всъщност го правят на мен.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5463b59c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Гледам порно единствено и само, за да свърша по-бързо и да се концентрирам върху съня или работата след това. Когато имам гадже не намирам за нормално гледането на порно, защото иначе има някакъв интимен проблем в тази връзка. Едно време, когато нямаше порно си свършвах от собственото си голо отражение в огледалото. Но порното ме промени. Сега няма как да свърша от себе си, въпреки, че изглеждам доста по-секси. Това се получава, защото порното развращава. И вреди до някъде и на секса, защото свършваш все по-трудно, тъй като фантазиите ти се изкривяват. Ставаш някак алчен за все по-големи извратености. Затова според мен порното донякъде е порок.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6285408e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък съм жена - да отговоря и жените защо го правим :)

Не знам как е при другите, но мен най ме кефи да правя секс следобед. и примерно съм вкъщи, скучая, няма какво да правя, а мъжа ми ще се прибере след 3 часа. Отварям си един сайт и си гледам, задоволявам се с ръка и после се чувствам добре.

Това не ми е попречило да желая и мъжа си после. Различно е да се докосваш сама, и съвсем друго да си в обятията и топлината и аромата на човека, който обичаш.

Друг път гледам порно, за да си "открадна" някоя идея. Или секси дреха, поза, идея за това къде можем да го направим. Е покрай образователната и информационна цел на подобно гледане пак се възбуждам.

Друг път гледам фетиши, които по някакъв начин ме вълнуват, но липсват във реалния ми секс, а и не искам да гои осъществявам. Примерно секс с много мъже - страшно ме възбужда, но не си представям аз да съм в ролята на някоя, която е с двама, трима и т. н. Друг път си гледам избирателно филми с мъже в униформа. Военни примерно.. и когато остане съвсем гол, вече не ми е кеф. Възбудата ми е от самата униформа, а мъжа ми не е военен и не мога да си изпълня тази фантазия.

А да ви кажа, понякога гледам и по навик сякаш. Просто защото не съм си намерила нещо интересно за гледане или правене си казвам: "Чакай да си запълня времето" Но тогава не ми е кеф - ей така - убивам половин час, докато чакам да ми подейства маската, с която съм омазала лицето си, примерно.

Забелязала съм, че когато нямам постоянен партньор, смисъл, когато не правя секс, забравям, че порното съществува някак, но когато съм във връзка гледам.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e7ea6885d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Незадоволеността подтиква към гледане на порно. За съжаление тялото си има нужди и те не могат винаги да се контролират. Когато си незадоволен, независимо от пола се обаждат първичните размножителни инстинкти, нагона се усилва и в един момент просто няма как да не свободиш напрежението. В противен случай рискуваш да станеш твърде вглъбен, изнервен, дори заядлив. При мъжете тези инстинкти са трудни за контролиране, а при жените, при тях има нещо като закон "за продължаване на потомството свързано и с голямото любопитство". А порното, тъй като е налично, е най-лесния начин да създадеш условия за да се самозадоволиш. Принципно и без порно може, но ако притежаваш силно въображение.

При някои честата незадоволеност ( липса ) прераства в навик ( прекомерна зависимост ), а навика в мания. Затова има хора вманиачени от порното и неможещи без него. Честото гледане на порно не се отразява добре на мозъка и прави човека податлив на предрасъдъците, защото в порното имат клишета за типа хора и тяхното тяло.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ddc3a3b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 7

Дано има повече жени като теб. Колкото до униформата защо не си купите?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c466dc7f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами много искам да се снабдим с една такава униформа, но засега нямам пари да отделя за подобна глезотия ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7b6afcda8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абсолютно подкрепям № 7 в изказването й. Само че аз и когато не бях във връзка гледах порно и мастурбирах. Сега когато съм омъжена, секса е супер, но порното също си обичам да си го гледам, по причините които № 7 е изброила.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 64ace954ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 7 до 11

Не знам защо е така. Аз въобще забравям, че секса съществува, когато бях сама. Но тогава гледам романтични филми и си представям "принца".. :)) Това го споделих, защото хората все казват, че ако сексът не ти е достатъчен, гледаш порно. Но за мен това е мит, примерно. Тогава, когато съм сама, имам нужда от любов, от някой, който ме гледа влюбено, от топлина.. ей такива неща.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7b6afcda8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От № 11 до № 7 - Мила, явно си по малка от мен и все още чакаш принца, и аз като по млада бях романтично настроена, а сега вече на 43 г - знам какво искам, как да го постигна в секса и съм като хищник.... С мъж и без мъж, секса си е необходим.... когато не си намерила мъжът с главно М - си доставяш удоволствие сама. Това е, почти като тях сме/мъжете де/ :) макар че малко от нас си го признават, от скруполи и излишен срам :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7dd9e3a1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мит е, че само мъжете гледат порно. Почти всички жени са гледали по една или друга причина. Аз например си гледам и си ми харесва много.... така че момчета не сте сами! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 25220b19d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте, и аз съм жена, и аз гледам порно и се самозадоволявам. Обичам да гледам неща, които иначе с мъжа ми не ги правим, той е по-консервативен, аз например искам като №1 да гледам порно заедно с мъжа ми, ама той не ще. Когато той гледа си го гледа сам. Явно не иска с мен, може би го е срам, че ще усетя някакви негови реакции, свързано с жените, които дават там. Аз искам много неща в секса, а той се прави, че не разбира.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bc7a61b0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не е ли очевидно защо всички гледат порно? Всички докато гледат порно се самозадоволяват. А след като свършат - нямат време за женичките си, понеже са изхабили цялата си енергия по друга жена, а не своята собствена.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8e4a1e070e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Гледаме порно, защото в него няма битовизми, т. е. изчистено е от простотии :)
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d5be84aeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз коато гледам не се самозадоволявам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a8bbd6eb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Порното и придружената с него мастурбация ще изцеди всичко мъжко от младите мъже!
Защото всички жени там са една илюзия.
Защото сексуалната енергия е сила и тя прави мъжът - Мъж!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 153c57edcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   И аз не съм съгласен, че порното се гледа от незадоволеност. Аз съм във много сериозна връзка и понякога гаджето ми направо ме изцежда, но вечерта си гледам. За мен това са различни категории, супер много се кефя с нея и тя ми дава всичко( да, абсолютно всичко), но някак си ми се иска и да си лъскам. Тръпката е различна поне за мен и си практикувам успоредно и двете.
S. A. D.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d80ce8df2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   гледам порно, защото там има красота, избор на младост, красиви голи тела... разбира се, не всички са за гледане, тогава просто превключваш канала, е... понякога човек се пипа тук там, няма лошо...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0553f25a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм жена. Обичам да гледам порно. Имам обаче избрани жанрове, които ми доставя удоволствие да гледам. Имам си и любим актьор - Mark Davis, който работи за kink.com.
Просто ми доставя удоволствие, получавам разнообразие. А секса след порно е нещо прекрасно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4ca34a122a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От aвторкaтa
Блaгодaря нa всички отговорили.
N1 и N7 с сигурност помогнaхте нa много жени с обяснениятa си.
N4 съветът ти е добър, но слaвa богу aз отдaвнa нямaм проблем с товa
N 7 пaлaвнице, спести от друго, купи си униформaтa;)))

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ccaee9e760
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Порно-Филмите(мастурбацията) ме здухва и смачвква, момче съм на 26години, от вече 2 насам не съм гледал порно филми и не съм мастурбирал, жалкото е че и секс не съм правил, но пък за сметка на това, имам супер много сила чувствам се по жив от всякога просто по различно живея, предполагам че спермата ми се разгражда в тестисите, няма нищо лошо в това да лъскате и гледате порно, но на мен това не ми харесва просто.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 19681e2e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   №24 не се ли изпразваш на сън спонтанно?
А иначе колко време имаш в предвид 2 месеца ли или години.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 31b06dfa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Защото ме кефи! И жената я кефи! Понякога правиме всичко, което правят в някой порно филм успоредно.... много е гот!
М-35г.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 19681e2e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   към №24
Има ли ефект за ерекцията имам в предвид не сутрешната, а спонтанната получаваш ли я по-често например като гледаш някоя мацка.
защото аз като гледам много порно, после поне ден два са ми безразлични момичетата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cb3edef887
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Хора порнографията е зависимост, опитайте се да не гледате порно един месец и ще разберете за какво ви говоря. Тук не става въпрос за секс.
Може да разгледате ей тук yourbrainonporn.com

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8daacf4c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Понякога за разнообразие гледам, но това не влияе по никакъв начин на половият ми живот и ни най малко не намалява влечението ми към жените.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f5db68dcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Престави си мъжът ти да седи в кущи цял ден и да гледа ТВ. Ти се прибираш изморена от работа окапала и искаш да си починеш след умрота а той идва и започва да иска с**с.
Затова мъжът понякога се задоволява сам.
Поне това е моето мнение.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3d03ca2dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Предвид пасивното поведение на повечето от жените, ролята му е да залъгва физическите нужди на човека, когато някой намира трудност да прави истински секс, то какво би го спасило освен гледането на тези филми? Ако вече имаш избор да правиш секс и предпочетеш порно, тогава е проблем. Не си прав 28.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1576c9c234
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   А защо гледате филми (художествени)?
Защото нямате автомат, а ви се иска да изтрепете десетина мафиоти? :)
Или ви липсва в живота някое зомби да ви захапе за ухото?
Ами книги защо четете? Ако четете де:)
А музика защо слушате?

Порнографията е ИСКУСТВО.

С различни жанрове, различно качество, с огромно и многостранно въздействие.

Хайде сега вижте си изказванията в тази светлина.

- Защо да чета книга!? Не ме кефи да сричам там, след като всичко могат да ми го кажат на глас по ТиВи-то. Където е истинско. :)
- Защо да слушам музика? Няма да ми помогне да си налепя тапетите!
- Гледам филми, защото там има това, което го няма в живота. Например, да претрепеш 50-на души и да си от добрите.

Изкуство, това е отговорът.

А в изкуството всеки намира... какво ли не. И разбира се, някои хора не намират нищо и съответно го отричат.

Y D

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8d06e8a109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Жена съм и за мой ужас мъжът ми е направо асексуален! Нямате представа какво значи млад мъж, който изобщо не се интересува от секс! А на мен ми липсва и за да не полудея карам на порно вибратор. Ето за това гледам порно. Първо гледам някое филмче, възбуждам се и после с вибратора... е, не е същото като с мъж, ама още не съм се отчаяла чак толкова, че да тръгна да си търся любовник. Ама ако продължава така...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 005b25e6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   А, ти мани. Имам една позната, която гледа порно като ненормална. От време на време си лягаме с нея, винаги настоява да пуснем порно и да гледа, когато го правим. Не ми предоставя особено удоволствие, но все пак й уважавам желанията. Лично за мен в порното няма нищо, което да заинтригува човек. Просто всичко е едно и също там. В пъти по-добре е да си поиграете с половинката дълго време, да се възбудите, да направите един прекрасен секс и след това да се гушнете блажено.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 23dc047e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Нека да се разпиша и аз-никога не съм имал приятелка, и затова все залитам към порното. Просто не мога да общувам с хората, от много време мисля за проститутка, но все не мога да се престраша. Страх ме е, че ще ми се присмее и аз не знам за какво. Което и момиче да поканя-все ме отрязва, дори при условие, че е имала симпатии към мен. Е за какво да си губя с жени, при условие че там получавам каквото искам без много усилие.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 21f0485084
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   33 к-е-е-е! Другарко по съдба! Защо е толкова несправедливо! Жена ми не иска, мъжът ти не иска. Ти искаш, аз искам, а виж само как сме подредени. Точно по неправилния начин!
А сега - за порното. Отдавна гледам и обичам да гледам. Не непрекъснато, но достатъчно. Обичам клипчета. И определено мисля, че не всички са лоши и скучни. Най-обичам да виждам възбудата и желанието на жената в очите и. Действа ми страхотно. Особено, когато е сама със себе си. Потръпването на тялото при първите докосвания, учестяването на дишането, леките конвулсии. Накрая, предоргазмените извивки, притварянето на очите и самия оргазъм. За мен е много красиво и възбуждащо. А определено има много добри изпълнения.
Така, че за това обичам порното.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 83516369d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   38 + 33 = Го-орчи-и-во!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2edc52b8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Мъж съм на 30 години, водя нормален сексуален живот, женен съм... имал съм много партньорки, имам си любовници и всичко си е ок, но много обичам да гледам порно, най вече се самозадоволявам с една готина чикия докато жена ми спи...
Не се хваля че съм бил с много жени, но действително са можеби над 50-60, то само 40 от тях са проститутки и г/д другите са били любовници, всички са ми доставяли удоволствие, но чикийте са нещо уникално, най готино си е на ръчна, тва си е мое лично мнение... обичам порното и курвите

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 935431452d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Нали се сещате че първото порно са картините на Рубенс, Рембранд и пр. На мъжете ни се иска постоянно да гледаме голи жени. Мъжете много се възбуждат от тялото, вида на партньорката, половите и белези. Примерно като се ебем с жена ми, аз винаги искам да го правим на светната лампа, защото искам да я гледам, да се любувам на пищното и релефно тяло, големите гърди, косматите и подмишници и пубис.
В порното намирам разнообразие и редовно гледам. Жена ми го приема това като нещо абсолютно нормално. Като напиша в гугъла "хайри уомън" "хайри ББУ" или "хайри матуре" изилизат огромно количество клипове и филмчета снимани в аматьорска обстановка и показващи обикновени жени. Иначе стандартното американско порно ме отвръщава.
И все пак, госпожо по-добре мъжа ви да гледа порно, отколкото тъпи спортни програми и футболни мачове!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker