Вече почва да ми писва от това! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече почва да ми писва от това!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4401 пъти
Аз съм момиче на 21. Приятелят ми е на 34. Заедно сме от 5 години. Караме шеста. Проблема е, че на него почти никога не му се прави секс. Да имаме много проблеми. Странични. Но един път не правихме секс 4 месеца. Сега караме вече 5ти месец без секс. Почва да ми писва наистина. И дори да видя, че той би поискал секс аз вече няма да искам. Говорили сме на тази тема. Той казва, че не му се прави защото е много изморен или много нервен в работата и не му е до това. Или в къщи тъй като не живеем сами. Проблемите са много в момента наистина, но вече много време е така. И с всеки изминал ден или седмица ние почнахме да се отдалечаваме един от друг. Вече рядко се прегръщаме. Рядко се целуваме. Рядко споделяме и говорим. Да наистина, той е по 12 часа всеки ден на работа, но въпреки това и когато е почивка няма желание. Тъпото при нас е и че в последно време вече вместо да правим секс спонтанно ние се питаме. И предимно аз питам и когато му видя изражението ми се отщява. Аз не съм за самия секс наистина. Но ми липсва интимната близост, в смисъл закачката между нас, емоцията, тръпката и тнт. А без секса тези неща няма как да се върнат. Общо взето нз какво да правя. Не искам да го оставя, защото го обичам и знам, че и той ме обича. Знам, че никога не би ми изневерил. Той не е сексуален просто, но аз пък не мога да продължавам така вечно. То и да правим секс след тези негови откази, аз как да се отпусна и да съм сигурна, че не го прави на сила едва ли не... Моля дайте съвет и ако нещо не ви е ясно питайте за да ми помогнете по някакъв начин! Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 929414e2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да е прикирит гей и да те използва само за пред хората, иначе не виждам смисъл, пък и с тази огромна разлика - не, че е огромна, но когато сте тръгвали ти само на 16, той на 29... Направо си те използва, сори :((

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c98590a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много го притискаш според мен, аз също имах този проблем с бившата си приятелка, просто понякога имаме нужда да поговорим да ни прегърнат да ни разберат. Секса е едно на рака в моя случей просто наистина ми беше по важно отношението ни един към друг от секса, а приятелката ми също като теб ме питаше кога ще правим секс, какво става? : ) мое мнение. Дай му време и го попитай защо наистина не му се прави секс, има възможност просто да му е омръзнало от секса с теб, при мен лично така се получи.

Поздрави.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 954ca8f687
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Намри си друг! Не стойте заедно "по навик". А има голяма вероятност да си има другИ а да те държи на въдицата за да пу переш аканите гащи и да има един сигурен вариант за секс, за съжаление комплексираният ни народ приема това за "мъжка постъпка" и за повдигане на самочувствието.

М41

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ec8791582e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче на 21 и приятел на 34, ето ти отговора на всичко което те вълнува ;).

Защо просто не си намерите приятели (гаджета) на своята възраст ами хуквате тука по някакви старчоци или батковци, аз не мога да ви разбера.

А сега вартете и си бийте главите ;) И дано някой ден разберете кое е правилното и кое не.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e2779ba412
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:Номер 4. Не съм съгласна с теб. Не мисля, че трябва да съм с някой пишлигар който не знае какво иска. Живота ме е учукал яко и ми трябва сериозен мъж. Много трудни моменти преживях, а този човек беше до мен. Умирах буквално, но той не ме остави. Ако беше някое хлапе представям си щеше да бяга с 300.... Номер 2 благодаря ти. Определено ме разбираш за какво ти говоря

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d4cd041a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, ти сигурна ли си че гаджето ти не е сексуален? Много се съмнявам в това, което си написала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dcc4a0d3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   намери си друг ако си от София в мое лице мога да ти предложа секс, но пък после пак ще пишеш че много секс искам да правим :D :P

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 256f7ad5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   тука възраста няма нищо общо, или кво ще ми кажете че след 30 секса свършва ли що, смешници.
тоя асексуалния и на 20 е същия и на 16 и на 6.
намери си по-сексуален тип.
аз например бих ти намацотил писаната яко с думи с поведение и с присъствие, най накрая с ласки.
и тъй докато полудееш от желание, после бих ти предложил продължителни възвратно-постъпателни движения с различен интензитет дълбочина и посока до достигането на вривна реакция, ако се наложи и с помощтта на обилно овлажняващи средства и даже и двойно проникване.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 19b60b79ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мирише ми на загоряло.. от 7 и 8 коментар, които са абсолютно ненужни. Заболяха ви ръцете и си търсите момиче ли??

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4ea098c47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Свaляй го! Прaви му изненaди, типичните женски.
Когaто се случи при нaс-7-тa год. 3 мес. без секс и рев от моя стрaнa, a той горкият ме увещaвaше, че ме обичa, но уморa, т. н глупост!
Имaхме нуждa от "освежaвaне"
В моят случaй, тъй кaто в къщи си ходех почти голa, зaпочнaх дa си обличaм тениски, прaвех му изненaди, любимa сaлaтa, понякогa пуши пурa, тa съм подaрявaлa. понякогa го остaвях дa ме "улови" докaто му гледaм дупето и се обръщaх уж притесненa. нaвън дискретно привличaх мъжки погледи, a вечер сaмо си го цункaх зa лекa нощ и си обръщaх гърбa, преди спях голa, a тогaвa с мъжкa пижaмa. винaги сме били освободени от комплекси и зaдръжки относно интимният ни живот, зaтовa обърнaх нa 180. тa си поигрaх, скривaх от очите му товa, което беше и леснодостъпно, но с мaлки жестове му нaпомнях положително зa себе си.
Няколко пъти му откaзaх, с усмивкa. последният път му кaзaх дa се опитa дa ме свaля, aко ми хaресa... тогaвa вече просто ме дръпнa, скъсa ми тенискaтa и.... после ми кaзa, че съм го побъркaлa, но му е хaресaло. кaзa също, че съм уцелилa точният момент, бил зaпочнaл дa си зaдaвa въпросът -колко точно е остaнaло между нaс.
Сегa 3 г по късно още сме в меден период, но вече и двaмaтa се стaрaем дa не допускaме ежедневието дa убие тръпкaтa.
И не го притискaй зa секс, нa мъжете също им е приятно дa им прaвим комплименти, дa ги свaляме.
Късмет и не се откaзвaй от момчето си. с всеки следвaщ ще е същото, буря в нaчaлото, зaтишие по-късно, a то сaмо от нaс си зaвиси.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 88abf47b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей момиче, пише ти семеен човек с много опит. Разбира се е грешно да се обобщава, но според моя опит вие двамата нямате никакъв шанс заедно. Остави това, което пишат другите - сваляй го, съблазнявай го и т. н., няма никаква полза и ако има, тя ще е съссем кратковременна. Проблемите в една връзка започват да личат първо в секса - ако в началото го няма, то в последствие нещата ще стават все по-зле, докато не почнат изневерите и постепенен разпад на връзката. Любовта е до време - семейството дай Боже за цял живот. Семейството не може да се крепи само на гола любов - трябват доста повече неща. Млада си - потърси подходящият човек. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6717768d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   , , ... И предимно аз питам и когато му видя изражението ми се отщява"... хахахаххахахахххххаахаххахаааа

Това беше добро... иначе и аз се чудя... от къде ли го намери този пенЦионер??? :)))))))))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker