Очевидно ме използва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Очевидно ме използва
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3517 пъти
Здравейте, наскоро писах тема, че приятелят ми иска тройка с друго момиче. Съжалявам, че отново ви занимавам. Но когато пиша това, съм дори по-объркана отпреди. Моля модераторите да публикуват и тази тема.
В предишната писах, че приятелят ми сподели как се възбуждал от мисълта да съм интимна с друго момиче. Предложи ако се съглася на тройка, да избера някоя моя приятелка, за да се отпусна. Обясних, че не искам. Отворена съм за всичко в секса. Но не и за включването на трети. След моя отказ той започна да ме убеждава как можело да е забавно и хубаво и за мен. Ядосах се. Казах му да си намери други момичета и да си прави тройки с които си поиска. Той отговори, че трябвало да поговорим по-обстойно. За какво да говорим... Очевидно ме използва за секс играчка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3b9deb9f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм, май наистина си права. Ако държеше на теб и на чувствата ти, след категоричното ти НЕ нямаше да продължи да настоява, ама май е по-заинтересован от собственото си удоволствие отколкото от чувствата ти. Ми според мен е по-добре да се разделите, защото днес ще те насили да си с приятелка, утре ще те накара да направиш нещо друго, нямам предвид неща в секса, а по принцип, и накрая ще се окаже, че буквално контролира целият ти живот и всеки път когато не правиш нещата както на него му се иска ще следват скандали и разправии. А това определено не е любов. Ти си решаваш, ама аз така ги виждам нещата.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a5b23fb926
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ДО Авторката: И аз съм мъж и аз искам 3ка с жена ми и друга жена или мъж.... АКо го обичаш ще позволиш- още повече че е СУПЕР ВЯРНО че жената изпитва двойно повече кеф когато 2ма човека я обгрижват с ласки било то мъж и жена или 2ма мъже. Има много повече оргазми и теква в буквалния смисъл.... пробвал съм 3ка / 2 мъже и 1 жена и знам какс е чустваше после жената.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d581d608d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ох, номер 2, с тези изнудвания си служат само мъже, които не могат да убедят жената в нещо. Толкова е слабохарактерно и долно, че нямам думи. "Ако ме обичаш, ще ми дадеш да ти го сложа отзад, иначе не ме обичаш". Пълна тъпотия. Такива хора не заслужават да имат сериозни отношения с жени.
Авторке, и миналия път ти писах колко негативно съм настроена към такива "подмятания". Но хайде, няма да бъда крайна този път. Не знам доколко категорично си му дала да разбере първия път, че не искаш. Ако си му оставила "вратичка" да се надява, че ще си промениш мнението, нищо чудно затова да опипва почвата отново. Ако категорично и ясно си казала, че дума не може да става и че за теб е гадно и унизително такова предложение, а той продължава да натяква и да досажда, ами остави го да си натяква. Виж го докъде може да стигне, дали няма да се стигне до случая на номер 2 с "Ти ако ме обичаш, ще се съгласиш" или още по-лошо - "Щом като не искаш, аз ще си намеря друг начин да пробвам". Стигне ли се до такива излияния, повярвай ми, ще ти е вече толкова омразен и противен, че ще си съвсем наясно какво да правиш оттук насетне и окото ти няма да мигне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 02643dd724
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, тоз не те уважава! И не те обича и не те цени. зарежи го!
Есмералда 24

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a5b23fb926
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До номер 3: Това че ти не искаш подобно нещо не значи че други не искат... и това което си написала е АДСКИ ТЪПО: "Не заслужават да имат сериозни отношения с жени", а какво с мъже ли да имаме по твоята логика а? Не съм срещал жена да е пробвала 3ка и да не и е било кеф защото чисто физиологично да те докосват 4 ръце, целуват 2 усти по 2 места на тялото едновременно адски възбужда... но ти просто си адски задръстена и е никога няма да усетиш това удоволствие! Съжалявам те!

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 58da652aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едно да знаеш-ако мъжът изрече фразата „Ако ме обичаш, ... “ бягаш от него и край!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ba790a0a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абе тук за чувства ли говорим, или за секс? Това, че момчето е разкрепостено, не значи, че не те обича!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0024b8384e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да е разкрепостен е едно, ама когато започне и да те изнудва да го правиш на сила, вече не говори добре за него. Той ако те обича, ще те разбере и няма да те изнудва, а и човек не обича с условия. Човек ако обича истински, обича, без да поставя условия, обича човека заради самия него, а не защото е съгласен на тройки.

И между другото знаеш ли колко процента от подобни отворени връзки се оказват трайни? Почти 0%.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 874840a620
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж съм и мога да ти кажа - чудесно е да съм с две жени. Но няма да те убеждавам, че мисля само за теб, ако ти си едната:)
Ако го искаш ТИ, направи го. Но не връзвай, че някой мислел специално на теб да ти е много, много хубаво. И разбира се, прескачай морализаторски коментари като на номер 3.

Y D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker