Поредната, повтаряща се история ... (или Той не ме поглежда като жена) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредната, повтаряща се история ... (или Той не ме поглежда като жена)
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 5418 пъти
Здравейте,

Озаглавих темата така, защото честичко отварям сайта, и то по-скоро от google ;)
Та този път ще си го напиша сама, вместо да търся по търсачките:"защо така, защо иначе".
С приятелят ми се сме заедно от скоро - от няколко месеца, няма и половин година и вече живеем заедно. Преди това той е имал доста дълга връзка, няколко години, а след това няколко неуспешни(такива като мен, може би и аз натам отивам).
Никой не е идеален, няма да описвам други неща.... разбираме се като приятели, подкрепяме се колкото можем и в каквото можем, но тук става въпрос за секса. В началото беше горе-долу добре.... по 2-3 пъти седмично, а сега.... за толкова кратко време.... я го правим 1н път в месеца, я не... най-много - 2 пъти, и то сякаш по задължение, като когато го правим, той дори не свършва.
Лягаме си всяка вечер, гушкаме си се и си спим, а аз се обръщам на другата страна и направо едвам се сдържам да не се разплача.
Изобщо не ме забелязвва... като жена. А и постоянно търпя критики от рода на:"пълничка си, дребна си, ниска си, стига си яла". Вярно, че преди съм била по-слаба, но не мога да кажа, че съм от пълничките - 52-53 кг. съм, 165 висока, нормална съм. Разказвал ми е за свои бивши приятелки колко били слаби, високи, секс машини, а с мен.... нищо :( Чувствам се като грозно прасе, даже вече направо не мога да се понасявам, обвинявам себе си :(
А сме млади... аз на 24, той на 30 :( Защо е така.... не знам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8c43965e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще започна с това, че при тези килограми и височина си си много добре, не си дебела. Ако не се движиш много може просто да не си стегната, но не си дебела. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ НИСКА!! Даже 165 е много хубав ръст за жена, аз съм 155 :D, това вече може да е нисък ръст. Не мисля, че те цени, честно казано, но пък, ако го обичаш и не искаш да го губиш може да изпробваш да почнеш да се гласиш повече, да си обръщаш повече внимание - почни да се гримираш, обнови си гардероба с по-секси дрехи.. вярно, сега в студа не може много-много, но като се стопли.. , прави си някакви прически /не е задължително разни преси, с които да си гориш косата, има например клипове на интернет, в които се показва как да си къдриш косата без разни уреди и такива - вечерта се къпеш, после си намотаваш косата по най-различни начини, така спиш, сутринта си къдрава. Мисля, че имаше и такъв начин за изправяне. Просто напиши "No heat curls" на гугъл или youtube. Същото и за грима, на интернет има най-различни техники. Другото нещо много важно е да почнеш да спортуваш повече, но не, за да отслабваш, а за да се чувстваш цялостно по-добре. От спорта се отделят хормони на щастието, сега този твой приятел ти е подтиснал много самочувствието. Ходи много пеша, например. Аз много обичам да ходя на разходки, без определена цел, само да се раздвижа, даже и в студа, просто се обличам добре. Това също ще те ободри и няма да мислиш разни простотии, че си нищожество и такива. Прави някакви упражнения вкъщи и така, аз правя всеки ден по г/д 1 час, като танци са. Спортувам от 1 година, преди и аз се считах за никоя, нямах НИКАКВО самочувствие, ама и другите не ме харесваха. Откакто се отказах от застоялия си начин на живот се почувствах много по-добре - имах самочувствие, стегнах се, имах и безсъние, което по този начин се оправи. Ако наистина държиш на приятеля си може да пробваш някакъв начин да му привлечеш вниманието, но пък, ако не престане.. не смятам, че такъв човек ти трябва. Аз лично много бих се обидила, ако ми каже любимия ми "Ама моята бивша приятелка беше повече еди-каква си от теб, защо и ти не си такава? "

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a0010ec1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, мила. Явно по някаква причина тръпката между вас я няма вече и не говоря само за липсата на секс. Ако все още го привличаше като жена никога нямаше да си позволява да критикува външния ти вид и да те сравнява с предишните си приятелки. Знаеш как се държи влюбен мъж, гледа те в очите и ти говори все едно си някакво супер неземно красиво създание, ако ще и да си 140 висока и 100 кг и с криви зъби. А той не го прави, явно просто вече не те чувства като своята принцеса, което е тъжно, но е по-добре да го разбереш навреме и да сложиш край отколкото, недай Боже да се ожените и после и двамата цял живот да сте разочаровани и нещастни. За това, съветът ми е поговорете си, явно поне приятелските си отношения сте запазили и не сте на ниво скандал след скандал, и се изяснете кой и какво очаква от връзката ви. Кажи му точно как се чувстваш и че подмятанията, че си дебела и ниска те обиждат (все едно преди няколко месеца не си била със същият ръст, що за глупост да те обижда за това. Ама както се разбрахме тогава е бил влюбен и всичко е било очарователно. ). Да, дори и за липсата на секс си поговорете, защото в една връзка и той е важен. Защото когато единият е нещастен и незадоволен има два пътя или става все по-потиснат и депресиран или... започва да изневерява, но и двата сценария не вдят до щастлив край. За това поговорете си, ама откровенно, точно както си го написала тук. Пък дано стигнете до решение.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b23e5566d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Комплексар е приятелят ти и проектира това върху теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 14c9c7153e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, знам какво е да си влюбен, но навярно наистина не е хубаво да се избързва със съвместния живот! Трудно ще оправите нещата, щом толкова бързо се развалят... Не вярвам да си дебела, не заслужаваш да търпиш такива неща. ;) Не се хаби, огледай се за някой друг, защото неусетно ще минат 3 години от живота ти, без да е станало нищо съществено и истинско между вас. :(

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bae74aec2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, няма защо да обвиняваш себе си, бий му шута на тоя мухльо! Нека да си потърси някоя кльоща и да си се ч.. а с нея! За такъв дебил изобщо и сълза не трябва да проливаш!
Ж 27

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3f6a939c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох ми милата, виж според мен този мъж не те обича. А ти вместо да се мислиш за виновна си стъпи на краката и не му позволяваи да те унижава! От къде на къде, ще търпиш такова държание.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 70cecb2e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Секса не върви ли в една връзка нищо не върви така че бягай докато е време. Въпреки че по мои впечатления повечето мъже вече са така за жалост. Не търси вината в себе си. Помисли коя би го търпяла нвго такъв. Може би той просто се опитва да ти създаде комплекси за да стоиш при него. А относно хваленето за бившите му... нали знаеш че се хвалят само тези които за нищо не стават

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f246ac36c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   О, мила, килограмите за височинатати са перфектни. Слаба си, спокойно :)
А щом бившите му са били толкоз яки, защо са се разделили?
Според мен трябва да говориш с него за това и ако отново се повтарят тези приказки- остави го. Не мисля, че това е човекът за теб, но все пак ти сама си прецени.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 95dc4b3a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще ти кажа само едно - този мъж не те заслужава. Разбирай го както искаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 43d1542d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, в никакъв случай недей да се сдухваш или пък комплексираш. Честно казано и сама си стигнала до правилния извод- връзката е неуспешна. Честно казано не знам за каква култува и манталитет трябва да става въпрос(визирам приятелят ти) за да си позволиш да говориш по този начин… че чак и да сравняваш. Явно наистина страда от много болни комплекси! Зарязвай го и изобщо да не ти пука за него. След като не му харесваш защо седи с теб много претенциозния????

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 63ba075e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   За съжаление си попаднала на порения човек с комплекси, горе главата и се спасявай!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 32197b25a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо - 'приятеля ти' въобще не те обича, камо ли да държи на теб. Явно доста му чешеш егото и за това е с теб, бъди сигурна в това. Щом намери достойна заместителка, която да го покори в леглото - ще те зарежи! Второ - как може да ти брои хапките и да ти създава комплекси? Да предположим, че е имал чувства към теб, но ти наистина си напълняла, което е убило страстта между вас... добре де, ако е така, постави се на негово място. Представи си той в началото на връзката ви да е бил слаб, а сега с коремче... Не би ли му намекнала същото, а именно
'пълничък си', 'започни да тренираш'. Не ви знам отношенията, но ако още в началото сте имали интимни проблеми, значи твоя човек само те използва, докато си намери нещо по-добре. Така мисля аз... пък дали е така, времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 396476f8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте,

аз съм(авторката). прочетох коментарите и направо очите ми се пълнят със сълзи :( положението става още по-зле - нарече ме, че съм била "пън" и "дърво" в леглото, а той какъв е? да не е по-добре, а .... предишната му приятелка го била предразполагала да правили див секс и да, харесвало му с нея, а аз съм била пън. Ами какво да ви кажа - направо ми идеше да се гръмна :( тези думи ми се забиват като стрели в сърцето, а държа на него, обичам го, но ме наранява така .... искам да ме желае, да ме обича, да ме цени, а сме като братче и сестриче. по-късно се почувства виновно явно, но пак сме си така - спим си, гушкаме си се и все едно си имам по-голям брат :( не знам какво да правя .... иде ми да си хвана чантите и да избягам :( той не разбира, че по този начин ме свива още повече, че се смачквам и нещата няма да се оправят скоро .... сега как да правим секс и да се получи, като в главата ми ще кънтят тези негови думи:"пълничка си, ниска си, мекичка си, пън си, не ме предразполагаш, тя ме предразполагаше ..." и т.н. :( много ми е мъчно

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5166c284a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мила авторке чети внимателно, защото предишните постове избиват на КОМПЛЕКСИ от сорта "СПОКОЙНО НЕ СИ ДЕБЕЛА"-чакай да те попитам-и да си ДЕБЕЛА да не си по-малко човек? !? Писна ми да слушам некви комплексари и комплексарки да обясняват за ДЕБЕЛИТЕ, все едно са един вид ИЗРОДИ!
Комплексирани и тесногръди хора трудно ще ти дават адекватен съвет и ще ти накланят перката в живота!!!
Имаш две опции с този господин с който си-да му дадеш шанс и да му кажеш че ако не те харесва да си хваща чукалата, там откъдето е дошъл, защото горкия ама по никакъв начин не те заслужава. Да не си му отстъпила на този парцал в каквото и да е отношение-като види че няма да може да те обработва повярвай ми-нещата ще са по съвсем друг начин. Втора опция-директно му биеш шута без обяснения, повярвай ми и 500 кила да си, няма да забрави обидата че си го зарязала като парцал, както ти никога няма да забравиш обидите, които той ти е нанасял!!! Око за око, зъб за зъб, продължаваш ли да си траеш-не само с тоя, но и с останалите-нищо хубаво не те очаква!!! Важи както за 50 килограмови девойки, така и за 500 килограмови девойки-никой не е застрахован от нищо!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c5f1e11526
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Както казаха и по-горе - поредният комплексар си е хванал момиче, на което може да надвие и да му смачка самочувствието, за да се почувства велик.
Спокойно, и на мен ми се случи да попадна на подобен преди време, само че го зарязах за няма и 2 седмици. Опитваше се да прокара идеята, че имам коремче, а не беше погледнал своето шкембе. Намекваше, че е много вървежен сред колежките си и т. н. простотии, които само показваха колко е невъзпитан, комплексиран и манипулативен. Целта е да те накара да си мислиш, че едва ли не по милост е с теб... Знаем ги тия енергийни вампири, които се хранят с болката на другия.

Момиче, запази си самочувствието и достойнството и се омитай, докато ти е останало нещо от тях!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 43d1542d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторке, може да го обичаш, да искаш да се получат нещата, да те желае и харесва, но явно, че този човек не е за теб. Помисли малко… И се научи първо да обичаш себе си. Ти би ли позволила да го сравняваш с бившия ти, да го обиждаш и наричаш с нарицателни имена? Не, нали. Защото си влюбена и го уважаваш. А той няма едно елементарно уважение. Проумей, че някой хора са си такива. И не вярвай на приказките от 1001 нощ за бившата. След като му е било толкова добре защо не са заедно?? Имай самоуважение и се махай от там.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5d9202e0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Съвсем сериозно-наблегни на свирките. Ще забрави всички. Гарантирам ти.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d2e9b2f87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   За жалост мъжете след определен период си стават Ганьовци и жената -даденост, която търка без да мърка, надявайки се, че чобана ще се промени. Да ви кажа на всички това е кауза пердута! Спасение му е майката поръсено с натриване на вирнатия нос, живеем в страната на принцовете момичета!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0b69254527
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мило момиче, ти си нормално изглеждаща млада жена! Приятелят ти е голям простак! Разкарвай го веднага, ще си намериш мъж който да те харесва такава каквато си, да те харесва още повече като родиш и понапълнееш малко, и да те жалае всеки път щом те види гола! Прати го този хайванин да пасе и да си намери някой грозна кльощава кощрамба, която като остарее малко ще се превърне в дръглива коза с подобя на цици, смачкани като празни торбички от мляко! За съжаление повечото български мъже са точно такива простаци, но има и свестни хора!
Аз (мъж на 47 г. ) съм с жена си (сиго но 40 г. ) от декември 1995 г. Запознахме се по обява във вестник, на втората среща се наебахме и така до ден днешен - постоянно я желая и правим поне два пъти в седмицата секс. Тя е едра, висока, закръглена и естествено окосмена, и аз хасесвам точно такъв тип жени. Винаги съм и` казвал, без това да е комплимент, че тя е точно моя тип жена! Така че сексуалното привличане в една връзка е най-важното, няма ли го, ако се омъжеш за този мухльо, или ще се разведеш след няколко години, или ще търпиш като робиня постоянните му упреци че си дебела, и ще се радваш на 1 път за няколко месеца скучен секс, докато твоя ще си развява патката и ще има за любовница някой кощрамба! Така че еби го в мамата и го разкарай, на часа, на минутата!
Желая ти успех в следващата ти връзка!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cfc6f1fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами защото вероятно това не е човека за тебе. Какви са тия подмятания за други жени, сравнения и вечни критики за външния ти вид. Той или те приема каквато си, между другото хич не са ти зле мерките. Я се уважавай малко повече и му заяви, че така си се харесваш, чувстваш се добре в кожата си, и другите така те харесват, и виж каква ще е реакцията. Ако реагира агресивно, значи не те уважава. Изобщо отношението му, за външния ти вид, сравнявайки те така с други, е неуважително. Не е гот тая работа. Никак. Ако пък решиш да отслабнеш, добре. Но това си е мъчение. Ами като родиш едно, две, какво ще стане, лелеее

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2eba0680ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От №20, Изобщо не хващай на тая - ще отслабна, ще ходя на фитнес, ще гладувам - ала, бала. Дори да отслабнеш, ще е временно, но не само това, напр. после могат да се появат упреци че си ниска, е няма как да се издължиш с 5-10 см! Струва ли си да се тормозиш и самоунижаваш заради едно лайно с член! Пак ти казвам майната на този пореден БГ-мухлю от мъжки пол! Да ходи да чука бившата си кощрамба тогава, но явно тя го е отсвирила! Все още се срещат и свестни млади мъже, но трябва да търсиш! Този определено "не е твоята чаша чай" както казват ингилизите! И е един завършен и непоправим егоист, който има нужда от проститутка и слугиня, две в едно, а не от съпруга и другар в живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker