Кървене с болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кървене с болка
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3850 пъти
Здравейте!
Много съм притеснена и ви моля за съвет!

Аз съм на 20 г., от 2 години водя полов живот. Никога не съм имала абсолютно никакви проблеми с менструацията и здравето в тази сфера. Май месец тази година обаче, ми се случи нещо неприятно. След бурен секс с приятеля ми, на път за банята паднах на пода от болка- долу ниско в корема. Беше остра и внезапна. Не спря в продължение на 5 часа, а аз не можех да стана от леглото. Постепенно премина в дясно. Приятеля ми ме заведе в бърза помощ, където извикаха гинеколог- оказа се, че корема ми се пълни с кръв. Жълтото тяло, останало след изхвърлената вече от тялото яйцеклетка, станало на кистичка в корема ми и се спукало (вероятно по време на секс). Както и да е, след 5 дена антибиотици и на системи, уж всичко беше наред, нямаше кръв в мен. Само дето болката в десния яйчник продължи още 2 седмици, за което докторите не ми обясниха защо, а и не ми обърнаха внимание. Интересува ме, ако някой разбира повече тези неща, да ми обясни - как така се спуква това жълто тяло? И защо ние толкова пъти правим секс по време и след менструация и нямаме проблеми, а изведнъж просто ей така- спукали сме жълтото тяло? Каква връзка има то с яйчника, след като е излязло с яйцеклетката от него и се е спукало в матката, и защо имах тези болки там?
Подготвям се за биология, а и много ме е страх за здравето ми, що се отнася до половата система. Искам да съм наясно с тези неща, за да избегна повече проблеми. И най-вече се интересувам, защото пак имам проблеми.
След лежането ми в болница, реших да почна да използвам противозачатъчни, за да ми е мирна главата, въпреки че много ме е страх от странични ефекти. До сега взимам Lyndinette 20. Само че ги пия 2 или 3 месеца, и един почивам (за да си почине организма ми от хормоните). Нямам оплаквания или странични ефекти. Този месец съм в "почивка" от хапчетата, но стана беля 2 дена преди овулацията ми, и взех Ескапеле. 2-3 дена след това получих странно кървене отдолу- кафяво. Беше слабо, уж премина, а на следващия ден продължи с болка като тази от лятото- десния яйчник може би. И също беше кафяво, примесено с кръв. Изглежда по-скоро на парцали, докато спя не тече, леко цапа гащите, а по-силно тече, когато ходя до тоалетна. Сега са почивни дни, по телефона се чух с гинеколога, който не ми обърна много внимание, и не ми обясни какво ми е. Не мога да отсъствам от работа, а и не искам да обикалям по кабинети и все да ме отхвърлят с "Нищо ти няма, пий някакви болкоуспокояващи и чакай да мине". Тук в нашата болница особено отговора винаги е такъв. Моля ви, ако някой знае, нека ми обясни какво може да ми е, каква е тази кръв- кафява на парцали, бледа, и защо е 10 дни преди менструацията? Зърната на гърдите също много ме болят! имат ли връзка двата случая, на яйчника дали ми има нещо или всичко е страничен ефект от хормоните? Знам, че и Ескапеле хич не е полезен. Моля ви за мнение! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6f83247f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   ужас

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4498a3a695
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Играеш с организма си като пиеш тия хапчета! Ползвай с приятеля си презерватив, за да се предпазите и двамата от болести предавани по полов път и нежелана бременност. Според мен, трябва да отидеш в голяма специализирана АГ болница. По-добър съвет едва ли тук може някой да ти даде.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 16ee0337eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По принцип е възможно жъллтото тяло да се напълни с кръв и да прерастне в киста. Това се е случило при теб - спукването е предизвикалло кръвоизлив и болка. Но не знам как бих го обяснила със секса, при положение че жълтото тяло е разположено по-нагоре от матката (в тръбата).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a69d29e1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като лекар ти давам съвет. Иди на преглед при добър акушер-гинеколог, да ти направи ЕХО-графия на яйчниците и матката, не е шега работа, тъй като рискът е в бъдеще много трудно да забременееш или изобщо да не можеш да забременееш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker