Лабиринт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лабиринт
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3478 пъти
Здравейте! Това не е първата история, която публикувам тук и тъй като предния път това много ми помогна се надявам и сега да е така.
От доста време насам имам желанието просто да си хвана куфарите и да замина някъде далеч. Просто не се чувствам добре тук. Хора като мен не виреят в България. Последните 10 години от живота ми не бяха рай. Трябваше много неща да преборя и тъкмо когато мислех, че съм успяла нова беда се появяваше на хоризонта.

На 23 години съм и имам ХПВ (човешки папилома вирус). Това много ми тежи. Все още се лекувам и не мога да правя секс. Не мога да имам партньор, гадже, приятел.. Това много ме потиска, защото не съм от хората с много приятели. Падам си малко вълк единак. Не обичам когато хората ме предават и са нелоялни и ми писна да прощавам когато поредната "приятелка" ме зареже заради гаджето й футболист, който си е хванала за да върти и да го ползва, фукайки се във фб..
Не знам до кога ще е това, тъй като имам и други усложнения и трябва да лекувам и тях.

Най-смешното е, че в живота си съм имала само 2 партньора. С първият ми приятел правих секс без презерватив. Той ми е лепнал този вирус и съм била носител като доста голяма част от хората, които правят секс без презерватив. Доверих му се, а не трябваше. За раздяла след връзка като тази, в която бях постоянно наранявана емоционално ми трябваше доста време, за да се възстановя. Този човек ме промени. Пречупи мe. Допуснах някого до себе си и той ме видя уязвима. Това ме побърка. Той беше ужасен човек без достойнство и морал - моя пълна противоположност. Направо не мога да повярвам как живота ме срещна точно с такъв боклук. Моя огромна грешка е, че не бях ходила на гинеколог доста време след това. Имам страх от гинеколози, защото не бях попадала на добри и внимателни. За това вината е изцяло моя и си плащам цената..

Повече от година след това, в която не съм била интимна с никого, започнах връзка с друго момче - стар познат. Мислех, че най-накрая имаме шанс за нещо истинско, тъй като предния път нещата между нас не се бяха получили заради недоразумение. Но отново се скарахме и той пак ми показа колко струва. Оказа се, че ми е лепнал гъбички и ме заряза заради "любовницата" си, с която бързо ме замени (от която може би ми ги е лепнал? ) Този път използвахме презерватив, но явно той не предпазва от някои неща като например лоша устна хигиена.. А падналият ми имунитет улесни нещата.
Когато отидох на лекар заради сърбежа, който бях получила се оказа, че не само имам гъбична инфекция, но и раничка на шийката на матката и вероятно ХПВ вирус ( което в последствие се потвърди), а после трябвало и да ми се слагат ваксини и още и още. Е това вече ме изкара извън релси.. Исках да поговоря с вече бившето ми гадже, но той любезно ми обясни, че нямал нищо против мен, но просто сме имали различия в харакетерите, а и аз първа съм си била сменила статуса във ФБ.. Дори не му пукаше за собственото му здраве..
На всичко отгоре трябваше и да се боря с наглите ми колеги от новата ми работа и да се справям със семейните ми проблеми, който изникваха постоянно.
Днес в супермаркета се срещнах с първият ми приятел, с който не си бяхме продумвал и дума откакто се бяхме разделили. Той дойде, здрависа се с мен и каза - "Как си? Нещо изглеждаш много посърнала" и ми се усмихна.

Благодаря Ви, че прочетохте историята ми. Не търся съжаление, но се надявам да срещна разбиране. В момента нямам с кого друг да споделя. Надявам се и да няма много негативни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0a7f6b5e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си се филмирала с това, че си носител на ЧПВ. Опасност има, ако си правила типизация и се е установило, че имаш някои от високорисковите щамове. Което пък отново нищо не значи. Освен по-голяма вероятност, но не и задължителност да се разболееш от РМШ. Презервативът не предпазва от ЧПВ, но е желателно да се ползва, естествено. Засилвай имунната система чрез имуностимуланти, намали стреса. Няма човек, който да е правил секс и да не се е срещал с вируса през живота си. Всеки организъм се справя в зависимост от това каква е кондицията на имунната система в момента на срещата. Проблемът е, че при жените е в пъти по-опасно поради анатомията им. Но пък не виждам как ще караш всеки с когото би имала сексуална връзка да ти предоставя изследвания и тогава да правиш секс с него. Подбирането на партньорите е важно, но не е гаранция. Работи върху мисленето си и представата си за нещата изобщо. Стресът, негативните мисли са основната причина за слаба имунна защита.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: bcedcf2d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, историята ти ме накара да се усмихна. Всъщност здравослояните проблеми, които имаш не са кой знае какъв проблем. Кандидозата е напълно лечима. На всяка жена и се случва поне веднъж в живота. Може да възникне и от употреба на антибиотици или от срив на имунитета, дори приятеля ти може да няма нищо общо с това. ХПВ не е толкова страшен, трябва редовно да посещаваш гинеколог 2 пъти в годината за профилактични прегледи. На времето, като не е имало такива модерни тестове за ХПВ и съответно ваксини? ! Сега, като са открили, че тази инфекция се асоциира с повишен риск от рак на шийката, вече чудо голямо!? Нали за това се правят тези профилактични прегледи? Нищо страшно не ти се е случило, живей си живота :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6622021690
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До номер 1 - да, имам 18 и 59 генотип и сега се лекувам с имуностимуланти и тн.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 49d53cebe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Историята ти наистина е тъжна и ме трогна, защото донякъде виждам себе си в нея, като изключим здравословните ти проблеми, които съм сигурен, че ще преодолееш. Това да избягаш в чужбина, не е решение, но ако мислиш, че това е най-добре за теб и ще промени нещо.... направи го. Човек по-добре да опита и да не успее, отколкото да стои и да мисли какво е могло да се получи. Бих се радвал да поговорим повече.

М. 29

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a73254b298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 - и аз бих се радвала да поговорим, но администраторите не публикуват координати и данни на потребителите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker