Как да разберем дали партньора ни е болен от нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да разберем дали партньора ни е болен от нещо?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2382 пъти
Така...ще започна с това, че съм момиче на 19 и водя полов живот от 17 годишна, но съм го правила само с гаджетата си. наскоро с приятели бяхме отишли на дискотека и може би алкохола ми беше в повечко и си легнах с един от момчетата в дискотеката, който пък се оказа мой познат. :) Зарадвах се, тъй като можех спокойно да го питам дали е болен от нещо, все пак е нормално да питам, при положение, че го правихме а не сме и толкова близки. Но тогава се заучдих, ако пак съм в такава ситуация - възбудена, натискаща се с човек, който дори не познавам и в очакване за "после", как ще го попитам дали е болен от нещо? Това няма ли да развали цялата армосвера така да го кажа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: fc5111425a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, срамно и опасно е да си на 19г., да водиш полов живот от две години и да задаваш такъв въпрос. Първо искам да ти кажа, че няма начин да установиш здрав ли е партньора ти или не. Вярно има болести които са съпроводени с видими белези, но дори и при тях има карантинен период, в който приносителя също е заразен. Едни обаче хламидални и ЧПВ инфекции при мъжа се проявяват изключително рядко, докато за жената могат да доведат до тежки последствия. При тези две заболявания мъжкия преносител, често дори не разбира че се е заразил, при това положение той дори може да мине на детектор на лъжата и да заяви, че е здрав, без това да е така. Мога да ти кажа аз от позицията на мойте 44г. живот от какви критерии съм се ръководил при избора на партньорки. 1. Преценявал съм тези момичета много партньори ли са имали. 2. Преценявал съм лесно ли се е стигало до секс с тях от партньорите им. 3. Преценявал съм цялостното им отношение към личната хигиена. 4. Опитвал съм се от общия им външен вид и физическо състояние да си направя извод здрави ли са/често здравословните проблеми се отразяват на състоянието на кожат и косата-суха кожа с необичайни петна, тежки сенки под очите или много мазна коса и т. н. / 5. Винаги съм правил секс с презерватив. 6. Не съм задоволявал орално жена, с която имам инцидентна или изначално краткотрайна връзка. Запомни, че по полов път зарази се предават и при трите вида проникване-орално, вагинално и анално, за това когато мъжкия член прониква през някой от отворите ти в теб, то той трябва да е с презерватив, за да може поне да кажеш, че си направило нещо за предпазването си, защото гаранция няма никога. Харесва ми начина ти на констатиране на здравето на партньора-чрез питане, това ми напоня на възможността да се пита наркомана, наркоман ли е. В заключение искам да ти кажа, че лично аз не бих правил секс с теб именно защото не отговаряш поне на един от гореизброените критерии.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d3b99eb47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има едно предпазно средство, което се нарича "презерватив" и се продава в аптеките и много от магазините. Препоръчително е да се ползва, за да няма евентуално заразяване или нежелана бременност. А с пияни непознати е просто задължително.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 42245de3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Натисни го пиян в ъгала, да му стане патката, да мисли само как да ти скъса дрехите, пък се надявай да ти каже, че има "болести".
Поука: Не се дръж като курва и по-полека с алкохола.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e31faa9656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Момиче, не мога да разбера защо в 21 век има много такива като тебе. Вие на училище не ходите ли, телевизия не гледате ли? Щом досега не си научила нищо за половопредаваните болести, а вече се ч***ш по тоалетните на дискотеките с познати и непознати, едва ли мога аз да те просветя.
Имам друго предложение за конкретния ти въпрос: Подготвяш си предварително разпечатани декларации "АЗ... декларирам, че не съм болен от нищо". Така няма да се чудиш за "после", а като дойде това "после" - вадиш една декларацийка от чантичката и му я връчваш. Той ще си попълни трите имена, дата и подпис и готово! Ще избегнеш задаването на "неудобни" въпроси и като те зарази с нещо, няма да ревеш "ама той каза, че няма болести", а ще имаш доказателство - черно на бяло. Никой няма да те помисли за тъпа, а с добър адвокат даже може и да се пробваш да го осъдиш за лъжата.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 41bc348eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За да не задаваш такива въпроси и да нямаш терзания дали не ти е лепнал нещо ползвай презервативи! А иначе за съжаление много от тия гадни болести протичат почти без симптоми и човек дори и да е болен не знае и си сее зарази на ляво и на дясно... единственият начин е да се направи преглед и кръвни тестове. За това внимавай и умната! И друг път като ходиш на дискотека имай по няколко презерватива в чантата, ей така за всеки случай. Че да няма драми после, защото някои от тия болести имат лоши последствия като безплодие, например. А СПИН е дори смъртоносен, добре че в България все още се среща рядко, ама знае ли човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker