Порното ме отвръщава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124258)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14667)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6740)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1706)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19304)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Порното ме отвръщава
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4320 пъти
Хей, хей хора. Искам да споделя нещо странно, но мисля, че много от вас биха ме разбрали. Още като малка открих порно в интернет и много рядко съм пускала, просто от интерес да видя какво е това и съм виждала всякакви. Случвало е да се самозадоволявам и после го спирах, не съм гледала редовно, на 2месеца по един път. За жалост си падам по груповото порно, където една жена е с поне 5 мъже и за момента се възбуждам и ми е яко, но после като приключа се чувствам ужасно, дори ми се плаче. Дават супер грубите неща, сякаш мъжете използват жената като парцал за личен техен кеф, а дали на жената й е яко никой не я пита, виждала съм дори да удрят актрисата, да плуят върху нея и да я настъпват и скубят и какво ли не и тя да реве. Това ме кара да се чувствам леко казано ужасно и даже преди 2 години някъде промених ориентацията си и се обърнах към жените, имам омраза към мъжете, макар наскоро да бях гадже с момче, но аз съм девствена и затова само се натискахме и нямаше проблем, секс с момче май не бих правила, а иначе съм имала 2 приятелки до сега и с момичета май ми беше по-добре макар, че бяха филмарки. Наскоро бях свидетелка на разговор между деца 5 клас, едни малки и дребни и момчетата казаха на момичетата, че били курви и имитираха лапане и викаха, че исках да им правели дълбоко гърло и да им вкарвали по две пишки отзад, защото жените били за това и момичетата нещо ги удряха там, направо бях потресена и отидох да говоря с тях и те нещо ми викаха, че трябвало момичетата само да се поливат със сперма и нищо повече, били боклуци за секс и нищо повече и аз останах на място, не знаех какво да кажа, сега тотално отрязвам момчета, които ме искат за повече от приятелка и си търся само момичета за гадже, защото те поне ще задоволят мен, а аз тях и да. Вие какво мислите? Може ли една жена да не е само за удоволствието на мъжа и има ли все още мъже, които да уважат дамите и да ги имат за равноправни в секса и да искат да им е хубаво? И в прочие знам, че ще кажете да гледам нормално порно, но не мога, не ме възбужда, не знам защо, може би съм хем извратена хем не, а лесбийското порно не ми харесва, нищо че си падам по момичета.
момиче на 16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: a5fecb3e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Хард порното наистина е гадно, но има и мн готини софт клипчета, зависи как ще се ориентираш. И мен грубостите ме отвращават.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b550f0d1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Определено не си "момиче на 16".
Стилът ти на писане, без правописни грешки, правилна пунктуация... не е на тинейджърка.
Малките не познават толкова детейли в секса.
Вероятно си мъж на средна възраст, търсещ интерес от коментиращите, с цел да повдигне либидото си.
Кратката ти изповед е именно да бъде дочетена, признавам добре е преценено.
Добре би било да потърсиш помощ от психотерапевт.

P. S. Коментиращи, НЕ коментирайте, не давайте възможност на този индивид да възбужда въображението си.
Би бил непредсказуемо опасен в бъдеще.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 072a346bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз съм си писал с момичета с регистрации в порно сайтове и доста от тях си падат по групови изпълнения, където 1 жена е играчка на 4-5-ма, което ме учудва...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a06aa0d455
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Момиче, това че порното е за над 18 годишни не е случайно. Ето ти си живия пример. Там всички са актьори и това е една роля. Същото е като сериалите, които гледаш. Само жанра е друг.

Сега, ако един възрастен човек гледа порно, го знае това и не се вживява, защото знае, че това е роля и няма нищо общо с действителността, но ей го ти си малка, нямаш опит от реалния живот и взимаш всичко от порното за чиста монета. Доколкото възрастния има опит от реалния живот и може да сравни нещата. Ти понеже нямаш база за сравнение и си правиш грешния извод, че това е действителността.

После правиш си изводи и от децата на 11. Ами те са в такава възраст, че им се иска, ама не знаят дали им се пикае и как изобщо да "склонят" момиче да им пусне. И понеже ги е яд, а и хормоните им бушуват и телата им се променят ежедневно пред очите им, са и доста объркани. Така търсят правилния начин на принципа "проба-грешка". Ще пробват така няколко пъти да се правят на отворени и като видят, че никоя не ги поглежда, ще се замислят, ще пробват друго и на края като станат на 18-20, ще започнат да вдяват лека по лека. И аз на 10 си мислех, че като щипя момичето и тя ще тръгне с мен, ама уви...

Колкото до сексуалната ти ориентация тя ти е вродена и не се дължи на порното и на децата. Да, може това да те е подтикнало да го осъзнаеш, но със сигурност не е първопричината. Не се "става" бисексуален или хомосексуален просто от едно порно. Аз съм гледал много порно, вкл. и гей-порно от любопитство, но не съм си казал "я, виж тези двамата здравеняци как яко се плющят, дай да стана и аз гей".

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cde7445fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лол човек..Харесва ми мисленето ти..И аз донякъде съм като теб и бих искала да се запознаем и повече да поговорим. Тука информация няма да дадът да поставим, но ако искаш, да оставим информация под някакъв код :д :) Ще се радвам да общуваме. Лек ден.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b2d246948a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно още си дете и не можеш да направиш разлика между филм и реалност! По същия начин дъщеря ми реве за убитата на филма лисица, а същевременно с удоволствие си хапва свинска пържолка...

Остава да ревнеш и за "убитите" герои от компютърните игри, на които им пълнят корема с олово, пръскат им главите с лазер или ги изкормят с моторна резачка :)

Порно-актьорите и актрисите взимат между $300 и $500 за фимлче, така че тях не ги мисли, не ги мисли и дали им е "яко" - за тях това е просто работа. А който намери начин да му е яко по време на работа - толкова по-добре за него.
Асвен това различните видове порно са измислени за да задоволяват фантазиите на различни типове хора. Това, което не ти харесва можеш спокойно да не го гледаш - никой не те задължава! :)

И аз харесвам порно, където нещата се правят нежно и романтично, а актьорите са усмихнати и внимателни един с друг, сякаш са влюбени. Друг ще ти каже обаче, че това са пълни глупости, а на порно иска да гледа неща, които няма как да си позволи в живота - тройки, петици, груб секс, биене на партньора... Веднъж 5-ма мъже да малтретират една жен, да я бият и да и се празнят навсякъде, друг път 2-3 отракани дами да направят някакъв достоен за съжаление тип на 5 с'тинки. Всеки с вкусовете и фантазиите си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 343e19056c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами гледай софт порно, там се преструват, че се обичат и са нежни един към друг.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 76cd283647
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Фактически цялата ти ненавист към мъжете е в следствие на това, че харесваш хардкор порно и си станала свидетел на тъп разговор между петокласници.
Порното е режисирано, а и не виждам как който е да е мъж има вина, че на теб ти харесва.
Петокласниците са далече от това да са мъже.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b771ff7f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В професионалната порно индустрия, където падат огромни пари, се сключват договори между студията и порно-актьорите и актриси, с клаузи и условия, където се уреждат всякакви въпроси - от съгласие да бъдат снимани, до какво може и не може да се случва на сцената. Без такъв договор, или да не се изпълни някоя част от него (примерно Пена подписва договор, който не включва анален секс, но въпреки това й го набутат отзад) - просто не може, пък и не си струва, защото актрисата много лесно може да си търси правата и да осъди студиото.

Тоест всички актриси, които си видяла да се отнасят към тях като парцали, са се съгласили и са знаели предварително, че такива неща ги чакат на сцената. Разбира се, едно е да си съгласен, друго е да видиш какво е наистина. Разбира се, има както глупави жени, които подписват без да четат, така и безскрупулни студия, които ги манипулират на сцените си по всякакви помиярски начини. Но тези неща ги има във всяка друга сфера от живота така или иначе. Ако си невнимателен, все някой ще се намери да те преебе, независимо дали си мъж или жена.

Пък и има огромна разлика, както ти написа 7, между сцена и реалност. Едно порно трае към 30 минути, но може да отнеме часове за заснемане. Само защото са третирали една жена като парцал за 30 минути НЕ означава, че са се отнасяли към нея така и през останалото време. Даже обратното, и мога да ти го докажа - достатъчно е просто да потърсиш и да изгледаш няколко порно блупъра.

Другото, ако ти е толкова кофти да гледаш извратено порно, е да търсиш порно студия, които са управлявани от жени, и да гледаш произведеното от тях.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 64d3078096
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Изобщо не е учудващо, че порното те отвращава - то се прави от мъже за мъже. На мен също ми е унизително и гнусно и ако някога си пускам, то е анимационно :-)) Точно вчера гледах една страхотна лекция по въпроса - за движението "Правете любов, а не порно", което се бори младежите да правят точно тази разлика - че едното е филм, а другото е истинският живот и в него не може партньорката ти да е боклук, както са казали онези момчето, ако имате истински дълбоки отношения. Дано знаеш английски, за да гледаш лекцията тук - http://www.swiss-miss.com/2014/05/cindy-gallop-make-love-not-porn.html Освен че говори за порното и истинския секс, дамата казва супер силни неща за социологията и бизнеса.
Ж27

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7b128d1cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, има все още истински мъже, които ценят жената. Като гледам само това не са обсъдили тук. Просто бъди себе си и ще намериш правилния човек. Опитвайки се да бъдеш друг, ще намериш чпвека, който търси човека, накойто се правиш. Има и мъже, лоито търсят само секса в момичетата, но тпва не значи, че са само те.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8cb11fcc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Kакво да ги съжаляваме тези актриси от порното? Няколко филмчета и вече не си знаят парите, подсигуряват се до старини! Плащат им на филм и след това си отварят верига магазини за козметика, чрез които си наливат в касичката и после спират в един момент. Изобщо не ги съжалявам. Те се съгласяват с договор за тези неща, добре съзнават, че трябва да бъдат забавление на и за зрителите от мъжки пол, ама правят ли си го? Правят го. Гледат на това като на работа. Те взимат и повече от колегите си, все едно са някакви извънземни творения, че да получават повече пари.. Да, унизително е за жената, но сама си гради този имидж в тази и други сфери, няма какво повече да кажа.
Само знам, че един мъж работи половин година за парите от един филм на една такава мадама. Еми как да нямаме такова отношение към жените?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cff2e04929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към коментар 3- Човек, ти нещо луд ли си? Какъв голям мъж те гони тебе? Искаш да се съмнявам нещо в пола си или какво? Съвсем нормално момиче на 16 години съм, това че уча сериозно и съм в прекрасен частен колеж, където ме научиха на много неща и цял живот ме караха нашите да уча, не означава, че съм извратеняк, който има свободно време. Хайде да се осъзнаеш, примерно? Не съм като другите, които се лашкат от 12 годишни и не са налягали над учебниците. В темите, които аз пускам пиша правилно, чета по 10 пъти какво съм писала, но като пиша в темите на другите пиша от сорта на ''кфоо.. ареее... ебаваш ли се... '' смисъл без никакво внимание за правопис. Като не вярваш ела да провериш. :)
коментар 5- Знам, че порното е за над 18 ама не вярвам да има някой, който да го спазва, те в дискотеките пускат лица под 15 пък да не говорим. Не си правя изводите от 11 годишни, просто за тях се сетих първо, но съм говорила и с хора над 20 годишни и са ми казвали същото, а пък иначе са някакви умни такива, не простаци и ми стана чудно. Взимам порното за чиста монета, защото всеки от моето поколение го прави, едно гадже да хвана и ми вика''аре дълбоко гърло и в анала мацкооо'" и от там директно чаооо и да се маха.
коментар 6-еми радвам се, че ти харесва, намери начин и да се запознаваме.
коментар 7-същото важи и за това, което казах на коментар 5, но искам да кажа, че напълно разграничавам живота от филмите, не съм дете хич, просто виждам как другите реагират на него и как го взимат, че е така и в живота и се чудя дали има такива, които не са така. Другото, че не играя игри, под нивото са ми такива глупости, нито рева за убития човек или животно във филм, освен ако не съм в някакво тъжно настроение, когато рева за всичко, иначе ако съм добре си ям пуканки и ме боли фара. Май явно съм по-умна от възрастните тук, какви $500 те гонят? Минималната заплата на една порно актриса, най-долнопробната е $150 000 за филм, а смятай добрите колко взимат.
коментар 10-да така е, но се чудя как може да има жени, които са съгласни на това, да бъдат унижавани и да се гаврят с тях, ужас.
коментар 11 -знам идеално английски и ще го видя.

от авторката

Модератор7 - Според различни източници, включително Erotela.info за заснемането на една сцена, начинаеща порно актриса взима между 500 и 1000$ , докато заплащането на начинаещите порно актьори е между 100 и 300 $ за сцена. И така, дамите може да си докарат годишен доход 100 000 - 250 000$. /не е на филм, крайно преувеличена е тази цифра/

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b2d246948a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11, май на акъл си колкото авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 191b2261bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ей побъркаха ни децата. Това е ужасно. Девойче бе ти нямаш ли уроци за учене, а се вълнуваш от подобни извратени работи.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42fc8d20da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Порното е толкова брутално, за да предизвика някакви емоции в теб, дори и негативни, за да го гледаш. Някой по-горе каза за разликата между филми и действителност и е прав. Един филм, като Тексаско клане например, който за мен е брутален или Плюя на гроба ти, може да предизвика такава погнуса, че да ти стане лошо. Но именно това се цели, по някакъв начин да те шокират дори, за да ти предизвикат интереса. В действителността може и да се случи това, но е много по-малко вероятно. Същото е и с порното, целта е да е толкова извратено, да няма допир с реалния живот, за да те хванат с нещо, което не че няма как, ама е по-трудно да го преживееш. Всеки знае, че това е филм. Ти не отчиташ много неща, които се използват за да се направи един филм - монтаж, заснема на на сцена, и кво ли не което сега не ми се обяснява за да се получи ефекта, който се получава.
Според мен трябва човек да види нещо какво е в действителност, а не да се води по някакви филми, грешка е да се впечатляваш толкова много, просто спри да го гледаш това порно, за да не ти се насложи такова мислене като цяло.
А колкото до това как жените се унижавали - света е цветен, както има монахини дето не са правили никога секс(тях също ги осъжда обществото), така има и жени като тези от филмите готови на всякакви извращения. Ти лично за себе си трябва да решиш каква искаш да си, а не да съдиш другите, всеки прави избор в живота си.
И пак казвам едно е да гледаш филм в който всичко е преувеличено до крайност, съвсем друго е да го преживееш лично и да си извадиш собствени изводи за нещата.
А колкото до това че срещаш хора, които ти потвърждават мнението- като тия хлапета и гаджета дето то говорят глупости, просто привличаш хора, които да ти потвърдят, че наистина ситуацията е много гадна. Когато си промениш мисленето, ще срещаш хора, които те ценят и няма да се държат с теб като боклук. Но недей да си съсипваш психиката, с неща които са направени за да печели някой много пари, а ти после да си съсипеш целия живот, защото си повярвала на нещо силно преувеличено. Създай си мнение от собствен опит, а не от някакво илюзорно представяне на нещата.

/Модератор7 - Лош пример с филма "Тексаско клане". Това е един от малкото филми на ужасите наистина правен по истински случай за разлика от много други. А един от най-бруталните изобщо филми пак за съжаление е по истински случай, за отвлечено момиче от съседка и измъчвано много бавно и жестоко, накрая убито. Има интервю с режисьора, който казва, че е бил потресен, докато е правел филма.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a06aa0d455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От номер 5

Не знам къде ги намираш тези младежи, но общувам с доста хора от всякакви възрасти и не съм забелязал пък чак всеки да казва ''аре дълбоко гърло и в анала мацкооо". Естествено, че има и такива, но едва ли всички са такива. Има си и свестни, и келеши, ама е въпрос на среда, може би си попаднала в кофти среда, не знам. Но не можем да очакваме всички да са свестни, но и няма как да всички да са прошляци, все има свестни. Ще попаднеш и на такива, споко. Не бързай да се отвращаваш. Може би ти самата драматизираш малко, защото чисто психологически околната среда е отражение на собствените ти очаквания.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cff2e04929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   16 май не прочете че девойката беше казала в предния си коментар че учи много и не разбирам защо я нападате. аз смятам че все още има мъже които да обичат наистина жените и да ги уважава. дано и авторката намери своя любим

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 054c5843aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   В коментарите не видях някой да говори по същество за фетишите и какво представляват, предимно за пари, хонорари и колко е гадно порното по принцип ставаше въпрос, така като гледам. Така че накратко, като млада жена, която има БДСМ фетиш, ще ти обясня набързо. Била съм в твоето положение по отношение на порното. Колкото по-скоро приемеш това, което си и което харесваш, толкова по-лесно ще ти бъде занапред. Това те възбужда и ти харесва подсъзнателно, но съзнанието ти ти казва, че то е гадно, нередно и накрая с е чувстваш "омърсена" от цялата история. БДСМ е доста широко разпространен фетиш всъщност, много хора се възбуждат от идеята да бъдат унижавани, малтретирани, изнасилвани (само на идея, не наистина! ) и т. н., дори и мъже, това е част от нас. Други имат фетиш към чорапи, трети към токчета, четвърти към, хм, физиологични нужди... всякакви има. Осъзнаването и приемането на тези най-интимни и съкровени желания и част от сексуалното съзряване. Няма нищо срамно или нередно в това да се възбуждаш от такива неща. Усещането винаги е много силно и границата между възбуда и отвращение трудно се различава, когато все още съзряваш и се опитваш да си обясниш собствената си сексуалност. Не знам дали съм успяла да ти обясня добре, но можеш да потърсиш и почетеш за фетишите и за БДСМ и грубия секс като цяло. Много момичета и жени го харесват, когато е изцяло с тяхно съгласие и имат доверие на партньора си. Това не означава, разбира се, че не могат да правят и нормален, нежен секс. Всичко зависи от настроението и желанието. Но не бива да възприемаш този тип сексуално унижение като нещо долно, мръсно, нередно и травмиращо, защото за много жени то е извор на много голямо удоволствие. Номерът е да осъзнаеш къде са границите ти и да приемеш, че в това няма нищо нередно, за да спреш да се чувстваш зле от идеята. Разбира се, глупаво е, когато младежите само имитират какво са видели в порното, но този тип секс е много повече от това. Надявам се някой ден да попаднеш на точен партньор, с когото да можеш да изследваш тази част от своята сексуалност, наистина е изключително изживяване.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cff2e04929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 20-благодаря много за съвета ти и мисля, че има много верни неща в това което написа. Радвам се, че го сподели. От авторката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker