Изрусяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124255)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14666)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6739)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1706)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изрусяване
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2206 пъти
Момиче на 16 години съм, косата ми е тъмно кестенява и кожата ми е леко по-тъмно, но не толкова, нещо средно. Мислех това лято да се изруся и майка ми каза, че няма нищо против, защото не съм се боядисвала до сега, а и ще ме води при много добър фризьор, който ще ми сложи качествени продукти. Искам да се направя руса, защото ми харесва и искам бяло-русо, а и си падам по цветни коси и искам после да слагам лилаво, розово и ей такива, а на руса коса ще хванат супер и бързо ще се измият и пак ще съм си руса, а сега ако сложа розово примерно, ще стане някакво тъмно, а не ярко както искам. Страх ме е, че като съм по-тъмна ще съм като циганка, а аз нямам такива родствени връзки, нямаме такива хора в рода. Гадното е, че имам гъсти черни вежди, които оправям и мисля да боядисам в кафяво, за да не е смешно, само дето трябва всеки месец и ме мързи и се чудя дали да не обръсна моите и да си татуирам нови, но всички ме спират, защото имам хубави вежди и си правели татуирани само хора, които нямат никакви. Опасявам се от изрусяването да не ми опада косата, сега не ми е рядка, нито гъста, нормална е, но я изправям всеки ден, защото стърчи ужасно много и, когато не е изправена ме дразни и целия ден съм нервна и обиждам всекиго, което не е правилно и затова гледам винаги да е чиста и права, и много я изтъних, защото преди пък не можеше да се изправи лесно и сега опашката ми е тъмна колкото 1-2 пръста. Много се чудя, хем искам да се видя дали ще съм добре с разни странни цветове, защото сега му е времето, а не като стана на 30, хем на една приятелка от русо омбре й изгоря и сега е като метла и е ужасно гадна коса. Какво мислите? Да пробвам и да рискувам или да не си пипам косата, макар че се чувствам скучна и незабележима с този нормален цвят, ама пък ми отива и е хубав орехов такъв, който трудно се постига, а ме е й страх ако я направя руса и съм грозна пак трябва да я правя кафява и язък за изрусяването. Дайте ми съвет и кажете някакви много добри маски възстановителни, ако нещо стане да може да реагирам бързо, ще се радвам да споделите опитите с косата си с мен. Също се чудя дали просто да не се боядисам много ярко червено, което ще ми отива също, обаче имам и мерак за русото, за да си я правя по-шарена и не знам честно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 748a138e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   По - добре не се боядисвай. Колкото и да те изкушава сега, няколко месеца след като си се изрусила много ще съжаляваш. Или поне аз бях така. Появи се ужасен косопад, а и от ежедневното пресоване става още по - зле. После много трудно ще върнеш старата си коса. Все пак решението е твое. Както каза - сега му е времето за такива експерименти

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 98d9dd7201
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами и аз така като теб исках да се боядисам цялата но знам че бързо ми омръзват нещата затова си направих червени кичури с боя само че от първия път не стават толкова ярки втория става по-добре, моята коса мисля че е точно като твоята боядисай се така както мислиш, че ще ти ходи най - много (: и за да ти е по мека и хубава косата ползвай кристали и балсам за коса, а за веждите по-добре не ги махай и боядисвай.. успех ;п

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: df02426bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, грижи се за косата си! Изправянето и боядисването я скапват, нали сама разбираш? Ако се чувстваш скучна и незабележима, проблемът не в цвета на косата, направи ЖИВОТА си интересен! Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d97a1a5a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
2-Да, и аз съм чувала, че от изрусяването много пада косата, но имам една приятелка, която беше с тъмна като моята коса и се изруси и сега косата си й е същата, а тя я изправя и я топирва и вафлички прави и какво ли не, а аз не само изправям. Също така слагам и продукти и мисля лятото да си направя долния пласт рус и после и горния демек постепенно и да видя какво ще стане.
3-И аз имах червени кичури и си ги подновявах постоянно и така вече почти година ще стане скоро и не ми писнаха за това време, чак сега смисъл цяла година издържах. Няма как да не си боядисам веждите, защото са ми черни, а за да съм с руса коса се искат кафяви вежди, иначе е смешно.
4-Знам, че скапват, ама без да се изправя косата ми прилича на гнездо в ремонт, а като мина с пресата и е хубава и хладка и приятна на външност. Живота си ми е много прекрасен, но аз съм фен на цветните коси и съм си решила, че ще го направя, просто исках някой да даде идея за хубави маски, които е използвал. Иначе това за забележимостта е точно както ти казвам, познавам поне 15 момичета, които бяха в кестеняви или черни коси и после се изрусиха, за да могат да сложат по-странен цвят на косата си, едни сега са с розова коса, други със синя, трети с лилава, абе всякакви и като им гледах снимки от преди и от сега да сравня и преди да били някакви невидими просто, обикновени, а сега са много по-красиви и различни и бих се обърнала на улицата, ако ги видя, докато преди щях да не ги отразя, дори майка ми е на това мнение, като имаш на идея, че е по-скоро фешън икона, отколкото фен на различното.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4041caeb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки косъм е различен, на едни изправянето не им влияе на косите, на други - да. Ежедневно в училище виждам момичета с толкова изгорени коси, сложили екстеншъни и тупирани, за да не се забелязва рядката им коса - грозна гледка е. Не вярвам косата ти да е толкова зле в естествен вид, колкото я описваш. Но все пак ти си решаваш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c1bc6414b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За Бога, не го прави! Не се изрусявай! Досега не съм видяла сполучлив резултат от този експеримент. Щом си и с по- тъмна кожа и тъмни вежди, просто забрави.
Защо не пробваш червено? Забелязала съм, че на брюнетки стои страхотно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 424ae56c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На твоята възраст си бях направила руси кичури и много съжалявах след това. Постригвах я много много на често, само и само да се махат по бързо. Е махнаха се много ототдовна преди години, беше това.. Сега съм си с естественият цвят и така се харесвам най много. Господ ти е сложил това което най ще ти отива. Не се прави на кифла. Мъжете харесват естествените жени.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 492d51d2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ЗДРАВЕЙ! От опит мога да те посъветвам не се боядисвай докато можеш, защото веднъж боядиса ли се една коса пигмента й се променя, тоест дори и след това да я пуснеш да израстне цвета ти няма да е същия като преди и то никога. Дори и с боя неможе да се постигне цвят като естествения, а и не си мисли, че цветните кичури падат толкова лесно това става само с изрязване. Моят съвет е направи си няколко руси кичура за да я просветлиш или си купи цветни кичиру, но не прави грешката да се изрусяваш изцяло. Това е, което мога да ти кажа и се надявам да не направиш тази голяма грешка! Успех. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker