Фантазии за приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фантазии за приятелката ми
преди: 10 години, 12 дни, прочетена 20665 пъти
Момче на 21 години съм и имам приятелка от 4 години. Обичаме се и нещата вървят между нас доста добре. Тя е на 21 също, умна, красива, секси... един вид е идеална за мен. Сексът съшо е доста дбър, но от известно време имам някой фантазии, които не знам дали са просто фантазии или истински желания. Преди около 2 години имахме лек разрив в отношенията ни и тогава тя се целува с момче, отива у тях, но не стигат до секс и бързо си тръгва (казвала ми е в последствие). След като разбрах за това, първоначално имахме спорове, но след това и простих и всичко е забравено. От тогава насам имам фантазии приятелката ми да прави секс с други мъже. Някак си това адски ме възбуьда и искам тя да е желана, да се облича секси и понякога и да се държи така. Първо си мислех, че изтрешявам и ще отмине, но не е така. Все повече и повече искам тя да го направи с друг и дори да ми разкаже или в перфектиня вариант да гледам как се случва. Говорим си и и казвам че и разрешавам да спи с други мъже, но някак си си мисля че не го приема на сериозно. Това ми става все по голяма фантазия, просто искам да спи с други и да я гледам или да слушам разказа. Не знам как да и го кажа в прав текст и не знам тва нормално ли е или съм се побъркал. А всъщност е наистина секси момиче. облича се привлекателно, клинове, поли, прашки и т. н. и знам че има желаещи. Ако имате съвет или мнение споделете, че нз какво ми става.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 12 дни
hash: 4415d38135
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ами това е често срещана фантазия. Принципно ако и ДВАМАТА сте съгласни, няма лошо и може да пробвате. Как да разбереш дали го иска? Не и казвай директно от самото начало. Попитай я как би реагирала, ако например те види или разбре, че си спал с друга, какво мисли за тройките и т. н. Ако не желае, в никакъв случай не я притискай.

Но имай предвид, че това е нож с две остриета и определено не е за всеки. В момента може да ти изглежда възбуждащо, но в действителност може и да не е. При някои двойки се отразява добре, но при други пагубно. То и зависи каква точно ви е връзката, държите ли да сте заедно дълго време, обичате ли се, доколко е платоническа и доколко любовна и т. н.

Имай предвид също, че за такива преживявания трудно се намира подходящ партньор, който да ви допадне и на двамата и да можете да му имате доверие. Освен това има сериозни рискове за здравето ви и повярвай презерватива не помага особено, поне не при всички инфекции, а те са много сериозни и имат много, ама много неприятни последици. Така че обмислете го добре.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: df5ce10b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

2.   Ами докарай я, ще я оправим с братото!
Мъже сме, трябва да си помагаме!

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 361586ddb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ти не я обичаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: d63b33ec05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха, коментар 1 ме разби :D

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 3292395db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Може да я накараш да ти разкаже произволна нейна фантазия, в която не участваш ти /или поне я накарай да си измисли нещо, за да ти олекне/ или просто нейна фантазия, която тя наистина иска да сбъдне, а след това да работиш и по въпроса.

 
  ...


...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 72706c4d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мъж на 31г съм. И аз имам "този проблем" - постояно като го правим с половинката ми си представям как 1-2-3ма я оправят пред мен, аз само гледам, мастурбирам, гледам как я порят а тя пъшка.... няколко пъти съм имал възможността да присъствам на подобна гледка. Неописуемо е! Все пак мъжете трябва да мислят и за половинката си и нейния кеф а когато няколко човека я оправят определено оргазмите са й невероятни. Моя съвет към мъжете за които не са пробвали - пробвайте.... не се дръжте като други мъже които за тях жената им е предмет и са способни да УБИЯТ друг мъж ако прави секс с нея...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: 9b8eab7fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пф това не е никаква връзка. Не мога да си представя привтелкат ми да ми разкаже, че е била с друг и аз да бъда щастлив, пък камо ли да си представям да спи с някой. Нито искам аз да спа с други, нито нея да деля.. Това твойто не е обич, а перверзия. С такива разбирания никога не можеш да изградил истинска връзка и евентуално да се задомиш. Аз съм М на 23 иначе

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 964855caf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хм. Вероятно не си първият... :) Фантазиите са хубаво нещо. Проблема е да не би на приятелката ти да й хареса много в един момент, а на теб да спре да ти харесва...

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 72fbdb96a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Аз съм момиче на 21 години, имам приятел от 3 год не съм от жените които изневеряват но фантазията ми е да направя секс с непознат а моя да ме гледа, направо ме побърква мисълта да го направя. явно и 2мата с теб сме с доста извратени фантазии. п. с моя би ме убил ако го направя като му кажа направо се изнервя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 дни
hash: 7adc3394e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Този фетиш е известен на психолозите, защото е наблюдаван и преди. В същото време обаче им е мистериозен, защото все още не са единодушни за причините, които го предизвикват.
Някои му гледат като на вид мазохизъм - да бъдеш унижаван, че приятелката/жена ти хойка с други мъже, докато ти си оставен с пръст в устата. Има и още по-изтрещели случаи, обаче, така че спокойно - някои мъже извличат удоволствие от това да бъдат подигравани, че са с малки пишки и импотентни, които никога не могат да доставят същото удоволствие, което им предоставя любовника, който са си хванали, да бъдат карани да носят девствени пояси, да им бъде отказван секс и всякакви подобни изродщини.
Всичко това ме кара да съм поддръжник на следната теория (която в момента преобладава за причината на този фетиш) - това е просто един от начините, с които някои мъже се освобождават от стреса на такава връзка. Някои стават изключително ревниви параноици, които следят половинката си и я подозират за всякакви "провинения", вдигат скандали, налитат на бой. Други пък, като че ли като теб, предпочитат да избягат реалността... и от отговорността и напрежението от такава връзка като цяло. Вместо да седиш по цял ден и да се самоизяждаш от ревнивост дали приятелката ти го прави с други, предпочиташ просто да знаеш. Знанието ти дава спокойствие и утеха. Вместо да се доказваш постоянно, че си най-добрият за приятелката ти, предпочиташ да си последната дупка на кавала, защото тогава нищо не се очаква от теб, не поемаш никакви ангажименти. Ако приятелката ти загорее за секс, няма нужда да се пънеш, щото ей го къде е номер 2 с "братото" да се "погрижат" за такова "задължение".

Това, обаче, не е приложимо за теб, доколкото разбирам, защото обожаваш секса с приятелката си и нямаш намерение да се отказваш от такива занимания. Като че ли точно за случаи като твоя, други психолози пък са развили трета теория - според тях, това е специална форма на ревнивост. Вместо да се "биеш" за приятелката си, като не позволяваш на никой друг да я докосне, защото е "само твоя", ти искаш да се докажеш по различен начин. Хубаво, номер 2 с "братото" ще ти я оправят, обаче след това ТИ ще си с нея и ще й докажеш, отново и отново, че си по-добър в леглото от тях.

Такива ми ти работи, брат. Те психолозите търсят обяснение за всичко. Лично за мен, тоя фетиш е най-странният и неразбираем от всички.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 7e32cec833
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Номер 11 е обяснил донякъде нещата, но явно не е прочел още по въпроса.
Психолозите още от много време имат обяснение. Например, когато един мъж подозира, че жена му изневерява, то той прави по страстен секс с повече желание и начина по който го прави се променя. Има и по дълбоки прониквания. Това е наблюдавано достатъчно и изследвано. Лесно е да се разбере защо. Тъй като в природата печели накрая този, който има поколение и е предал гените си, от там цялото поведение е вследствие на това. Причината е, че когато един мъж прави секс с по дълбоки прониквания, то шанса е голям да изтласка чуждата сперма, която престоява в жената, както и шанса да проникне неговата навътре е по-голям. От тук да се получи детето с неговите гени е съответно по-голям. Взичко това е заложено, прави се инстинктивно и това поведение се наблюдава във всички точки на света.

Наблюдавали ли сте размножението на сините китове? Не е зле да обърнете внимание. Там мъжките се редят след женската, като целта на мъжкият е да е последен. Защото тогава спермата му изтласква на другите мъжки и поколението е негово.

Силното желание, възбудата, която един мъж изпитва подозирайки/знаейки, че жена му прави секс с друг/и е пак вследствие на инстинкт. Така мъжа ще прави повече секс с нея и ще "посее" своята сперма, съответно шансовете детето да е от него е по-голяма.
Затова много мъже силно се възбуждат гледайки жена си с друг/и мъже. Няма нищо странно или интересно. Всичко е биологична програма за да посееш своите гени и да изместиш другите.
Много двойки да стигнали до сексуалната скука, която също е генетично програмирана /но това е друга тема/ и са намерили в тройките и.т.н. един вид силно събуждане на сексуалният интерес. Инстинкта да се изместят конкурентите подтикват мъжете чрез възбудата да действат, да се сношават за да победят над конкуренцията. Самото желание за секс е от инстинкт.
Инстинктите все пак ни управляват чрез чувства, като например инстнкта за самосъхранение ни управлява, чрез чувството страх, така сме оцелявали хората благодарение на инстинктите и те ни управляват много повече отколкото хората си мислят.

Номер 11, не е вярно това, че знанието за изневярата дава спокойствие и утеха и затова го правели, точно обратното е. Инстинктите чрез чувства/желания почват силно да подтикват мъжа да действа, да измести конкуренцията и така изведнъж скуката в сексуалният живот изчезва в двойката. Мъжа е отново онзи страстен любовник, който е бил в началото, което се харесва на жената и на мъжа. Разбира се това пак работи до даден момент. Цяло изкуство е да се запази сексуалното желание дълги години към един и същ партньор. Това е трудното, а не намирането на нов партньор. Малцина хора са способни и владеят това изкуство, защото освен опредлеени задължителни лични качества, се изисква и много добри познания по темата.
Затова и масово хората ще продължават да гледат само единични случаи на дългогодишни щастливи двойки и ще се чудят как ли е възможно това и дали ще им се случи и на тях. Даже някои хора, предимно жени чакат с надежда да им се случи. Сякаш това е природно явление като бурята изведнъж да ти се случи. А всъщност не погледнат към себе си, какво дават в една връзка, какви качества имат за връзка и чак тогава да се замислят реално ли е това, което очакват.

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: f23e9e2e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (108 гласа)

14.   Казваш, че я обичаш! Как така искаш да я сподляш с други! Ако наистина я обичаш(не мисля че е така) откажи се от тази фантазия и искане за да нямате неприятности помежду си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 дни
hash: 4415d38135
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тази фантазия обикновено се появява, когато рутината е взела връх във връзката или им някакъв друг проблем. Подсъзнателно се гледа на това като на освежаване. Но по-добре подхранвай връзката вътре, вместо да търсиш решение от вън макар и подсъзнателно. Не че няма и много успешни и дълготрайни отворени връзки, но те обикновено са такива не от любов, а от факта, че партньорите се оценяват заради свободата, която си дават. А свободата е сладка и не е лесно да се откажеш така лесно от нея.

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 23ec008a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Аз това не го разбирам, но разни хора, разни идеали...
Има вероятност да и хареса и да я изгубиш, а и така вече няма да е само твоя! В един момент да не се окаже обща, ами ако и излезе и име? Не мога да си представя, че би споделил човека, който обичаш не с някой, а с някои...
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 41805952a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Аз съм на 35 години, семеен с деца. Имам същите фантазии като теб, но при мен вече са реалност. Жена ми е спала с 19 човека откакто е с мен. Преди мен е била само с един. Кефа е неописуем, макар че първите няколко пъти след като свършех започвах да се обвинявам и да съжалявам. С времето свикнахме и двамата. В началото аз я карах две години докато се навие. Сега не мога да я спра, но аз исках точно това. Доволен съм, но съвсем ясно съзнавам, че не съм наред и ако можех да спра да го искам, щях да го направя. Пробвал съм - не мога. В живота съм силен човек и хората ме уважават и никой не предполага какво има в главата ми, но такова е положението. Наблюдавайки и анализирайки себе си с годините стигнах до същите изводи, които е описал номер 11. От изключителен ревнивец станах точно обратното(защитна реакция, за да не полудея от ревност). В момента жена ми я чука всеки ден шефа и, както и един комшия от време на време. В началото тя изобщо не искаше, но сега казва, че не може да си представи да се откаже. Казва, че не знае как би живяла ако трябва да спи само с един мъж. Сигурно си мислите, че връзката ни е разрушена, че живеем просто заради децата заедно, но истината не е такава. Знам че е учудващо, но след 7 години се обичаме толкова силно, колкото и в първите месеци на нашата връзка. Това си е нашата тайна и ни свързва още повече. И все пак - ако можеш да спреш да мислиш за това, спирай на момента и никога не го прави. Отказване НЯМА! Фантазията ти се нарича cuckold(рогоносец), а жените в такава връзка се наричат hotwife(гореща съпруга). Потърси в интернет за повече информация. Може да включва унижение, може съпруга да присъства или само да знае, може да гледа снимки, може да участва. Разновидности колкото искаш. Има няколко форума на тази тема със десетки хиляди участници.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f4f6ba87b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Мъжът ми има същите желания. От 2 години и половина му ги изпълнявам. В началото не исках, но когато срещнах мъж, който ме привлича се сетих за желанията на мъжа ми. Попитах го дали е съгласен и така започнах. Не мога да кажа, че вече не мога да живея без да го правя с други мъже, но определено така ми е по-хубаво. В началото много мислех върху моралната част - каква жена съм аз, долна, к.. ва и други подобни, но вече не ми пука за тези "ценности" насадени от други хора в обществото. За мен най-важното е да не нараняваш човека до себе си по никакъв начин. Ако на него не му харесваше, никога нямаше да го направя. Също така се страхувах да не си разбием семейството, да не спрем да се обичаме, но за щастие нямаме проблеми. Сега просто имаме повече разнообразие. Особено аз ;)

Сигурна съм, че има и двойки, при които нещата не протичат толкова леко и за това не препоръчвам този начин на живот. Просто е рискован, особено в началото.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2937aab228
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   За мен е плашещо накъде отива тоя свят и какво се разбира вече под любов...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 13e3d1bdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   До 20
Любов ли- да мислиш за човека до теб, да заспиваш до него с усмивка, да припламва нещо в теб, като го видиш, да се разбирате и да си говорите, да сте щастливи заедно, да си готов да дадеш живота си за него и още, и още.

Сексуалното задоволяване и фантазии нямат нищо общо-дори когато виждаш, че тя прави секс с друг мъж и е възбудена и задоволенам това те прави щастлив и също те възбужда. По същия начин ако тя те гледа с друга жена. Хората биологочески не са устроени за моногамни същества. Така че нагон, задоволяване и секс е едно, любов съвсем друго

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cd990ec005
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Пич, внимавай както си играеш със огъня да не се опариж жестоко.
Имай в предвид, че има една съвсем голяма вероятност да ѝ хареса със другия и да паднеш от стола.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8047064abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Потресен съм от коментарите на хората тук, дори не искам да се поставям на тяхно място, а на тях очевидно им харесва да са в това положение. Хубаво ли е жена ти да се изчука с 19 човека, докато е с теб и ти да си някакъв льольо, а тя за теб богиня и утре като минаваш по улиците да я сочат с пръст колко е лека и прочие. Аз не мога да го разбера, даже ме е яд да си го представя и помисля и да го сънувам ще е най-големия ми кошмар. Ядосах се само като си го помислих за секунди, спирам да пиша тук. Ненормалници..

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c1cd9c843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   А как никоя жена не каза, че иска да гледа как мъжът и чука други?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f4f6ba87b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   21 напълно съм съгласна с теб. За добро или зло секса и любовта не са взаимно свързани. Затова има и толкова много изневери и разбити бракове, защото лъжат, мамят и нараняват. Аз тези не ги разбирам. Хем обичаш, а лъжеш и изневеряваш зад гърба на партньора си.

Радвам се на хора, които цял живот страстно имат желание за секс по между си, но истината е, че те са единици на фона на останалите, на които постоянно им шарят очите. Не осъждам тези, които са избрали пътя на нещастния сексуален живот с постоянни ограничения и никакво разнообразие. Разбирам ги - едни са възпитани така, други нямат смелост, трети са ревниви. Избора си е техен и аз го уважавам. Не разбирам обаче защо те осъждат мен? Някого убихме ли с мъжа ми, някого изнасилихме ли, ограбихме ли, пребихме ли? Кой бил льольо, коя била курва и т. н. Какво е това желание в нискоинтелигентните хора да съдят винаги останалите и винаги да смятат, че всички трябва да живеят по техен образ и подобие? Свещена простота!

Ж29

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bc14fcfdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Аз съм като Номер 18. Страшно се възбуждам жена ми да е с друг. На 28г сме и двамата и все още нямаме много опит, но с времето се надявам да наваксаме. Когато те
тръгнахме с жена ми тя беше девствена дефакто аз съм и първия.. Преди 2, 5г го направихме за първи път с друг човек и досега е била само с него 4 пъти като последния беше без мен. Не знаех дали ще ми хареса, но определено беше тръпка. Сега искам много да е и с други мъже, но като си има любовник в неговото лице също е готино да може да се чукат от време на време. Твоята е била с 19 различни и това е супер. Явно я кефи да се пука с други и различни и да изпитва нова тръпка. Иска ми се и моята да е така и се надявам с времето да си излиза да се чука.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 69e1b4bf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз съм мъж на 40г. семеен. имам същите фантазии и известен опит в темата. Мисля, че номер 13 се е доближил най-плътно до истината за възбудата в този вид взаимоотношения.
При мен тази фантазия се отключи, когато съпругата му преди няколко години си призна, че е спала с един колега на фирмено парти в пияно състояние. Отначало побеснях и дори се разделихме за около месец, но после ми мина и нещо в мен се отключи. Осъзнах, че мисълта как се чука с друг страшно ме възбужда. Сподеих го с нея след като се събрахме отново и й казах, че ако иска да продължи да прави секс с него аз съм ОК. Другото, което забелязах е, че започнах да изпитвам страшно желание за секс с нея. Сексуалният ни живот беше позамрял, но това ново обстоятелство ме върна в тинейджърските години.
При мен желанието не е да присъствам, а тя да ми разказва докато я чукам бясно след това.
Тя се среща още няколко пъти с този колега и секса им е бил много хубав.... нашият също. След това спряха да се виждат и малко по-късно тя намери от някъде друг мъж, който й беше харесал. За съжаление прави с него секс само веднъж и изобщо не остана доволна, беше нещо свързано с личната му хигиена. След това ми заяви, че не и се занимава повече с това.
Приех ситуацията, но пак си ми е фантазия и от време на време и го подхвърлям. Засега е много навита само на тройка с друг мъж, но не и да си хване любовник само за себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b52706525c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   Аз пък страшно се възбуждам, като гледам как мъжът ми чука друга жена пред мен. Дори и сега се възбуждам като пиша, и само си представям. А не мислех, че ще е така, защото иначе съм страшно ревнива. Но веднъж беше дошло в къщи едно момиче, дъщеря на приятелско семейство от провинцията, да си урежда някакви документи. И вечерта беше много горещо, пийнахме, тя се поразсъблече, разгорещихме се и му отпуснахме края. Стана случайно, иначе сигурно никога нямаше да се съглася. Като видях как мъжът ми се възбуди, как целува гърдите ѝ, как я лиже, просто изпитах невероятна възбуда. По-точно, едновременно и силна ревност, но и страшна възбуда. Започнах да си търкам клитора бясно, гледах как страстно я чука, и изпитах няколко направо разтърсващи оргазма. После и аз я лизах, и като бях толкова възбудена, а мъжът ми и мен ме изчука, беше уникално! И като го е яхнала страстно, и аз ѝ галя и целувам гърдите, силната възбуда на мъжът ми се предава и на мен. После ми каза, че не е очаквал това да го позволя аз. Това някак си съживи силно тръпката между нас, като правим секс си спомняме често, после правихме още няколко пъти тройки с други жени, лошото е, че той си пада по зрели дами, а аз искам съвсем млади момичета, с още розови котета, да я лижеш, и да изпитваш страст. Та това е засега, не сте единствени. Но аз не съм му казала, че толкова се възбуждам, защото ме е срам. Той си мисли, че просто го правя, за да му доставя удоволствие на него.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6f7dabb585
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   32, ако мои приятели постъпят така с дъщеря ми, не знам как ще реагирам

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f891b0f4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   №33, ами стана случайно. И освен това, младо и красиво момиче, сексапилно, разсъблякло се, защото уж му е горещо, танцува еротично, тресе цици и ги навира в лицето на мъжа ми, залива се от смях закачливо- и вика, пипни ги, щипни ги. То, аз, че съм жена, при вида на такива хубави гърди се възбудих, и той не е от желязо, за да издържи. Хвана ги в шепи, започна да ги гали и целува, тя не се отдръпна, и така. Стана просто спонтанно и на шега. А и като гледах, как яростно се друсаше върху възбудения пенис на мъжа ми, и въртеше дупе, си личеше, че и тя е възбудена и жадна за секс. То, като погледнеш, всяко момиче е нечия дъщеря, значи ли, че трябва да спрем да правим секс? А и секса днес за младежите не е това, което беше за нас едно време, те сега гледат по-леко и повърхностно на тези неща, едно чукане повече, за тях не е от значение, важното е купон да става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 66d6f46fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Тези фантазии не са нещо кой знае какво ненормално. Истината е, че хората не са моногамни същества от чисто биологична и физиологична гледна точка. Моногамията като стандард на взаимоотношенията е само на няколко стотин години.

Аз и моята съпруга сме заедно от 14 години, но едва последните 5 се осмелихме да си говорим за фантазии и теми които са в противоречие с моногамията. Оказа се, че тези споделяния подобриха комуникацията ни като двойка и се почуствахме по-близки от всякога, защото успяхме да си говорим за теми табу и да си изясним кой как се чуства. Тези които твърдят, че няма любов ако си сексуално привлечен към други хора, не знаят какво е истинска любов. За тях любовта същестува само под условията на моногамията.
Очакването, че един човек може да задоволи всички твои нужди (душевни, семейни, сексуални, финансови, интелектуални, и т. н) до края на живота ти е абсолютно нереално.

Ние не сме прекрачили границата на моногамията все още, но решихме да експерементираме. Посетихме няколко партита на суингъри и видяхме за себе си как други двойки си разнообразяват живота. В крайна сметка повечето с които общувахме са съвсем нормални хора с кариери, деца, задължения, проблеми. Ние пък осъзнахме, че ни харесва да ни гледат от близо. Успех на всички.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 082c0cdf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Ние сме на на 29г, семейство от 2, иначе сме заедно от близо 10. Запознахме се в университета та до днес.. преди около 5г ми се появи тази фантазия и на мен. Не знаех как ще реагира жена ми, но понеже ние нищо не крием един от друг и си споделяме всичко, някак си и подметнах. Тя реагира нормално, понеже е доста разкрепостена, каза, че може да опитаме някой път.. Така си и остана. От време на време и споменавах за това, не исках да и го натрапвам, за да не се отдръпне. След около година и нещо най-накрая се решихме. Запознахме се с един пич и отидохме на хотел. Оказа се супер точен и готин и може би първият е много важно да се получат нещата, за да има и втори.. Жена ми беше много притеснена, както и аз де. Сърцето ми тупкаше. Бяхме на около 26г. Хареса и много, дори се възбуждаше. До ден днешен се виждаме с този човек, като понякога е и сама с него. Много и харесва тази идея и започна да се възбужда много от това да бъде с други докато гледам. До момента е била с около 15 човека. не го правим супер често и не ни е начин на живот, но ни харесва много и на двамата. КАзвала ми е, че е голяма късметлийка и че супер много я кефи идеята. Обичаме се много и си имаме пълно доверие. Никога не ми е дала повод да се съмнявам в нея. За мен лично гледката и възбудата някой да чука жена ти е уникална. Искам с времето да бъде с още мъже и да продължаваме да се забавляваме заедно. Това ни сплотява супер много.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 69e1b4bf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Аз съм жена на 44 и с мъжът ми практикуваме този начин на живот от около 8 години.
Идеята дойде от него и известно време категорично отказвах да го направя, защото мислех, че не ме харесва вече и иска да се разделяме. Струваше ми се неестествено и извратено. Той ме уверяваше как ме обича и мисли, че това ще оживи сексуалния ни живот.
Оказа се прав. По служебна линия срещнах мъж, който много ме привлече сексуално. Споделих на мъжа си и той направо полудя и настоя да се отдам на желанието си. Е, направих го, и секса беше прекрасен. Продължих да се виждам с този човек около година и половина.
От тогава съм го правила с 11 различни мъже, като повечето са ми били за дългосрочни връзки. Дори в момента имам паралелна връзка с двама едновременно. Станах много лошо момиче :)
Сексът с мъжа ми е просто чудесен, откакто водим този живот. Той предпочита да не присъства на срещите ми с другите мъже, а да слуша разказите ми. Позволява ми всичко - често ходя на секс уикенди и дори веднъж на почивка с любовник.
Мога да препоръчам този начин на живот на всеки, който смята, че ще му хареса или има желание да опита. Никога преди не съм се чувствала толкова желана и задоволена като жена. Семейният ни живот просто разцъфна и се обичаме по-силно от всякога. Дала съм пълна свобода и на съпруга си да се вижда с други жени, но той засега не се е възползвал.
Надявам се, че съм била полезна с изповедта си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e2887c58d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Здравейте,
Аз съм жена на 28 год, и съм в обратната ситуация. Аз съм тази на която дойде тази идея. С приятеля ми сме заедно от 5 год, като за това време никой от нас не е имал никакви други помисли. Всичко се роди от един филм на Бернардо Бертолучи ( понеже и двамата гледаме много европейско кино) Там беше разиграна точно такава сцена- жена правеше секс с друг пред очите на мъжа си. Помоня че още същата вечер много мислех над това. Предстваих си какво ли би било ако аз съм тази жена. Възбуди ме идеята да го направя пред неговия поглед.
В продължение на две седмици това остана само в главата ми, докато един ден малко подпинали не се заговорихме за сексуални фантазии. Още тогава много се двуумях дали да му кажа. Казах си, какво пък нека сме честни. Реакцията му беше озадачаваща за мен. Изгелждаше ядосан, но точно когато бях на път да му кажа - ОК забрави, видях че е много много възбуден. Не го питах повече нищо. Вечерта докато спяхме един до друг, той ме събуди и започна да ми говори- "Знаеш ли и аз искам да те видя с друг просто ме е страх какво ще стане докъде ще стигнем. "
Бръкнах в боксерките му и видях че пак е много възбуден. Резулата- правихме див секс докато говорехме за това. Бяхмв толков възбудени и двамата че не спряхме до към 4 през нощта.
И сега интересното... След близо три месеца намерихме и човек, който много ни допадна-колега на приятеля ми, който беше италинаец, временно в страната ни. Поканихме го уж на гости, излишно е да казвам колко притеснена бях, дори мислех за отказване, както и приятеля ми. Просто не можех да си представя как от салата в вино ще минем към секс. След 3 часа приказки и питета обаче нещата отидоха към флирт. Въпросния италианец си беше сваляч, след два погледа от моя страна вече беше готов да се заиграе. Около полунощ той каза че ще си ходи, тогава реших, или всичко или нищо. Започнах да го целувам с език, а той отговри като започна да ме съблича.
За да бъда по кратка, ще кажа че секса беше супер, НО до един момент. Приятеля ми просто седеше и гледаше или идваше да ме целува, но в един момент забелязах че беше хванал пениса му и просто го мачкаше здраво. Ето тази картина ми подейства като шамар...
Вследващия момент ме накара да клекна, взе го в ръце и ме накара да му духам.
... След като всичко свърши, започнах много да мисля в следващите дни. Какво беше това което стана, защо той, който винаги е имал 0 инетрес към мъже се държеше по този начин. Изкачаха куп въпроси в мойта глава. Повече не повдигнах тази тема и му казазх че искам да забравим това колкото се може по бързо. Той самия знаеше че има проблем.
След още два месеца започнаха и проблеми. Не от моя страна а от негова. Започна да говори как всичко било грешка и т. н
Сега сме 50 на 50 в отношенията си, без да ме обсъждали какво се случи.
Внимавайте какво си пожелавате хора...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 768b92d16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   до номер 38
Кажи как се казва филма?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a2073acac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   заедно сме от година и това най много ни допада

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 73d6acfecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   До номер 39, не съм авторката, но чрез гугъл ми излензаха 10 филма за него. Не са чак толкова много. Разгледай им резюметата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d92ea17c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Здравейте. И ние със съпругата имам известен опит по по темата, като инициатор бях аз. В началото тя беше против, притесняваше се как ще се отрази на отношенията ни. Но с времето успях да я убедя да пробваме и не съжалявам. Били сме както с други семейства , така и 3ка с мъж сме правили. Обожавам да я гледам как се чука с друг, но за разлика от други мъже аз винаги се включвам, не се ограничавам с гледане. Разликата между 2ма ни е, че аз винаги я гледам и това ми харесва, докато нея я възбужда само то усещане, а не гледката на мен с друга. И при нас има притеснение, не само първия път , а всеки път, но аз го приемам за нещо хубаво. Единствено съжалявам, че не сме открили още по рано суинга. Успех на всички от форума, без значение дали одобряват нашия начин на живот или не.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2f01f8d64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Ние също практикуваме суинг не защото не се обичаме или защото сексът помежду ни не върви, а защото сме... абе хора с фантазия, бързо се отегчаваме, постоянно търсим нови преживявания, такива сме си. Инициативата дойде от мен - жената, и това беше най-умното нещо, което съм правила, защото невероятно ни сплоти (да, общите тайни, особено за нещо "грешно" сплотяват).
Обикновено се виждаме с други семейства, понякога с 2 или 3 такива. Не толерираме тройките, скучни са ни. Що се отнася до самия секс в такава конфигурация, аз лично никога не съм изпитвала оргазъм с друг партньор или партньорка. Виж после, когато с мъжа ми си разказваме преживелици от купона, се възбуждаме силно, но по време на партито не мога или да се отпусна, или пък не случвам на партньор, не зная. Съпругът ми често също не свършва и дори предпочита да е така, за да не излезе от играта временно. Защо го правим ли? Заради емоцията. Тя така ни зарежда батериите на фантазията, че после със седмици правим невероятен секс един с друг.
За начинаещите искам да кажа, че фантазията е едно, а самият секс с трети, четвърти или пети партньор - съвсем друго. Когато си представям как мъжът ми чука друга жена, се възбуждам, но когато го видя да го прави, това не ми въздейства по абсолютно никакъв начин. Обичам обаче, после да ми разказва какви са били преживяванията му. Той твърди, че също гледката как се любя с друг не го впечатлява, но самата мисъл за това го побърква от възбуда.
Някъде по-горе се изказа теорията, че суингът кара мъжа да се доказва още и още като любовник. Има нещо вярно в това. Съпругът ми е перфектен в леглото, пожелавам на всяка жена такъв страстен любовник. Виждам, че жените, с които прави секс, се разтапят от удоволствие. Ето, всъщност, това ме привлича в суинга - да виждам жена, която е разтърсвана от оргазми, докато той е в нея. Мъжът ми твърди, че това е моят начин един вид да се "похваля" с него пред другите жени. Може и да е прав.
Мой съвет е хората с фантазии, свързани с постоянния им партньор, да опитат първо с ролеви игри, преди да се решат на суинг. Ние имахме такива игри - той е моряк, който наема пристанищна проститутка, или пък аз съм безпомощна девица, а той е моят лекар и т. н. Много се забавлявахме, понякога още си играем съвсем спонтанно, но тези невинни забави вече нямат същия ефект. Хубаво ще е, ако вие успеете да останете в техните граници, защото, честно казано, сунгът на нас също започна леееекичко да ни писва. Е, оттук нататък какво следва? Секс с извънземни ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e78415adea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Порното съвсем ви увреди бе хора! Това нещо трябва да стане незаконно и само самотни хора да гледат и то ограничено. Как може, да искаш любимия си човек, да го видиш с други хора? Това е извращение да знаеш. Ако момичето ти, е свястна ще ти удари един шамар и ще те напусне. Ти изобщо не обичаш тази жена, ако я обичаше само като чуеш, че си пише с друг ще се дразниш, а ти си готов да я дадеш на друг? А замислил ли си, се, че тя може да хареса другия повече от теб? :) И ти да си аут? Помисли си.
...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6535ed7d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Точно това ви е проблемът, номер 44, че "може да хареса другия повече от тебе". Ами, да! Може! Затова дай да държим девойката вързана, понеже онзи, другият, е по-добър от мен. Смешни комплекси са това. Ако един мъж е самоуверен, то той не се тормози от такива съображения.
Но за всеки случай - да забраним порното. И проблемът е решен!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5bda402cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Знаете ли - хубавото е, че който се интересува от такива отношения може да сподели тук, а който не ги възприема - никой не го кара да чете и коментира, но все пак може да го прави. Така че, всеки може да си каже мнението, но темата е префи всичко за тези, които я харесват... Имал съм възможност да изпитам удоволствието от общуване и секс със семейства двойка, и това беше наистина много уникално и страхотно, и то не само за мен - за всички! Удоволствието от такива отношения не е само от собствената удовлетвореност, но и от това да виждаш, че същото се случва и с твоите партньори! Аз съм хетеро мъж, нямам влечения към мъже, но срещите и сексът с двойка е неописуемо удоволствие. Напоследък си давам сметка, че няколкото семейства, с които сме се виждали, са били привърженици на т. нар. cuckold, т. е. че мъжът му харесва да гледа удоволствието на жената с друг мъж. Очевидно беше така в един-два случая със семейства, при срещите ни с които мъжът не се включваше, а беше встрани. Разбира се, преживяването беше неописуемо кскто тогава, така и когато заедно с мъжът вниманието ни беше към дамата... Понеже никога не съм имал някаква цел да обладавам чужди жени за собствено удоволствие, а съм искал такова да изпитват всички (както аз, така и мъжът и дамата), срещите, които съм имал, са били наистина хубави и вълнуващи. За съжаление, вече трудно се прави контакт с такива семейства или двойки, защото целите им са предимно комерсиални... Но на темата - в един момент се поставих на мястото на мъжа, т. е. от другата страна (при няколкото ми срещи със семейства), което доста ми хареса. Особено възбуждащо за мен беша да си представя как някой мъж прави секс с приятелката ми, заедно с мен. Мисля, че тези мои фантазии щяха да придобият реалност, защото с нея нямахме задръжки, но по съвсем различни причини това не стана. Даже имах план как това реално да стане и много да й хареса. Щеше да е прекрасно изживяване за всички. За съжаление това с нея не стана, но знам какво е удоволствието, за което говори и момчето - автора на темата, и то е наистина върховно. Ако има тук някои, които четат темата и наистина ги вълнуват и искат такива изживявания, то може да направим контакт по предпочитан и посочен от тях начин :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9d37428fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Това е супер тъпо и гнусно занимание, а и води до редица полови болести, ако човекът с когото е спала жена ти е бил болен от някоя срамна болест. Аз също имах подобна сексуална фантазия, дори с бившата ми приятелка я реализирахме на дело, в реалния живот, но след като мечтата ми, гаджето ми да спи с друг мъж се сбъдна, дойде и разочарованието. Тя ме намрази, както и аз започнах да изпитвам огромно чувство на вина, че съм я подвел да го прави с друг мъж, защото това не е любов, а чиста перверзия. В крайна сметка, внимавай, какво си пожелаваш, защото ако ти се сбъдне, после може и да съжаляваш че си я изпълнил. За мен лично една жена е предназначена да бъде с един мъж, но свят широк - хора различни и наглед странни, така че кой какво му харесва, но после да внимава за последствията.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 907db1cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   С тези фантазии... Като гаджета, жена ми пожела всеки да да напише на лист какво иска от другия в секса, за което ни е срам да говорим. Аз написах, че искам да я чукам между циците, турска чекия. Тя има разкошни естествени гърди. После прочетох нейното листче. Пишеше "да опитаме анален секс".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker