Защо не ме иска? Защо свършва отвън? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо не ме иска? Защо свършва отвън?
преди: 10 години, 1 ден, прочетена 6033 пъти
Въпросът ми е най-вече към мъжете или жените в моето положение, за да си изясня честно този проблем.
А ето я и историята. На 35 съм.
С мъжа ми сме заедно от 15 години, женени от 8. Сексуалният ни живот до преди да се оженим беше неописуем - почти всеки ден, всякакви експерименти, пълно доверие и много оргазми, но след брака е под всякаква критика - максимум 2 -3 пъти годишно, без старание от негова страна, а дори и в редките случаи на близост той продължава да свършва отвън.
За липсата на сексуално желание и това, че свършва отвън сме си говорили няколко пъти, винаги по моя инициатива, за да разрешим проблема по какъвто и да е начин, но не получавам отговор, освен че е преуморен от работа (все едно аз не работя).
Красива жена съм, пред познати се държим все едно няма проблем, но ми е тежко от липсата на секс. Старая се да съм добра домакиня, да му обръщам внимание за проблемите, да съм добър приятел, психолог и да изглеждам секси постоянно, да го изненадвам по всички параграфи, но това е само от моя страна и ефекта е нулев. Страстна жена съм и липсата на секс ме убива, а не искам да изневерявам. Искам просто да си оправя брака.
Нямаше да пиша тук, ако не ме болеше най-вече от това, че копнея за дете, а заради гореописаните проблеми все още нямаме.
Моля за вашето мнение! В допълнение моля и за съвет как да го съблазня.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 ден
hash: 7f49827f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам да съм банална, но мъжът ти си чеше крастата другъде и изобщо не е сигурен в бъдещето на брака ви - най-вече не иска /повече/деца от него.
Ти си на 35 г. и това са ти последните години за зачеване, което той не иска да се случи, защото най-вероятно е планирал вече раздялата си, след като си изпълни дълга към теб - деца, ако имате, или ако нямате - пари събира или друго го спира (какво ще кажат хората, родителите му и роднините му).
Всичко горе е спекулация, но за едно съм сигурна - има друга и то от доста време. Дори да си танала баба Цоцолана и да ти са окапали зъбите и косата, няма здрав мъж, който да си ляга всяка нощ до жена и да не я пожелае поне 2-3 пъти в седмицата. Твоят е от 100 на 0, което значи, че си изразходва енергията другъде или, че е болен. Средно няма.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 764018cc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 ми взе думите от устата

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 27713f6ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   По въпроса за съблазняването: изкарай някой лек флирт с друг мъж така че твоят мъж да разбере. И това ако не го стресне и не осъзнае че може да те загуби – wtf за какво говорим? !?
Иначе не е на добре че нямате деца, а сте от толкова години. По-добре помисли за... ако се влюби някой добре осигурен мъж в теб.... Абе трудно е, колкото по на възраст става човек не иска да си размества живота и установеното положение. От мой(неприятен) опит и чужд(който съм виждал в живота) съм разбрал че проблемите в една връзка проточат ли се с години и все не се решават няма да завърши положително.
9 години си загубих с бившата ми любов докато го разбера. Много щастливи моменти и радости сме имали, но така и не се оправихме с някои неща. Не ми беше лесно да взема това решение, случи се преди 4 месеца, още ми избиват някакви желания да се сдобрим, като цяло си е гадно, толкова години обща съдба сме имали, много спомени, но колкото повече време минаваше толкова по-добре се чувствах че съм постъпил правилно. Сега от месец съм с една симпатяга, която познавах бегло 10тина години от общи познати и е много готино. Тя имаше дълга връзка с един, но се разделиха. Към 5г беше сама, сега вече не е де:). От година и нещо ми показваше че ме харесва, но не и давах никакви поводи защото я знаех че е сериозна и не мога само да флиртувам с нея.
Успех ти желая в разрешаването на твоя проблем.
М 30

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: 7db5068a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го обвинявам. И при мен е така. На 36 години съм, със съпругата го правим 1 месечно, но си имаме детенце. Причините може да са комплексни, не е задължително да ти кръшка, но, ако в работата е стресиран, ако напрежението е голями и действително се преуморява, това са все фактори, които оказват влияние. Пробвайте да отидете на романтична почивка за седмица и ще видиш как всичко ще се промени.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 843ca45fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Оох, миличка, можем да оправим нещата! Ела и ще те напълня с човечета. И никакъв татко да не съм, пак ще съм по-добре от твоя.

 
  ...


...
преди: 10 години, 23 часа
hash: fa474af60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че е малко късно за дете, но пък не знам... Леля ми роди втората си дъщеря като е била на 38 години.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 часа
hash: 861f88e2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   абе колкото и да е стресиран човек, секса премахва стреса, не е оправдание.... незнам говорете, може да пробваш да ревнува от някой, но едва ли е решение... ако нямате общо виждане за нещата които искате всичко е без смисъл...

 
  ...
преди: 10 години, 19 часа
hash: 52a1defff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен е редно да му правиш изненади... Нещо като по-секси бельо. Също така поговори с него за това и може би още не е готов за дете :) Дано да съм била полезна

 
  ...
преди: 10 години, 2 часа
hash: 5c8362bfb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе как може да оправдавате мъжа на жената с това, че бил преуморен от работа? Моя мъж може да се каже, че няма почивен ден, ако не е на работа, помага на селото на родителите си и не като им мете двора или да мята крачоли из къщата. Почти всяка вечер е страшно изморен, но и почти няма вечер, в която да не иска да правим секс. Дори да е убит от умора и да няма сили за секс, желание не му липсва (докато той си лежи пак може да му доставиш удоволствие, стига да иска партньора ти). А при вас има голям проблем и явно не от скоро. Не мога и да си представя как нормален мъж ще спи с жена си 2 до 3 пъти ГОДИШНО. Разбирам, че ситуацията е деликатна с оглед на доста неща, но мисля, че си загубила и продължаваш да губиш време и напразни усилия да оправиш нещата, каквото е зависело от теб си го направила. Не знам дали има друга (вероятно е) но няма смисъл да се надяваш, че ще стане чудо и той изведнъж ще се усети, че и ти си жена и имаш чувства, нужди и т. н. Много е лесно да говорим отстрани, но положението ти не е цветущо, аз лично не бих издържала такъв човек. То не е само липсата на интимност, това е неуважение към теб, вие нямате истинска връзка, брак според мен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 98d625a596
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зеедно сте от 15г като от 8 сте женени.... и правите 2-3секс в годината само. А той не иска все още дете -и за кога отлага.... да минат още 15 ли?

Това не е нормално. Подкрепям н1. На здрав мъж не може да му е достатъчно 2-3 годишно.... е, за седмица да речем може да е приемливо.
Колкото и напрегната или стресираща да му е работата половия нагон е по-силен и той ще си иска секс. Ако ли не -значи разпуска другаде.... или е болен.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 47dabb0dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж, аз съм доста по-малък(24), но според мен сигурно има логично обяснение, и сигурно има нещо сериозно, което го притеснява, като отговорността да си родител, но той не би скрил своите притеснения в това отношение, нали.. всеки малко или много някога се е усъмнил в своите родителски качества. Другото нещо което може да го притеснява е някаква генетична предразположеност към определено генетично заболяване, което може да се онаследи. Имам роднини, които не искат да имат дете, заради риск от генетично заболяване, затова ти казвам, да не се обидиш нещо :) Трябва да подходиш много деликатно и без да му натякваш, че искаш дете. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6cdc9d47f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   мисля, че ситуацията е критична. Жена с опит съм и то голям. Мъжа ти със сигурност ти изневерява няма как иначе. Уморен е от работа, но в някое чуждо легло. Всеки нормален мъж, който не прави секс дори 3 дни би откачил. Моят съвет е :
не се бави много да спасяваш брака си; жена си в разцвета на силите и хубостта си, и ако той както казваш не го оценява друг ще го оцени. В този случай можеш да се радваш че нямате деца ;Почни да го отбягваш живей собствен живот можеш дори и да кръшнеш, според мен без той да разбира въпроса е той да види, е не е мистър вселена. В същото време започни максимално да го съблазняваш без да стигате до край и без той да разбира, че е с цел по различна от секс. В такъв случай или ще се поправи или ти трябва да бягаш от него, като дявол от тамян. друг вариант е да поговорите и този път да не го оставиш на мира докато не получиш някакъв адекватен отговор на това какво по дяволите става с брака ви

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2740b7e4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От авторката: Благодаря на всички за коментарите - всички до един са доста обективен критерий за да си направя изводите. Не е болен. Почивки, приятни изненади, бельо, съблазняване -това отдавна го опитах и резултата е отчайващ. Просто ми е странно как като вървя по улиците или съм на работа има мъже дето панталоните им пращят като се разминем и очите им святкат, а с моя собствен на едно легло спим и най-много целувка по челото да получа... Флирт не мога да допусна, защото съм моногамна, но до няколко месеца да сложа край на един измъчен брак, в който давам всичко от себе си, а не получавам нищо е по-възможен вариант. Обичам си мъжа, мечтаех да остареем заедно, да сме щастливи и с много деца, това е жалкото...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3fd5dd391c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами поговорете си на темата само ти ли искаш дете, защото ако го обсъдите и почнете с опитите, скоро може да си бременна. Ама не виждам как ще стане това ако е три пъти в годината и то както ти казваш с хиляди уговорки и оправдания. Мъжа явно си е намерил заместителка извън домашната обстановка, другаде се задоволява сигурно. Инъче мъж да не иска и при това да живее с жена, която си иска, о много странна работа. Може проблема да му е в това, че ще стане баща и ще има отговорности, ама доколкото прочетох той не е някой хлапак, какво му става. Мъжете на неговата възраст вече им идва акъла и искат деца. Трябва на всяка цена да разбереш дали мисли, че ти ще си добра майка. Ама ако станеш много настоятелна, за което те разбирам, защото искаш да си млада майка, а не на 40 да раждаш, помисли си дали няма да ти сервира, че се разделяте.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9d177b6042
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   всеки е индивидуален но може би човека просто по някаква причина не иска дете нещо го спира или си мисли че ще е лош баща или че няма да може да му даде всичко от което има нужда а може и някой да му пълне главата с глупости че вече е женен живота му трябва да се промени и други подобни... трябва да го накараш да си каже какво го мъчи.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2b9e8e32d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да не е зодия рак :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker