Лесбийка или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лесбийка или не?
преди: 10 години, 6 дни, прочетена 3195 пъти
Ето какъв е проблема... имам приятелка която е "мъжкарана" и е лесбийка. А аз тотално съм хлътнала по нея... Да, имам сексуални фантазии с нея.
Случвало ми се е да имам и с други жени, а с мъже - никога! Странното е, че не се възбуждам когато видя гола жена (даже ми става неудобно). Просто големите гърди не ме привличат. А за мъжете - не ме привличат изобщо... Възбуждам се единствено от момичетата който харесвам.
Помощ! Може ли да съм лесбийка ако единствено се привързвам към мъжкарани?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 дни
hash: b01a813df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да, може да си такава, каквато си мислиш, но е възможно мъжкараната да си пада по мъже, така както има женствени мъже, които са хетеросексуални.
Сложно е за обяснение, но общо взето има два центъра - поведенчески и сексуален, които в ембрионалното развитие могат да бъдат повредени.
Така например има женствени хомосексуалисти, но и много напълно мъжествени хомосексуалисти - при първите поведенческият център е повреден заедно със сексуалният, при вторите само сексуалният.
Има и много женствени мъже, които си падат само по жени и често биват несправедливо обиждани като хомосексуалисти и заговаряни от такива, а същност са си чисто хетеро.
При теб най-вероятно е повреден само сексуалният център, но особено при жените това още не е доказана теза. Само при мъжете е доказано, че в резултат от хормонален дисбаланс (тестостерон) в първите месеци от бременността, могат да се получат подобни отклонения.
Но е факт, че има жени с „мъжки“ мозъци - те често са математици, физици и като характер по-скоро мъже. Може би такава е и твоята позната, но това не значи, че твоята приятелка е лесбийка!
Колкото до твоята сексуалност - жените не се възбуждаме от голи тела, а това е характерно за мъжете. И аз като жена оценявам женската красота, но съм хетеро. Истински твоята сексуалност ще разбереш като експериментираш и с двата пола. Съвсем възможно е да си просто объркана и съвсем възможно е мъжко докосване да те разтопи и най-вероятно затова харесваш мъжкараната - именно, защото е мъжествена!
Има и друг вид отклонения - съвсем е възможно да си хетеросексуална, но да имаш страх от пениси подсъзнателно, което прави твоята приятелка безопасна за теб, но това можеш да откриеш само в рамките на психотерапи, което не е необходимо, ако си щастлива такава, каквато си - защо не, ще си ходиш с мъжкарани, но внимавай да не попаднеш на хетеросексуални, защото повечето са именно такива!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 7531783e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   когато вида лесбийска двойка, винаги едната е по-мъжка, другата-по-женствена, съвсем нормално е, ако ти си по-женствената, да си търсиш по-мъжествена приятелка/партньорка, а дали си лесбийка-ще го установиш като експериментираш и с двата пола, макар на мен да не ми беше нужно-знаех си, че съм бисексуална

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 1205611539
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какво значение има> Щом я харесваш и знаеш че тя те харесва няма много за мислене. Действайте докато сте млади. После ще ти дойде акъла в главата и ще си викаш аз що не пробвах???? Ами късно е либе за китка. Както се казва до утре да сте се... събрали и да сте опитали. М

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: c57ace47f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирасе, че си. Щом не те привличат мъже, а жени... отговорът е ясен :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker