Времето е кратко!... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Времето е кратко!...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2190 пъти
Държавата, обществото, родината, най-вече родината ни потъва, и това е случайно?

Няма следствие без причина!..

Едни хора за да са нещо, те преди това са били нищо. Както бебето когато се роди е напълно зависимо от родителите си, така и ние като нациа, като хора, като НЯКОИ трябва да приемем последствията от нашите избори и решения. Това нашето е нещо много по-зле от предразсъдаци към властта и държавата, въобще към управлението... Който, когато и както да дойде на власт, ние сме си втълпили, че просто измъкване от кашата няма, и така ше' си караме до гроб!..

Не зная дали във следващите редове ще ви изгубя, но истината е, че по-добре е невъзможно, и просто няма как да стане. Не за друго, защото все някой ни е виновен, все нещо някой си направил, и те на, пак сме згазили лука за следващите 4 г. "Всичко ще премине, но Неговото слово няма да премине". Това се пише в Библията. Книгата, чрез която Бог се
опитва да ни говори непрекъснато. Но ние все нямаме време, или сме на нагласата "че произлизаме от маймуната, и всичко трябва да е изрядно логично и доказано научно. Не се учудвайте, че стават тези неща навсякъде. Още колко има да се случва... И не ми казвайте, че сте на мнението, "2012 бате, света ше изчезва". Възможно е да стане нещо, малко, голяма, никой не може да продположи. Но няма да е краят!... (Протестант съм, църква Синай, гр. Лом).

Всичко трябва да се сбъдне, защото второто пришествие на Господ ще е много по мащабно и мощно от първото.
Търсете, докато може да се намери. Хлопайте, докато има кой да отвори. Искайте, докато има кой да ви даде...

Всички уж сме простнати на земята от нещата, които се случват напоследък със цар Киро, и от там започнаха някои хора да вършат някакви бели. Уж цялата държава просто е ... не знам си какво от последните събитя, но те на ..живота продължава..

Искам да кажа, че на никой общо взето не му пука много много. Всеки се прави на интересен, кой с по-големи възможности, кой с по-малки. На никои от хората около мен не им прави впечатление нещата, свързани Кирил Рашков, наречен още цар Киро. Слави излиза там в малкото си предаване със свойте колеги/сценаристите, и започва да критикува, и да казва, кое как трябва да се направи, и кое к'фо е станало. Без да обръща внимание, че ние сме си така от ... от пра бабата на Сашка Васева...

Всички уж сме готови да предприемем някакви действия,
каза Слави още, че всички били коментирали случващото се около цар Киро, било то на училище, в семейството, на работа и т.н. Телевизиите тръгнаха да правят сензации.

Нова тв казва, че тя е най-.. "хм", и казвала всичко налице както си е, като си мислят, че всички сме забравили, че цар Киро има по-специални отношения с тая проста тв, дет' по-добра от нея нема, и нема и да има. Колко пъти е гостувал тоя "царя", в предаването на "убавия качамак" Карбовски - директно. Ставало въпроси за нек'фи си дела, за нек'фи си заплахи и прочие. Кой запомни нещо от това - никой! Качамака бил тръгнал да прави и специален филма за Отечествен фронт, ма аз поне не го засякох, ако въобще е имало такова "посветено" предаване на цар Киро.

Ако питате мен една телевизия и от части един час (непълен), и то на седмица, "У" такава телевизия, дет никой не щрака на нея, мисля, че не му стига. БТВ пък от своя страна такива неща са станали с Мирото Бенатова, че напрво гАзо да си апеш. Жалкото е, че тя е един/една от свидетелите и сама по себе си нищичко не може да направи. А на бас, че максимум 2-3 месеца, ако не са малко, и т'фа ше се забрай, ше' се затрие, ше се лъсне.

Спомнете си к'во стана с тоя шебека Волен Синдрома. ТолкоззЗЗз неща е направил, а к'во стаа днес? Някой помни ли ги? И се нарича тоя себе си човек... Сигурно и камък няма вместо сърце. Чудя се и не мога да се начудя, този човек може или обича ли някого? А него дали го обича някой? Все въпроси, на които отговор няма как да се намери, само предположения, от които човек глава го засърбява...

Това ще се забрави от всички, както се забравиха и всичко, което се е случило в миналото. Защото то не може да се върне. Нито жаба, нито часовника на времето може да направи нещо по върпоса. А вие нима не знаете, че края е близо. Сигурно за това толкова се хъкарите, и всяка вечер ви гледаме в една правоъгална кутия, и се правите на нещо, само защото вашите няколко минути наближиха. Да... вашето славно време. А дали някой ще ви запомни с нещо? Било вас, или случката, която отразявате?

Ти може да си нещо, някой, но знай, че винаги има справедливост. (Може би сега си казваш, и каква е тази справедливост? Добрите хора страдат, лошите са щастливи. Ако искате го наречете правосъдие, (това обаче ние го НЕМАМЕ), ако щете карма,
съдба. Един ден някой ще въздаде справедливост. Всекиму, според делата му. Ако това, което вършите не дава плод, защо тогава руптаете?

Един ден ще се обърнете и няма да забележите как всичко се е забравило. Правим се, че ядемЕ месо,
че сме щастливи, че сме ядосани, емоционални. Остава да се праим и че живеем...

Не зная първо дали е уместно така да нападам наред, в положение че съм си просто един мангал. Един никой,
един никой в голямото нещо, за всички. Няма да си казвам възрастта, че да не вземете да се побъркате.
Зная само едно, че съм прав!!!

Още е рано, за да се плашите, и твърде късно, за да се опитвате. Дойде време за действие!

http://vbox7.com/play:1b07573b98

Цеко*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 20eb300a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ку-ку!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b57490bab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цеко, много говориш, ама нищо не казваш. Отиди да се лекуваш в някаква клиника за психично болни, преди да е дошъл краят на света в 2012 и товят Бог да те е наказал.

Аз уважавам лутаранската и англиканската църква, но т.н. свободни евангелисти направо са за лудницата.
Ти си доказателство за това. Или пиши за религия, или за светското, или успей да се аргументираш убедително, но това горното - не знам как да го нарека - е една сборщина от абзаци, всеки иска да каже нещо и не казва нищо, а всички като цяло - Слаб 2 - нямаш теза, нямаш увод и заключение.

Господ ни обича и в това вярвам, всякакви заплахи с него принадлежат към доктрината на католическата църква...от Средновековието и на днешните сектанти. Смешна работа

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker