Първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първия път
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3688 пъти
Здравйте! Аз съм на 20 години и ми предстои да преживея своя травмиращ първи път поне такъв е бил на всичките ми приятелки!
На 20 юли аз и най-добрата ми приятелка, която тогава има рожден ден ще си направим една ваканция до морето! На тази ваканция ще будем аз, приятелката ми, нейния приятел и моя приятел, който е нейн брат и е по-малък от мен с 2 години и половина той иска да го направим разбира се аз също искам, но аз много се притеснявам, защото ми е за първи път! Да си го кажа директно направо се ужасявам! Моля, за вашите савети какво да очаквам и как да не се притеснявам толкова!
Благодаря на всички предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 62e072d1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 20 г. човек да се притеснява от първото си раждане, но от първият си сексуален акт?
Ами, момиче, твоята вагина ще атрофира - без секс в полово активна възраст стените на вагината изтъняват, разграждат се мускули - тялото се оттървава от органи, които не се ползват, за да не харчи излишна енергия.
Ти си на 20 г. и си от поне 6 г. полово зрял индивид, вече зряла жена физически и чисто психически, а те е страх от един пенис в един орган, направен за това?
Не слушай твоята приятелка, тя иска да се направи на интересна. Истината е, че болката, доколкото я има е по-скоро дискомфорт и е НИЩО в сравнение дори с най-лекия ден на твоята менструация. Нито кръв има толкова при повечето момичета, нито боли истински, а самите истории на приятелката ти са прост глупави и по-скоро желание да се направи на интересна.
Конкретно по въпросите ти
Какво да очакваш - един пенис във вагината си.
От какво да се притесняваш - само от нежелана бременност и венерически заболявания. Вземи си кондоми съответния лубрикант и няма нито от какво да се притесняваш, нито болка да изпиташ. Дискомфортът трае за малко, после цял живот удоволствие

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f62e2b93ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 кви са тези глупости дето ги пишеш за половата зрялост!!! Като на 14 са зрели за секс би трябвало да са зрели и за отглеждане и изхранване на деца знаешли а? То това не е само лашкане, и отговорност си Едва ли не изкарваш срамно това че момичето е девствено. И какво като е на 20 и ще и е за първи път? Това е индивидуално на всеки и и прави чест че е изчакала да порасне както физически така и психически.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 62e072d1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 2, едно момиче в днешно време получава първата си менструация от 8 до 16 г. възраст (на 16 г. се предизвиква медикаментозно), което значи, че средно момичетата са полово зрели на 12-14 г.
Казвам просто, че на 20 г. е смешно да правиш драми от първото полово сношение. Освен това ти не знам на колко години си, но при модерните хора секс не е равностойно на забременяване и раждане и сме достатачно образовани, за да раждаме първото си дете средно на 27-28 г., но това не значи, че първото полово сношение ни е тогава.
Аз от 10 години водя полов живот и нито съм забременявала, нито съм имала аборти, венерически болести или гинекологични заболявания, но на 20 г. теми за мен са били обучението и професионалната реализация, не лятото с кого да си скъсам ципата.
Смешно е просто на 20 г. да се занимаваш с такива „драми“. Хората имат истински проблеми, на 20 г. някои раждат непредвидено. Всеки може да си почва полов живот, когато иска, но е меко казано странно на 20 г. да правиш такъв проблем от това нещо.
Не намирам постъпката на Авторката похвална. Не е голямо изкуство да не правиш секс и да не забременееш, който го е страх от мечки да не ходи в гората, но на 20 г. да нямаш елементарна полова култура и да те е страх от едно дефлориране определено е било нормално в 19 век, но не и в 21 век, когато най-малкото имаш интернет да се информираш за простите неща от живота.
Разбирам обаче и хора като номер 2 живели в други времена, времена в които е нямало кондоми по аптеките и противозачатачни са се взимали срещу подпис в районното, а Партията те е принуждавала да се жениш за първия си сексуален партньор, да родиш до две деца до 25 г. и на 32 да си щастливо разведен едва ли не, но още да си нямаш хал хабер от думата „контрацепция“ и да си постоянен клиент на клиниките по абортите, а после да се правиш на голям моралист в интернет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5bb8f5157b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай толкова! Аз съм на 17 и скоро го направих за първи път. Не е толкова страшно колкото си мислиш, изобщо даже не е страшно. Болката е като леко пробождане и има малко кръв ( поне така беше при мен).

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b2f9b54253
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей :), видях статията и реших да споделя мнение. Според мен няма нищо срамно от това, че на 20 години си девствена, даже напротив. Аз съм по-малка от теб, но пък вече не съм.. На мен също ми се случи наскоро, преди точно 1 седмица на мой рожден ден с приятеля ми, който е 9 години по-голям от мен... Аз също бях много притеснена и ужасна в очакване на "сефтето" как да е мина... И то приятно. :) Имаше лек дискомфорт при самото проникване и на пръстите и на пениса, но пък не беше болка за умиране. Аз се притеснявах най-много от това дали ще има кръв, но нямаше. Не беше никак зле, не ме болеше много, но всеки човек е различен, така че един съвет не вярвай на приятелките си, а изживей своя момент. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 938ef2ddb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Авторката Благодаря на номер 2 за коментара!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0b20cfd5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уфф, не прави такива работи, особено когато си на път!
Може да е доста неприятно, да боли малко и точно по това време да се разкарваш насам-натам не си е работа!
Изкарайте си морето, пък го направете после вкъщи, и то примерно петък-вечер, за да може до понеделника всичко да отшуми.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b081b1b890
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 1

Не казвай кой на колко какво, а разбери, че всеки си е индивидуален. Един узрява на 14, друг на 20. Трябва ли всички да сме като от калъп, да се * на една и съща възраст, да раждаме по едно и също време, да имаме еднакво поведение и т. н.?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 62e072d1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 8, пак казвам, че всеки сам си решава кога да има полов контакт, но на 20 г. човек се предполага, че е достатачно зрял, за да знае какво е половия контакт поне теоретично или поне да търси самостоятелно информация в Гугъл, без излишни драми и циркове за това ще ти се скъса ли ципата, няма ли да ти се скъса, ще боляло или не - извинявай, това е жена с поне от 5 г. менструация, ходи с мъж и после „ами сега“.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 10353a61e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, само го каза "предполага се". От там нататък всичко си е индивидуализъм и "се предполага", че всеки се развива индивидуално. Можеш да предполагаш, когато говориш общо и статистически за средни стойности, но индивидът не е статистика, а система от много личностни аспекти, повлияни в някаква степен от обществото.

Може примерно момичето да е било тормозено и това да и създавало стрес и сега да го е преодоляла. Може възпитаниео и да е такова. Може просто да не е срещнала подходящия човек. Може да има хиляди причини да е девствена.

Знам, че е много лесно и удобно да се говори общо за всички, но се опитай да разбереш, че не може 7 млрд души да сме еднакви и затова си има напълно сериозни причини.

Освен това от къде знаеш, че не се е интересувала? Може просто да търси споделен опит? Може да иска някой да я успокои и т. н.? Това са си естествени нужди, които очевидно не смяташ за нужно да отделиш време да ги разбереш, а е най-;есно да критикуваш.

Пък и само в Гугъл ли трябва да търсим всичко? Това тук не е ли по-добре - информация от първоизточника и конкретно насочена към нея за конкретния индивидуален случай? Или според теб и всички случаи са едно към едно?

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 45cfdc0c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   N2, а какви са тези глупости да сравняваш половата зрялост с житейската? !!! Имаш ли хабер какво е едното и какво другото? !!! N1 си е напълно прав тук - момичето отдавна е готово за полов живот, всеки сам си преценява кога да се отвори, къде и с кого.
По темата, в много случаи момичетата имат информация за първия път от най-различни източници, при всяко момиче болката е различна, при някои е толкова силна че не може да продължи до оргазъм, при други минава много леко, болката бързо преминава във възбуда и удоволствие. Имах щастието лично да отворя съпругата си (сега) навремето, почти не я боля, първия и оргазъм са го чули сигурно и на улицата. При други не е така, при всяка е индивидуално, зависи и от това какво е на размери парчето, което влиза за пръв път там.
Това, че момичето не е запознато с тези неща не е основание да го упреквате за това, прочетете точка 4 с червените букви над прозореца в който пишете отговорите си! Никой не може да каже колко ще я боли, най-малко пък вие, единственият начин да разбере е да го направи.

Давай смело, миличка, откриваш нещо ново, нека да бъде истинско и неповторимо! И за двама ви!


Venom

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2dd4537d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ги слушай тия по-горе. Те като са го направили на 14 и вече доста опит са натрупали, нормално да не са на твоята вълна и вече да се претръпнали, затова дават съвети от собствената си камбанария. Всеки човек, който е минал през нещо и е свикнал с него, вече не му прави впечатление, и даже се дразни на хората дето не могат да го правят. Затова не слушай никой, изживей си моментите и го направи когато на теб ти харесва. По-добре даже на 25 ама да си уверена, че го искаш а не на 14 и после цял живот с травми. Въпроса е да е с точния човек, да не се натъпкваш с излишни страхове и очаквания, а да се отдадеш на момента. И няма нужда някой да ти дава съвети, прави нещата така както ти ги чувстваш, а номер 1 с тъпите си коментари дето органите атрофилирали да се скрие някъде, дай по тая логика хора дето не могат да намерят точния човек да лягат с всеки да не им атрофират органите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 12ac59a6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм на 16 и го направих преди няколко дена
приятеля ми ме разшири първо с пръсти и после го вкара най - важното е да се отпуснеш и възбудиш повярвай направиш ли това няма и да усетиш е аз усетих лека болка влизаше свободно нямаше кръв чак днес след обяд правихме малко повече и имах леко розова кръв на бельото много се притеснихме за това, че нямаше кръв и не ме болеше може би беше защото бях отпусната и не ме беше страх изобщо днес запазих час при гинеколог и утре ще отида на преглед дано всичко е на ред а на теб успех ти пожелавам и помни бъди отпусната и не мисли за болката :)!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f62e2b93ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   от 2 до 1
Повярвай ми не съм от онова време в което е нямало презервативи, хапчета, спирали, стерилизация и т. н.
Просто имам имам друга ценностна система от теб. Това че е решила да го на прави на 20 и има някакви притеснения ни най-малко е повод за упрек. Вреди е нанесъл ранният секс, не по-късният, и това е доказано. Момичетата "полово активни" на 12-14 години така хубаво се изхабяват до навършване на 30, че не можеш да ги познаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 62e072d1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От 1 до 2
Аз мислих, че Ванга е умряла, но ето - номер 2 по телепатия ми анализира ценностната система.
Не съм писала и да правят хората на 12 г. секс, за Бога!
Вреден СЕКС не е доказано да има, стига да е с предпазни средства. По-вредно е на 20 да имаш аборт от това на 15 да си почнал да водиш полов живот с кондоми. Сексът е полезен, вредна е преждевременната бременност и венерическите болести, от които можем да се предпазим, ако имаме разумна полова култура.
В Развитите страни почват да водят полов живот на средно 15,5-14 г., на 14 г. им изписват протовозачатачни. У нас полов живот се почва средно на същата възраст средно (или малко по-рано), но сме НОМЕР 1 по абортите (след Русия) и по безплодието при жените - проблемът е в ниската полова култура при жени като авторката, не в ранния секс. Достатачно е само да отиде човек на гинеколог за годишен преглед и да види кой кисне за аборт - все големи жени, които не знаят как да се пазят. Ако пък разговаряте с гинеколога си за проблемите им, може да ви настръхне косата.
Моят първи път е бил на 19 г., но повечето ми приятелки са започнали половия си живот след 14-15 г. възраст и не виждам да им е навредило. Точно обратното - На Пишман стана точно момичето, което се пази до 18 г. и после беше бременна на бала!
Аз наближавам вече тридесетте както и съучениците ми от тогава, поддържаме контакт или поне се гледаме по фейсбук, но изхабени и преждевременно остарелите са само тези, които родиха преди 25-тата си година като самотни майки. Това са точно 2 момичета от клас с 18 момичета и то тези, които късно започнаха, но рано се омъжиха, родиха и разведоха. Най-успяло от класа за мен е момието, което случайно почнало да прави секс под 13 г., но сега прави доктурантура в престижен университет! Смеехме ? се дори първи курс, защото се знаеше, че беше спала с момче, но после се оказа супер човек, днес е чудесна и красива на всички снимки.
То не е въпроса толкова КОГА, а КАК го правиш.
Срамно е обаче на 20 г. да нямаш елементарна полова култура или поне 1 книга по темата да не си прочела, а да тролиш с глупости. На 20 тролиш за ципи, на 21 за това „Бременна ли съм“. Затова и ме е яд на такива хора
В раздел „Тинейджърски“ има много по-добре поставени въпроси по темата, където Авторката можеше да се информира, вместо да се стреми да привлече незаслужено някакво внимание сякаш нейната ципа е от злато едва ли не.
Като жена, започнала сравнително късно полов живот мога да кажа, че беше ненужно и глупаво да чакам толкова. Всеки иначе да си прави сметката, но на 20 г. да се държи на ниво или става за смях!
Няма да си променя мнението, докато у нас сме номер 2 в СВЕТА по аборти!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5e70232ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От Авторката: Искам само да кажа, че съм се интересувала и номер 10 е прав просто търся определен опит, някой да ме успокои и т. н. това, че питам не значи, че не съм се интересувала, а значи, че търся мнение от хора с по-голям опит от мен!!!
Благодаря на номера 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 13 и 14, които разбраха какво искам Съвет и малко Успокоение!
Да решила съм сега! Да решила съм сега, защото сега съм намерила правилния човек и в никакъв случай не ме е срам че съм на 20 години и съм Девствена!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5e70232ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторката уби коня с мутиката Браво мойто момиче само така!
И не се притеснявай всичко ще мине добре желая ти успех! :Д ;)

ЕДИН ТАТКО НА ДВЕ МОМЧЕТА И ДВЕ МОМИЧЕТА

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f62e2b93ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От 2 до 1
Как така от поста на авторката разбра, че тя няма сексуална култура? Това че пише че се притеснява не означава че не знае какво прави и че няма да се предпази.
"Моят първи път е бил на 19 г., но повечето ми приятелки са започнали половия си живот след 14-15 г. възраст и не виждам да им е навредило. Точно обратното - На Пишман стана точно момичето, което се пази до 18 г. и после беше бременна на бала! " Да има и такива случаи. Моите наблюдения обаче показват точно обратното. Колкото по-рано започват със секса толкова по-голяма е вероятността да не използват предпазни средства. Спомням си как моите съученички трепереха всеки месец ако им закъснее. Радвам се че съм била достатъчно разумна и съм се предпазила по-най сигурния начин от подобни главоболия, а именно чрез въздържание. Е аз бях по-малка от теб когато го направих. Бях на 18, но нито за миг не съм съжалявала че видиш ли съм закъсняла, изостанала или изпуснала нещо. Знам че не съм, тъй като удоволствие от секса изпитах доста по-късно и с правилния човек.
"Най-успяло от класа за мен е момието, което случайно почнало да прави секс под 13 г., но сега прави доктурантура в престижен университет! " Ами браво на жената за докторантурата, но между двете неща няма връзка. И аз познавам успели и готини жени, чиито първи път е бил на 13, но в интимно отношение вечно имат усещането че нещо не е както трябва. Странно защо ли? Доказано е че първият път оказва влияние върху целия по-нататъшен полов живот и възрастта играе много важна роля, макар и не само тя да е важна. А що се отнася да полово предаваните болести презервативът предпазва от повечето неща, но не и от човешки папи лома вирус, който е основният виновник за рака на шийката на матката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker