Анален секс без лубрикант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анален секс без лубрикант
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 9175 пъти
Когато се прави анален секс, задължително ли трябва да има лубрикант, надявам се да не е :/ много се притеснявам, а не искам повече да разочаровам гаджето си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0fff761873
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ползването на кондом & лубрикант при анален е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Кондомът предпазва от болести и инфекции, осигурява хигиена, а лубрикантът е задължителен, защото там няма жлези, които да произведат секрет като при вагиналното проникване. Боли първият път и всеки път, ако не се прави редовно като болката е само при първото проникване, но не позволявай без лубрикант, ако не си мазохистка.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9577bcc40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мъж съм и съм правил секс(анален) с много начинаещи жени, но в повечето случай съм ползвал слюнка. Забелязал съм, че с лубриканта не се получава добре, дори и в такива случай добавям слюнка. Според мен е по-важно как той прониква в теб. Много мъже бързат да го вкарат защото не могат да контролират еякулацията си. Сега ще се опитам да ти дам съвет как да го направите:–нека момчето да ти намокри дупето и к--а си обилно със слюнка, като се опита и с пръстче да ти вкара малко навътре в дупето. След като проникне малко в теб да спре, да постои малко в теб и да го извади. След това да те намокри пак и отново да влезе, но малко по-навътре и пак да спре и да излезе. И така постепенно влизайки постепенно и обилно мокрейки те ще влезе целия и тогава да остане неподвижен в теб докато свикнеш с "него" в дупето си и болката намалее. Ако момчето издържи толкова време без да свърши секса ще ти хареса. Най-добре го направете в поза в която ти си легнала по гръб на ръба на леглото или маса, а той стои прав, като по този начин той може да контролира проникването, а ти не се дърпай като тръгне да влиза защото той в един момент ще натисне по рязко и тогава болката ти ще е много силна. Хайде лекцията свърши, сега действайте, но бавно и успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fb61009519
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не е задължителен нито лубрикантът, нито пък презерватив. То даже се чудя и какъв е смисълът от анален секс с презерватив, ако си с постоянен партньор? Болести може на теория да се хванат от какво ли не, но на практика хич не е толкова лесно. Ако все пак обаче си филмирана на тема "болести" и твоят приятел няма нищо против - ползвайте презерватив, няма да дойде краят на света. :D
Колкото до лубрикантите - хубаво е да се сложи, за да става по-лесно вкарването и изкарването, но не е задължително. Плюнката си е класическата смазка в домашни условия и върши нелоша работа, между другото. Ако няма никаква смазка съм чувал, че жените зверски ги боли, а и нас мъжете ни е доста зор да си "вършим работата", когато е съвсем сухо.
Но един съвет от мен - ако го правиш само заради приятеля си, и поне малко не ти харесва този вид секс, то просто не го практикувайте. Няма смисъл заради кефа на някой, който днес е с теб, утре може и да не е да си причиняваш някакво неудобство и дискомфорт. Дай му да пробва, колкото да му мине мерака, но ако продължава да те натиска, а на теб не ти харесва, няма да ти помогнат нито смазки, нито презервативи. ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cf18df5705
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще те рaзочaровaм aмa в нaчaлото е aбсолютно зaдължителен. С времето стaвa излишен, но при мен специaлно минa годинa докaто товa се случи.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a77daa981b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Зависи от размерите на пениса и ануса... Лично аз никога не съм полазвала лубрикант. Но пък анален секс с мъже с дебели пениси не съм правила. Добре е да имаш по ръка, то за това е измислен!

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: df2ef9915e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората, които казват, че кондом и лубрикант не са задължителни, просто го правят грешно и вредно за здравето. Червото е много по - лесно ранимо от вагината, защото няма естествена лубрикация, а от тези ранички много лесно се появяват инфекции и болести и после много ще има да си патиш. Ако някога се случи да правите спонтанен анален секс е добре да носиш в чантата си малка опаковка лубрикант (и презервативи). Също така ако често правиш анален секс, ще е хубаво да правиш и упражненията на Кегел.

Мика

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e684f285bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако го правите без кондом достатъчно е и малко слюнка. А иначе за аналния секс си има специални лубрикати на силиконова основа. По-скъпи са, но пък не се абсорбират така бързо като обикновените, които са на водна основа. Лично аз съм имал анален секс 20-30 мин, само с едно намазване.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c0b41a63cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вижте приятели, аналния секс има скрита страна, която се проявява късно. И когато дойте това "късно"... вече е късно...

В аноректалната област има много нервни окончания, това е ясно, иначе нямаше да има удоволствие. Но тези окончания са дадени от природата не за секс, а за друго - за изпразване на червата. Без тях не можете да се изхождате нормално!

Когато ректума ви се запълни, той изпращи нервни сигнали до мозъка. Мозъкът пък на свой ред отпуска вътрешния сфинктер и вие усещате, че е време да посетите тоалетната. Когато седнете/клекнете и изхождането започне, изпражненията преминавайки през нервните окончания на ануса ги дразнят, а те изпращат сигнал до мозъка. Той от своя страна свива ректума и го изпразва - това се нарича парасимпатичен рефлекс за дефекация. Без нервни сигнали към мозъка нито един от тези механизми не работи!

ПРИ АНАЛЕН СЕКС ТЕЗИ ФИНИ НЕРВНИ СЕНЗОРИ БАВНО СЕ ПОВРЕЖДАТ - анусът и ректумът не са предвидени да се разтягат и през тях да минават твърди и дебели неща! И познайте какво става, когато нервите се повредят - не можете да се изхождате вече нормално, не усещате позив както преди. Дори и да усещате нещо, сигнала е слаб, недостатъчен да активира парасимпатичния рефлекс и да стане нормално изхождане. Налага се напъване, което не може напълно да изпразни червата, освен това още повече уврежда ректума и ви докарва хемороиди.

Веднъж повредени, тези нервни окончания не могат да се оправят! Казвам ви го от опит! Не правете и вие тази грешка, тялото ви е безценен инструмент, не го повреждайте безразсъдно, защото друго нямате на този свят!!!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a97d164b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   А още по-лошо е като дойде склерозата....
Вече забравям коя съседка съм чукал.
И почвам отново да ги свалям.
А нашето село уж не е голямо.
А това, че се повреждал гъза, не е вярно.
Всичко друго се поврежда в една жена, само гъза си остава същия.
Шейсе години вече таковам, имам някакви наблюдения все пак :)

Y D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker