Каква е причината една жена да не пусне на един мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Каква е причината една жена да не пусне на един мъж?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 8151 пъти
Здравейте! Първо искам редакторът да ми одобри публикацията, защото този въпрос много ме мъчи. Благодаря предварително. :)

Поради каква причина една жена или едно момиче (полово узрели) не искам да пуснат на един мъж така да се изясня? Мъчи ме този отговор и все не мога да си обясня ЗАЩО? Въпросът ми е към женската аудитория. Така аз съм момче, имам си сериозна приятелка с която ходим от почти 2 години но не сме правили секс. Когато сме насаме ми прави орална но почти не се дава да я пипна там отдолу, понякога МНОГО рядко стигам там до долу леко я докосвам но ми хваща ръката и я маха оттам и все ми вика, че е било гъдел. На 19 съм а тя на 18. Не мога да разбера във мене ли е проблема или в нея? Има една поговорка ''Няма жена която да не пуска, а има мъже които не знаят как да искат''. Дали и аз съм от тези?
Ще съм благодарен отново на редактора ако ми одобри публикацията :)
Благодаря и на коментиращите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 091ca8397e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не си поговориш с нея и направо да си и го кажеш? Тя е на 18 и ако е девствена, може да се каже,че вече и е време. Но все пак може още да не се чувства готова, никой не знае по-добре от самата нея затова пак ти казвам поговори с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 091ca8397e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Може да е асексуална?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4a11e01555
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Най-вероятно си от тези, които не знаят как да искат.. или не си се заслужил. Какво ти е отношението към нея?
За да е наред една връзка знаеш как стоят нещата.. за да е доволен партньора от теб трябва да се развиваш.. а и по-този начин имаш и право да изискваш повече. Ако не предоставяш от своя страна, няма и как да искаш.
Иначе ние не сме тъпи плодове, че да сме "узрели", изказвай се по-уважително.
Приятелката може или да ти е девствена и да се притеснява.. или да я отблъскаш по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1e21c1f1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Ми 2 години да не ти пуска, какво по дяволите правиш с нея. Или си има любовник или е фригидна!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 384cce26a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Причините една жена да не иска да прави секс с партньора си, дори да не позволява интимно докосване ги знае само тя или ако не са осъзнати, може психолог да ги открие в рамките на психотерапия или психоанализа. Проблемът за теб е, че ти си трети човек в случая и нито можеш да принудиш някого да ходи на психолог, нито можеш да принудиш жената да прави секс с теб, ако не ти се лежи в затвора.
Съзнателните причини са ИЗБОР на жената, т. е. тя осъзнава, защо не иска да спи с теб. Те са плод на РЕШЕНИЕТО на психически здравата жена
1. Страх от бременност и/или венерически болести
2. Не я привличаш чисто физически (може да е и неосъзнато), а за нея си само приятел, има сестрински чувства към теб, не иска да спи с теб, за да не те загуби като приятел
3. Влюбена е вдруг мъж, които не може да има (например е женен приятел на баща ?)
4. Има паралелна връзка с друг мъж, с когото прави секс, но теб иска да си те има като резервен варянт (гадже в чекмедже) - жените сме моногамни, рядко можем да правим паралелно секс с двама мъже, но сигурното си е сигурно. Някои жени не искат или не могат да са сами.
5. Други причини, които няма как да знаем (родителите не те одобряват, и тем подобни), религиозни причини, възпитание, план за живота

Но не всички жени съзнаваме изборите си или не всички жени са психически здрави. (това се отнася и за мъжете). Не говоря тук за психически болни жени, а за жена с някакво малко нервно разстройство. Не само жените страдат от това, разбира се!
Темата е много обширна. Има много литература по темата. Свободно и безплатно в Читанката ще намериш книгата „Женската сексуалност“, в която от фройдистка гледна точка са описани фазите, през които минава момичето, за да се превърне в жена.
Често обаче се случва една физически зряла жена, дори жени над 40-50 г. да са останали недоразвити т. е да не са преминали в някоя от по-висшите фази на разивитие и да имат сексуални отклонения.
Ще напиша само най-честите причини една нервно болна жена да не иска да има секс с партньора си, но разбира се има много повече причини. Общото за долните е, че жената НЕ ГИ ОСЪЗНАВА, не са плод на разумен избор, а на неврозата

1. Най-честата причина е т. н. Комплекс на Електра, при който жената е все още влюбена в баща си и не може да допусне друг мъж до тялото си, дори връзката с бащата да не е консумирана.
Всички малки момиченца са влюбени в бащите си като 3, 5-9 годишни. Това е много нормален етап от развитието на момието и трябва да се изживее. Наблюдавайте внимателно момиченца на тази възраст - те бутат колички с бебета, задължително подарени от бащите им, контят се, гушкат се в бащата, изобщо се опитват да привлекат вниманието му и реагират много ревниво, когато майката целува бащата например.
Проблемът е, че много жени не преодоляват тази си фаза или често се връщат към нея след травма, раждане и т. н. Причините може да са много, но например ако момичето е нямало баща или баща ? я е отхвърлил може да не е изживяна фазата. Понякога тази роля може да се заеме от чичо, брат, братовчед. Ако момиченцето не е изживяло любовтта си към бащата (или подобна фигура), не е преминало в асексуалната фаза на развитие 9-12 г. и после не е преминало нормално в пуберитета, възможни са всякакви отклнонения, в смисъл към връщане към тази фаза на по-голяма възраст и влюбване в баща, чичо и тем подобни, което е НЕОСЪЗНАТО И ПОДСЪЗНАТЕЛНО, но пречи на момичето за нормална връзка

2. Момичето е в т. н. орално-анална фаза
В този случай тя ще реагира с гнус и/или страх от пенетрация. До 3 г. възраст и момичетата, и момчетата имат три важни неща в живота - хранене, пишкане и акане. Тези функции трябва да се овладеят, тренират се съответните мускули, но са и причина за наслада у детето, сравнима със сексуалната - хранането и лапането на вещи например са много важни. Беберонът е първото нещо за детето, което се ползва само за удоволствие, без особена друга полза, научаваме се да контролираме аналното си отверстие, но и забелязваме, че изхождането носи удоволствие (дори при възрастните), научаваме се да контролираме пишкането, изследваме с ръце телата си.
При момичетата обаче има една особеност - те не могат да видят половите си органи. Малкото момче може да хване в буквалия смисъл мъжа в себе си, то знае, че има една дупка за акане, пишка за пикаене, ще види и първата си еякулация и нещата и без много обяснения са сравнително ясни за него.
При малките момиченца изобщо не е така. Те не могат да пипнат и видят жената в себе си. Нещо повече - виждат, че момчетата имат пишки, а те нямат и не могат да си го обяснят. В консервативните семейства, при които на децата не се казва истината за зачатието и раждането е много трудно на момичето да си обясни от къде идва бебето например, а вижда бременни жени.
Много момичета подсъзнателно решават (без обяснения), че бебето расте в стомаха и после идва от ануса. Появява се един страх от раждането и от собствения пол, но най-вече се прави връзка между „гнусното“ акане и раждането, а и освен това особено в традиционни семейства, където женското е отречено (мъжете и момчетата имат по-голяма стойност), момичето намразва женското в себе си (липсата на пенис и неясната вагина-анус). Много момичета вярват, че имат един орган - анус, от където се пишка, ака и излизат бебетата, ако не им се обясни в ранна възраст. После вече е късно и сексуалното отклонение е програмирано.
Напомням, че говорим за ПОДСЪЗНАТЕЛНИ процеси, не за съзнателни и жената не може да ги контролира.
Ако жената е в тази си фаза тя ще реагира с гнус към половото сношение (асоциация с изхождането), защото то е гнусно нещо, отхвърлено.
Между другото това е и причината психолозите да съветват родителите да не казват на малките деца, че акането и пишкането са лоши и гнусни неща, както и да не се лъже за зачатието и раждането. Има и специални книжки за млади родители, с които на бебета и малки деца от самото начало се обясняват основните телесни функции и откъде идват бебетата, което е тема номер 1 за 3-годишните.
Тя няма проблем с фелациото, което ме навежда на мисълта, че действително е в оралната си фаза. Подобно на едно бебе с беберон, тя ще смуче и целува члена ти, което е безопасно, сладко - ако родителите ? са я оставяли често с беберон, радвали са се на нейното сучене на беберона, това е нещо позитивно за нея, за разлика от лошите полови органи. Подсъзнатело - устата е добра, вагината (анус) е лоша - такива момичета например са открили много късно, че имат два органа, че бебетата не идват от ануса, а някои дори никога не се докосват интимно, защото е забранено, гнусно и тем подобни.
Тези проблеми ги има в консервативните семейства при интелигентни деца.
Колкото по-умен, образован е един човек, толкова е и по-голяма вероятността да има нервно разстройство т. е. нещо да се обърка. Племената в Папуа не страдат от нервни разстройства, защото живеят природосъобразно. Нашите баби и дядовци са живяли на село, имали са животни, живяли са в една стая и са били непреки свидетели на полови сношения - т. е. от най-ранна възраст им е било ясно, откъде идват бебетата и не са страдали от нервни и сексуални разстройства. Колкото е по-примитивен човек, толкова по-малка е вероятността да има сексуално разстройство. На село никога няма да видите асексуална мома или сексуални отклониения при мъжете. Тези хора се женят, съзадават здраво поколение много млади и никога нямат проблеми със секса. Сексуалните отклониения са масови за урбанизираните и образовани общества, у нас са плод на 20-21 век., но на Запад от столетия има литература по темата, дори книги като „Жустин“ на Дьо Сад, където практически няма неописано извращение.

3. Страх от пенетрация
За жената сексът значи проникване на чуждо тяло в нейното. Ако е израстнала с идеята (собствено заключение), че бебетата растат в корема на жената, а мъжът ги слага там, то за нея това значи проникване - проникване на нож във вътрешността на тялото. Представи си някой да дойде и да иска да проникне в тялото ти - не е приятно чувството. За да се отдаде една жена на мъж, това значи доверие и сигурност, че няма да бъде наранена физически.
Този страх от проникване имат и мъжете! Представи си, че трябва да отидеш на лекар-гастроендокринолог за рутинен преглед, при който се гледат анус и черво, защото мъжете страдат много често от този вид рак. Дори да знаеш, че е нужно, ти ще отлагаш прегледа до последно. Самата мисъл някой да човърка във вътрешностите ти е ужасяваща, как мислиш, че е за жената, когато ти трябва да проникнеш с органа си в нея?
Не е лесно, става дума за преодоляване на собствените си страхове и това е и причината доста хомосексуални мъже да живеят асексуално - т. е. без секс, а след тежки раждания жените да не дават секс на мъжете си. Задействали са се първични човешки инстинкти за самосъхранение, които са неосъзнати и само с психолог се решават.
Ще кажете, че има и жени-нимфоманки. Да, но при тях става дума за противоположно отклонение, което ги е накарало на всяка цена да искат да имат пенис, т. е. да „глътнат“ пениса на мъжете. Такава жена се чувства непълноценна без пенис в тялото си и също трябва да бъде лекувана.
4. Други причини
Възможно е момичето да е било жертва на сексуално насилие в детството си, на необяснен полов акт на родителите си дори да не помни (доста деца решават, че за жената е болезнен поливия акт), може да изпитва гнус към сексуалния акт (асоциация с изхождане), мо може да е асексуална (форма на сексуалност, която не е болест).
...
причини 10001, които или тя си знае (съзнателни), или са в резултат на нервно разстройство, но определено, ако една жена 2 г. се мъкне с мъж и не иска да спи с него, то има своите причини.

Друг е въпросът дали ти искаш да си с такава жена, особено ако причините са резултат от нервно разстройство и тя трябва да се лекува, но не възприема състоянието си като ненормално и не иска да се лекува.
Друг е въпросът дали ти искаш да бъдеш с жена, която НЕ те желае и НЕ иска чисто рационално да спи с теб заради най-горните причини.
Ти решаваш, но определено дори за обща култура можеш да прочетеш книгите „Неврозите“ на Фройд и преди всичко „Женската секусалност“ на Долто, която обобщава всички научно доказани факти. Можеш да свалиш последната книга тук http://chitanka. info/text/15395-zhenskata-seksualnost
Книгата на Фройд е също в Читанката, но се намира и на много други места.
Успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2600331d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами на 18 не е чак толкова голяма и може да не се чувства готова. Може и просто така да е възпитана. Може дори да иска да се пази за първата брачна, особено ако е религиозна, ти по-добре я познаваш. Не е задълително причината да е в теб, даже е малко вероятно.

Другото, което се сещам, е, че може да е била насилвана в детството си и да има психическа травма, но да не ти е споделила от срам или от страх да не реагираш лошо.

Според мен намери подход и поговорете за това. Иначе ти прави чест, че не си я заразял за това. А и на нея, че не е някоя разпоретина. По-добре така, отколкото да се въргаля с всеки срещнат. И без това не останаха като нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 17fd41bc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   По всяка вероятност не се чуства готова за секс, явно има по-слаб нагон. Но щом ти си стоял две години с нея, явно и ти си такъв. Вместо да я задвижиш леко в посока секс, ти си дошъл да питаш непознати.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a792ca1a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Причините са психиатрични!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4f37ae4375
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Пич, зарязвай я. Прекалено добре се държиш с нея. Такива момичета си хващат някой добряк, не правят секс, а след време вземат и се изчукат с някой пропаднал тип... Такава неориентирана овца не ти трябва...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2cc98ae2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ама ти искаш ли си? Ако тя не ти "пуска", намери си друга. Тя ще ти "пусне".

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Такива причини, че може да забременее НЯМА. Образовани сме и двамата в това няма спор. Нямало е семейно насилие нито у мене нито у нея. Няма нещо което да не знам за нея както и тя за мене.

Може да съм от тия дето не могат да искат?! Не знам. В днешно време ПОВЕЧЕТО момчета ходят с едно момиче 4-5 месеца и ако тя не му пусне се разделят. Аз не съм от тия !! Много я обичам както и тя ме обича. Не баш да се пази за първата брачна нощ. но има и такива но тя не е от тях. Преди мене е ходила с друго момче 2 години и почни нямали никакви проблеми във връзката, но накрая тя е хванала приятеля си с друга в леглото !! И са се разделили. Сега може би се страхува, че аз ще и го причиня но това няма да стане!! Може би се дължи на факта, че нейните се разведоха преди година.

Иначе както казах сме образовани, знаем почти всички предпазни мерки против забременяване. Прави ми орален няма никакъв проблем. Даже някои казва, че жена която гълта спермата на мъжа си го обича много. Гълтала ми е спермата 1 път но и дойде май в повече количеството и след това ми отказа. НО !! Когато се достигне АЗ да и правя удоволствие нещо отказва ?! Мачкам гърдите и но не ми дава да и лижа зърната ? Не ми дава да я галя по п*тката, ако мо даде най-много 10 секунди и после ми маха ръката от там, казва ми че и в било гъдел. Пробвах по-мъжката но ефект няма.


Това, че съм девствен ме побърква ТОТАЛНО!!! Всички мои приятели имат СЕФТЕ. Понякога като почнат да говорят как са правили секс с колко мацки аз си навеждам главата надолу и си мълча, а аз им казах, че не съм девствен НО СЪМ. Не искам да правя секс с друга просто не искам, не искам да и причиня това което предишния и причинил, все пак има нещо на което се казва ДОВЕРИЕ.

Авторът

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мисля, че изглеждам тъпо парче! 1, 80 ръст, 70 кг, зелени очи, около година ходих на фитнес, понякога тренирам футбол(с приятели), имам стегнато тяло.

Авторът

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e1e04d46f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   На бившият ми приятел се притеснявах да му пусна, защото веднъж говорихме за нещо и стана въпрос за девствените и той започна да развива едни теории как дано никога да не попаднел на девствени, защото за нищо не ставали, нямало да му било изобщо хубаво, че били много досадни като ти се лепнат и няма отърване, много тежки думи изказа и аз съм по-чувствителна и много се притесних, страхотни комплекси си набих. Когато правеше опити го отблъсквах, все си намирах оправдания, но съдбата си знае работата пътищата ни се разделиха, поддържахме контакт но от разстояние и така и не разбра за моята "срамна тайна". Та не знам може да си изръсил някой бисер и да си я стресирал, може и да има намерение първият и сексуален акт да е за този който избере да има семейство. Причини много, но истината само тя си я знае

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e18015d2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   хи ъндърстандс - круел интиншънс - само че за разлика от тях свирех бръмбара във трети клас - и побърквах съседите - а за изводите досети се сам - мумията и да ме изтормозиш да не пребия дебел мангал щото е даскал по физическо -а сега харесала съм си шефа вече тъй че си аут

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b545aee484
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Може да е девствена, да се притеснява и затова да отлага. Като сте тръгнали е била на 16, повечето момичета не се чувстват готови още, но на 18 вече може и да иска. Незнам, поговори с нея ДЕЛИКАТНО. А ако НЕ е девствена може би не я привличаш физически и те приема като приятел както някой каза по-горе. И аз съм момиче, имам приятели момчета които много си ги обичам, но ако си помисля как правя секс с тях и потръпвам от отвращение (а те са хубави и привлекателни). Просто като имаш такава нагласа към някого не се променя.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4c0990b8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Първото което е една жена не е крава за разплод, че да трябва да я чукаш на 2 ден. Пък и може би за нея не е важен секса..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 741a5568e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Може да има венерическа болест или най-малкото гъбички, от които да се притеснява. За да ти прави св*рки, значи не е проблема в теб - все пак проявява желание да те задоволи и си си заслужил. Може и да има от онези аномалии с химена, при които той е много здрав и да си е вглъбила, че ще е нещо зверски болезнено за нея. А може и да има пенис. Поговори с нея (него).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff633b6c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Може да се срамува от нещо, например да се съблече чисто гола или пък от нещо друго да се притеснява. Но пък явно тя не е толкова срамежлива, щом ти прави орална. Трябва сериозно да си поговорите, не може само да гадаеш, така положението става още по-изнервящо. Щом сте от 2г заедно, би трябвало да си имате доверие и да говорите спокойно на тема секс.
А най-вероятно не ти дава да я галиш по п... и да й смучеш зърната, защото ще се възбуди и ще се стигне до секс, а явно тя точно това не иска да се стига до секс. Може да си мисли, че като спиш с нея няколко пъти, ще й се наситиш и ще я зарежеш. Но това са само предположения. Само тя си знае какво й пречи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f450f8142
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Ми лично аз не пусках на моя 2 години щото първата ме беше страх да не боли да не забременея и т. н и на втората щото вече не ме привличаше даже ме беше срам че съм с него.
Накрая го направихме но и до ден днешен много съжалявам за това... та причината е една от двете, успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 548aea2ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Сам си си отговорил - бившият й е изневерил и тя вътрешно се страхува, че мъжете бягат от нея и прекратяват връзката, щом получат стандартен секс по всички правила. Ако те обича силно, това я кара да се страхува още повече, че ще те загуби, когато и ти направиш същото, защото вътрешно тя смята, че мъжете са програмирани така. Опитай се да й вдъхнеш спокойствие и доверие в теб, за да поиска сама да правите нещо. Сега дори да й поискаш нещо, няма да се получи. Най-много да се скарате. Трябва да я накараш да го поиска сама, а не да й го налагаш, защото в очите й ти ще искаш да си улесниш бягството от нея. Бъди креативен! А... и се запаси с търпение! Междувременно можеш да напсуваш бившия й, ако си от хората, които знаят псувни и не ги е страх да ги използват. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d15eb41d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Момче, твърде дълго трае тая работа. Каква е тая едностранна любов, в която участваш... Бягай оттам и това е! Любови пред тебе - колкото щеш! Без взаимно уважение не става. Каква по - голяма толерантност и уважение иска от теб? Оставяй я ТЯ да чете читанката, Фройд, да преодолява страха си от пенетрация и всичките подобни неща, на които те учат жените тук. Няма такова нещо като "не знаеш как да си искаш". Не си искаш от извънземно, а от нормален/уж/ човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: de1a8b6098
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Причините мога да бъдат различни. От страх от забременяване, до лоши спомени, така че няма как да ти кажа каква е причината при приятелката ти. Поговори с нея и може и да ти каже. Загубих девствеността си на 16, но момчето, с което го направих беше доста грубо и спомените ми не са никак приятни. Трябваше ми много време преди да се отпусна и да позволя на следващият ми приятел изобщо да ме докосне там долу. Така, че помисли, че може и тя да е преживяла нещо подобно и просто подсъзнателно да я е страх, че пак ще боли. Така, че изобщо не я насилвай, ами се опитай с много търпение и любов да я накараш да се отпусне.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e4ce5e98fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   ''Няма жена която да не пуска, а има мъже които не знаят как да искат'' Няма нищо вярно в това! Ще ти пусне веднага, само трябва да си малко rich man. :) Толкова ли не сте разбрали защо го правят, толкова е проста психологията им. Друг вариант е изобщо да не е сигурна в бъдещето ви. Зарязвай!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   И много често се караме за простотии :( Не с говорене не става, с нея не мога да говоря, или ми казва думата ТАКА или ОФФФ или започва друга тема. Ако 2-3 дена сме ОК на 4 ден се караме за нищо. Много съм ревнив, много бързо се дразня на нещо, казвам каквото ми дойде на уста а след 5-10 минути когато мии олекне съжалявам НО каква от това като когато съм бил ядосан съм я наранил. Голяма драма е нашата любов. Даже и родителите ни се познават. А скоро ми каза, че ще се самоубие ;хх В тези дни направо нищо не ми се прави, като жив труп съм.

Авторът

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ad64ea9d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Eй това ми хареса много: "както казах сме образовани". ;)
И мислиш, че това решава всички проблеми? Аз пък виждам едно типично клише, което е всеизвестна лъжа и ще го чуеш в много вицове, а именно : "Не съм девствена, но ти си ми ВТОРИЯТ. Предишния го зарязах, защото ми изневери. " Мога да ти кажа, че (дано не съм прав, де! ) на това клише се хващат само балъци. Не искам да те обиждам, просто и аз бях един от онези, чули "крилатата" фраза. И също се хванах. Сега бих предпочел да ми заяви, че ме е предпочела между много други, вместо да ми хвърля прах в очите. Случайно (но доста късно) разбрах убедително, че не е това, което ми е рисувала. А ми предстои цял един живот, с тези факти зад гърба ми.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: be087d4bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Момичето явно е девствено и няма опит. Или не я привличаш достатъчно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 80164d3cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

27.   Как ти се струват 4 години? Добре дошъл в клуба. Не те обича и разиграва, знам го от опит и наблюздения. Много момчета сме били така. Направо я питай и да става ясно, какво ще се мъчиш и ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Преди известно време бях публикувал ''НА 19 А ОЩЕ ДЕВСТВЕН, и там ми казаха подобно нещо ЗАРЕЖИ Я!? Как??? Вече мина почти 2 години как така да изхвърлям все едно нищо не се е случило?? КАК?? Еми като няма опит какво от това? и аз нямам. Не не тя не от тези дето да гледат богатството, а и аз не съм от тия НЕ ИСКАМ ЖЕНА ЗАРАДИ ПАРИТЕ МИ!! Моето семейство не е богато и не е бедно, имаме си пари за ток, вода, дрехи храна и др. Това ни стига. Но дали е така? Дали само ме разиграва? Как да разбера това моля дайте ми съвет :)

Авторът

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 03ffc2b3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

29.   От 27 до автора - Виж какво, аз и още двама сме страдали от подобна връзка. Аз съм бил 4 години на сухо и показах страхотно уважение и търпение към момичето. Другите също чакаха над година и после при тримата завърши еднакво. Не били сигурни дали ще сме щастливи заедно и искали нещо ново. Това и на тримата са ни го казали. Случайно ли е според теб? Ако те слага под един знаменател при всички останали натегачи, защо ще я чакаш още? Търпението ти показва, че си добро момче и не мислиш само за секс. Ама 2 години не са малко. Става въпрос за доверие, Ти си й показал, че можеш да чакаш дълго, което си е достатъчно да я спечелиш, ама не си! Значи има друга причина. Ти си имаш глава на раменете и можеш да си решиш, обаче да не пискаш след някоя година тука, че са станали вече 3 години. Не ти го пожелавам, но е често срещано явление. Мога само да те успокоя, че причината рядко е момчето!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Отчаях се тотално вече. Даже понякога и това не очаквам от нея, че ще ми пусне ;хх Ходи където си иска без дами казва, много съм нервен и като я питам как си примерно все ми отговаря ДОБРЕ. Зодия рак съм, искам всичко да е ОК значи като питам някого КАК Е значи искам да знам истината. Е днеска е ходила с приятелки във града без аз да знам ?! Добавя момчета във фацебоока си а това супер много ме ядосва нервира, казах и, че не искам да добавя момчета а аз като приятели имам само МОМЧЕТА без момичета, даже и братовчетките ми не са приятели с мене във фацебоока защото се ядосва ТЯ много. Единственото което ме държи в нея е любовта ми към нея. Не мога да оставя да изтрия всичко случило се ЕЙЙ така, не са малко 2 години. А отгоре на това ми казва, че ще се самоубие. Колко пъти съм се е пробвал да и кажа, че има по-хубави неща в живота от смъртта. Вече не знам какво да правя ?!!!
Много съжалявам ;хх Тя е единственото момиче заради която съм плакал суматии пъти, даже да ме били едни нейни бивши приятели пред тях. Разплака ме на бала, на банкета. Заради нея по-едно време бях алкохолик и тревоман. Пиех като пияница и пушех като комин от безпомощност от безсилие.

Авторът

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 86f7c842e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Как да разбера дали си играе с мене???

Авторът

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6a1b415493
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   При мен ситуацията е абсолютно същата, Ходим от 2 години, тя е девствена, на почти 20 години сме и двамата и никога досега не сме правили секс. Пробвал съм какво ли не, тя винаги си намира оправдания. Не била в настроение, глава я боляло, не искала, гъдел я било, не било и приятно. не била възбудена, не бил сега момента, в цикъл била, не била се оправяла там долу, раничка имала, пъпка имала, и всякакви безброи оправдания. Правил съм какво ли не за нея, по-романтична обстановка, рози, свещи, вечери, подаръци...
Винаги съм търпелив, внимателен, не бързам със събличането, целувам я навсякъде... само ми се дърпа и не иска....
Говори сме много пъти.... изчаквала подходящ момент, не била възбудена, не била в настроение, винаги си намира оправдания.... На по 20 години сме почти, не сме на по 14 15 Никога не съм ги разбирал жените за каквото и да е било...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 384cce26a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Авторе, това ти е втора тема вече! Писах ти огромни коментари в първата, ама не помага май. Още си девствен и с това момиче. Май такава връзка ти харесва, а след последните ти коментари съм почти сигурна, че вече е правила или прави хубав секс ....ама ти не си в сметката? Винаги съм се чудила на Мъжете-Пудели.
Във Фейсбука пък да нямаш момичета е смешно. Ние сме женени хора и не се държим така, ти една Пикла тисе оставяш да ти се налага - ами извинявай, ама коя жена иска да бъде с такава Мекица като теб?
След година пак ще си девствен, да знаеш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   N34 ако може да ми обясниш нещата по много прост начин? Защото в момента и все си мисля за нея, просто няма миг е която да не мисля за нея. Обясни ми с по-прости думи изречения това което искаш да ми кажеш, защото коментарите ти са много полезни.

Благодаря ти предварително :)

Авторът

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ea89f2c0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Че те разиграва е безспорно. Това е удоволствие за жените, по - голямо от сексуалното общуване. То е и начин за властване над мъжа. Въпроса е с каква сила е разиграването, на поносимо ниво ли е. От това което пишеш, личи, че е непоносимо и раздялата по твоя инициатива е задължителна. Но ти си решаваш... Май си мазохист...

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13b14e97a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   А как да разбера дали ме изнудва, лъже и т. н. Как да се държа с нея, че да разбере, че мога да я зарежа, а всъщност това няма да стане. Хора обичам я повече от всичко и от всеки. Как да постъпя? Защото нямам силата вече, не съм предишния МЪЖ. При сегашната ми приятелка имах друга и изобщо не си мислех. не при първата грешка но при втората я оставих. Молеше ми се, падна на краката ми пред суматии хора моли моли ама моленето и не помогна за нищо и се разделихме. А сегашната ми приятелка я обичам толкова много че.... Как да постъпя? Знам, че има още мнооого момичета НО.... незнам.
Има и друга подобна история но то НЕ Е МОЕ!!!
Моля ви за помощ.


Авторът

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d9a700871a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Ако си някой чалгаджия с ориенталски вкус и манталитет, разбира се че една нормална жена, никога няма да ти пусне. А ако го направи, ще е само при положение, че си е намразила оная работа която е между краката и, или пък да направи на пук на бившия си.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e6e000ec5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Според мен 29 е прав/Аз също имах подобен проблем, ама това продължи около година. Не съм досаждал и намеквал нищо, но минаха повече от 5 месеца и така и не ми пусна. Приех, че решението е трудно и ще отнеме време. Тя така и не ми пусна, а пък аз наистина свалях звезди от небето, ама.. И според мен си губиш времето, защото тя ще те зареже и няма да те мисли. Аз се убедих, че любов има само майката към сина си, дръга жена не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker