Страх ме е от секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх ме е от секса
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3105 пъти
Здравейте!
Момиче на 20 години съм. От липса на мъже около себе си не мога да се оплача, но имам проблем - просто ме е страх да правя секс. Не съм девствена имах 3 години връзка с едно момче и той е единствения, с когото съм го правила. С него доста често трябваше да пия ескапел, защото като се унесеше правеше глупости без да мисли. От почти година нямам и цикъл макар че пия хапчета и затова съм още по- уплашена, защото няма и как да разбера навреме ако стане гаф, а не мога след всеки път да купувам тестове.... Не съм била с мъж вече година и не знам какво да правя. Все си мисля че ще забременея знам че е тъпо но....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 54f99bb71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как така от година нямаш цикъл? Това може да е индикация за сериозен проблем. Бременността в някои случаи е по-малкото зло, да знаеш. Бягай на лекар веднага!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ac28f1e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно онзи е бил от рядко умните, за да прави такива глупости и да се тъпчеш с хормони след всеки секс. Сега си травмирана психически и затова изпитваш страх. Не че е моя работа, ама и на теб къде ти е бил акъла, че да го позволяваш това нещо? Тези хапчета се пият само инцидентно в краен случай, а не като бонбони, защото са опасни. На опаковката го пише да не се ползват като редовна контрацепция, а като спешна такава.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 396a8013b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами аз съм написала че ПИЯ ХАПЧЕТА НО ПАК НЕ МИ ИДВА. А относно другото - трудно е да не разрешиш когато 90 кг човек те е натиснал...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dc584ccfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма какво да обвиняваме мъжете, номер 2 - като жена Авторката си отговаря САМА за тялото си! Който се оставя да го „пази“ мъж, вместо да отиде на един гинеколог да му се предпише противозачатачни, сам си е виновен!
Ако някой 90 кг. те бил натискал - ами обади се на 112 и го съди за изнасилване, в 21 век живеем все пак, но ПРЕДВАРИТЕЛНО се говори с мъжа за неща като КОНДОМИ и контрацепция, а и като ти се е случило веднъж с този мъж, защо си се оставяла отново? ТОВА Е БИЛО ИЗЦЯЛО ТВОЕ РЕШЕНИЕ и ТИ плащаш за глупостта си!!!

Авторке, Ескапеле е за СПЕШНИ случаи, НЕ Е ЗА ЕЖЕДНЕВНА контрацепция. Сексът не е страшен, ако знаеш как. Две прости неща трябва да спазваш - или ползвай КОНДОМ при всеки полов акт, или ползвай друга форма на контрацепция като противозачатачни, а от скоро има и спирали за нераждали жени.
Аботът и Ескапел НЕ СА КОНТРАЦЕПТИВИ.
В твоя случаи се довери сега на лекарите. Не знам, колко често си взимала Ескапел, но НЕ БИВА да се взима по-често от 1 път месечно. Аз съм взимала Ескапел 2 пъти и проблеми съм нямала.
Според мен, твоят проблем идва от другъде - дори може да е на психична основа.
Не знам, какво са ти изписали лекарите, но им се довери. Всяко лечение има нужда от време и търпение. След като се излекуваш обаче ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвай кондоми, а след това може би противозачатачно. В секса няма нищо страшно, ако знаеш с КОГО и КАК.
Да обвиняваш другите за собствената си глупост няма да ти помогне. Поеми отговорност за живота и тялото си, защото никой няма да го направи ВМЕСТО теб.
ж29

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 396a8013b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хора... аз винаги ползвах презерватив просто.. нещата бившия ми бяха доста сложни

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dc584ccfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, няма как ти да си била ползвала презерватив, защото мъжът си го слага. Ако е било „сложно“ е трябвало просто да почнеш да взимаш противозачатачни, толкова сложно няма.
Аз взимах 6 г. противозачатачни и си забременях съвсем лесно и нормално, проблеми с менструация и цикъл нямах - напротив!
Като жена е редно да осъзнаваш, че последиците са за теб, че имаш ЕДНО ТЯЛО и трябва да се грижиш за него Така както си миеш зъбите или косата, така трябваше да се грижиш и за контрацепцията - сложно няма!
Колко често си взимала Ескапеле и взимала ли си хапечето по-често от 1 път месечно и ако си го правила - ЗАЩО?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8f862bb5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много безотговорно за една жена така да постъпва с тялото си...
ЕСКАПЕЛ се пие 1 до 2 най- най-много пъти годишно. Който иска да пие хапчета редовно, не ги пие след секс, а си пие редовно противозачатъчни. Много си си го успожнила ми се струва и сама си си виновна за състоянието си, та ако щеш и салто направи докато се оправдаваш! Теб не те е страх от самия секс, а от безотговорността ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6513852d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   След като пиеш хапчета, заради липсата на менструация, би трябвало да си се консултирала с гинеколог, който ти ги е изписал. Той/тя не ти ли обясни, че като липсва менструация, овулация също няма да има, което значи, че няма как да забременееш? Това е сериозен проблем, на който трябва да обърнеш най- много внимание в монента, а не да се притесняваш от евентуално забременяване, при положение, че дори не водиш и полов живот в момента.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4d450c5da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От година нямаш цикъл и още не си отишла на лекар? ! Леле! Извинявай, ама ако това не е безотговорност спрямо собственото здраве... веднага тичай на лекар!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ac28f1e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, какво да им обясниш на такива хора, които люпят Ескапел вместо слънчогледови семки и отговарят "трудно е да не разрешиш когато 90 кг човек те е натиснал"?! То да вдява да му обясниш...

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 32cf3bb79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, малко започвам да ти съчувствам, защото почти всички те обвиняват и обиждат в коментарите си, но разбери, че отношението ти към собственото ти тяло е изключително безотговорно. Сега, станалото-станало. Ти си нанесла вече една сериозна вреда на организма си, не си нанасяй и психическа такава! Има ефикасни средства против забременяване, ако нямаше, всички щяхме да имаме по 5 деца вече. Когато намериш партньор, допусни го до себе си и му се довери, ползвай презерватив, противозачатъчни или нещо друго, но не допускай собственият ти страх да те лишава от възможността за една пълноценна връзка. Да те е страх да правиш секс, за да не забременееш, е все едно да те е страх да излизаш навън, за да не те блъсне кола. Ами искам да ти кажа, че ако се информираш и ползваш предпазните средства както трябва, шансът да те блъсне кола сигурно ще е по-голям от този да забременееш :D Трябва да се отървеш от тези натрапливи мисли и да се освободиш от стреса, който сама си образуваш. Така ще си готова да срещнеш подходящия човек.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f13e649d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами то си е за плашене!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b074265b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, и аз съм 90 кг. Това означава ли, че мога да си натискам всяка. която си поискам, и тя няма право да ми отказва? Що разсъждения? Има си полиция, има си медицинско, има си съд... То ако беше така само с натискане и тегло къде ще му излезе края? Ами тези над 100 кила, доброволно ли трябва да лягате под тях, още щом ги видите на улицата? То е логика, то е чудо... Съсипала си си организма, момиче, от много акъл. Отиди поне на гинеколог да те прегледа, обясни му ги тези неща, които си писала да ти обясни, че не се прави като теб. Отиди и на психолог също, за да те излекува от психическата травма. И най-вече ОБРАЗОВАЙ се, защото ставаш за смях и си прецакваш организма. Та ти ако продължаваш така, на 30 ще си с единия крак в гроба.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 52297479e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И след всички коментари ми е интересна реакцията на авторката и отговорът и. Би ли споделила с нас? :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a10c82de6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Последната ми приятелка имаше спирала. Чудесно е. Стотици пъти съм свършвал в нея в рамките на 8 месеца връзка.
НЕ ЗАБРАВЯЙ на следващия да поискаш да ти предостави документ от кръвни изледвания(хепатит, ХИВ.. тн.. ). Ако те обича ще ги направи без да се сърди. И тогава слагаш спиралата и почваш на голо без да се притесняваш.
Дано се съвземеш! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker