Майка му разбра че правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Майка му разбра че правим секс
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 8090 пъти
Здравейте аз съм момиче на 14 години, имам си приятел който е на 17. Вчера отидохме в едно заведение и майка му беше с нас а баща му беше на работа. После майка му ни каза да отидем да се поразходим някъде, а тя отиде някъде по работа. Той предложи да отидем у тях и аз се съгласих. Отидохме в неговата стая и той веднага седна на компютъра и аз седнах до него. После полегнахме да гледаме телевизия. Той по едно време спря да ми говори и аз го попитах какво има да не му е лошо нещо, а той каза че има нещо да ми каже, но го е срам. По едно време започна бавно да ме съблича да ме целува и след няколко минути и двамата останахме голи на леглото. Явно му се искаше да правим секс дори презервативи беше купил, но аз му казах че все още не съм готова и той ме послуша. Днес пак бяхме у тях защото пак нямаше никой родителите му както обикновено са на работа. Вече и двамата решихме да го направим. И на двамата ни беше за първи път и мен първоначално ме болеше много и явно през това време майка му, незнам по каква причина се е прибрала вкъщи и ние не сме я усетили, и тя е чула звуците които идват от стаята и по едно време вратата се отвори, това беше тя, приятелят ми много и се ядоса и й се развика: Ти не знаеш ли да чукаш преди да влезнеш, а пък аз се почувствах отвратително дори ме беше срам да си тръгна и да кажа довиждане. Обаче после се учудих как така майка му изобщо не ни се скара дори ни се усмихна и ни каза че сме страхотна двойка и че си допадаме дори ни предложи и обяд. Обаче честно казано ако това беше мойта майка, директно щях да изхвърча от къщи. Попринцип в главата ми се породи едно голямо притеснение. Че мойта и неговата майка са най-добри приятелки и да не би да разбере моята. Както си мислех така и стана моята майка разбра и дигнахме голям скандал и сега не ми говори почти цял ден. Дайте ми съвет как да я накарам да ми прости и всичко да си бъде както преди
Благодаря предварително ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f8e131d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, неговата майка ще си мълчи и ще си натиска парцалките, защото ти си по-малката, а и си момичето!
Ако сте ползвали кондоми, няма нищо срамно или лошо, но ТРЯБВА да се грижиш за това ТИ ДА ИМАШ КОНДОМИ И ДА НЕ ДОПУСКАШ СЕКС БЕЗ КОНДОМИ. Гледай след половия акт кондома. Спокойно!!! Кондомите са много надеждни и ти гарантирам, че ако спазваш това малко правило - ВИНАГИ С КОНДОМ, проблем НЯМА ДА ИМАШ.

ВАЖНИ ПРАВИЛА
- не слагай кондома ти, ако имаш маникюр
- НЕ ПОЛЗВАЙТЕ възелини, разни неща като олио, масло, кремове. - те пукат и РАЗЛАГАТ направо кондомите. Единствено със слюнка и със специални лубриканти можеш да ползваш за увлажнение в комбинация с кондомите
- след полов акт просто погледни дали спермата е в резервоара на кондома.
- не се притеснявайте, ако все пак се стигне до пукане (МНОГО РЯДКО), взима се Ескапел до 72 ч. след акта.

Иначе - станалото-станао, да се срамуваш няма да ти помогна. Важното е ДА СЕ ПАЗИТЕ.
Не се срамувай от майка му - тя със сигурност е правила и прави секс.
ЗАКЛЮЧВАЙТЕ вратата дург път :)
И бъди отговорна просто към себе си, родителите си - НЕ ЗАБРЕМЕНЯВАЙ.

За кондомите още - като момиче задължително си носи 3 кондома поне в теб. Марката няма значение, ВСЕКИ КОНДОМ Е ИНДИВИДУАЛНО тестван и НЕ МОЖЕ ДА Е СПУКАН ИЛИ НАРАНЕН!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2b7b1b3720
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баща съм на момиче и винаги съм се чудил на такива родители. То е ясно, че на тази възраст (14-20) това ще се случи, дори и да я вардят по 24 часа. По-добре обясни, влез в положението, отколкото да се цупиш, да не обясняваш и после да стане беля. Затова сме на първо място по аборти, нямаме грам сексуална култура.

Аз не виждам какво толкова лошо си направила, че да ти се развика. Нито си някаква *, която го прави с непознати, нито си действала безотговорно да не ползваш предпазни средства. След като се обичате, няма насилие и действате отговорно, не виждам проблем. Просто и обясни, че се пазите, че не го правиш просто ей така, а с чувства.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2b7b1b3720
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1, не четеш ли, писала е, че майка и е разбрала и е вдигнала скандал?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 65c69bdaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен 14 години е ранна възраст,за него е добре ,но ще сте известно време заедно,ще се разделите и така следващия.За какво бързате.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 402316dec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това са си нормални тинейджърски неща. Всеки е имал подобни случай.

А относно това, че твоята майка е разбрала - ами.. не знам аз как бих се почувствал ако разбера, че дъщеря ми на 14 е правила секс. Когато аз бях на около 15-16 съм го правел с осмокласничка и за тогава си беше Ок.

Като цяло на доста от момичетата първият им път е около 7-8 клас. Това, което е важно на тази възраст е да не се подвеждаш. Ако ще го правиш съвета ми към теб е да е с един човек и да се предпазвате. Не говорим за болестите, защото и двамата все още сте в малка възраст и тежки болести по вас няма общо взето. Но проблема не опира само до болести. Ако момчето се изпусне и забременееш нито раждането, нито премахването на такава възраст са здравословно нещо и може да ти докара проблеми за цял живот. И тук пак не говорим за здравословните проблеми, които идват от аборт. Ясно е, че ако родиш сега си проваляш и учене и кариера след време...

Мисли и внимавай. Относно отношението на майка ти... Поговори с нея. Няма лошо да се изясните и да я попиташ защо отношението и към теб е такова. И съответно да се сдобрите :).

Поздрави, Узунов

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c2f39419b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От авторката: Благодаря за полезните съвети

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 162184414f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е то човешката психология. Докато нямат деца жените отстояват правото си на личен живот според техните разбирания, т.е да спят с когото и когато си поискат и това въобще да не е табу, а норма в обществото, защото живеем в модерни времена с либерални ценности. И изведнъж идва момента, в който разбират че 14 годишната им дъщеря прави секс и се почва мегадрамата.
Майка ти сигурно си мисли, че ти си ощетена и използвана. Някакъв пикльо, от който не може да се търси нищо, защото още е непълнолетен и живее при мама и тати си е направил кефа, а ти си останала само нае*ана в прекия и преносен смисъл. Тоест всички рискове са за теб - или да забременееш или да те обявят за курва дето е понала да се шляпа още от дете. Тя едва ли може да допусне, че ти също си жена като нея и за теб е било също толкова важно и полезно да го направите, както и за приятеля ти. Всички жени са такива, и ти ще станеш като майка си, колкото и да не ти се вярва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 06572bceaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моите родители и на приятеля ми са ни хваща ли по чаршаф само и са ни чували.. Това е нормално. Но, миличка мисля че си избързала малко.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 06572bceaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моите родители и на приятеля ми са ни хваща ли по чаршаф само и са ни чували.. Това е нормално. Но, миличка мисля че си избързала малко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 320b184940
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Маце, наблегни на УРОЦИТЕ, особено по български език, че си много неграмотна, чак ми стана неприятно да ти дочета историята. На 14 години трябва да държиш книги, тетрадки и химикали в ръцете си, а не пишки ..............


Ж22

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e9f72f6af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма нищо лошо в сексът, стига да е безопасен... и страстен. Всичко е окей. Просто някои родители не са свикнали да приемат нещата толкова лесно. Изобщо не е правилно да вдигнеш скандал на дъщеря си, защото е правила секс. Това е нещо нормално. Би трябвало на 8-мите класове да ви раздават презервативи на свети Валентин вече. Така че, не се притеснявай.. не си направила нищо лошо. Просто говори с майка си и я попитай какъв и е проблема. Може също и да дадеш малко повече подробности, какво ти е казала, защо е против. Не можем да ти помогнем повече. ;]

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 45061fb066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Aвторке, ще ти кaжa нещо. Кaто бях нa 15 зa първи път прaвих секс и мaйкa ми рaзбрa по много кофти нaчин (нямa дa влизaм в подробности) и също ми вдигнa голям скaндaл, седмици не ми говореше и ми беше много сърдитa, aмa след кaто се нaвикa и минa. Понякогa и сегa, дето съм нa 24 години и със сериозен приятел, ме упреквa че много рaно съм взелa дa водя полов живот, aмa aз не и обръщaм внимaние. A и се рaдвaм че имaм достa опит и сексуaлния ми живот е отличен. Вече познaвaм тялото си, знaм кaкво ми хaресвa, знaм много и зa мъжкото тяло, зa сексa... A и продължaвaм дa се нaучaвaм нови нещa :D
Тъй че хич не се притеснявaй. Мaйкa ти е от по-стaрото поколение кaто моято. Дето викaт-секс сaмо след брaкa. A и сигурно се притеснявa зa теб. Ти се пaзи дa не зaбременееш или дa не хвaнеш някоя болест. Може дa поговориш с мaйкa си и дa и обясниш че си сериозно момиче. Че се пaзиж и че използвaте презервaтиви. Нaдявaм се дa си тaкaвa :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 00d35c8712
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мхм познато. Приятелко, на 15 съм. И аз го напраиеих миналата гпдина, птиятелят ми е на 21.. въпросът е да си опознала добре човека, да му вярваш, да бъдеш спокойна за да изпиташ удоволствието, но... има едно НО.. не вярвай, че той ще те пази. Мъжете са си такива. В това отношение ти трябва да поемеш инициятива, да пазиш и двама ви. :) Иначе и аз не виждам лошо в това, любовта си е любов, а секса е плод на любовта, скрепяване на отношенията ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker