Приятелката ми няма желание почти за нищо(Сексуално) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми няма желание почти за нищо(Сексуално)
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 4745 пъти
Здравейте драги читатели,
бих желал, да Ви споделя моята история и следователно бих желал пълноценен съвет за това, което ще Ви напиша, защото мен много ме тормози и бих искал някой с опит, да ми каже какво да направя.
От 6 месеца съм с едно момиче и като цяло ми е много хубаво с нея.
В началото на връзката започнахме да правим много секс и я бях карал на няколко пъти, да ми направи орална любов. С 300 зора най-накрая се разубеди и ми угоди. С изминаващото време започнахме да се опознаваме много интимно(кой колко пъти, кой с колко, какво е правил и т. н. ). Разбрах, че с първото момче което е спала, и е имала връзка му е правила всеки път, когато са започвали да правят секс, орална любов(свирка). След време разбирам, че едва ли не, я е правила по час-два свирката и тя го е искала, също така, че са правили секс в продължение на връзката им прекалено много редовно, дори ми е споменавала обществени места на които са правили секс.
Ето и сега ще спомена какъв е проблем който ме тормози. В началото на нашата връзка правихме често секс, но не колкото с първия неин приятел. Прави ми свирка(ако така вече е удобно да се изразявам, тъй като съм в такъв форум) от дъжд на вятър, няма никакво желание за нещо ново, като например : секс на публично място, редовно правене на секс, тя да е отгоре и т. н.
Много ми е трудно да възприема факта, че с момче преди мен е имала желание и интерес! Проблемът в това нещо не е в мен със сигурност, просто тя едва ли не, се е пенсионирала и твърди, че каквото било било, аз обичам секса и мисля, че е редно и аз да получавам такива възнаграждения тъй като, се държа много добре с нея и може да се каже, че я обичам, както и тя мен.
Какво бихме направили Вие, ако бяхте в моето положение?
Знаейки преди каква е била и какво е правила и следователно Вие бихте искали същото, но не го получавате, защото тя просто няма желание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5401e6946d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имах същия проблем с жена си.

Съжалявам, че ще ти го кажа, но тя не те има за добър любовник, може би те обича, но не те харесва в леглото. Дано да не съм прав, но дурго обяснение нямам. Може би не вижда в теб мъжкото поведение.

Аз напреди бях така, защото имах проблеми в работата и вечно мрънках и се оплаквах от живота. Естествено оплакването не е особено мъжка черта. Ако си мъж, не се оплакваш, а действаш, за да промениш статуквото. После така се случи, че си намерих мечтаната работа. Работех я с желание за развитие, натурпах самочувствие, че съм полезен на семейството си, на себе си, имах визия за бъдещето си, исках да постигам успехи.

Аз не съм се старал да се променя като излъчване, просто намерих правилното си амплоа, което работех със страст. Е, това обаче не остана незабелязано от жена ми. Както се бях примирил, че няма да правя секс повече от 2-3 пъти месечно и то с можби и то при положение, че се смятам за добър любовник, започнах да правя всеки ден по няколко пъти и то по нейно настояване. Даже в един момент се наситих и започнах да не и насмогвам.

Преди това сме говорили хиляди пъти, но тя така и не си призна. Но тогава вече си призна, защото аз настоявах много да ми каже, защото поведението и коренно се промени. Убеден съм, че не ми е изневерявала. Тя каза, че когато една жена вижда мъжкото в мъжа си, тогава го желае и сексуално. Но тогава не ми е казала, за да не нарани чувствата ми, но тогава колкото и да ме е обичала, не се чувствала сексуално привлечена от мен.

Естествено при теб може да не е точно хленченето, но се замисли над поведението си и какви инстинкти провокира то у нея. Тя едва ли ще ти каже в очите. Има жени, които по начало не правят много секс, но тя не е от тях, щом го е правила с предишния. дано само не се окаже изневяра, че от там няма измъкване, трябва да скъсате.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 015b501273
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   №1 ти го е казал много правилно!!!
Аз също имах подобен проблем с приятелката си, още в началото не бях много опитен в секса и сам се сещаш, че момата не беше впечатлено то мен! :D Та дърпаше се да правим нещо по така и накрая скъсахме, но с времето натрупах опит и сега е различно, щом е правила такива неща с друг, а с теб не иска, значи нещо не й харесва в теб!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c13268b2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   като жена мога да кажа, че точно в теб е проблемът, както описваш ситуацията. ако в предишната си връзка е била фурия в леглото, а сега го прави колкото да отбие номера, значи просто не й допадаш в секса. не се засягай, не казвам, че не се стараеш, не казвам, че си зле, просто ЗА НЕЯ явно сексът с теб не е добър. как да излезеш от това положение, опитай се да разбереш тактично какво харесва, от какво се възбужда, какво я побърква. опитай с филм, музика, романтично място, не я притискай за свирка, опитай се да я разбереш.
разбира се, има и други малко вероятни обяснения като здравословен, служебен или финансов проблем, но щом не пишеш нищо такова, явно не е това. също има и вероятност информацията за предишната й връзка просто да не е вярна - кой ти каза и сигурен ли си, че не те лъже?
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: de1bda3cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не правете секс, кво толкова,у има и други неща в живота! Ако обичаш този човек и не си с него само заради секса, то това не би било проблем за теб. Но повечето хора са блудни и мислят с оная си работа. После ще се преродят в плъх или по-лошо - във гладен дух.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 42df3cc680
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами като се е пенсионирала, остави я спокойно да си гледа старините.
И намери друга, която сега навлиза в професията :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00910553f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си свестна любовница и си живей живота

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8744a19755
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има и друг вариант. Ако не си й обръщал внимание преди,то ее дошло време тя ее претръпнала към теб.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 76706de95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям мнението на номер 1 и мисля,че проблема е в теб. Не е възможно приятелката ти да е водила активен полов живот с бившия си, а с теб да не може. Проблема със сигурност е в теб. Ако не е в теб, значи е в нея. Сигурен ли си,че не страда от някакви комплекси или задръжки?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 25a3fa0ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Когато мъжа настоява много това също отблъсква. Правилната тактика е не да я караш хиляди пъти насила, а да я прелъстиш, така че тя да те иска. Понякога ако я видиш, че много й се иска й откажи. Не я разпитвай и не й разказвай за минали гаджета и как са били в леглото. Един мъж за да е желан в леглото трябва да е мъжкар като поведение и като легне с една жена на първо място да мисли за нейното удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 19a2bbf170
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е да е правила тези неща с него, защото се е страхувала че връзката им може да се разпадне. Да е искала с тези си действия да го задържи. А с теб да чувства, че всичко е сигурно и да не иска да прилага тази "тактика". Повечето жени не харесват орална или анална любов, а я правят за да угодят на мъжа. Освен това не сравнявай оралната любов с това да правиш любов на обществено място. Различно е. Едното е свързано с вида любов, а второто с тръпката от изживяното.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: afc8a14cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Огромна грешка от нейна страна е да разказва за бившите си, особено за сексуалния им живот заедно. НИКОГА ама НИКОГА не правете това, скъпи дами и господа. Виждате сами докъде се стига после.

Авторе, личи си, че си си комплексирал, щом непрекъснато се сравняваш с бившия й. Комплексите са едно от най-отблъскващите неща в един човек, било то мъж или жена. Може би това е нещото, което #1 има предвид.

Във всяка връзка човек се чувства по различен начин. Просто не й идва отвътре да прави тези неща с теб, които е правила с него, разбери. Когато няма желание и страст, секса е гаден и за двете страни. Да я КАРАШ да ти духа е повече от отблъскващо и гнусно. Няаше ли да ти е по добре, ако тя сама те пожелае и те награби? А ти правиш ли й орална? Или мислиш, че само на теб се полагат "такива възнаграждения"?

Ключът според мен е да я ПРЕДРАЗПОЛАЛАГАШ, а не да я КАРАШ да прави каквото и да било. Защо не пробваш например да я награбиш, да започнеш да я целуваш навсякъде и да й кажеш нещо от сорта на "Принцесо, искам да накарам това прекрасно тяло да се разтърси от удоволствие" и да видим дали после няма да иска да "ти го върне" ;)

Ако пак не се получава може би просто трябва да си намериш приятелка, с която да си пасвате сексуално.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9a8131d53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бих искал да вмъкна, че аз не съм й втори, а да кажем, че съм 4-ти или 5-ти подред. Тя е имала желание само с първия й приятел. Аз съм правил опити да й права орална любов, но тя си свива краката и не ми дава. Много пъти съм я питал защо не иска и отговора просто всеки път е "не искам" и не се променя. Ако не я бях притискал първоначално, сигурно да сме правили секс броими пъти и да не ми е правила въобще орална любов. Аз само първия път я притисках да ми прави, после 3-4 пъти не съм и тя сама е започвала, но пак според мен е малко. В началото на връзката ни си мислех,че щом толкова не иска явно го е пробвала преди и явно й е било гадно, но не тя го е правила безброй пъти. Предполагам, че тогава е била млада и любопитна, но просто тези неща които тя ми каза, много ме накараха да се замисля дали има проблем в мен и прочие. Аз на нейните години(14-15)съм си играл с децата и съм играл баскетбол, а тя е правила секс и свирки яката работа. Знам, че това което правя да я притискам не е правилно и се караме много за това, но само тогава получавам това което искам и не знам по какъв друг начин да го получа освен този. Как ли не съм пробвал просто. Аз си го обяснявам, че като е имала толкова много желание едно време и като постоянно го е получавала, желанието й е утихнало, също така й е писнало да прави всичките тези работи, но не разбира, че и аз искам да пробвам тези неща с нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 753fbbbc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ето, ще ти дам за пример едно мое бившо гадже. Направо фурия. Прави всичко, задръжки - 0, все едно порно актриса. Хвана се с някакъв момък, но постоянно ме търсеше за секс, което аз не отказвах. Тя ми е казвала, че на него даже и свирка не му е правила, колкото и да я е молел и искал. А с мен, не свирки и гълтане, а каквото можеш да си представиш, това прави. След време се ожениха и не съм я засичал от доста време. Не знам на какво дередже са им нещата, но фактът си е факт. Жените са особена порода... :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f82ce49bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако ти е малка пишката, или е лигава, или миризлива (някои миришат дори след измиване), или е грозна на вид (има всякакви), много ясно, че ще я е гнус да ти я лапа. Не можеш да я насилваш за това.
Второ - голяма грешка е да се коментират бивши връзки с нащоящи любовници и това никога не води до нещо добро - ето в твоя случай ти веднага започваш сравняваш нейното поведение преди и сега, но не си даваш сметка, че всъщност трябва да сравниш предишният й мъж със себе си и с какво той е бил по-добър от теб, за самата нея. Ако знаеш това, можеш да опиташ да се промениш, или да компенсираш, но най-добре ще е, след като сексът не ви върви, да приключите незабавно. С времето този проблем ще се задълбочи. Не е нужно да се наранявате и да търпите подобни несгоди.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 888bb40e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   моят проблем е, че моето момиче постоянно иска секс, не ме оставя да спя като съм на работа на другия ден, но и аз си имам вина. В началото бях много слаб в секса с нея, в последствие нещата станаха изключително добри и я подпитвам колко от 1 до 10 даваш и ми е признавала, че 10 заслужавам. Не се хваля, но просто се научих с женското тяло, да съм като пианист, да знам къде да пипна, какво да направя, как да го правя и прочие и момичето се зариби и вече няма спиране, не ме оставя на мира. В този ред на мисли, просто я предразположи. Ако искаш само да ти прави свирки, а ти нея да не й пускаш език, да не я галиш и целуваш, не очаквай желанието и да се задържи цял живот, една жена има нужда и да получава. За съжаление и аз знам за бивши връзки на приятелката ми, дори и на сила с момче, с което е излизала я е накарал да му прави свирки и секс и понеже не я е пускал от тях и му е направила свирка, познай какъв е резултата след това, нито една среща повече с подобен тип егоист и използвач и дразнене, за съжаление дразнене с мен, като тръгнахме и отказване на срещи с тоя, за съжаление, защото за мен лично това си е ку*венска постъпка, при положение, че нямаш връзка с някого да се навиеш да му правиш свирка, но като се поставиш и на нейно място и не те пускат да си ходиш и си сгрешила и излизала 2-3 седмици с някакъв глупак, какво друго да стори. Жените искат внимание, искат да ги глезиш и ти да им пускаш език, а няма такива жени, които да ти духат за спорта и за кеф, има такива хомосексуалисти, но не и жени. Придай малко фантазия ти, пък тя ще се запали в последствие. Знаеш ли и моята колкото беше вироглава. Правеше най-лошите свирки, не пускаше и на никой не е пускала отзад, но аз я научих на всичко и всичко й хареса, но след това се раздавам и за нейното удоволствие, при положение, че съм втория с който свършва, а другия е бил най-дългата връзка и със сигурност мога да кажа, че с мен прави най-добрия секс, уви ми е кофти, като не ми дава почивка и мира, а го търси всеки божи ден по нощите, но по-добре секс и мен да търси, отколкото някой чужд.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: aa7572698b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не сравнявай жените! Те са различни. Преди да се запозная с жена си, бях точно с фурия в леглото. Лесно се възбуждаше и беше готова за секс по всяко време. Но имаше един голям недостатък - малки цици! Като сложим и някои спречквания и прочие и се разделихме! След няколко месеца се запознах с жена ми - не беше фурия като предишната, но си ме задоволяваше, освен това беше виссока брюнетка, сочна и имаше по-големи цици (които сега са още по-големи). Е и щаслив съм с нея вече 18-19 години!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0179d1351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Може и да си измисля, за да не я мислиш за дърво в леглото :) хаха. Щом твърди, че е правила всичко това с предишния си приятел би трябвало да обича секса, а на теб показва точно обратното хаха очевидно лъже

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 546ba5dee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На такива споделяния кой какво, с колко, с кого не вярвай - огромният процент са лъжи - важи и за мъже, и за жени. Хората, които не са комплексирани в леглото, не говорят подобни неща в детайли. Мисля, че има нещо подозрително. Другият вариант е да не си пасвате сексуално или да не те обича, или и двете. Тогава защо сте заедно изобщо? Разбира се сексът е двустранен процес и всеки може да прави всичко, но по собствено желание, а не по принуда. Когато е по принуда, става вече професия и си се заплаща, нали се сещаш? Това последното е в кръга на шегата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker