Девствен съм на 21 години, много ми се прави секс и не знам как да си поискам от някое момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен съм на 21 години, много ми се прави секс и не знам как да си поискам от някое момиче.
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 5474 пъти
Здравейте, аз съм момче на 21 години. Не съм много хубав, нито грозен 164 см съм висок с очила и много късо подстригана коса. Имам следния проблем: От известно време се чувствам много самотен, отчаян и имам нужда от някой до мене, проблема е че съм девствен. Много ми се прави секс тука от 2-3 седмици съм се разгонил. е*е ми се та две не виждам. Излизам често с познати по дискотеки, заведения, кафета всичко, обаче нещата не се получават. Последния път едно момиче ме отблъсна, после втора и вече се отчаях. Няма мога да си намеря приятелка. А искам много, защото съм самотен в буквалния смисъл по цял ден съм сам. Не съм прост студент съм, не съм и от мълчаливите, общувам с колегите. Остави дето не знам как да си поискам от някое момиче, а изобщо като тръгна да ги каня на танц те все ми отказват. Вече се побърках. Студентски празник идва аз пак няма нищо да закача така като гледам на как отиват нещата. За варианта с проститутката съм се навил, но той ще е в краен случай. Вече се отчаях от това търсене чак вече загубих стимул за всичко нищо друго не ме интересува - само това да си намеря приятелка - знам че като си намеря няма да ми пусне на 2-рия ден, но поне няма съм самотен. Хем секс ми се прави, хем гадже искам си хвана. Дори не съм се целувал с момиче, като ме попита някое момиче и направо ми идва да потъна в дън земя. Вече не знам ко да правя ще си умра девствен, притеснявам се и как ще мине първият ми път, но това е най-малкия проблем аз само до там да го докарам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: aae826feb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си търсиш стабилно момиче се въоръжи с много търпение и преди да излезете и въобще преди да заговориш момиче, гледай да си мастурбирал вкъщи. Жените виждаме, когато някой е отчаян, ако много нахалства изобщо не го отразяваме. Аз съм жена на 24. Приятеля ми никога не ми е намеквал, че иска да сме заедно, преди да го целуна аз за първи път. Важното е да станете първо близки приятели, да започнете да си споделяте, да покажеш истински интерес към нейните проблеми. Това става бавно. А в случай че не си търсиш сериозна приятелка, а само някоя за секс, не мога да ти помогна със съвети, защото си мисля че ако жената тръгне да търси някой само заради секса, ще търси някой опитен, а повярвай ми личи си ако мъжът има много опит или няма никакъв. Най-добре е първо да си с момиче, което също няма опит и заедно да откривате удоволствията :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2bb27eb0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Въпроса е да не ти пука, приятел. Отпускай се пред момичетата и не му мисли какви ще ги приказваш. Защото понякога се получава така, че когато много му мислиш само се секваш и си до там.

Говори си свободно и се дръж така, сякаш имаш избор и накарай момичето да се чувства избраната, а не последната инстанция или сламка, за която ще се хванеш.

Друго...

Не се прави на много любящ и отдаден. Или поне прецени малко от малко момичето и тогава прибягвай до по-сериозни действия. Защото понякога става така, че мацката е к*рва, а ти и говориш колко сериозна връзка искаш.

Отпускай се, не се разстройвай за това, че те режат и да не ти пука. Всичко ще се нареди.

Основното правило е много просто - ДА НЕ ТИ ПУКА!!! Смело напред!!!

Дори по изчисления на демографите жените в България и по света са повече от мъжете :D, така, че няма страшно...

Поздрави

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f8fde32ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ами то не става така като на магазина - отиваш с парите и поискваш. Нещата трябва да започнат доста по-отдалече. За да има секс, първо трябва да има какво да изразяваш чрез него - чувства и така нататък. А преди чувствата трябва да има отношения, привличане, взаимно уважение. А преди отношенията трябва да има запознанство. Всичко това не става за една вечер, е освен ако момичето не е някаква "салфетка" де - дето всеки може да си избърше патката с нея...

За всичко това се изискват определени качества - инициативност, смелост, комуникативност, откритост, елементи на мъжкарско и кавалерско поведение, умения да забавляваш събеседника си... иначе отпадаш от Естествения подбор!
Глупчовците и тоталните смотаняци, вместо да развиват тези свои умения, вместо да пробват, грешат и се самоусъвършенстват, те викат проститутка... И вместо това да ги "открехне" - стават още по-смотани, защото виждат, че "може" и така. Това обаче е жалка история - най-жалката възможна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 23385a1eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Общувай свободно с момичетата, с накоя ще пиеш кафе, с друга ще пътуваш две попътни спирки в естествен разговор. Със съвсем друга ще ти излезе късмета.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 42eff0e0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Общо взето, номер 3 е изказала женският поглед върху темата. И ти трябва да се съобразяваш с него, независимо дали ти харесва или не. Докато мъжката гледна точка е, че за да има секс не е задължително да изразяваш чувства/или чувствата не са същите, които вълнуват жените/. И дамите също трябва да се съобразяват с това, независимо дали им харесва или не/друг е въпроса, дали и как го правят/. Въпроса тук е, че ти си мераклията и трябва да се съобразиш с описаното от 3 - инициативност, смелост, комуникативност, откритост, елементи на мъжкарско и кавалерско поведение, умения да забавляваш събеседника си. Въобще правиш се на всякакъв, за да я задържиш, за да ? е приятно с теб. И ако тя се прави, че не разбира за какво става дума, тогава ще си поискаш като на магазин, защото си дал от себе си/и то не малко и не само пари/. Само гледай срока на влагането да не е много дълъг. Защото за тях този период е по - важен и по хубав от самия секс. Докато за теб не е така. И ако тогава не иска - следва Естествения подбор, което също е жалка история...

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ac5258a78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   до номер 3:
човекът просто иска секс, какви лекции му изнасяш. Ако е хубав това е достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8a4cfc82e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ясно, че ще си девствен. Начинът, по който пишеш го показва. Външният ти вид не е много привлекателен, а и като те гледам - ти май искаш секс за една нощ, а не постоянна връзка, докато жените искат точно обратното.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dd028dd5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бе.. на мен ми е много чудно това нещо значи... Момче съм и ви се чудя как искате секс за една нощ... Тя или трябва да е бая грозна и толкова да ти се е. е или не знам какво. Я се замислете, ако си намерите едно момиче до себе си, с което да си прекарвате времето приятно, то естествено, че ще се стигне и до секс. При това няма да я минете веднъж, а 100 пъти >. <

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08d0cbfa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От Автора
Аз искам което стане първо: Ако ми се отдаде възможност за секс за една нощ - няма да бягам, а ще действам и квото стане. Ако си хвана сериозна приятелка ще я чакам колкото време е нужно докато го направим за първи път. Разбира се втория вариант е по-удачен, хем тогава ще има чувства и страст и любов. Но няма откажа и за първия вариант. Разбира се хвана ли си сериозна приятелка няма да поглеждам други.
Смятам, че не съм грозен нито съм дебел (57 кг. съм), нито крив. Напротив идеален съм си със самочувствие. Която не ме харесва да се изнася - момичета бол. Ако бях грозен, нямаше да ме заглеждат момичетата по дискотеките и по 2 по 3 наведнъж да ми налитат. Това беше на 17 години като бях - но тогава кой да ми каже върви и действай. Ся ми е дошъл акъла в главата и сега сериозно съм се замислил хем над темата за секса, хем за самата любов. Чувствам си сам, че съм подготвен и желая да се събера с момиче, и да изживея така желания секс. Дори да ви кажа честно нямам желание да мастурбирам (не съм го правил вече месец) - прави ми се жив див секс.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a3f9603645
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Първо не трябва да изглеждаш отчаян, има мъже които не са много красиви, но са имали много приятелки, бъди естествен, покани някоя на кафе, но все пак не очаквай веднага да правите секс...

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 14624832d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Прасетата с много пари ядат хубавите плодове.
Колкото до темата - ще си почакаш поне десетилетие.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0f14eca3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Колко повече се самонавиваш, толкова по-трудно ще стане. Спри да си внушаваш, че задължително трябва да забиеш момиче за 8 декември и просто си изкарай готино с колегите. Пък ще стане когато най-малко очакваш. Обаче като тръгваш да се запознаваш с някое момиче само и единствено с мисълта, че трябва да ти пусне сам си саботираш шанса. Защото ние момичета усещаме такива отчаяни като теб и ги режем още от начало. За това бъди готин, излизай с приятели, радвай се на най-хубавите си години и спри да се терзаеш и ще видиш как нещата ще станат. А и не разбрах какво точно искаш. Момиче за една нощ или сериозна връзка? Защото ако наистина просто искаш да го направиш пък без значение с коя, си викни професионалистка. Ако обаче искаш приятелка, то тогава не се концентрирай върху секса, ами първо се опитай да спечелиш приятелството и доверието на момиче, което харесваш. И той секса сам ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d68716d97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Искам да кажа на тая от коментар 3, че някои от качествата които е описала ние също ги търсим в жените. За съжаление сегашните са толкова прости кифли, че трябва да имаш сериозни нерви да им гледаш празния поглед докато им говориш. Също така искам да й кажа, че естествения подбор го прави мъжа, а не жената. Слава Богу все още мъжа избира с коя да е, та мили дами бих казал, че вие повече трябва да се стараете да задържите мъжа до себе си.
А на автора искам да кажа, че сега е по-лесно да намериш нещо за една вечер, отколкото за сериозни отношения. Така, че дерзай.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d6aae36d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   За съжаление, според мен, няма решение на твоя проблем. Просто не си имал късмет с тази инкарнация. Най-добре ще бъде да прекараш живота си в пост и молитва. Отдай се на отшелничество в някое затънтено село. Гледай козички, вари си ракия.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08d0cbfa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От Автора До коментар 18.
Каква ракия да варя какви отшелничества. Ако трябва правя това предпочитам се хвърля от някой мост. Първо на първо аз алкохол не употребявам изобщо, нито наркотици, цигари или упойващи вещества. Остава ми само секса за наслада и с него да си компенсирам и наваксвам пропуснатото от алкохол и цигари. Ако ме питате защо не пия отговора е: Човек с 2 операции и цял живот от 4 годишен обикаляне по болници. Едната операция на 14 години (4 часа) другата 6 години след това 2012-та година (9:30 часа операция) Е не мерси. Не пожелавам и на най-големия си враг тея неща да преживява. Само не искам коментари от сорта: "Тогава за какво живееш като не пиеш, не пушиш и не се дрогираш". Живея за да намеря любовта в живота си. Ето за това живея. Единственото удоволствие и радост, което може ми донесе в живота е едно свястно момиче да имам до себе си. А относно секса за една вечер, това го мисля като вариант, с който да успея след това да стана по свободен, и да не ми пука да паднат задръжките и да налитам на момичетата уверено и да не ме е*е ко ще става. Или ще ме реже мадамата или ще ме приеме.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2653bd241f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторе, това "Единственото удоволствие и радост, което може ми донесе в живота е едно свястно момиче да имам до себе си. " не е добре! Нем, че по принцип не е добре (най-естественото женалие на мног хора), а това, че си писал и го мислиш, че е ЕДИНСТВЕНОТО! Много, ама много болка, ще ти носи тази нагласа!!! НЕ бива това да е ЕДИНСТВЕНИЯ ти източник на удовелстие! ТРЯБВА да се научиш да изпитваш удоволствие от стотици неща- от това, че дишаш, че можеш да се движиш, от това, че имаш семейство, от това, че правиш неща, които обичаш, от това, че грее слънце или цъфтят цветя!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08d0cbfa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От Автора
Да прав си номер 21. Не казвам, че нищо друго не ми доставя радост и удоволствие, но с човек до себе си ще съм НАЙ - ЩАСТЛИВИЯТ !!! Така мисля, че ще ме разберете. Намеря ли си приятелка това ще е най-голямата радост в живота ми. Иначе си се радвам и на простичките неща от живота, че съм здрав най-вече!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 88d0d23428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Въпрос на увереност. След 10-15 години ще разбереш вица за американските бикове. Те ще те търсят, а ти ще станеш мъзелив за секс, от много работа или квото и да е друго. По-добре ходи по проститутки, но си намери свестно момиче, вместо да се хабиш да сменяш гаджета и емоционални връзки с неподходящи момичета. Един приятел след 25 ги започна, и сега не може да се спре..... чудя му се на мерака за тази хамалогия :)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: a6ea414b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Автора: днес все още съм си девствен, разликата е, че вече съм на 22 години. Търся любовта на живота си, и май съм влюбен, ама толкова много та чак акъла съм си изгубил. Вече съм се успокоил и не искам секс за една вечер без никакви чувства, да е само за едното ч***не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker