Какво е мнението ви за лъмбърсексуалните? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво е мнението ви за лъмбърсексуалните?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 5991 пъти
Накратко - лъмбърсексуалните са новата мода мъже, които изместват метросексуалните. Техният вид е такъв, че демонстрира ниска суетност и поставя "потапянето в живота" пред вманиачаването по външния вид. Лъмбърсексуалният мъж изглежда като излязал от гората - с дебела карирана риза, дънки в подвити крачоли, дебели работни боти и голяма брада, обикновенно в комбинация с зализана коса.
Въпросът ми към дамите е - какво мислите вие за този тип мъже? Подчертава ли брадата мъжественоста им или това ви отвръщава? Бихте ли излизали с мъж, които не отдава чак такова значение на външния си вид - от дрехите до голямата брада? И изобщо - какво е мнението ви за брадатите мъже като цяло - това възбужда ли ви или ви отблъсква? Със сигурност по адрес на този тип мъже ще се чуят хиляди стереотипни фрази, от сорта на това, че мясат на попове, камикадзета или клошари, но мен наистина ме интересува най-вече дали всъщност има жени, на които този вид в един мъж да се харесва много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: e44750710f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лъмбърсексуалните изобщо няма да изместят метросексуалните, поради простата причина, че единственото от тази т. нар. "мода", което масово мъжете вече възприемат е брадата. И то става въпрос не за точно тази брада на поне 3 месеца, а по-скоро за брадата на 10-ина дни, която се поддържа без да изглежда като едва ли не гора, както е при лъмбърсексуалните.
А и колкото и да се прави човек на мъжкар, когато си с епилирано от-до тяло, когато си с оскубани и нарисувани вежди, и когато самото поведение е хомо, то не само брадата, ами и Господ не може да помогне на такива хора, за да изглеждат мъжествени.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 723b12141c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от Автора до номер 1: Мисълта ми беше друга - не става въпрос за разни скрити гейове и други, които искат да се покажат като "мъжкари". Става въпрос за тези, които така се възприемат добре, които се чувстват добре с брада и това е техният избор за това как искат да изглеждат - не защото нямат пари за самобръсначки, а защото си се чувстват добре с брада. Това, което мен ме интересува е какво е мнението на жените за брадясалите мъже, които така се възприемат добре в този си вид - дори да не се арзбира под това точно лъмбърсексуален мъж, макар, че като влиание сред по-младите си идва от там това с брадата, дори да не е 3 месечна и да се поддържа. А и мен като цяло ме интересува мнението на дамите за брадите и окосмяването при мъжете какво им е, както и като цяло според тях колко трябва да е обсебен един мъж от външния си вид, когато излиза на среща, защото знаем, че според разбиранията на някои хора, прилежния мъж трябва да е гладко избръснат, прилежно сресан, а отделен е въпроса и за това как жените възприемат като цяло облеклото, в което се носи мъжа до тях. Като цяло, такъв по освободен външен вид за доста хора се свързва едва ли не с нечистоплътност и такива хора в очите им изглеждат като някакви занемарени бараби. За това ми е интересно да чуя повечко мнения по този въпрос как жените възприемат такъв типаж мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a27d641174
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съвсем леко набола брада е секси, ама тоя дето го описваш нещо не е мой тип. По-добре мускулест, с леко дълга коса, с хубави големи очи и чаровна усмивка. С какво е облечен не ме интересува. Скоро гледах един филм с няколко много секси мъже - Принца на Персия.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 59407d5563
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Лъмбърсексуалните ще направят повечето жени асексуални.
Повечето мъже с тези грозни бради, приличат на ислямисти.
Или попове.
По - отблъскващо нещо не съм виждала. И не познавам жена, която харесва подобна визия.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 73ca643ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Леката брада е мн секси според мен. Е ако е някаква рунтава грива, стигаща чак до пъпа му, малко ще е странно. Пък ако вътре виреят и някакви нови форми на живот... Иначе какво значи не обръща внимание на външния си вид? Те мъжете нямат за какво чак толкова да се грижат. Ако се къпят, перат, подстригват и си режат ноктите редовно, няма какво друго да правят май.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 587d850d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мисля, че са много по-секси и интересни от метросексуалните. За съжаление брадата много хора наистина я свързват с глупости или с ниска хигиена, но това далеч не е вярно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e0fe5611c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен съм с коментар едно и също искам да кажа, че това "лъмбър-бла-бла" си е просто ново наименование на стария тип хипстъри от около 2-3-4 години вече, 1иято мода се изтърка. Аз лично като човек, който винаги си е бил с брада (на седмица или малко повече, но потдържана), само страдам от този факт, щото едва ли не и аз видиш ли по модата, а всъщност винаги съм си ходел така.. Но всяко чудо за три дни

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fb05dece0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не на всеки му отива брада. Аз харесвам обаче грубо изглеждащите мъже, но с безупречна хигиена все пак. Харесват ми например мъжете в шведските криминални филми. Колкото до облеклото, което описваш - то в момента е голям хит и за жените дори. Ние с мъжа ми от САЩ се заредихме с дънки, дънкови ризи и карирани ризи, дънкови якета и така нататък, но на мъжът ми не му отива брада да кажем. Брадата трябва да е на първо място гъста, а той е светъл и няма много брада. Не харесвам талибански бради или неподдържани както и такива, които скриват лицето. В женските списания масово има статии, които подиграват този вид брада.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6721b0b69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това което го описваш с навитите крачоли с работни обувки, аз не съм го виждала в София и слава богу! Виждала съм обаче мъже с дълги бради, което ме отблъсква. Асоциирам ги с нечистоплътност, терористи и изобщо са ми съмнителни. Не ми е естетично, но разбирам, че някои мъже не си харесват чертите на лицето и си пускат брада. Не бих и разговаряла с такъв мъж, защото имам усещане че крие лицето си. Представям си, когато яде супа, как фидето му се закача на мустака.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 26c92557ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Наблюдавам подобен стил в алтернативните среди (от инди до хардкор сцената) и ми изглежда адски тенденциозно и превзето. Имам няколко познати, които се развяват с бради, зализана коса, татуировки т.н. и не пропускат да отбележат колко са "различни, веган, био и т.н.". В това няма лошо, но дразни след известен момент. Единственият плюс е, че изглежда по-добре от обезкосмен мъж с гланц за устни.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18cfd4b37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично харесвам мъже с бради, както с леко набола и небрежна 3-4 дневна, така и вече по- поотраснала 2-3 седмична, но да е поддържана. Вече по-дълги тип попски, които могат да си ги плетат на плитки едва ли не, ме отблъскват. Брадата придава един по-първичен и груб вид на мъжа и за мен е много секси.
Моя мъж е с брада, но я пуска макс 3 седмици, след което я подстригва с машинката и пак наново. На него му отива, а и аз го харесвам повече когато е брадясал. Дори започна да ходи така по мое предложение.
Сега да изкажа отношението си по другата част на темата ти - окосмяването на мъжа. Не са ми приятни епилирани и оскубани мъже.
Окосмените мъже според мен изглеждат по-мъжествено, стига да не са някакви гъсталаци и да изглеждат като китеник. Говоря за окосмяването по гърдите и под пъпа, от което на мен лично ми текат слюнки - мнооого е секси тази ивичка там (поне според мен). Моя мъж има косми по гърдите и под пъпа, много ми харесва да търкам бузата си по тях-толкова са меки, а и друго си е когато съм отгоре и прокарам ръце през косъмчетата по гърдите му - брррр!
Така че аз съм За истинските мъже, които не се срамуват от мъжкото в себе си, но трябва да спазват отлична хигиена разбира се. Това че мъжа си е пуснал брада не значи , че е запуснат или мърляч, но има и изключения, няма начин.

Дес

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 561d5b93d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Намирам тези бради за отвратителни. Противно е да те целува мъж с такова нещо. Също е много неприятно да гледаш, когато се храни и по нея попадат случайно трохи или парченца храна. Започва да ми се повръща. Ризата и навитите крачоли и работните боти са ок - но само за човек, който живее сред природата, занимава се с ръчен труд и наистина често влиза и излиза от гората или пък ако се ползват като работно облекло. Във всички останали случаи са неуместни..
Иначе няколко дневната леко набола брада намирам за секси.
Относно окосмяването по тялото нямам претенции - нека се носи, както си му харесва на човека, стига да спазва добра лична хигиена. В смисъл за мен това дали един мъж е епилиран или не, не е решаващо, за да го харесам - има много по-важни неща.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe9f5aae24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Защо ни занимаваш с тези простотии?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 723b12141c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   от автора до номер 14: Защо СЕ занимаваш с тези простотии? Ако нямаш какво да кажеш и не те интересува, не мисля, че е нормално да четеш изобщо темата, че и да се включваш в нея с празни коментари.... или може би имаш много свободно време?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 881f606799
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ами като цяло ме привличат метросексуални мъже.
Космите и брадата ме отвращават, а неподдържаният външен вид говори за безотговорност и немарливост към собственото тяло и ми прави лошо впечатление.

Въпрос на вкус, разбира се :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c49775f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   № 16, наличието на косми говори ЗА УВАЖЕНИЕ към собственото тяло, както и към мнението на Създаделя.

Насилственото премахване на космите, особено в тяхната цялост, говори за скудоумие, подвеждане по моди (външно, натрапено отгоре мнение и стадно чувство), за СТРАХ да не бъдеш отхвърлен от мнозинството, за НЕОСЪЗНАТОСТ на природните и на духовните процеси. Да не продължавам по-нататък...

Мъже, които се правят на жени заслужават само и единствено жени, които се правят на мъже.

НЕ Е въпрос на вкус, а на осъзнатост :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6b411c6494
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторе, ако си в гората наистина е важно как самият ти се чувстваш и възприемаш - там никой няма да те оцени, даже и самият ти ще си занижиш критериите за външността. Дори и да не се къпеш и переш - все тая. Но щом човек живее всред други хора трябва да се съобразява с някакви норми, ако иска да бъде възприет добре от околните. Тия дърварски моди са си точно за гората, където няма никой и не ти пука дали брадата ти е омазана с лютеница, или е пълна с въшки.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6b411c6494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 17, логиката ти куца. Създателят ти е създал мъже с различно окосмение - от рунтави мечки, през средно и слабо окосмени, до кьосета. Ще уважиш ли мнението на създателя си? :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c49775f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   19, да, ще го уважа - за всеки влак си има пътници!
Много повече ще уважа мъж-кьосе, отколкото такъв, дето си е изтръгнал космите и се е лъснал като педалко.
Разбираш ли - въпросът е не в самия външен вид, а в отношението на човека към него. Огромно внимание на външния вид отдават КУХИТЕ хора, които нямат какво друго да предложат, освен едната опаковка. Те са тези, които се опитват да го коригират, в стил: "Кой каквото си няма - за това си мечтае!" - правите се накъдрят, къдравите се изправят, окосмените се епилират, неокосмените се мажат и си слагат пиърсинги, пълните отслабват, слабите ходят та се помпат в залата...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2092a44b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Номер 20, ти имаш ли брада?

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6b411c6494
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   В такъв случай погледни и малко по-далеч и уважи възможността, която ни е дал твоят създател, да можем да променяме външния вид. Не ми изглеждаш глупав, перфектно разбираш, че ако той искаше хората да не си манипулират визията, много лесно щеше да го направи - за пример животните. Нуждата от промяна на натуралния външен вид не е приоритет само на кухите хора, които описваш, а е следствие от желанието за приобщаване към обществото и желанието някой да те хареса, което е характерно за почти всички хора. Като вземем предвид тези неща - свободата да променяме и нуждата от приобщаване, напълно си е нормално хората да се стремят към отстраняване на недостатъците си. Особено пък, ако няма какво друго да предложат, освен една опаковка. :) Последното пак е по "вина' на товя създател. Така е решил - хората да са различни във визия, ум, цвят, вкус, късмет, като им е оставил възможност да манипулират с тези неща според случайността на обсотятелствата. Напълно го разбирам твоя "старец". С тия различия и възможности, които ни е дал, шоуто е по-голямо. :) Няма какво да се лъжем - красивото и симпатичното привличат и това са първите и често едиствени неща, по-които преценяме околните. Ако ти можеш да покажеш красота и симпатичност с брада и дърварски стил - давай. Но не очаквай всеки да те хареса, а само пътниците за твоя влак, което може да е напълно достатъчно да се чувстваш и възприемаш добре. Даже и никой да не те хареса пак можеш да се чувстваш и възприемаш добре... в мозъкът си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5c69f18937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Някой е гледал x - Factor xDDDDD

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b3cb7df863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   За мен са по-добре от метрото. Много дългите бради ми идват в повече. до 5-6 см е ок

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5c6a8cb22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Метросексуалните като жени се грижат за външния си вид. Губят мъжествеността си и се харесват основно на все още неосъзнали се тийнейджърки. За тези лъмбърсексуалните ще кажа нещо. Повечето такива както забелязвам са свестни и добродушни момчета, но доста зле в отношенията си с жените. Дори нямат комплекси като метросексуалните. Не можете ли да сте нормални мъже? Къпете се редовно, бръснете се през 2-3-4 дена, облечете се нормално....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dcb71d1623
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   За мен има противоречие в:

"Лъмбърсексуалният мъж изглежда като излязал от гората - с дебела карирана риза, дънки в подвити крачоли, дебели работни боти и голяма брада, обикновенно в комбинация с зализана коса. "

и

"Бихте ли излизали с мъж, които не отдава чак такова значение на външния си вид"

---
Значи при положение, че някой е отдели време първо да си подбере специално "карирана риза", да си обуе дънки и да си навие крачолите, да си поддържа брада, да се зализва и да си избира само "боти"... Такъв човек не е човек, който не държи на външния си вид.
Това е човек, който държи много на външния си вид, и най-вече на това да е възприеман по един определен начин, който ти дефинираш като "лъмбърсексуален"...

Според мен цялата тази грижа към външния вид, за да изглеждаш в крайна сметка като някой, който не го е грижа за външния му вид е тотално безмислена.
Да вземат да нацепят дървата за зимата на бабите си, поне да има нещо "лъмбър" в цялата картинка, пък и да свършат малко работа.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d3d4a90780
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Не мога да не си задам въпроса - откъде идва тази мода? Точно пък сега -като се случват атентати, религиозни войни, и то все с талибани и ислямисти...???
Гледам че в много от веригите за дрехи като H&M например - в новите си колекции масово включват азиатско-арабски елементи, даже бурки... Без преувеличение!
Гледахте ли клипове от новия албум на Адел? Нейната 'изгора' на клипа си прилича досущ на бежанец по бул. Мария Луиза - ама от тия най-невзрачно изглеждащите...
Аз лично нямам нищо против тия хора (ако са свестни имам предвид... ), но ми се струва че всичко това си е по един мащабен сценарий... Подготвят си ни - да свикваме с тия визии... Ей го - даже и модата промениха хората - само и само да свикваме (особено ние жените може би... )
Дали харесвам такива мъже? Ако бях отраснала в такава мода - може би да... Но така ми приличат на дядки...
:P

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a3bc164937
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Че за да си "ЛЪМБЪР" в гардероба си друго освен карирани ризки, дънки и боти не може ли да имаш?!?! Аз ако излизам с мъж който 365 дни в годината се облича по един и същи начин, само и само за да принадлежи на еди кое си модно течение, едва ли ще дочакам и брадата да му поизрастне. Съжалявам, но до толкова да губиш личната си идентичност за сметка на разните моди и тенденции е меко казано загуба на време, да не кажа и направо загуба на разсъдак!!! Моят мъж два цвята не може да съчетае като хората. Често ходи с брада на по 5-6 дни и понякога доста рошав, но сърцето му е страстно и добро, а в ръцете е кадърен повече от всеки уж "горски" Лъмбър, тъй че вместо някой да ми обяснява как трябва да си е завия крачолите да пита първият Лъмбър на улицта може ли да цепи дтрва изобщо след като ми се носи като дървар по улиците на 40 градуса.. Може би в родината на това уж "модно течение" тази визия е необходимост за мъжете там!!! Само не знам защо се нарича "сексуалност"???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker