На 20 и девствена - сама си провалям живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 20 и девствена - сама си провалям живота
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2818 пъти
Здравейте Хора, от къде да започна, никога не съм предполагала че ще пиша тук. Ами на 20 съм и от 13 годишна живея в чужбина и все още не съм правила секс а страшно много искам да си имам приятел. Може да звучи нескромно но имам доста обожатели но аз не ги допускам интимно близо до себе си. Причината е че претърпях сериозен инциден който ме травмира физически и психически.

Винаги съм била слабичка но след инцидента отслабнах много и не можех да си върна килограмите само с ядене и затова ми бяха предписани някакви антибиотици защото имаше опасност след време да получа анорексия, както и да е но след приема на тези хапчета се превърнах в слон но понеже съм висока не изглежда чак толкова зле ама килограмите си говорят. В процес на отслабване съм. От всичко това има последици СТРИИ по цялото тяло, ръце, бедра, дупе, корем... Страшна работа...

Не знам какво да правя отчаяла съм се напълно всички момичета в БГ са красиви и уверени а Аз гледам да не си идвам в БГ през лятото защото то ме е срам да ида на море или плаж та камоли да се съблека аз дори къси ръкави не се показвам като някоя монахиня съм станала.

Много искам да си имам приятел и да имам семейство един ден но знам че никога няма да стане. Както баща ми казва сега ми е времето да си поживея а аз си провалям живота. Защо ли изобщо съм жива...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ac825abdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че виновни са в крайна сметка родителите, който изкорениха и изкореняват децата си на неподходяща възраст, после тези растат в лошо обкръжение в съответните западни страни и са без самочувствие... Дете не се води на 13 г. в чужбина, а преди 1 клас или после след 18 г. се ходи като зрял човек, който може да си прави изборите в живота.
Колкото до Авторката - не са ти изписвали антибиотици, толкова ти стига май общата култура и не можеш да се усетиш, че са ти изписвали антидепресанти, от което си напълняла. Антибиотици се изписват при инфекции, а анорексията е психично заболяване. От антидепресантите си напълняла. Ще отслабнеш като спреш тези хапчета и почнеш да се храниш умерено. Иначе, най-вероятно си в Англия или друга страна с лоша здравна система, което е и причината за грешната диагноза и да те тъпчат с лекарства. Не вярвам, че си била анорексичка, поросто като повечето българи си била по-дребна... но станалото-станало.
Сега си възрастен човек и сама си отговорна за живота си. Забрави иначе за България, там ти си вече чужд човек, за теб това си е чижбина, а гледай да се устройваш в страната, в която си израстнала и стига гледай хубавите и слаби българки - те не са ти конкуренция, а слоновете в страната, в която живееш, за която съм сигурна, че си сравнително слаба и с нормално телосложение. У нас иначе масово се гладува и пуши по 2 кутии цигари, за да сме слаби... ти така ли искаш да живееш?
Иначе за девствеността си лесно ще намериш човек...търси и ще намериш, това да ти е проблемът

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 68abb08cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей,
значи, нищо страшно няма и нищо, от което няма измъкване. Та, чак 'живота да ти е съсипан'. Това са пълни глупости. Интелигентно момиче си, а съм сигурен и, че си привлекателна. (:
Аз също имам стрии, от рязко покачване и смъкване на килограми. Но стриите, също могат да се премахнат, има си кремове, мазила, пластични хирурзи, ако щеш. Тялото също можеш да си го промениш, както си поискаш. Твое си е, все пак. Всичко е в главата ти, просто. Успех! (:
М18

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 68abb08cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забравих да си довърша мисълта.. Това, че си на 20 и си девствена пък само може да те радва. Пази се за сериозния ти приятел, примерно. Сигурен съм, че ще се зарадва. (:
М18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5a8371c600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма нищо лошо, че си девствена на 20. Това значи, че имаш акъл в главата и се пазиш за достойния мъж. Аз съм момче, а загубих девствеността си на 21. Енрике Иглесиас пък е загубил своята на 25. Животът е пред теб. А за външния си вид - не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото.
Мъж на 24г.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 93e8cef2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей не знам дали си слаба или дебела но мисля че е чудесно че си се запазила до 20 години ехааа това е невероятно

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7d6d639d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   има жени които на 30 не са правили секс. Всеки си има влак просто твоя още го чакаш не го мисли и не си трови живота с глупости.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c253e793f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Трябва да си силна. Времето лекува всичко. Изпитал съм го.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e99dd9236c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това че си девствена е направо невероятно добре. Момиче съхрани девствеността си за своя единствен мъж. Секса извън брака се нарича блуд и е страшно вреден за човека и човешкото общество. В момента се налага в обществото като норма и ценност, но всъщност е оръжие за геноцид. Прочети за понятието телегония. Сексуалния партньор оставя гените си в жената с която е правил секс и разваля нейния генофонд. Затова после се раждат грозни болни слаби деца които носят гени на предишните партньори в мръсотия на жената. Това не се лекува. Затова на времето всички жени са се женили девствени а сега поради развратеността полвината деца в България са от родители без брак, а голям процент от браковите се разпада. Послушай гласа на разума и се съхрани от порока. Не зная дали вярваш в Бог, но ще ти кажа какво говорят демоните за секса извън брака (блуда) - за нас това е победа на десетилетия

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f913bd1e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Драга, бащите ни мислят доброто, но и сами не се усещат как правят грешки с употребата на подобни крилати лафове като "Сега ти е времето да си поживееш! " Защо сега? После ще мреш ли (на 30 или 40 години)? Някой да има планове да изпада в кома или за нещо друго, което пречи на живеенето след като навърши любимите на учени и американци 30 години? Някои хора си живеят по-добре на стари години, отколкото на млади или по същия начин (виж един Хю Хефнър или Бил Гейтс). На Маргарет Тачър зле ли й е било на 60-годишна възраст да речем?

Има и други такива като "С този твой характер/тези твои хобита (или каквото и да било, което му звучи лошо) не те виждам как ще оцелееш в живота! " Да не би да има универсален типаж, който да оцелява? Някои хора не ги ловят болестите, ПТП-тата, криминални посегателства и прочее? Никой не е застрахован от нищо! Нервакът или фенът на самоубийството може да живее доста по-дълго от някой спокоен или обичащ живота човек.

Не ги съди! Те са ги научили от предишните поколения и ги използват така, както ние казваме, че живеем в България - информация, която знаем от някого, на когото вярваме. Нали не ходиш всеки ден, за да търсиш табели с името на държавата ни и не правиш ежедневни справки за името на страната ни? Проблемът е, че животът постоянно се променя и често става труден, а подобни констатации не помагат на никого. Ето например ти минаваш през собствена криза и нямаш нужда от подобни внушения, които те карат да се чувстваш по-зле. Актьорът Пол Уокър като си живееше добре според разбиранията на хората (че дори по-добре) - прокопса ли? Има и по-малко познати примери, но този вероятно е познат на повече читатели тук отколкото лицето Х от град У да речем.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 939f2f1b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Проблемът ти е, че самата ти не се харесваш. Когато някой ден се погледнеш в огледалото гола и искрено се възхитиш на красотата на тялото си, тогава щастието ще ти се усмихне. Запомни думите ми.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fa84c53265
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Що не обереш паяжините с нещо? Краставица?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker