Искам да стана проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да стана проститутка
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 8268 пъти
Мечтата ми е да стана проститутка но не мога да се свържа с такива хора които ще ме уредят, не искам да съм някоя евтина която ще работи на магистралата. Искам да ме дават по телевизията като правя секс мъжете много искам да се свържа с канала на Private Spies моля някой да ми помогне!
Как да намеря координатите на тази на таз телевизия?

Също така бих се снимала с удоволствие в порно филм дори и в българия

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ebc009932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В България няма как да стане, понеже порнографията е забранена със закон. Но като за начало можеш да започнеш от Playboy или Maxim да се снимаш гола (да имаш някакъв стаж). После съвсем спокойно може да отидеш из Европа (Германия, Франция, Италия), където снимането на порно е легализирано. И оттам като натрупаш още малко стаж и пари, ще можеш да отидеш в Държавата на Порнографията (САЩ). Но не забравяй да се подготвиш за много унижения и лапане на *****

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7e962087be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си сасипеш живота недей, не искаш ли деца сватба мъж..?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d95748fdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, и аз това питам? Не искаш ли един мъж до тебе, една секс машина, която да си те къса от секс? Защо трябва да си изтривала на всеки мъжки член?

Право, каквото си знаеш, но да знаеш... че това ще го бачкаш до 35-40г. възраст. За да си добре обезпечена финансово през останалата част от живота ти трябва да си печелела милиони.

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4b18bc9784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо сами искате да си съсипвате животите ми е много интересно, по дяволите? !
Момиче на 14. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 945eb8b286
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хубава ли си, ама честно ? И на колко години си ?
Private Spice вече не съществува, поне не под същото име. Преди 1 година са преименувани на Private TV, но и аз не можах да им открия уеб-страницата. Всъщност не ти и трябва, защото те са просто телевизия, която излъчва готова продукция. На теб ти трябва продуцент, при когото да направиш кастинги, да те харесат, да понатрупаш малко видеота из уеб-пространството и тогава евентуално големите риби да ти обърнат внимание. Това е ако искаш да те дават по канали като бившия Private spice. Но конкуренцията е огромна - виж само в Интернет или дори само в сайтовете с руски и украински актриси, колко много млади и хубави момичета се занимават с това.
Ето ти например един линк на продуцент и изпълнител, който търси модели. Плешив, грозен и дебел, но твърде популярен и е прекарал повечето големи звезди и другите, които си мечтаят да станат такива:
****

Иначе обикновена проститутка може да станеш винаги, просто замини за Германия например. Публичните домове са легални, можеш да се рекламираш и сама в Интернет.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6810e0536c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лично познавам един от бургас, който се снима собственоръчно правейки секс с проститутка. После пратил клипа на някаква американска агенция, викнаха го на кастинг и го одобриха за няколко филма. сега си живее там вече доста години и се снима редовно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c5392cad79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хах.. от все сърце ти го пожелавам.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 534c9fad16
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   " дори и в българия"- с тази неграмотност и без това не ставаш за друго. Но за проститутка ставаш, а за къде, живота ще покаже.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 02afa6fa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако искаш да си елитна проститутка, трябва да имаш перфектно тяло, както и да умееш да отпускаш мъжете. Трябва да можеш да говориш с тях, да ги накараш да си прекарат добре. Не говоря само за секс, а да ги предразполагаш. За целта трябва да владееш психология.

Ако искаш да си такава, трябва да потърсиш такъв сутеньор, който предлага такива. Обикновено се предлагат по тузарските места. Можеш да отидеш в някой скъп хотел или в скъпо заведение и да се преструваш, че искаш да наемеш компаньонка за приятеля си. Питай на рецепцията/бара. Ако знаеш език, можеш да го пробваш и в чужбина или направода отидеш в публичен дом, там са легални.

Вариант и да станеш чалгаджийка или модел. Публична тайна е, че моделите и чалгаджийките са елитни проститутки. Модните агнции си докарват пари основно от това, а ревютата и конкурсите ги използват като своеобразен каталог, за да си предлага стоката. За там обаче трябва да кешиш яко, за да популялизират, за да можеш да завъдиш първите клиенти. После вече е по-лесно, ще си намериш спонсор и готово.

Ако искаш да си порно звезда, трябва да знаеш език и да се пробваш в чужбина, тъй като тук е нелегално. Има ситакива агенции за подбор на порно актьори и актриси. Напиши в Гугъл porn agency, ще ти се отворят такива сайтове. Там си пише как се кандидатства. Попълваш си формуляр, пращаш видео и евентуално те викат на кастинг. Но за да се отличиш от огромата конкуренция, трябва да си различна, да си имаш нещо типично. Например да си много по-дива от другите или да изпълняваш някакъв специфичен фетиш (например да можеш да поемаш два едновременно отзад). Съветвам те огледаш списък с всичките фетиши и да помисиш с какво различно можеш да впечатлиш. Видеото трябва да е перфектно качество, от близък план и с достатъчно светлина и достатъчно добър, но не и курвенски грим, както на лицето така и на интимните зони (например кафявата точна на ануса не трябва да се вижда).

Мия Халифа стана втората най-известна актриса още с първото си видео. Можеш да прочетеш мненията за нея по форумите, може да вземеш някоя идея. Иначе начинаещите актриси получават между 200 и 2000 долара на сцена.

Но имай предвид, че този занаят крие сериозни рискове и е до време. Трудно ще го практикуваш повече от десетина години. А и е много вреден за психиката, твърде вероятно е след някоя и друга година, да не си изобщо на себе си. Вероятността да те очистят или изтезават също я има.

Не те разубеждавам, казвам фактите, а пък вече ти си решаваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2d730c75d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не мисля, че действително искаш това. В момента просто си привлечена от лесния начин за изкарване на пари, но ако беше толкова лесно знаеш ли колко много момичета щяха да го правят. Единственото, което ги спира е фактът, че веднъж почнат ли не могат да се откажат (E има и изключения, но в повечето случаи се свършва в гроба). Според мен, добре си помисли, че после да не съжаляваш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 59e7719684
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега. Станеш ли проститутка нямаш много избор дали ще си елитна. Може да те вкарат в занаята с обещание да си елитна, а цял ден да обслужваш потни тираджии на магистралата даже без да можеш да се подмиеш и такива глезотии като месечен цикъл ще трябва да ги забравиш, пиейки хапчета. Ама няма "не искам". Много бой трябва да се научиш да ядеш освен грубото е*ане.

Пък ако мислиш, че ще цъфнеш на някой западен продуцент и той веднага ще инвестира в тебе силиконов бюст и естеншъни и ще те пусне на 4-5 млади жребци да ти докарат множествени оргазми и срещу това да получиш слава и солидна банкова сметка, пак много се лъжеш. Най-много да минеш през леглата на няколко дърти режис?ора за проба и да те накарат да си вземеш гащичките и да се прибереш обратно при мама и тате на село. В най-добрият случай "кастингът" може да лъсне в някой от безплатните порно сайтове.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c30d2319ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   По-добре ми стани жена - хем ще те е.ем, с приятелите, тех ще те уважаваме, хем пари ще ти даваме колкото си искаш, а на всичкото отгоре и порядъчна жена ще се водиш за пред роднините си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cb0cd40d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Колко още хора ще му се вържат на този трол ?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1c58e3a550
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Е, какво пък.. Надявам се, че ако родителите ти те видят по телевизията, биха били много горди, че си станала толкова известна. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d956eab087
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Първо мацките от Private Space не са проститутки, а порно звезди и второ като те гледам как разсъждаваш си някоя 12 годишна и по-добре си гледай уроците.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8b6ab11088
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Извинявай, че ти го казвам, но щом имаш толкова извисени мечти, ти вече си проститутка... по душа.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7d77fba6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм проститутка, тоест компаньонка, при мен стана така, че случайно се запознах с един мъж, който ми предложи пари за свирка... е тогава все още живеех с нашите и бяхме скарани така че не получавах джобни и да имам петдесет лева в джоба ми се струваше като чудо. След това той ме запозна с приятели и така. Реших, че парите които получавам с по няколко клиента на седмица ми стигат и не съм търсела други клиенти. Все пак аз си избирам с кой да правя секс или не, ако някой не ми хареса не отивам с него втори път.
Имам клиент който е от Дубай и има бизнес тук, на сеанс ми оставя около двеста лева и то само за стандартен секс и примерно да му правя компания няколко часа. Така, че моят съвет е да се целиш към чужденци или направо да работиш в чужбина, защото там ще изкарваш много повече пари, а и ако си добра можеш да си намериш хора които ще те вкарат в порно индустрията. Като цяло няма нищо срамно да работиш това, хем си правиш кефа, хем си намираш връзки, а и добри пари изкарваш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 14faa13f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Вий харабия ли не виждате, че т'ва е майтап ? Тцтцтцтцт

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker