Свършва ТВЪРДЕ бързо!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121842)
 Любов и изневяра (29898)
 Секс и интимност (14434)
 Тинейджърски (21935)
 Семейство (6506)
 Здраве (9630)
 Спорт и красота (4722)
 На работното място (3209)
 Образование (7333)
 В чужбина (1664)
 Наркотици и алкохол (1118)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1748)
 Други (18691)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършва ТВЪРДЕ бързо!!!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 4894 пъти
Здравейте! Имам доста голям проблем. С приятелят ми сме заедно от 2 години. Хубаво ми е с него, но има един доста голям проблем - свършва наистина бързо. Правили сме по 4 пъти секс на ден. Всеки един път, той свършва за по малко от минута! Говорих с него на тази тема, но той отказва да взима каквито и да било хапчета или да си слага спрейове, за който съм чувала че задържат. Той се притесни за себе си и за това какво се случва вътре в главата му или пък с тялото му. Не знам как да му помогна, да не говорим за факта, че аз оставам изключително незадоволена. Моля ви помогнете ми, като ми дадете добри съвети, какво мога да направя. Консултацията при сексолог се изключва,защото той няма да се съгласи. Ако можете споделете някой съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9b7591517
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да бе хапчета, как ли не. Ще се тровим само за да погасяваме нимфоманията ти? Няма да стане.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fc50daf686
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това 1 минута същински секс или от началото на любовната игра? Ако само същинският секс е бърз, предложи му да те задоволява с пръст или език...

Бтв. Durex имат едни презервативи със задържащ ефект - действат.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 07810496fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф милa, хaпчетa зa егоизъм зa съжaление нямa!
Имaх тaкъв нaвремето, еми опитвaх дa говорим, кaкви ли не женски трикове прилaгaх, че тaктично, че нa шегa, че " бий сaмaрa, тa дa се усети мaгaрето ", нaкрaя и съвсем открито - не, тa не! Дори вече при директен рaзговор ме обвини, че съм нимфомaнкa:). Тоест, aз съм проблемa! Aз го зaрязaх в крaйнa сметкa. Комплексите му покрaй товa, бяхa зaпочнaли дa се отрaзявaт и в други aспекти от личния ни живот. Дa не говоря колко му се щеше, дa пробвa и при всичко, което се движи, тa дa покaже, че и той пи. кa имa, мaкaр и безполезнa.
Не знaм, виж и другите кaкво ще кaжaт, но моя опит е тaкъв, пък от постa рaзбирaм, че и твоичкият не ще дa признaе, че имa проблем, пък то проблем aко нямa според някого, кaк дa търси промянa. По- лошото е, когaто съзнaвa, но не искa нещо дa предприеме.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 414f1bda57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Скъсай с него. Негодник. Мисли само за себе си и не се опитва да ти достави удоволствие.

Зарежи го и тръгвай по дискотеките.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d80ade391c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ами не може ли да те довърши с устни, с език там... Нещо вибратор вземете.
Я ако те лиже половин час и свършиш 2-3 пъти от това, а дори и да не успееш, после само като си го вкара и за няколко секунди ще те докара!
Вместо да се притеснява, и ти да го притесняваш, и да мислите само глупости и да се сдухвате - по-добре измислете и намерете някакъв начин, който е приемлив и за двамата! Ако му предложиш приемлива за тебе схема, но той откаже да я изпълнява, макар че нищо на практика не му пречи за това - значи изобщо не е научен да мисли и да се грижи за някого другиго, освен за себе си. Което би било много жалко.

Всеки казус има решение! Стига и двамата да имате желание за това. Щото най-лесното е да се изцърка на 20-тата секунда, да ти обърне гръб и да захърка.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9873b489e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това е на психична основа. Защото е свършил бързо и сега всеки път се притеснява и мисли за това и затова продължава да свършва бързо. Просто трябва да се успокои и да спре да мисли и всичко ще е ок а ти трябва да спреш да му натякваш защото само влошаваш нещата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c8adafee71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Искам да кажа на хората, които смятат че съм нимфоманка, не не съм, драго господа. През около 80 % от случаите той си иска да правим секс, ида за онзи ден и 4 те пъти той поиска! Да задоволяваме с език, но на мен не ми допада този вариант (има момичета, на които просто не им харесва), да с пръсти ме е задоволявал доста пъти и откакто говорихме даже прилага повече тях. Целувките, прегръдките и предлюбовната игра не се броят. Говоря че момента, от първото му проникване до изхвърляне на семенната течност, продължава около 30 40 секунди. Кажете според вас нормално ли е???

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 93aac07ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи му да си го носи забелен в гащите, така главичката на члена ще загрубее и няма да свършва бързо. Изпитано!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 49192838f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да бие повече чикии.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe83ad0187
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе кофти, ама се ориентирай към раздяла. Причините са комплексни. Дори и да направите консултация със сексолог, не очаквай чудеса. По-скоро те очаква едно голямо ходене по мъките. Аз самият го имам този проблем. Не съм се родил с него. Правех си даже много як секс. За пръв път проблема се прояви при една стресираща ситуация, в която някак си не желаех въпросния секс. Едва ли ще ме разберете... появява се внезапно една стара любов, иначе омъжена, но сама, с дете на ръце, което има здравословен проблем... лепва се за мен. Аз, тогава свободен, загорял... се "прежалих", но ми беше некомфортно до последния момент. И така за пръв път се получи провал (бях свършил точно за минута). Мислех си, че е само случка, но... се случи и друг път. Странното е, че не винаги. Има ситуации, при които си правя съвсем нормален секс, но за нищо на света не мога да съм сигурен кога как ще се случи. Явно проблема е в горната глава, но елиминирането му съвсем не е по силите ми. А повярвай ми, опитвал съм разни неща, не ме е срам, не съм се предал... Даже се обрязах. От последното, за мен лично, ефекта беше нулев. Алкохола определено ми помага, но... не е решение, особено за бъдещо семейство.
Намери си причина и се спасявай. В смисъл не му казвай, че го оставяш заради секса. От една страна това вероятно ще му нанесе допълнителна травма, от друга обаче - с друга партньорка, при други обстоятелства може и да му се получи...
М50

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c46d42d293
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И при мен е същото, пробвал съм какво ли не но не помага. Да слушам обвинения от сорта, че било егоизъм е смешно. Мислил съм за обрязване, но все повече се убеждавам че проблема е в главата, хипервъзбуда, стрес и какво ли още не... затова съм взел вибратор на жената ама тя пък го сложи в шкафчето и до там.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 57cf669c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Същия проблем имаме с мъжа ми. В началото на връзката ни не обръщах голямо внимание на това и успявах да се задоволя дори и с бързия секс, който правихме, но с времето нещата ставаха все по-зле и по-зле. Опитвал е какви ли не лечения и не се оправят нещата. Сега след 8 години заедно, той докато свърши аз дори не мога да се възбудя като хората, а какво да говорим за оргазъм. С времето у мен се натрупва такова напрежение, нервност и избухливост, че не се понасям. Затова колкото и грозно да звучи веднъж седмично спя с един колега и съм щастлива, а и с мъжа ми се разбираме много по-добре като не съм така изнервена. Може и да е не справедливо, но няма как и аз съм човек. И каквото и да ти говорят, че можеш да маструбираш и така да се облекчаваш не ги слушай. Да пробват те да маструбират цял живот и да са щастливи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 92d74e5003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Едно предложение и от мен-жена съм и имаме същия проблем с мъжа ми. Първо- не винаги е на психична основа, както твърдят много от пишещите тук. Случвало се е да е под стрес, ядосан или сме се карали, но после това не повлиява и секса се получава и обратното, всичко е на 6, а той свърши бързо. Нямам против да свърша с пръсти, език или играчки, НО искам и по добрият стар начин с члена му. Говорили сме откровено, пробвали сме много неща, но с променлив успех. Накрая открихме подходящия за нас начин. Изчетохме много за стимулантите на билкова основа и поръчахме по интернет едни билкови хапчета, казват се VIGAMAXPRO, струват около 50лева за 10 хапчета и трябва да ви кажа, че при него имаха страхотен ефект. Пие се хапче около 40 мин. преди акта-ерекцията му беше невероятна, изкарахме 40-50 мин. и колкото и странно да звучи имах усещането, че му е станал по-голям. Свърших няколко пъти за това време и аз бях тази, която поиска да свърши и той. Хубавото на тези хапчета е, че се пият не постоянно, а само когато ще правите секс, няма странични ефекти и не губят действието си, ако сте пили. Да не говорим, че след като се успокои и не се притесняваше вече си се случваше да издържа достатъчно дълго и без да е пил хапче. Сега ги ползваме от време на време, но той е спокоен, че сме намерили решение. Да поясня, заедно сме от 20 години и така решихме проблема си. Дано съм помогнала.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85e6008267
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   аман от рекламодатели, стига де по глоеми и по 4 часа секс, и не знам какво. ГЛУПОСТИ.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cb3f8cea23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Еми ползвайте презервативи по-плътни... И спри да го правиш на проблем не е лошо, че свъвшва бързо, напротив ти трябва да се радваш и да го приемеш като комплимент и, че задоволяш мъжа си. Както ти него и ти го накарай да те лиже и с пръсти и ти да свършиш. Правете разни игри и се забавлявайте, насочете вниманието си за други работи. Сменете тактиката! Пробвайте различни неща и различни пози! Не го впрягай човека и недей да бъдеш егоист!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker