Колко ви е рекорда за тази суша ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко ви е рекорда за тази суша ?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2730 пъти
Опа безстрашни ръкобудители хаха, да ви питам колко ви е рекорда без да сте хвърляли хайвера? Я съм на 20 године и откакто открих топлата водъ не съм спирал чайките за повече от седмица, за да видя колко мога да издържа.

Сега обаче положението е друго. В момента "постя" и вече 30-ти ден не съм си посягал. Открих, че чайките комбинирани с порно докарват страшни щети на мозъка без да го осъзнаваме и с годините ти се променя характера и ти си мислиш, че ти си си просто такъв, но не е така.

От много злоупотребяване с чикиите и порното, човек почва да забравя, става ленивец, също става доста страхлив, не е самоуверен. Лично аз познавам едно момче, което праска злобарки по 6 пъти на ден и ви казвам, че до такава степен е увреден, че го е срам да контактува с мене и останалите ни приятели, както и с останалите хора, а е висок хубав с дълга коса, нема грешка момчето.

Постоянно ходи с качулки, мнителен е и страшно агресивен. Аз самия почнах да гледам порно от 15 годишен и то всеки ден, постоянно. Сигурно за деня не ми мърдат 4-5 часа порно

. Супер много се притеснявам като ходя на интервюта или се запознавам с нов човек. Треперя, нервнича, а откъм съзнание вътрешно хич не ми дреме. Не знам, нямам контрол над тялото си. Потя се, изчервявам се, сърцето ми бие силно. Преди си мислих, че явно съм такъв, но видях един психолог, които е открил вредите от порното и мастурбацията и под неговите постове хората бяха споделили същите симптоми като моите. Всички те гледаха яко порно с часове плюс яко чикии.

Искам да ви кажа, че първия път като правих секс изобщо не ми хареса и си казах " Абе те чикиите са по яки от секса" Изобщо не усещах нищо, хем го правих без презерватив. Работата била там, че от многото чикии и порно, главата на члена се протрива и се намалява чувствителността. Изобщо не усещах, че е вътре.

Не ви карам да спрете чикиите или порното, но по - добре е да го намалите. Същото като с алкохола, абе пийни примерно 2 водки колкото да се заситиш и не прекалявай да се правиш на свиня.

Таааа колко ви е рекорда без сте стреляли с водното пистолетче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: dd9ab4900e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си прав - всеки според нуждите си и няма как от секс, мастурбация да затъпееш едва ли не.
Има дори изследвания, че хора с власт - политици, мениджъри, бизнесмени имат почти двойно повече секс от нормалното. Аз съм жена, но не минава ден без секс или мастурбация и дори при най-големият стрес това ме разтоварва. Съпругът ми е човек с много власт и много стрес и неговият рекорд без секс е 2 седмици /преди нашето време/, но откакто сме заедно е някъде 3 дни и то заради пърувания в чужбина. Миналата седмица бяхме и двамата тръшнати от грип и пак е пропускахме.
Да мислим по-бавно заради полово задоволяване? Аз не познавам по-бързо мислещ човек от съпруга си, а без секс става раздразнителен и дори гаден, избухлив и агресивен.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1da65bf988
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да де, ама едно е секс, друго е чикиика ;) Секса е полезен, а всекидневните чикии не са ;) Изследванията са куп лъжи. Хора не сте ли забелязали, че всичко хубаво е вредно? От алкохола ти е весело, но е вреден. От цигарите ти е хубаво, но са вредни. Шоколадът е вкусен, но те болят зъбите от него. В спермата има цинк и какви ли не вещества, които са нужни на организма. А като постоянно ги изхвърляш, това ти се отразява в даден момент. Всичко е химия. Така се нарушава баланса на тялото.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f594db9308
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 3: дори и мъжът да не мастурбира, спермата се изхвърля периодично от тялото при "мокрите сънища", организмът е устроен така, че да се освобождава от натрупаните количества.
За мен лично мастурбацията при мъжа е проблем, тогава когато се изпадне в крайност - да стане едва ли не главното в ежедневието му и да пречи на социалния живот и на нормалното общуване с хората.
Авторът е употребил доста интересни изрази в първото и последното изречение, конкретно на въпроса му - около 2 седмици.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8e7e0da165
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Днес стават 39 дни. Вярвайте ми ако щете но се чувствам страхотно, сякаш се събудих. От 11 годишен до 18 не съм спирал за повече от седмица (един път за 24 дни), сега твърдо реших да спра защото ми пречеше на нормалния живот. Целта ми е изобщо да не започвам пак.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 09089c2426
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да бе то по добре и секс не започвай.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0d869af9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Един бивш лъскаше по няколко пъти на ден, а отделно правихме секс като невидели. Нито беше задръстен, нито агресивен или каквото и да е. Чикиите могат да бъгнат някого, ако природно си е разположен да се държи като дебил. Нормалните хора не му отдават такова значение и това не им пречи в живота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b42fd3c6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   автора 4-5 дни стой на сухо и после си удряй по една чекия. велико е!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7563a4a1fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   прав си за вредите от гледането на порно. Порното е най- голямата манипулация към нагонът не за секс. Пазете се хора и наблягайте повече на реалните контакти. Борете се за секс с желаният партньор. По този начин ще има тръпка и усещане за победа. Порното какво дава? - готови образи на мечтаните сексуални обекти , изцяло разкрити пред очите ни. Манипулирани сцени, в които секса се прави по 20-30 мин. , а всъщност са наслагани кадри, както и с почивки между тях, и така като свършими за 3 мин се сравняваме с тях и си казваме колко сме ощетени от природата и започваме да си създаваме комплекси. Има още много неща за обсъждане по темата, но с това обясних в общи линии каква е основната вреда. Относно стрелянето с водното пистолетче - може би 1-2 пъти седмично е добре и само когато оргънизмът напира да стреля. Другото е навик, като да се храним с вкусни неща без да сме гладни., което избиза, че е вредно. Толкова от мен драги порнаджий.

И. Н.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddfd0a5057
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично почнах чикиите редовно от 12 годишен. До ден днешен не пропускам нито един ден. Единственото лошо е порното в нета. На толкова много неща съм се нагледал, че започнах да губя интерес към "стандартните" неща и станах извратен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7d69cf6a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти късно си почнал, аз от 6 годишен.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5e9d07eae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз пък се пазя до първата брачна нощ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker