Порно актьор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Порно актьор
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 8966 пъти
Здравейте бих искал да се занимавам с този бизнес, но не знам как бих се свързал с някои от големите компании.. една от тях bangbros правят част от клиповете в Испания по публични места и т. н. бих искал да се занимавам с нещо подобно (нямам финансите да го направя сам ) И ако някой знае някакви контакти където да се обърна, понеже обикновените контакти по сайтове са за абонаменти и там едва ли някой може да ти обърне внимание. (години22)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0bd878d701
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може да се обърнеш също и към JohnChalk. Това пак е голяма американска продуцентска компания, която се занимава със снимането на порно-филми :).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 288926fe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   автора е

1-Мерси за отговора, но ако може някакъв линк не намирих нищо в нета.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2eb42d510c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Порноактьор изобщо не се става толкова лесно. Трябва ти голям член (ако ти е под 18-19 сантиметра имаш не повече от 5% шанс да снимаш нещо различно от долнопробно порно), по възможност и да е много дебел. Освен това трябва да си склонен да се дупчиш с парафин, или там каквото си слагат в членовете, за да ги правят още по-големи и дебели. Не трябва да ти е проблем да имаш продължителна и здрава ерекция (макар че това се регулира с Виагра, която порноактьорите често употребяват), както и да се дървиш във всякакви ситуации - пред много хора и през 2-3 часа (на твоите години ще искат от теб да правиш поне 2 сцени на ден). Също така не си мисли, че ще ти дадат моментално да снимаш с най-известните и готини актриси - нищо подобно! В началото кой знае какви крокодили ще ти дават за сцените, и ходи го дърви тогава, особено пък ако си малко по-претенциозен.
Навремето по Експлорър бях гледал някаква документална поредица за порното (не знам дали още я дават), в която ги казваха всички тези неща, и в общи линии останах с впечатлението, че да си порноактьор не е изобщо добра оферта, ама ти си знаеш. Щом си го решил твърдо и ти е мания - пробвай! Само обаче да знаеш, че това трябва да ти е професията занапред, че иначе едно участие в порно е такъв голям компромат, че хич не се знае къде и на каква работа ще те вземат после, ако не ти провърви в индустрията за възрастни. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 288926fe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Автора е.

Мерси за отговора в някои от известните сайтове съм забелязал, че не всеки от актьорите е с голям или нещо подобно.. което ме води на факта, че може да е вкаран с роднински връзски да го снимат.. иначе и ти си прав но за контакт в нета не намирам инфо, или начин по който да се свържа с някоя компания.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cfe42a3e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, ами разбира се! Например за DP-сцените да не мислиш, че ще вземат тези с 19-сантиметровите дебели тояги? Нали двама такива ще взривят анала и въобще вътрешностите на горката женица? Или поне ще го нацепят на ленти...

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 288926fe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Автора е

7-Коментара ти не е сериозен :D Тези си снимат с едни от най-известните 1в1 сцени не хардкор порно или нещо такова..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2eb42d510c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7, аз съм номер 5 и намирам коментара ти за неуместен. Влез в кой да е порносайт, виж в отдел "Anal" какво има и те уверявам, че ще останеш направо шокиран от резултатите, защото мнозинството от филмите с членове по 18 сантиметра. Това, че не влизат целите е отделен въпрос, но така или иначе в порното с нормален член (15-16 сантиметра) имаш илюзорен шанс да снимаш първокласно порно, освен ако не се прочуеш много и не започнеш сам да се продуцираш. Ако пък си с още по-малък член може само в някоя порно комедия да се снимаш, или пък в cuckold сериите, в които жена прави секс с някой с голям член, докато мъжът й отстрани гледа с малката си пишка - пълно е в нета с подобни филми, ама то това си е живо унижение и гавра за актьорите.
Колкото до контакта с някоя компания - еми, то сигурно си има някакви кастинги, виж по сайтовете на известните компании може да има информация, или поне телефон, на който да се обадиш и да попиташ. Но желаещите сигурно са стотици, да не кажа и хиляди, така че ако не си нещо извънредно, което рядко се среща най-много да ти дадат някоя евтина аматьорска продукция, която после да бъде компромат срещу теб и да е рискуваш проблеми в работата, ако шефовете ти достигнат до филма.
При всички положения явно търсенето не е особено голямо, щом от поне 10 години са си едни и същи известните порноактьори.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8ef60bb2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Забрави. Ако ти е по-малък от бирена кутийка, такива не взимат. Отделно трябва и да хвърляш като кон. Я си седи дома пред компа и си лъскай. Не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8148649f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Май почти всяка година, а може би и всяка, в България се провежда фестивал на еротиката. Та значи отиваш на него и ще имаш шанс на място да се запознаеш с порно актьори и продуценти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5072c25a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (97 гласа)

12.   Здравейте, аз съм на 59 години номер 12. Искам да уяаствам в порно филм. Обичам жените, секса. Имам достатъчно житейски опит. Имал съм много жени с които съм правил секс. Бил съм таксиметров шофьор бил съм 20 години по чужбина на работа. В Гърция, Дания, Англия Германия имал съм и сексуална връзка. От опитами в секса за съжеление съм срещал много фригидни жени. Срещал съм жени които никога не са стигали до оргазъм Причината е различна според мен. Но според мен жената винаги трябва да е сексуално удовлетворена. Обичам да гледам порно филми. И знаете ли дами и господа стига с тия големи членове. Никаде не се говори как да се задоволява жените. Как да има сексуално удовлетворение както за жените така и за жените. Почти 80 процента от филмите са със искуствено пъшкъне. Няма филми със добро съдържание с последователност, предразполагане, повече интимна игра Според мен не е толкова важно големия член. Важно е предварителната интимна игра. Но всичко да е истинско, реално. Повярвайте ми тогава е възбуждащо. МНого млади мъже, жени, семейства жадуват за това. През време на секс нека да има интимни думи, нека да се говори и таканататък. И се обръщам към някой от този сайт да ме насрочи към кого да се обърна за да направим такъв филм. Искам да участвам в такъв порно филми със съдържание и естесвен секс. А не със рпеструвки. И съм убеден, че такива филми ще се продавът повече. И много жени, семейства ще се радват защото във самия филм ще има как се удовлетворява жената и стигне до истински оргазъм. Във филма ще има повече разговори, обяснение, къде са ерогените точки на жената. Има пози които и с най малкия член може да стигне до оргазъм. Ще се радвам да ме насочите към някой, някоя компания защо да не и от Българи който са в този Бранш Нека да ми пишат. За да направим един филм който ще събуди много хора. Благодаря предварително.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7e76c1c202
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

13.   Нямам представа как може да се добереш до тази работа, но най-вероятно ще е като при всяка друга работа. Първо трябва да започнеш от по-ниските нива, за да ти видят възможностите, и после ако имаш късмет, може да се свържеш и с по-сериозните имена в бранша.
А това за големите членове в порно индустрията, са по-скоро някакви митове, отколкото реалност. Най-вероятно всичко е измислено, за да може да се продават всевъзможните медикаменти за уголемяване на пениса... Ако трябва да гледаме обективно на нещата, всъщонст по-голямата част от мъжете в порното са с нормални по размер пениси, и дори има не малко такива с по-малки членове.
Дори в най-известните американски порно сайтове, за които стана дума по-горе, само една малка част от мъжете са с любовни пръчици по 18-19 санта. Според мен това са максималните размери в порно индустрията, но напоследък забелязвам, че се появяват нови лица, с размери малко над 20 санта. Тук основно визирам европеидните мъже, защото латиноамериканците и чернокожите мъже са по-често с по-големи размери, но те в повечето случаи попадат в отделен жанр на порното. Като цяло белите мъже с големи пениси(18, 19 или 20 см. ), са изключителна рядкост в порно индустрията. То и затова все едни и същи се снимат във филмите за възрастни. Което от своя страна, е много сериозно доказателство в подкрепа на тезата ми, че статистиките за средните размери на пениса, които постоянно ни се натрапват от най-различни източници, са абсолютно погрешни. Защото според статистиките, мъжете с пениси над 18 см. сред европеидното население на Земята, са около 8-9%. Да, точно такива са данните, няма грешка! Обаче, ако приложим тези данни към населението на САЩ, което в момента е над 300 милиона жетели, и го разделим на половина, защото половината са мъже, ще получим около 12 милиона мъже с пениси над 18 см. От тази брой би трябвало да извадим и мъжете с мексикански, азиатски, индиански и африкански произход, за да получим приблизителната бройка от 10 милиона мъже с европейски корени, които разполагат с такива пищни дадености. Тази огромна бройка обаче изобщо не кореспондира с броя надарените бели мъже в американското порно, които се броят на пръстите на двете ми ръце, заедно с тези на краката ми. Някакви си мижеви 10-20 души, на фона на уж огромното множество от надарени америкнаски пичове. Нещо повече, липсващата бройка не се намира в по-долнопробните порно сайтове и продукции, защото там актьорите са с още по-малки пишки, от тези във високооборотните сайтове. Къде са тогава всички тези надарени мъже, които би трябвало да са най-малко няколо стотин хиляди души!?
Вярно, че порното се гледа, главно заради участието на красивите мацки в него, но въпреки това би трябвало да има по-голям брой пичове с големи бухалки в него, и като цяло по-голям брой различни мъже. Това се налага от факта, че в последно време, все повече жени започнаха да гледат порно, а те си падат по по-надарени мъже. Как така при цялото това множество от мачовци, не се намериха поне 10 хиляди пича, които да разполагат с всички необходими физически данни, за да окупират порно каналите и сайтовете за възрастни? Колкото и да не е престижна работата, по-добре ли би било да работиш като хамалин или работник в земеделието? Плюс това Щатите не са малка държава, като родната ни България, в която повечето сме роднини, ако не по права, то по съребрена линия... Явно просто истинската бройка, драстично се различава с реалността, иначе нямаше да се въртят все едни и същи актьори до дълбока старост

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker