Помощ? Той не е нормален! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ? Той не е нормален!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 5923 пъти
МНОГО МОЛЯ модераторите да публикуват историята ми, защото за мен е адски важно да се справя с проблема и мисля, че тук ще ми бъдат дадени добри съвети.
Така ходя с едно момче от почти година, много се обичаме и преди около 5 месеца започнахме половия си живот. И двамата бяхме девствени. Той си е доста желано момче, НО ето го голямото НО той не го е правил, защото не му е било интересно...? Има фетиш към женските крака и това да ходя по него, да скачам по него, да ми лиже краката. В началото не ми пречеше, но когато започна секса нещата се обърнаха на 360 градуса. Не ме разбирайте погрешно-приятно му е, но представете си колко е зле ситуацията щом свърши за първи път с мен (когато му направих първата свирка). Харесва му оралния, харесва му да ми ближе циците, и секса му харесва, но как по дяволите да премахна поне малко този фетиш. По приятно му е като свършим със секса да свършва докато ходя по него. Осъзнава проблема си, но не може да го отстрани :(. А аз си искам своето.. Само няколко пъти ме е лизал и казва, че не му харесвало (то си и личи де, клюмва му като.. ) моля ви, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: f0f245a006
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Мила, не се притеснявай. На 14 февруари отидете на кино (излиза "50 нюанса сиво")
После се приберете и правете бурен секс

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e43f094603
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фетиша няма как да му го премахнеш, обаче трябва да си поговорите на кой какво му харесва. В секса и на двамата трябва да им е хубаво, за това трябва да стигнете до някакъв вариант, който да е добър и за двама ви. Примерно, аз изпълнявам твоето желание, а след това ти изпълняваш моето. Защото не е частно ти да се раздаваш, да правиш всичко, което той поиска, а той да не се постарае да те задоволи. Ако е чак такъв егоисти и видимо не му харесва да ти изпълнява желанията, но за сметка на това очаква, че ти винаги ще правиш това, което той харесва, най-добре се разделете, защото никога няма да си паснете и винаги ще си незадоволена и разочарована

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fa095f1a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момчето е абсолютно нормално, просто има фетиш към женски крака! Нормален фетиш за един мъж. Някой мъже си падат по гърди, бельо и т. н. Такъв фетиш имат много известни личности, като Куентин Тарантино, Лудакрис, Бритни Спиърс, Фарел и много други! В секса между двама души, ако се обичат достатъчно и си имат доверие не би трябвало да има табута. Мисля, че даже някой беше пуснал скоро тема на същата тема в сайта. Смея да кажа, че и аз харесвам краката на жените, като голяма част от мъжете и не един път съм целувал, облизвал и масажирал краката на партньорките си. Дори съм попадал на жени, които харесват това и дори сами са изявявали желание да ми направят footjob и са се кефили.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3877a63338
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Я се осъзнай! Не бил нормален. И кое не му е нормалното?? Ти на колко си години - на 12? Аз проблем не виждам, като не ти е приятно, не бъди с него и си намери някой "нормален".

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1262d413a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Бе кaкви глупости....цял живот момичето дa му тичa по гърбa , че дa свършел ТОЙ , aми тя?!
Женaтa не е иснтрумент зa зaдоволявaне нa мъжките нужди ориентaлци тaкивa.
Виж aвторке , дaли сегa или по- късно във времето , вaшaтa връзкa нямa дa просъществувa , рaзлични сте и естествено е ти дa си търсиш " своето " си. Кaрaй си с него докaто искaш , един ден ще нaдделее липсaтa и порaди нуждaтa ще се рaзделите. Следвaщия път " тествaй ", преди дa вложиш чувствa , не кaзвaм , че трябвa дa минaвaт първо през леглото , но в рaзговор с прaвилните въпроси ще можеш и дa отсявaш мaлко по- добре.
Горе изкaзaлите се сa явно от оновa поколение , дето още смятaт женaтa зa някaкво сервилно същество , родено сaмо зa дa угaждa нa ТЕХНИТЕ мечти и желaния , тя си нямa тaкивa:)))

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 40319585ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам защо, но на мен точно този фетиш ми е много отблъскващ. Един учен беше открил, че всъщност се дължи на някакви объркани връзки в мозъка и който го има възприема краката като полов орган и за това го възбуждат. Да, хората са си нормални, но пък това не значи, че на авторката като не и допада, трябва да го прави. За нея пък е по-нормално друго - френска любов, която пък на него не му харесвала. Еми за всеки влак си има пътници...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5949809854
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като той не иска да ти прави орална любов и ти няма да му правиш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6d775d5e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   „нещата се обърнаха на 360 градуса" :-)))
Велико!
Кажи му, че няма да правиш секс с него, докато желанията му в секс не се обърнат на 360 градуса. :-)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7b8aea548c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   АВТОРКАТА
За по-горните коментари - напълно разбирам, че е по-силно от него. И съм всъщност доста по-навътре с нещата около фетишите. Аз първа от всичките му приятелки знаех какво е това "trampling & foot fetish", защото доста се интересувам от всичко в сексуален аспект. Въпроса ми беше как да го "понамаля", защото виждам, че той страда от това, че не съм задоволена... Гадно му, не е както някои тук казват безразлично.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bc33954ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Носи миризливи маратонки, не си сменяй чорапите 4-5 дни, па нека тогава да видим дали ще ти ближе краката. Иначе продължавай да надуваш кавала мощно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d9bb3fc2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повярвай ми не е по силно от него. И аз го имам този фетиш но винаги гледам да задоволя и мацката за себе си, ако наистина те харесва толкова мн ще забрави за миг за своите желания и ще задоволи теб. А когато ти си задоволена със сигурност ще му позволяваш повече неща да прави с крачетата ти и няма да ти се вижда ненормално приеми го като игрА в секса. Аз например съм изкарал курс за масажиат и знам че на ходилата са разположени най много нервни точки(окончания) и масажирането им би ти доставило голямо удоволствие така че гледай по разчупено а не толкова консервативно на нещата и вс ще е наред но си искай и свойто защото секса е за 2 ма и не тр да сме егоисти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e0107e39f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Изчакай, може да му омръзне.

Апропо, това "да ми ближе циците" ми хареса особено много. За момент му завидях на младежа :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3b20a6b5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Фетиш не можеш да изкорениш. Направи му един подарък-както сте се излегнали един срещу друг му го поеми с ходилата си, започни движенията и нека свърши върху петите ти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 158287df8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всички мъже имат по някакъв фетиш, мойте са много - сочна жена, големи цици и ареоли, и естествено окосмяване, аз например обичам да целувам окосмените подмишници на жена си!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 58f7430cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Четох някъде, че често се среща частта от мозъка, която контролира краката, да е много близо до тази за удоволствието и затова да се получава този фетиш. Това е напълно нормално и като цяло мисля, че всеки фетиш, който не наранява човека е нещо прекрасно

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 42835559b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не виждам нищо ненормално. Проблем щеше да е, ако скат фен. И не знам тука как сте с говната, но аз не ги харесвам изобщо. Бях омазал един, докато спи със собствените си изпражнения и на него също не му хареса. Изводът е, че това май е ненормалното. А що се отнася до фуут фетиша - имам в изобилие от него, но не и във фуут доминейшъна. Напоследък се разделих с 500 гигабайта порно, но за месец си наваксах 100 гб само с фуутджоб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker