Не искам да правя секс с приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не искам да правя секс с приятеля си
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4921 пъти
Здравейте,

На 26 години съм и имам приятел от 7-8 месеца. В началото всичко беше ок, правихме секс по няколко пъти на ден, но в последните месеци момчето намазва с 300 зора 2 пъти в седмицата, защото просто не ми се прави секс и това е. Не изпитвам никакво желание, подхождам с досада, дори не се старая да симулирам, че ми е кеф. Пълно безхаберие. За беда приятелят ми е доста активен, непрекъснато е готов за креватни изпълнения, които не искам и да помирисвам.
Преди него бях много дейна, беше недопустимо за мен гаджето ми да остане незадоволено и давах най-доброто от себе си, дори когато не ми беше до секс.
Приятелят ми усеща това и му става неприятно, има подмятания по въпроса, а аз чувствам ужасна вина, защото не го е заслужил с нищо! Лежим си и се гушкаме с огромно удоволствие, но нещо повече ми коства много усилия.
Не изпитвам желания към други мъже, въпреки че сред познатите и приятелите си имам доста привлекателни и свестни момчета. Замислям се дали бих правила секс с някой от тях, ако хипотетично, имахме връзка, но отговорът е, че "не ми се занимава", ако ще да е мистър Вселена.
За последен път се самозадоволявах, може би, октомври или ноември миналата година, не изпитвам потребност да го правя. След това чувствам вина и самосъжаление.
В крайна сметка не ми пука, че нямам желание за секс, на мен си ми е ОК. Проблемът е, че от това страда приятелят ми, и с право. На какво може да се дължи това? Психически или здравословен проблем? Страдам от хронична умора и съм диагностицирана с дистимия, но усещането за любим човек винаги ме е карало да се чувствам много по-добре и е мотивирало сексуалния ми живот.

Благодаря Ви предварително и се надявам модераторите да одобрят темата ми, тъй като пиша за втори или трети път. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7278504c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти си написала каква е причината за липсата на желание, хроничната умора. За това не се насилвай да правиш нещо, което не искаш, а обясни на приятеля си каква е причината. Би, следвало да те разбере. А и е много по-добре да бъдеш честна, отколкото да симулираш, че ти е кеф, защото рано или късно ще си проличи, че не ти доставя удоволствие и тогава ще го засегнеш много повече. Така, че кажи му какво ти е и вземи мерки да се оправиш и да видиш как и желанието ти ще се върне и всичко пак ще си е супер, обаче няма смисъл да лъжеш приятеля си и да се насилваш да правиш нещо, което не искаш. Така напрягаш и двама ви и никой не печели.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 62753bbf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   АЗ мисля, че си е здравословен проблем. Когато и аз бях депресиран, нямах желание за нищо. Когато депресията изчезна, се преродих. А откакто започнах активно да спортувам, вече се чудя какво да направя, за да потуша първичните си нагони. Общото състояние на организма влияе на желанията. Спортувай, храни се здравословно, лекувай си депресията, защото приятелят ти и той е човек - има си нужди, ако го държиш на сухо, ще тръгне по други жени.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8035553568
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   При мен е същото, нямам никакво желание за контакт с него.. Но моето поне знам защо е и съм Не ми обръщаше внимание, когато го исках, ставаше само когато на него му се иска.. И като му казвах понякога, че наново всее едно се заражда привличането ми към него, той ми отг: Ти луда ли си, аз да не съм машина? ! Не говорех само за сексуално привличане, но както и да е..
Сега изобщо не го желая, защото 3 години търпях това поведение и страдах.. някак си претръпнах. Той пък все ме иска и ме вика ела да те гушна.
Мъжете са мн мн зле, щом стана въпрос за тва че не му пускам, вече има време за всичко и сили, но как да се преструвам, аз не мога да се преструвам..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7d6d230313
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай с жени. Може да си минала на другия бряг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker