Аз го харесвам, а той май ми се присмива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29761)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз го харесвам, а той май ми се присмива
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1632 пъти
Моля да публикувате историята, защото имам нужда от съвет, а не искам да споделя с някой познат.
Значи всичко започна лятото на 2013. Бях на рождения ден на една позната и там видях едно момче, което ми хареса, признавам си, че е доста готин. Нямах смелостта да му призная, пък и не го познавам. Преди около месец или два разбрах, че се е преместил в моето училище. Без да изпадам в подробности - случи се така, че за организиране на тържество в училище попаднахме в една група (с още 25 човека). Тъй като сме в една стая веднъж се паникьосах, той седеше зад мен, обърнах се и му дадох една тетрадка, която беше паднала до мен, а той се усмихна леко с някакво "какво става тука хаха" изражение, оказа се че не е била негова. След половин час излязох да се обадя по телефона и на връщане, когато влязох в стаята още от вратата той и групичката му започнаха да ми се смеят (може би заради тетрадката? ). Поне ми се стори, че се смеят на мен, защото засякох погледите на 3-ма от тях. Друг ден се случи, че ми направи път и ми отвори вратата, което си беше мило де, но следващия път докато чаках едни приятели те минаваха отсреща и като ме видяха пак започнаха да се хилят. В коридорите, когато го засичам ме подминава като пътен знак, обаче и аз правя същото така че... Понякога си мисля, че просто попадам на неподходящото място в неподходящото време, обаче май по-вероятно е да ми се присмиват за нещо. Но как да разбера защо? И още един, но по-важен въпрос - как да направя така, че да се запозная с него, защото все още не го познавам (не съм общителен човек). Плюс това бих се радвала да прочета мненията на мъжката част в сайта какво в едно момиче би им направило впечатление. И всякакви съвети ще ми помогнат, за неща, които може би пропускам. Това е.
Благодаря, ако публикувате историята и за отделеното време на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 257ef06612
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смях и подигравки / в училище ние му викаме ебавки / може да предизвика всичко у един човек. Давам пример: До скоро се подигравахме / ебавахме / с едно момче от класа защото на една презентация беше написал "учолище"... след което ми се струва че малко намрази думата "неграмотен".
Може да има много причини да ти се смее / да те гледа докато се смее /...
1. Да те харесва, но да го иронизира пред приятели. ( Пр. "Виж я тая, бах тъпата... ", "Тая ако я хвана... ****.... ", "Гледайте я тази, прилича на... " и тн ).
2. Проблема да е в теб... просто да му харесва да подиграва момичетата. / На мен ми харесва. Забавно е! /
3. Възможно е да се смеят за други, тяхни си там работи, но просто да те поглежда. ( Напълно е възможно да те поглежда защото те харесва, но просто да се смее за друго.... Аз примерно когато съм ядосан по някаква причина, когато мине покрай мен момиче което харесвам - също го гледам. Но дълеч не значи че искам да го пребия :O )...
и още и още и още... безброй причини.

Мога да ти дам само един съвет - Научи се да бъдеш по-"отворена". Запознавай се с нови хора, не се затваряй в себе си. Минал съм / а и не само аз / по този път, но го преодолях. Преодолей го това "затваряне" и ем ще си по-щастлива, ем по-уверена...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 402625cac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Милa, aз съм в същaтa ситуaция, обaче с него се познaвaме от 2 месецa. В училуще не ме зaговaря и ме подминaвa кaто мaлкa спиркa, a след училище говори с мен без проблем. Мисля, че трябвa дa се зaпознaете официaлно и виж, aко нещaтa остaнaт същите миже дa е срaмежлив.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 89f175a6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Лично мен ми харесва едно момиче да бъде малко по-стеснително, но не прекалено много.
Съдейки по смеховете на приятелите му изглежда е от градските момченца - луд, лекомислен. (донякъде е хубаво да е по смел)
Какво да ти кажа...
Питай го, ако толкова те мъчи, но внимавай, тъй като не се срещат свестни много-много.
Предполагам си под 17 години, та на тази възраст не очаквай да намериш принц

ДизайнерЪт

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42c84fc29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за отговорите, но най-важното пак остана за накрая. :D Дайте ми идеи как да отида да се запозная с него, но да не изглежда като запознанство, а сякаш е наистина чиста случайност вследствие на което започваме да общуваме повече. Нещо от сорта на колко е часът или имаш ли допълнителен химикал (в моя случай това няма проработи) Та да, идеи?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1adb29f773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен той те харесва, но просто не иска да го признае пред приятелите си. Ако той ги кара да ти се присмиват, просто иска да им вноши, че си безразлична за него.
Аз съм в друга ситуация. Падам си по едно момче от някъде 5 години. Постепенно се влюбих в него. През една от тези години той ми каза, че ме харесва, а моята НДП съъщо го харесваше.
Тази година всичко се промени. Казах на едно момиче от класа, което играеше роля на моето второ НДП. И от тогава всички знаят. Момичетата изписаха женската тоалетна, перваза на класната стая, да не говорим за стената на бизката църква. После казаха и на него. Трудно ми е да се държа нормално край него.
Може да не ми вярвате, но това е самата истина. РАЗБИРАМ ТЕ!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1adb29f773
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато той иззлиза от стаята се блъсни в него "случайно" и си изтърви учебниците си, започни да се извиняваш и т. н.
При мен проработи

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker