Проблеми в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми в секса
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2020 пъти
Здравейте, дълго време само четях, но ми накипя и се реших и аз. Има много истории като моята, но това не ме радва, не ме успокоява. Ще се пробвам да съм максимално кратка:имам приятел от 1 година. Връзката ни започна на чисто сексуална основа, той не беше влюбен в мен началото, искаше само флирт. Разбрах го месец след първата среща, когато ми го изтърси, ни в клин ни в ръкав. Аз вече имах емоции, но приех нещата, каквито са. С времето обаче, между секса се появи любовта и сега той не спира да ми казва и показва, че съм жената, с която желае да е и да създаде семейство. Моногамни сме. Онзи ден ми говори за деца. До тук ок, аз също го обичам, но проблемът е секса. От начало беше страхотен, по три, четири пъти на ден. Даже се замислих по едно време, че така не се кара. Обаче три, четири месеца по късно нещата се промениха. Разредихме контактите, и сега срам не срам казвам, че в седмицата максимално 2-3 пъти. Аз съм пряма, казах му директно, че не ми стига, и седнах като голям човек да си поговорим. Питах го директно-наситил ли ме се е, иска ли новости, задоволява ли го сексът с мен. Отговорът-не, страхотна си, много ми харесва секса с тебе, ще се променя и ще ти покажа, че ме привличаш. НО промяна не последва, докато не повдигнах въпроса месец по- късно, и стана скандал. Разкрещя се, че бил изморен, че не знам си още какво. Аз не останах длъжна и му казах в пряк контекст, че не падам от небето и, че явно вече не ме приема както преди, но поне трябва да е честен и да ми го каже, не да ми мъти главата с обещания, които не може да спази, понеже не го кара отвътре. Само отхвърлен човек ще разбере как се чувствам, когато моля за нещо, което е естествено и трябва да се случва като израз на чувствата между двама. В същото време прави адски сцени на ревност, ревнува от бивши, от познати и ми приказва за деца. Що за безумие е това? Възпитана съм да съм пряма-когато нещо не ми харесва да го кажа директно, не да замазвам очите на човека до себе си. Посъветвайте ме как да постъпя. При последния ни скандал му казах сериозно, че липсата на секс вероятно ще ме провокира да го напусна-защото се чувствам обидена, отхвърлена, нежелана. Според вас наситил ли се е, ако е-защо не е честен да ми го каже?
Ж25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2fb2fb3627
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   имаш голямо его , искаш да те желаи , за да не ти пада самочуствието . Аз правя секс 1-2 пътимесечно с приятелката си , вече я чувствам много по близка и съм я опознал и тя мене и не сме зависими толкова от секса един с друг вече както в началото . Тя не е моя тип суксуална жена , но някак си си ме привличат многото други неща в нея. Когато човек узрее осъзнава , че не секса е водещото в една връзка , а парите и разбирателството

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3f7a63a964
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И при мен се получи така само,че в обратната посока.
Слагай край и си търси друго момче.
Аторката от къде си?Кой Град

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03ce284bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво да ти кажа, аз съм в същото положение, дори по-зле, един, два пъти в месеца, а сме на 30 и 32г. Но с нея имаме дете и раздялата не е желателна, макар какво ли не правих, промяна никаква...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 224eaab2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, наистина може да е изморен, но го има и другия вариант - вече да не те приема толкова като сексуален обект. Защо просто не пробваш да разнообразиш без да го питаш - просто го изненадай с нещо, предполагам знаеш вече какво му харесва. Можеш да си вземеш секси бельо и да обуеш високи обувки, можете да пробвате нови пози на различни места, изненадай го с нещо неочаквано и приятно за двамата. Пробвай така няколко пъти с различни идеи и предполагам, че ще му се върне желанието. Може да отидете и някъде на почивка само двамата. Ако нещо не върви в живота Ви, освен в сексуален аспект, пробвай да промениш нещо - бъди по - забавна, прави се на недостъпна отчасти дори, покажи му колко много искаш да си с него след това. Ако има някакъв друг проблем - работа, личен - гледай да го предразположиш да поговорите за това. Провокирай го. Надявам се, че това ще помогне, интелигентно момиче си, сигурна съм, че ще намериш начин да оправиш нещата. Надявам се да съм помогнала. Пиши и дали има някакво развитие ако решиш да пробваш нещо.
Успех :))

ЛЛ

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d7a689e8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хахахах, много интересно. Мъж съм и въобще не знам дори какво пиша и правя в този сайт, но както и да е.. Човекът се е изморил и щом ти го казва какво те гризе, че му имаш такова недоверие. Като гледам въпросите ти, та ти си точно, като последната с която бях. Много смешно наистина, като го погледнеш отстрани, както мен. Човекът отначало си е тръгнал нормално имало е повече чувства и повече разнообразие - искам да кажа, че сте имали неща, които не сте знаели един за друг и е имало повече тръпка все пак. Та и ти какво искаш не всички са машини, мога да твърдя, че аз поне съм готов за всеки път, и нямам такива проблеми, но не всички са еднакви и винаги настроени по този начин. Купувай му стимулатори на либидото, като искаш и тестостеронни буустъри, ако искаш да го правиш машина синтетична с енергия за теб всеки път. Все пак това не е техника го разбери, та и човека може да иска малко почивка.
Абсолютно ме напушва на смях, като прочетох това, което си писала.. И от какво се притесняваш - човек, като човек.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 17da495da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ама ти какво искаш, като зайците да се онождате 3-4 пъти ежедневно след едногодишна връзка?! Май падаш от небето наистина, въпреки че пишеш обратното. В пряк контекст (!) ще ти заявя, че 3-4 пъти седмично секс е напълно нормална практика. Всички сме били ненаситни в началото на нова връзка и сме ходили претъркани от секс, но това трае кратко. Ако искаш повече - купи си вибратор и се забавлявай с или без приятеля си, но не го обвинявай безпочвено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 31b3346535
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наситил се е, може и друга да се е появила... Я кажи колко време мина от запознанството ви, докато му пуснеш? Ама честно - нали си пряма?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 766ee5fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нормално, ти какво искаш...представи си че всеки ден ядеш по 3 шоколада! Колкото и да ги обичаш в един момент започва да ти идват множно, малко по-малко започваш да ги разреждаш, днес два, утре един, други ден може пак два... ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 818505c6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Казвам ти го просто и ясно: Наситил ти се е вече... така е при мъжете... рано или късно идва това...!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 61ef1c13ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3-4 пъти в седмицата било нормално? Айде по-сериозно, и вас да разиграват така, и вие ще недоволствате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker