Гъбички по пениса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гъбички по пениса
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2439 пъти
Здравейте! Момче на 22 години съм и от около месец и половина имам проблем с гъбички по пениса. Отначало всичко започна с леко зачервяване и съвсем леко белене на кожата по главичката на пениса. Тогава може би аз сгреших, че не му обърнах внимание и го миех доста със сапун с мисъл, че не е нещо сериозно и ще се махне, но уви не стана така. Отидох на уролог 1 седмица след като видях, че няма ефект и симптомите започнаха да се влошават. Каза, че са гъбички и ми предписа Микомакс таблетки, както и крем Клотримазол+ всяка вечер поръсване със сода за около 3-4 минути. Първите 3 хапчета ги изпих през ден, а следващите 3 през седмица. Вече 2 тубички Клотримазол измазах за тоя 1 месец и нещо+содата всяка вечер и ефект никакъв. Единственото нещо което изчезна е сърбежа(който в началото не беше и доста силен), но се появиха странни бели малки пъпчици по ръба на главичката. Обаче интересното е, че в същото време когато се появиха гъбичките по пениса, някаква екзема ми се появи и в едната ноздра на носа. Последваха и обриви по тялото както и диария през 2-3 дни и налепи по езика. Сега най-вероятно ще отида на преглед при Венеролог, тъй като се притеснявам да не е някакво заболяване. Секс без презерватив не съм правил никога до сега. Единствено от орален секс да се е получило, но се съмнявам тъй като симптомите се появиха може би 2-3 седмици след това. Ще съм благодарен на всяко едно мнение в този момент. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a1dee04e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, при орален секс може да си се заразил. Само от ХИВ не можеш така да се заразиш, но всички други болести се предават и така. Не смятам обаче, че става дума за венерическа болест - гъбички можеш да пипнеш и така - от намален имунитет. Отиди на СЪЩИЯ лекар, защото той ти знае предисторията и той ще ти каже още при какъв специалист да ходиш, но не мени лекарите, защото ще станеш опитно зайче на всички, вместо един последователно да изключва диагнози

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ba3346d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ходих при уролога 2 пъти след първия път на контролни прегледи и той си казваше да продължавам със содата и клотримазола докато не изчезнат. Питах го за обривите и налепите, и инфекцията в носа да не би да са нещо алергична реакция от Микомакса обаче той каза, че няма как да са от него и да продължавам със содата и клотримазола докато не се изчисти всичко. Обаче мен ме притеснява да не е от стомаха проблема, тъй като имам и доста киселини напоследък диарията, и просто появата на гъбички по пениса, и инфекцията в носа да са някаква реакция от там. Не изключвам и варианта да е от слаба имунна система тъй като през последните 2-3 месеца съм почти постоянно вътре в нас и почти не излизам никъде (застояване един вид без спортуване и т. н). Та мисля да пробвам да пия нещо за имунна система сега, не вярвам да навреди. Вие бихте ли ми препоръчали нещо ефикасно по тоя въпрос, тъй като не съм много на ти?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bf96b111a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен това са симптоми на гъбичката Кандида, която вирее във влагалището на жената. Въпреки, че си използвал презерватив, ако си задоволявал жената орално и тя е имала тази гъбичка вероятно така си я прихванал. Аз съм 100 процентов аналогичен случай, след сериозен разговор мадамата ми призна, че ми е изневерила и може от там да се е заразила, а после го е предала и на мен. Така, че си направи сметката (помисли си дали си бил и с други жени или тя дали е била с други мъже). Отиваш в кожно-венерическият диспансер, обясняваш каква е хавата, а от там ще ти направят изследване на секрета от засегнатия участък. Ако си късметлия ще се разминеш само с мехлем за мазане, а ако не си - ще пиеш и антибиотик около 10 дни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ba3346d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А като отида там ще трябва ли да ми взимат проба от кръв и урина? И дали хапчетата Микомакс ще повлияят по някакъв начин на това изследване на секрета от засегнатия участък т.е да не даде отрицателни тестове нещо? Тъй като и в момента ми продължава лечението с клотримазола и содата трябва ли няколко дни преди да отида да бъде спряно това лечение, каква е точно процедурата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker