За кой ли път пропускам момента? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За кой ли път пропускам момента?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1259 пъти
Здравейте, пиша ви от Чехия. Уча тук от няколко месеца. В момента е два през нощта, но много ми се иска да напиша всичко ей така, дори без да очаквам съвети. По принцип съм затворена и срамежлива... това много ми пречи в общуването. Откакто заминах полагам усилия да се променя и почти успявам. Налага ми се да говоря с много чужденци и нямам избор. Е, взех че здраво харесах един от тях. Стана толкова неочаквано. Видяхме се няколко пъти, слушах го как свири, разказваше ми различни истории от живота си и се усмихваше искрено. Толкова ми трябваше. Но отново не успях да му покажа, че наистина се интересувам от него. Просто не бях смела да проявя инициатива за излизания, прекарване на повече време заедно и т. н. Една вечер се бяхме събрали голяма компания да ходим на клуб. Всички пиха много, включително и той. После го видях да се целува продължително пред всички с едно от момичетата, явно се бяха сближили или... просто така. Както повечето целувки, които се раздават на такива места. Лесни, без никакъв смисъл. След това му се лепнаха още мацки. Както и да е... аз не съм си променила мнението за него, все още не мога. Яд ме е на самата мен, че не съм като онези. Че вечно ми пука за това или онова, за някакви принципи или чистосърдечност. Зная, че всъщност така е правилно и не се отказвам от тях. Но вече ми омръзна да съм добра. Иска ми се да ме целува както целува тях, било то несериозно или без никакви чувства. Защото е ужасно любимият ти да е толкова близо, а същевременно да го усещаш толкова далечен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 68b0317314
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :) Историята ти.. не мога да кажа, че съм била в същото положение, но съм се чувствала така, защото се държа по същия начин.Понякога нямам смелостта да действам по - дръзко и да работя за собственото си щастие, защото..."Как ще му изглежда, дали няма да му се сторя отчаяна или нахална?"..Истината е , че навярно съм неисгурна и ми се ще другият да направи първата крачка.Напоследък гледам да съм по -пряма, но не мога да бъда такава докрай..просто това не съм аз.Не е нужно да променяш себе си, за да те хареса някой.Според мен е хубаво, че правиш малки стъпки, но не губи това,което имаш.Сигурна съм, че ще бъде оценено от някого, който има късмета да стигне до теб и да разбие стените.Мъже,които харесват, предлагащи се, лесни момичета, не биа били достойно за теб.Не знам, надявам се все пак всичко да се нареди и да бъдеш много щастлива, късмет! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker