Проблеми вкъщи - разведени родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми вкъщи - разведени родители
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 873 пъти
Така... момиче на 16. ще карам направо. Когато бях на 4 мама и тати се разделиха. Аз го приех доста тежко но не го показвах. Когато бях на 10 татко почина. Това го приех ужасно. Избягах от вкъщи и 2 дена се скитах като човек без нищо. Когато се разделиха отношенията бяха много влошение и мама не даваше на тати да ме вижда.... докато не порастнах. Мама си намери нов мъж. Добър човек те се ожениха и до днес си живеем заедно имам и полусестра. Проблема е че се чувствам излишна. Всички задължения вкъщи падат на мой груб. Освен ученето и сериозното отношение към спорта аз трябва да потдържам и цялата къща както и да готвя чистя пера и т. н. Много се замислям какво щеше да е ако тати беше жив и живеех с него!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5db09b775f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Задълженията ти са нормални за твоята възраст. На 16 г. е нормално да помагаш у дома и да се готвиш за самостоятелен живот. Дори да беше жив баща ти, животът ти щеше да е подобен в битово отношение, но да - никой не може вече да ти даде бащината любов, ПРИЕМАНЕТО от бащата, неговата подкрепа и съвет.
За съжаление другият мъж също не може да ти даде тези неща. Един ден като си намериш сама приятел ще е по-добре и от него ще получиш любовта, подкрепата, които ти трябват.
Не си излишна, това си си го въобразила, а просто ти липсва вниманието от детството и свободите тогава. Лошата новина е, че детството за теб е минало и ДОБРЕ ДОШЛА В СВЕТА НА ВЪЗРАСТНИТЕ - много права, но и отговорности. Ти в момента си получила само отговорностите, но като се изнесеш ще видиш и свободата на възрастните. Бъди търпелива.
Не се ядосвай заради домакинската работа, но говори с майка си да си я поделяте, защото ти също ходиш на училище както тя на работа и имаш и други задължения. Един ден ще ти е полезно наученото. Трудно ти е в момента, но ще ти стане рутина и ще се справяш много по-добре от глезлите, когато сама станеш майка или дори сама живееш някъде. Не съжалявай за това, защото е много трудно после да научиш тези неща, ако не ги научиш в семейството, но побързай да се изнесеш при първа възможност от там след навършване на пълнолетие - не защото си излишна, а защото си голяма, а свободата не се дава, а се взима. Има хора на 30 г., които живеят като теб, защото не са намерили смелост да поемат живота си в своите ръце.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker