Илюзия ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Илюзия ли е?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1824 пъти
До жените - как постигате отпускането и вкарването в аналният секс, я споделете опита ви за това и подготовката и нагласата за аналния секс, и как постигате анален оргазъм или няма такава илюзия -анален оргазъм-? стимулирате ли други части от тялото по това време или някои интересни техники?
Много съм смотана по думите на моето момче, а той все иска от мен да се отпусна за да му пускам и да ни е готино и на двамата:) ама явно нещо някъде греша или нещо липсва все пък съм много неопитна в този материал но иначе съм много палава в стандартният секс.
Помогнете моля ви, имам нужда от вашата помощ и от свежи идеи а не само да ровя в стари теми, а да си комуникирам с прекрасните хора от този супер сайт.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: e846697e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не е до отпускане - първият път и след дълга пауза винаги боли. ВАЖНО е да ползвате лубрикант като той е вкаран и по-навътре, защото там няма жлези, които да те лубрикират.
Не може обаче жена да достигне до анален оргазъм, защото нямаме простата както е при мъжете. Само мъжете могат да достигнат така невероятни оргазми
За жената обаче също е много хубаво, защото е разнообразие, а и пълно себеотдаване. Стимулира се клитора или вагината при това, но не е задължително.
Просто е хубаво, но ТРЯБВА той да те подготви добре и да бъде внимателен първия път.
Можете да вземете от секс шоп и т. н. „Plug“ - това е дилдо за анална пенетрация. Слагаш си го и стоиш с него да се поразтегнеш или те подготвя с него. Трудно е в началото с пениса да проникне. Трябва нещо по-твърдо и много, много внимателно. Може и ти сама да се подготвиш по горния начин.
Клизмата не е задължителна, защото в правото черво и без това не се задържат фекалии - може да има някакво замърсяване да кажем, но и без това се ползват кондоми.
Клизмата е добре за начало, дава някакво чувство за сигурност, но аз съм против, защото си отмиваш важните микроорганизми. Ако ще правиш клизма - само с топличка, преварена вода.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3412b17048
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, трябва да се отпуснеш, да си изпразниш главата, да не мислиш за нищо друго. Просто се остави в ръцете му. Първо да вкара един пръст (може да се използва и лубрифиант), ако реши и втори пръст и едва след това леко може да започне да го вкарва. Като разбира се все още си отпусната и не се стягаш:)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0029f51e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   То това с "отпускането" е класическа глупост, която понякога ние мъжете казваме на жените, когато не знаем как да ги отпуснем ние за анален секс. За съжаление няма точна рецепта как това да се случи, то си е до майсторлък, който се добива с опита, а и си опира също така до самата жена, защото няма универсален начин за "отпускане".
Ако пак приятелят ти те обяви за "задръстена", или нещо от сорта, защото не му даваш отзад му предложи той да се отпусне и ти да проникнеш в задника му само с 1 пръст, нищо повече. Уверявам те, реакцията му никак няма да е добра, а дори да ти позволи да го направиш, ще го боли адски много. В такъв момент му припомни фразата с "отпускането", и му припомни, че в задника му има само 1 пръстче, а той иска от теб цял член да ти вкара, само с едно "отпусни се"...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a4fed408df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ако ми каже, че съм смотана, ще ми гледа задника само на клипе, как го задоволява друг, но това е друга тема.

Отпускането...хм, мъжете са много интересни като кажат: отпусни се! Ама не става драги.

Мъжът ти е смотан явно, съжалявам. То трябва подготвка, лубрикант или поне плюнчица, едно пръстче, две, три. Като влезе главичката - БОЛИ! И болката е...боже, имаш чувството, че ти се къса кожата...една много остра, лютива, гадна болка. И като го вкара трябва за малко да спре и да почне да го движи съвсем лекичко - не може като по порното да го намушка и да започне да "забива" като луд.

Постепенно, при ежедневна "употреба" свикваш и явно се поотпуска отзад и болката доста намалява.

Аналния оргазъм си е просто оргазъм - то няма различни видове такъв. Просто члена "удря" в заветната ги-точка и се получават нещата, примесено с известно количество вече "сладка" болка и нещата стват доста приятни всъщност. Ако в същото те време те гали и мачка гърдите ти, или обръща внимание на Негово Величество клитора - още по-хубаво.

Ама много ме е яд като неграмотни мъже (момчета) започнат да искат отзад. И си го представят много дилетанстско. Има дупка - ще го мушна.

Трябва жената да е много възбудена, почти да е стигнала до оргазъм, да е в удобна обстановка, да й е обърнато внимание, да знае, че е почистена отзад, да е целувана и да не е етикирана като смотана ако я е заболяло и се е дръпнала.

Аналният секс е още един вид ласка - да си доставяте удоволствие и двамата - да. Но..ако твоят мъж не умее - все ще те боли.

Разбира се можеш да пробваш сама да се разширяваш, да си навлажниш пръстите и да си тренираш, но се замисли струва ли си, защото определено да си мушкаш пръсти в дупето, не е особено вълнуващо, когато си сама, само с цел да не те наричат смотана.

Хвани и му обясни на това момче кое е важно в секса за една жена, и като се научи - тогава да определя кой е смотан и кой не

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f6a3c62095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смотан е приятеля ти! Обясни му че анален секс се прави с партньор , на който имаш доверие, чувстваш се защитена и умее да предразполага. Ако някой ми каже че съм смотана, понеже не правя анален секс едва ли ще ме види повече, но ваша си работа. Хубаво е това, което е писал/а номер1 и щях да се съглася ако въпросът на авторката беше формулирам по малко по-различен начин. Предложи му да го чукаш с пенис колан и ако не се съгласи му кажи , че е смотан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker