Секс - как го харесвате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс - как го харесвате?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 5055 пъти
Аз съм млад мъж с не особено голям, но все пак с някакъв опит в леглото. Много съм разчупен и освободен в леглото. Обичам да експериментирам и напълно да се отдавам и раздавам за жената с която правя секс. За мен сексът е емоция. Най-вече искам да се усъвършенствам в леглото и да стана по-добър любовник. Въпросът ми е към дамите: Кои са тези малки нещица които един мъж според вас трябва да направи за да избухнете от емоция и възбуда, както през любовната игра така и по време на половия акт. Дайте жокери, съвети и насоки. Как очаквате да се държи според вас един мъж по време на секс? Темата ще бъде полезна не само на мен, а надявам се и на други мъже.

Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: cf90acd46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Аз съм мъж, но от моя опит с жените съм стигнал до извода, че колкото и всяка жена да е индивидуална (съответно най-голяма възбуда на една жена може да й доставя действие Х, а на друга действие У), то като общо правило може да се каже, че поне 9 от 10 жени харесват да бъдат доминирани от мъжа в леглото. Не говоря чак за брутална доминация тип Роко Сифреди или Начо Видал (който е гледал поне 5 пъти през живота си порно със сигурност знае кои са тези двамата), но жената обича да усеща, че е обладавана от мъж, и обича да се чувства малка и дори леко безпомощна в обятията на мъжа до себе си.
Но те предупреждавам - не прекалявай в доминацията, особено с нова партньорка, на която още не си и научил границите и лимитите, че най-много да си изядеш шамарите. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c891cd29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Мъжете почти винаги пропускате любовата игра.
Обичам да правя орална любов на приятеля си, но и той да ми връща жеста. Обичам да си потърква члена в мен, преди да прониква. Това наиста ме подлудява.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 218334105b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Повярвай ми, не можеш да възбудиш една жена, ако тя не е влюбена в теб, или ако най-малко не те харесва.
Лично аз, за да се възбудя и да имам желание за секс, трябва да харесвам и обичам партньора си, той трябва да ме прегръща и целува навсякъде, аз трябва да го прегръщам също и да го целувам навсякъде и след това идва ред на... не на секса, а на правенето на ЛЮБОВ!!!! Защото няма нищо по-хубаво от това да се любиш в човека, в който си влюбен и обичаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0254aeb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Според мен процесите "мислене", "наблюдение и оценка на действията на другия", както и "самонаблюдение и самооценка" по време на секс трябва да са напълно изключени!
Също както и представата, че като прилагаме определени "техники", то чрез тях "ще взривим другия от емоция и възбуда".
Сексът трябва да е комуникация на по-дълбоко, на несъзнателно (или свръх-съзнателно) ниво, състоянието което се гони - по-плитък или по-дълбок транс. Удоволствието и възбудата идват именно от реализацията на подобно общуване. Който разчита на чисто сензитивните усещания и на физиологичните механизми и реакции според мен ограничава себе си по един ужасен начин, ограбва и партньора си. Това е нисше общуване, по-близко до животинското, отколкото до човешкото. Такъв е например "сексът" с проститутка.
За да надобрееш в секса, млади приятелю, не ти трябват "много партньорки" на които "да се упражняваш", а ти трябва ЕДНА такава, която споделя гореизложените разбирания за нещата, и с която ДА ГРАДИТЕ подобна връзка.

Ако те интересува външната, табиетлийската страна на нещата, по-добре се обърни към изкуството на гейшите (имаше една книга навремето "Спомените на една гейша" или нещо подобно като заглавие) - там доста е описано обобщен от векове опит как да обгрижваш и предразполагаш партньора си, някои техники в любовната игра и секса, но пак казвам - това ще ти даде ключа, но няма да ти отвори вратата към истинското тайнство на сексуалното общуване.

Чудесно е, че на този свят все пак има неща, на които човек трябва да се научи САМ. Това, докъде той е стигнал по този път, показва в края на краищата и истинското ниво на този човек. За да си добър любовник трябва да си добър и в много други области, освен любовчийството. А и трябва да имаш достатъчно опит, който няма как някой друг да ти събере.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1faf680bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Товa не е готвaрство, че дa се придържaш към рецепти. С всеки може дa е рaзлично, рaзличният човек дa събуждa/провокирa рaзлични чувствa, a от тaм и действия. Нaй- вaжно е дa имa хaрмония, бaлaнс.
Гокaто е с любим човек е стрaхотно. Когaто е с човекa, който не просто обичaш, любиш с тялото, сърцето и душaтa си е... свръх естествено, невероятно:)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d5b183e525
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   За всяка една жена е различно. С приятелки сме сядали да си говорим коя от какво се възбужда, на една и харесва френската, на мен лично пък не колкото и странно да звучи. Други се побъркват от силен, бърз секс, на мен ми харесва да е по бавен, по дълбок, с много докосване и целувки. Мисълта ми е че трябва да изучаваш желанията на половинката си и да и доставяш удоволствие, но и тя от своя страна да прави компромиси и да прави същото за теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7960e5768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Страстта!!! Да усещам, че ме желае, точно мен и е силно и неудържимо желанието му... Е, разбира се, трябва и да го харесвам, но то щом съм си легнала с него, значи е така. Така че пак казвам страстта. Но това трябв да е двустранно съчетание. Неговата страст предизвиква моята и така се получава нещо зашеметяващо. Досега ми се е случвало с 2-ма от 13 партньора. Ж27

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: aceb5a5272
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Давайте малко по-практични съвети! Ето моя списък, не претендирам за изчерпателност и не е универсален:
- жените наистина обичаме да се чувстваме малки, обгрижвани и закриляни (мъжът трябва да е силния)
- любовната игра е задължителна! (как, къде и колко вече е въпрос на вкус)
- предпочитанията на жената са закон - ако не иска отгоре, на задна и т. н., не е сега момента, разберете го
- сексът не е маратон - понякога на точното място, в точното време и 15 минути са достатъчни
- повече отношение към нейното бельо, прическа, грим и всякаква друга подготовка, все пак жената е инвестирала време, желание и средства в това, обърнете нужното внимание
- малко романтика не е излишна - музика или цветя или вино или нови чаршафи или ароматни свещи или каквото се сетиш, не казвам всеки път, но и веднъж в месеца, пак ще направи впечатление на жената
- всяка жена на първо място иска да бъде специална и да се чувства такава - с подходящите думи трябва да се почувстваме единствени и незаменими и никакви реплики от рода на "чакай да пробваме това", все едно снимаш порно или тя е надуваема кукла и сега ти е паднала
- никога не питай "няма ли да свършваш", "защо не свършваш" и всичко производно; ако не си успял да я докараш до финала, с такава реплика гарантирано няма и да успееш - научи предпочитанията й и ако след това не става, поговори с нея какво й харесва в неангажиращ разговор, не по време на секс
Всичко останало е много индивидуално и трябва да го обсъждаш с партньорката. Добрият любовник не научква!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1a790c2272
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 1.. обичам мъжа да доминира и да е по хард. Ж. 22

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: eeccaaafad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Аз съм авторът.

Имал съм късмета да бъда влюбен. Имах 3 годишна връзка и сексът с любим човек наистина е невероятен. Страстта, транса, химията, ласките и докосването на две голи тела просто ме карат да се чувствам невероятно.......
И аз мисля като номер 6, че трябва да се изучават желаниата и да се говори с една жена. Съгласни ли сте?
Как бихте реагирали - примерно ако по време на любовната игра мъжът ви попита подходящо за секс предпочитанията ви?
Все пак нека се фокусираме и около практическите съвети както е направила номер 8. Просто споделете.
Стана ми много интвресно. Благодаря ви.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f34ccb7d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз пък ще противореча на Номер 1. Жена съм, но аз обичам да доминирам в леглото, а искам мъжът да се чувства безпомощен, да бъда груба с него, да бъда доминантна. Малко мъже се намират, които да искат това, но все пак се намират. Аз не бих изтърпяла мъжът да командва в леглото, винаги аз трябва да съм отгоре, дори бих искала да го обладая със страпон. Ползвала съм белезници, камшик, въжета - като винаги мъжът е бил покорният. Затова ви казвам, че не всички жени обичаме да се чувстваме слаби в леглото.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cf90acd46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, аз съм номер 1 и те разбирам напълно. Има и жени като теб, дори и аз имах такова гадже, което имаше същите като твоите интереси, но в 9 от 10 случая искаше изброените от теб неща аз да и ги правя на нея, но пък се е случвало и тя да ме доминира, разбира се. Но съгласи се, че жените като теб не са масовия случай, а са по-скоро изключение, което донякъде е жалко, защото сексуално разкрепостените жени поне аз ги харесвам много.
Една жена в леглото ако я опънеш като хората, после няма да може да се оттървеш от нея дори с полиция! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d9bc567f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Жените са сложни същества. Аз се усетих като добър любовник след 4-тия месец с настоящата ми приятелка, а преди това с такива за по час, за по нощ, а и с нея първите месеци бях трагичен, някак си не мога да се сработя с някоя от вратата за краката, пък ако ще да е най-красивата на света. Нямам проблем с ерекцията, ами просто да се отпусна, да покажа какво ми харесва, така на думи само не става, с времето и опознаването станах и добър в леглото. Не мога да кажа какво искат жените, аз давам и двете крайности, някой писаха, че обичат да бъдат доминирани, но не е до край така, в повечето случай да, но има и жената нужда да драска, да хапе, да скубе, да й се подчиниш и ти, зависи от настроението, кога, как и какво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker