Искам си я обратно до мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам си я обратно до мен
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2479 пъти
Здравейте! Знам, че такива истории вече има, но все пак. Как да си върна момичето което продължавам да обичам...
Бяхме заедно две години. Две от най-прекрасните ми години в моя жалък животец. Беше толкова красиво всичко. Аз летях през тези години, а не знаех, че мога да летя! Най-щастливият човек на света бях!
Давах всичко от цялото си сърце за нея само и само тя да е щастлива и усмихната. Семейството ми я прие супер добре да не кажа като свое дете. Всичко беше една приказка. Поне за мен със сигурност. Никога в живота си не съм се чувствал по този начин.
Тя реши да ме изостави преди около две месеца. ако трябва да съм точен на 19. 03 ще станат точно два месеца. Февруари на 07-08. се видяхме за да си вземе багажа от вкъщи и да ме даде ключовете за вкъщи. От тогава нито съм я търсил нито тя мен. Не знам как е? Дали е добре? С кого е? Къде е? Какво прави? Топло ли е? Яла ли е? Съвсем нормалните човешки неща. Сърцето ми се къса. Тя отиде студентка в друг град и аз нямам никаква информация за нея.
Болката е голяма. Искам да си я гушна както преди.
Мразя вече петъците, защото тя няма да си дойде вкъщи. Обожавах като дойдеше петък да отида да напазарувам и да и сготвя нещо което тя си е пожелала предварително. И после да си се гушкаме или да излезем за по питие и да се забавляваме.
Изневерила ми е под голямо въздействие на алкохол. Не, че това я оправдава. Каза им, че ако не било това с изневярата аз не съм заслужавал да ме изостави. Нямало да бъде честно спрямо мен. Като се видяхме февруари ми твърдеше, че не се виждала с въпросният тъпкач.
Каза ми също и че разликата ни била голяма. Не искала да бъде зависима от някой. Не ме познавала и това след две години. Питах я да си останем приятели тя ми отговори, че не иска да ме вижда. Не знам въобще защо ми ги наприказва тия неща. Направо рухнах. Няма сън, не се храня, пия много и ей такива гадни работи, които аз най-малко заслужавам.
Нямам идея какво да правя. Постоянно мисля за нея и я сънувам. Искам пак да си е до мен и да сме си щастливи заедно. Всичко да си е както преди - ПРИКАЗКА! Продължава страшно много да ми липсва... и съответно да я обичам от цялото си сърце. Обикнах я повече от семейството си! ... Направо съм развалина, призрак, сянка. Нищо не ми се прави, за нищо не мисля...
Има и още за разказване и писане но да не ви отегчавам повече.
Ако може някой да ми даде съвет ще съм благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 649bc10818
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Еми случва се - затова се казва ДВОЙКА, защото са нужни двама, а ако единият не иска така се получава. Според мен леко си я задушил във връзката си, знам ли - обичал си я, а тя теб не те е обичала. Ще мине

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ead127244
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако не се съберете, не се очайвай. Времето лекува всичко. Все някога ще дойде момент в който на теб самият ще ти писне да си нещастен и ще обърнеш друга страница. Момиче 24 г.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f3f2e68ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю, не си прави илюзии, че ще се върне. Дори и да се върне - няма да е същото - винаги ще я подозираш дали не иска пак да си тръгне, дали не се вижда с друг и пр. Няма да си сигурен, какво мисли и това ще те побърка. Дай си време да я забравиш. Социализирай се - от разказа ти ми се струва, че си станал домошар. Излизай с приятели, запознай се с много нови хора, пътувай. Времето лекува всичко. Жените са като апаратурата, която най-малко очакваш да се развали по начина, по който го прави. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3fa860e522
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Леле, миличък, ти си я преглезил тая пикла! Готвене, угаждане, ти луд ли си?
А и като казваш "студентка", значи е около 20-ака някъде, т.е. изобщо не може да се каже, че е зряла жена, дето се е сблъскала вече с някоя и друга житейска ситуация, и поради това вече има някакъв акъл в главата...
Извинявай, но най-вероятно те е възприемала като родител, който се е грижил за нея и т.н.. Сега вече се е взела за "голямата работа" и опеката на такива като тебе изобщо не й трябва, ти "я задушаваш" вече един вид, интересувайки се от нея и т.н.

От това, което си написал: "Не знам как е? Дали е добре? С кого е? Къде е? Какво прави? Топло ли е? Яла ли е? Съвсем нормалните човешки неща", нормалните човешки неща свършват някъде при: "Какво прави?", оттам-нататък следва безумното лиготене и нещо, което я приравнява с малко дете.

Като заключение - забрави! МОЖЕ БИ един ден ще оцени грижите и отношението ти - когато одъртее и вземе никой да не я бръсне за слива... Дотогава обаче се опасявам, че сливата й много "тъпкачи" ще опознае, а споменът за теб ще е нещо като сумарния спомен за родителите, и едва ли ще те споменава като някакъв любовен обект, като "бивш" и т.н.

Попаднал си на "копърка" (като тези таксита, дето те прилъгват да се качиш, возят те, а после се оказва че всичко е било на 10-оран цена). Е, поне се радвай, че си участвал в някакъв етап от развитието на момичето, защото въстниците й дори и това "щастие" не са имали...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 358a244dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мога да се обзаложа, че си има друг и е влюбена в него. Откажи се от нея, стегни се и й покажи, че си по-добрия, намери си готина мадама и се забавлявай. Няма смисъл да се само съжаляваш и да я мислиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker