Странна пристрастеност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странна пристрастеност
преди: 9 години, 13 дни, прочетена 3529 пъти
Не знам дали е в рамките на нормалното и затова реших да се допитам до вас. Работата е там, че аз обожавам свирките, дори и мисълта за тях.. дълбокото гърло също. Само като ги спомена тези неща и вече ми е станал.. и съм бил така винаги, още от малък, още в дните, когато бях 3-ти клас и гледах първото си порно, си спомням сцената, когато започна да духа на онзи, как се почувствах.. Не съм егоист, дори и след като започнах да водя полов живот, винаги гледам жената до мен да е задоволена, давам им всичко. Опитах се дори и да не получавам френска, да не гледам порно, да стана нормален, да искам просто секс.. но минава време и просто си го искам това, сякаш не е пълноценно без това.. дори не ми пука за тялото на дадена жена, гледам да има хубаво лице, и се досещате какво си представям.. само за това си мисля. И по-лошото е, че аз не изпитвам нужда да правя секс, аз изпитвам нужда да ми духа някоя палавница, която знае какво да прави. Секса е някакси по-задължение, като че ли... Не искам съвети как да преборя това, просто пожелах да споделя и да чуя мнения от жени и мъже по въпроса, защото реално погледнато не си представям как ще реагира евентуално човекът до мен, след като му разкрия тази моя си странна "страст", наричам я странна, защото напълно осъзнавам, че не е нормално и не съм от онзи тип хора, които обичат да залъгват себе си. По никакъв начин да спомена още, че това изобщо не е шега, напротив, твърдя, че съм съвсем сериозен. Моля бъдете напълно откровени!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 дни
hash: f3dd89bbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей, според има къде и къде по-необичайни странности. Няма нищо чак толкова странно в написаното от теб. Явно това ти доставя истинско удоволствие. Това чувстваш отвътре. Няма как да го промениш. Аз например обожавам да правя свирки. Предпочитам аз да доставям удоволствие, отколкото някой на мен. Имам предвид за френската. Дори мога да си призная, че не ми харесва много, много някой да ме лиже. Въпрос на лично усещане. Но сексът е нужен. Едва ли ще има момиче, което ще ти каже "не се притеснявай, ще ти духам когато пожелаеш, а щом нямаш желание за секс - няма проблем". Просто трябва да си намериш мацка, която обича свирките. И духане да има, но и секс. Лично аз на моя доста често му правя само свирка със свършване, първо свирка по сле секс, или му лапам и той ме бара..
Д. 24

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 369b2b183c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Прав си. Едно хубаво духане е далеч по-добро от обикновения секс. Жена ми ми духа страхотно и обожава оралния секс, кара ме да се изпразвам редовно в устата й, а през това време я лижа навсякъде. не знам как го прави, но знам че я блъскам все едно че я чукам в путката- уникално усещане е да правиш истински орален секс с пълно изпразване дълбоко в гърлото. В интерес на истината тя го правеше преди още да съм я чукал по нормалния начин. Никога не бях усещал такова нещо. Сигурно го е правила и на други преди мен, странното е че ми се иска да го погледна как изглежда отстрани. Снимали сме се, но не е същото. Иска ми се много да го направи с друг мъж пред мен - просто това потъване на този огромен член в устата й с последващо изпразване направо ме побърква от кеф.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: f23a2b2158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич аз съм същият... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: da1cd3cd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко, пич, не си сам! :D :D
С разликата, че аз съм момиче.
Разбирам те доста добре, въпреки че съм едва на 15.
Според мен не си странен, всеки си има нещо, което го възбужда до краен предел (включително и аз, но моето е доста по-странно от твоето, така че няма да споделям сега), а дори си си много нормален. Вярно, че някои мъже мислят свирката за.. хм, един вид подигравка с момичето, но по-скоро не са изкукали.
Приятен ден от мен! :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: fcc01121a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напълно откровенно, ти си перверзник-егоист. Не изпитваш удоволствие от свирките, а изпитваш кеф от гледката, искаш да виждаш жената унижена, там долу в краката ти. Всъщност, жените сами се унижават, правят свирки за по 2 лв.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 дни
hash: a830354f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Всеки си има фетиш, братле. Аз пък например обичам да чукам всяко момиче/жена като истинска долна курва и проститука. Все едно и най-голямата мръсница, уличница и парцал. Моят най-добър приятел път е като пристрастен по женските вагини - дето се казва, може да ги лиже с дни. Така че не се притеснявай, а гледай смело напред. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 2339927185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз лично като жена не го намирам за ненормално. Всеки от нас има неща, които предпочита и които го възбуждат повече от други. Всичко е наред, докато не пренебрегваш желанията на жената до теб, а както разбирам се стараеш и на нея да й е хубаво, следователно проблем няма.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 2b259be93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много мъже се чувстват така. Отчасти и жената има вина, защото не показва задоволеност и удоволствие при секс или критикува партньора. Така сексът е задължение, а при фелацио мъжът се чувства спокоен и освободен от задълженията. Разбира се, това чувство е нереално, защото мили мъже - жената няма сексуален орган в гърлото си!
Съпругът ми имаше подобен проблем в началото на връзката ни. В началото беше ОК и за мен, доставяше ми удоволствие да му доставям удоволствие, докато не се осъзнах, че като жена от седмици не бях правила секс и ходя незадоволена.
Е, обърнах палачинката, но сама промених и доста неща в секса, така че да му дам самочувствие, че е добър любовник дори да не се справя винаги на ниво заради умора или стрес. Апетитът идва с яденето - важно е дами да не отказваме секс и да не стоим като дървета в леглото, а да се стараем и даваме самочувствие на мъжа дори да не сме останали съвсем доволни, защото всяка пенетрация е по-приятна за жената от фелациото - няма какво да се лъжем. Дори без оргазъм се изпитва известна степен задоволеност при секс с мъжа, а след фелацио оставаш възбудена и особено ако знаеш, че за мъжа сексът е приключил... е меко казано разочароващо.

Така че от женска гледна точка - ДА НА ФЕЛАЦИОТО, но не за сметка на секса, а като допълнително ястие.
Ако ограничавате секс заради фелацио, момчета, вие ще загубите рано или късно партньорката си или просто ще се сдобиете с рога, защото на вън има достатачно момчета, които могат и ИСКАТ да задоволят една жена.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 27c73ad44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   То, може первезно да изглежда, ама като съм вътре в нея в дупето и правим анален секс, тя си гали клитора и свършва на двете места... после е като усмихнат парцал и даже не и се говори, а просто стои усмихната с затворени очи. Мисълта ми е, че след като едно нещо доставя удоволствие и наслада на двамата си струва, пък и така наречено первезно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 дни
hash: d98c80faf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 8, по принцип съм съглaснa с теб, но aко мъжът свърши един път от фелaцио и зa него сексa бил приключил...ебaси мъжa. И дa, естествено, че ще се окичи с рогa тaкъв.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 дни
hash: deeb4b820a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Странна тема

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker