Девствени до брака - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствени до брака
преди: 9 години, 8 дни, прочетена 5788 пъти
Какво мислите по въпроса? Ясно е, че в днешно време това се смята за отживелица, но има ли такива (без значение от кой пол сте), които искат първия им партньор да е съпруга/съпругата им? Мислите ли, че би било много по-романтично и по-емоционално, ако първият ви път е в първата брачна нощ?
Кажете какво мислите и обяснете в коментарите си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 дни
hash: 1f4afdff5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 92ddb5ae7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   От много време е отживелица девствеността преди брака. Дори нашите баби и дядовци са опитвали „забранения“ плод обикновено преди брака. Било е прието поне в християнските семейства да се отлага брака до пълнолетие на булката (18-21 г.), а е имало и военна служба от поне 3 години. Така годежът е бил поне 3 годинки, а булката е живяла през това време в семейството на момчето, за да се разбере дали ще се разберат със свекървата, а и за да се спестят разходи на семейството на момичето, защото тя по принцип после е била длъжна да се грижи за родителите на мъжа, не за своите.
Затова и се пеят тъжни песни у нас при сватбата за сбогуване с булката.

Всъщност младите много често ПРЕДИ самата сватба са консумирали връзката си. Не случайно има 10101 трика за симулиране на кръв по спалното бельо. Отделно поне 20% от жените по рождение не прокървяват заради еластичен химен.
Отделно... повечето хора не могат да консумират брака си точно в брачната нощ заради алкохол, вълнение и преумора, така че да си загубиш девствеността тогава ще си е пълно разочарование, защото под влиянието на алкохола мъжът няма как да се справи добре.
Днес имаме възможност за развод, което значи болезнени процеси ако не си паснете в леглото, защото ако навремето и мъжете са били неопитни, то днес мъжете имат всякакъв опит и ДОСТЪП ДО ПОРНО и знаят какво искат в леглото.
С две думи девствеността не ти гарантира уважението на мъжа, а може би обратното особено след 20 г. възраст.
Мъжете имат страх от девственици, защото тези жени имат нереалистични представи и очаквания, а мъжът има страх от провал.
Днес животът е много по-претенциозен към нас, жените.
Не е достатачно като жена да си хубавка и девствена, а трябва да можеш наравно с мъжете да се бориш за хляба, да си образована, да караш кола, да си поддържана, да имаш стил и така нататък. Отделно очакванията в леглото не са малко от самото начало. Това означава, че мъжът ти ще иска пълна програма и ще е свикнал на такава. Мъжът ИСКА да получава, не само да дава в леглото, а ти като девственица нито едно просто фелацио можеш да му направиш, нито знаеш как да действаш в леглото, нито знаеш как да се държиш при засечки и проблеми.


ИЗВОД - девствеността не само в днешно време е надценена от някои жени. Може би в началото мъжът ще се почувства поласкан, но после ще си иска своето и винаги ще те мисли дали не си с друг, за да си наваксваш пропуснатия опит.

Познавам две връзки, при които жената е била девествена. Едната е добра моя приятелка, която също искаше при първата си брачна нощ да си загуби девствеността и слава Богу се разубеди и си легна с момчето 3-4 дни преди това, за да е качествено и без излишен стрес. Той успя да ѝ го направи чудесно преживяването - още от вечерта напълно отдаден на нея, с розите, шампанското и всичко, което заслужава, а след сватбено празненство това няма как да се случи просто, така че поне го направете няколко дни преди това, за да сте сигурни, че момчето ще може да ви обърне вниманието, което заслужавате, защото сватбата е за двамата и кой не е преуморен и понапит след това.

При другата двойка нещата не се получиха. Тя си има любовници и той също изневерява. И двамата се чувстват в правото си и всеки е егоист сам по себе си. От много години са заедно, но нито имат деца, нито искат да имат, което е най-доброто решение за такава връзка.


Не е важно да си първият, а последният мъж в живота на една жена!

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 2c19c19a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Категорично против

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: c6244c8a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със съпруга ми не сме чакали първата брачна нощ, за да изконсумираме брака, както се казва. На мнение съм, че за да сключиш брак е нужно да опознаеш човека от всички страни, сексуално също. По стечение на обстоятелствата в момента съм омъжена за първия си мъж, което до някаква степен е сладко, защото съм само негова, но не мисля, че пазенето до първата брачна нощ е нещо велико. Много често хората не си пасват сексуално. Много биха казали: "Какво е сексът, нали има любов? ". Да, ама не. Сексът е един от начините да изпиташ любовта, така че по мое мнение е задължителен във връзка, но все пак това си остава лично решение.

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 4ac1d56c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "Не е важно да си първият, а последният мъж в живота на една жена! "

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 2ca5795e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Девствеността преди брака спестява следните неудобства (някои са обвързани с пола ви, а други не са):
- всякакви венерически болести
- теми тук със заглавия като култовите "Гаджето ми свърши върху мен - дали ме е забременил? ", "Колко време след секс се пие Ескапел, за да подейства? "/ "Дали презервативът се е скъсал? " или "Не ми идва от седмица - бременна ли съм? " (това почти сигурно на по-късен етап върви с посещения при гинеколог, опити за аборт и заплаха за живота при самата процедура, както и запознаване със списъка на близките домове за сираци или влизане в новините като "непълнолетната българка, която остави детето си зад училище/в кофите за боклук". Понякога ти урежда заболяването от онзи виц "не виждам пари, откакто се ожених" - налага се да издържате дете и шансът да видите пари става равен на шанса да видите Голямата стъпка)
- неприятна миризма на женските полови органи въпреки подмиването в следствие на бактериално замърсяване при секс
- още тукашни теми със заглавие "Той ме заряза щом правихме секс, а обеща да се оженим/да заживеем заедно! " (както и прилежащия рев на роднини и приятелки от лошия мъжкар и заклеймяване на целия ни род макар аз лично да не познавам нито една от гореспоменатите, но щом те са казали - лош съм! ) :)
- лъсване на цялата ти анатомия в Интернет чрез изпратени голи снимки на сексуалното си партньорче или заснет от него порно клип без твое знание - незнайно защо малко се задоволяват само с пустия му секс?
- при по-чувствителните може да възникне и необходимост от посегателство върху живота след осъзнаването на ситуацията (няма повече девственост, няма го и Ромео)
- това не е най-трагичното, но и е рядко срещано, затова ще го спомена последно: уникалната възможност да отидете в спешното отделение на болницата, където да ви освобождават, защото с партньора ти сте се заклещили по време на секс, а нямате никаква идея как да се освободите. Е, и докторите в спешното трябва да се посмеят на нечий гръб, нали?

Да, някои от тези могат да се случат и след брак/начало на сериозна връзка, но поне ще си поживея вместо да ставам за смях рано-рано. Щом за номер две това с девствеността е отживелица, наречете ме старовремец! Не ми пука - аз ще бъда по-добре от останалите, пък те нека живеят в 21-ви век или дори в 38-ми (какво, като още не е дошъл), ако ще се почувстват по-добре. Напук на общото схващане аз се грижа за своето добруване и ми е все тая колко секс преди брака ще правят останалите - проблемът ще е на тяхната глава, не на моята! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: 8bdde006b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е илюзия, неосъществена мечта. Затова циганите се женят на 12, та булката да е честна иначе минава на половин цена. В днешно време е почти невъзможно момиче да остане девствено след 14-15 годишно. Не е толкова важно дали е девствена или не е жената, по важно е какво има в главата. Ако си е извадила изводи от предишни връзки и вече се е оформила като зляла личност и по нататък остане верен партньор в живота на семейството, от това по добро няма. По важно е така да си подбере партньора, че после да няма изневери. Ако девствена при първата брачна нощ и остане разочарована от партньора си, какво прави тогава? Започват изневерите. Нима това е по добрият вариант? По добре е, да пробва стаката(партньора) преди да се обвърже, но после да не хленчи от избора си, отколкото тя да се превърне в стока и бъде пробвана и изхвърляна, това вече не е жена, а парцал

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 52a473c78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   За мен това е голяма глупост! Защото я си помисли какво става ако се окаже, че не си пасвате в леглото? Цял живот мъкаааа или изневяра. Така, че как мислиш, кое е по-доброто? Да се омъжиш8ожениш за човек с който се познавате изцяло (вкл. и сексуално) и сте наясно кой какво харесва или да се свържеш с човек за когото всъщност не знаеш доста неща и накрая може да се окаже всякакъв и да те кара да правиш неща, които те отвращават. Аз не съм ЗА да си бил с половината град, но е хубаво да познаваш в това отношение поне човекът с който ще споделиш живота си. За това ако знаеш, че рано или късно ще се ожениш/омъжиш за даден човек няма нищо лошо да го направите преди брака за да се опознаете още по-добре и да прецените ще я бъде ли тази връзка или не, защото няма да повярваш колко бракове са се разпаднали заради единия секс. Той иска едно, тя-друго, накрая на единия или и на двамата им писва да не го получават, намират го извън дома и...

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 7196bd0471
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Какъв секс и какъв брак? Кой ще ме вземе мен?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: 5057df7976
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти да не живееш в Ислямска държава, бре? За плющене преди брака не линчуват с камъни.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 8f4b566aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И мен, като 9, никоя/и не ме иска, независимо дали съм или не съм девствен.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: a2eaa9b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   н 2 не е голяма философия едно фелацио, стига да искаш да го правиш, а не всички искат. н 8 много бракове са се разпаднали не заради секс. секса не е основата на 1 връзка, колкото и да ви се иска да е така

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: ea9b5abf85
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Абе не знам аз ли съм старомодна, но да се правят свирки е противно, също като животните, които се излизват-нали сме уж мислещи същества, как може да ближем най-мръсните си места? !

Иначе по темата:
За мен донякъде е отживелица. Мисля, че един мъж би се чувствал много поласкан, ако той ти е първият. Естествено, ако цени това. Ако излезе простак и не оцени жената, която се е пазила от случайни връзки, заради него, тогава ще е било напразно да се пазиш. Аз като жена също бих била много щастлива да разбера, че има такива мъже(такива, които не са като всеобщо приетите типажи-мачовци, които се интересуват от бройката). Ще се чувствам прекрасно, ако намеря мъж, който е чакал точната жена, ане е изчеластрил някоя кифла в дисдискотеката.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 45b9e9c573
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не бих рискувaлa дa се омъжa зa някой без дa съм сигурнa, че и сексa ще е ок. Предпочитaм дa си спетя в последствие изневери, рaзводи и прочие.
Н 13, сексът също Е в основaтa нa еднa връзкa, кaто имa увaжение, доверие, обич, дори еднaкви интереси- имa приятелство, но не любовнa връзкa.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 35964ca100
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Момче съм и според мен ако на 25 години правиш секс за първи път и до тогава само си мечтал за това, няма да си много очарован и след време ще разбереш, че си изпуснал толкова много, докато преследваш една мечта

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: becd69c337
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Абе, хора, живейте си, обичайте се, правете секс като искате! Пък дали дадения партньор ще е пръв и/или последен времето ще покаже. Не ставайте роби на някакви институции и документи. Прекалено е кратък живота.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 9066d86c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   То може и след брака ;)

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 5ecd9b7cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Стоях девствена до 21. На 18 ми беше тъпо, на 19 пак. Всички говореха за това, а аз не знаех какво е. Едно е да го гледаш във филм, съвсем друго да го преживееш.
На 20 спрях да мисля, на 21 се влюбих и не съжалявам за първия си път, защото беше хубаво.

От една страна съм против това да се пазите девствени до брака, защото ако при една двойка секса не върви и не си пасвате, ще последват неочаквани проблеми.
От друга страна обаче съм против безразборното правене на секс, колкото да натрупаш опит.

Има и друго. Сексът върви с любовта и някак с времето се напасвате. Научавате се взаимно... не знам, но нещо се случва.

Изборът си е на всеки, но фанатизирането "аз задължително трябва да се запазя за съпруга/съпругата си" и въобще всяка подобна хрумка, превърната в идеология е според мен погрешна.

Късното започване на сексуален живот. Примерно 19-20 има много предимства. Преди са се пазили девствени, защото са се женели на по 18, сега границата е вдигната и е почти невъзможно, а младите бракове биват често неуспешни. Късното започване обаче има своите предимства:
1. Ти си вече зрял човек, знаеш какво искаш, знаеш тялото си, информиран си за много неща относно безопастност, болести, бременност
2. Овладял си вече пубертетските емоции и рискът да ти се повреди психиката е много по-малък
3. Едно момиче на 14, което се прое*бва просто не знае за какво са й някои части от тялото, не знае как да си достави удоволствие, не знае нищичко. Най-често си лягат с някой батко на 17, за да не ги остави. А после той ги оставя. От една страна е емоционалната травма, а от друга е налице едно оскатяване на сексуалността. Момичето свиква да задоволява чужди потребности, да лежи и да НЕ изпитва удоволствие от секса. Най-често на 30, когато вече е в своя пауър започва да изневерява, защото открива, че И тя може да свършва
4. Оргазмът на 14 е нещо почти невъзможно при едно момиче, защото той не е резултат само на физическа стимулация, а е следствие на едно комплексно изжиявяване, където тя е спокойна, уверена, знае как и какво прави, какво иска и как се чувства.

Много мои приятелки, започнали рано със секса, днес на по 30 все още не са изпитвали удоволствие от секса, все още ги е срам от голотата им, все още мислят, че секса е само способ да задържат един мъж.

Като обобщение: не съм ЗА или ПРОТИВ, каквото и да било. Но едно отговорно отношение към собствените ни тела и психика е далеч по-добре от безотговорносто такова. Всяка идеология ограничава индивида и всяко заричане го прави нещастен. Разврата и неграмотността обаче също. Така че, ако успеем да се настаним в някаква златна среда, би следвало всичко да е наред.

Винаги секса ми е харесвал. Имала съм двама мъже в живота си и засега не мисля тази бройка да се променя, поне не по моя инициатива. Един преди брака ми и сега съпруга ми.

Някога ми се искаше да бъда с един единствен мъж, но така се случи, че с първата ми любов се разминахме, после срещнах съпруга си, но никога не съм се заричала да се пазя за първата си брачна нощ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: a725c63f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   16, извинявай но понякога сексът идва късно не по желание, а поради магия. Аз имам направена магия да съм сам.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: e9d1b57e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 2, не е вярно че като мъжът е пил, не можел да прави секс. До сега всъщност не съм имала връзка с такъв мъж, който да е неспособен като бие.
А номер 14 направо ме уби с мисленето си. Било гнусно... най-мръсното място... доколкото знам най-много микроби има в устата на човек-дай да не се целуваме. А и щом хигиената на мъжа е на ниво, не разбирам къде е проблема? Виж сега, друга работа е ако се къпе мъжът ти 1 път в седмицата... то не само свирка не бих му направила, но и за секс не може да се говори. Изобщо не си представям секса без свирки и лизане-честно.
Към автора на темата: Естествено, че трябва да правиш секс преди брака. Колко семейства така се разпадат... Може изобщо да не си паснете, може да харесвате различни неща - правене на свирки или неправене, може размера му да не те удовлетворява, може темпото да не ти допадне. Някои го правят все едно ще заспят например, други пък са като зайци или сякаш пърбушат като пиперка... На мен ми се е случвало да бъда с човек, който много харесвам, но в секса да не ми допадне и никога не бих повторила. Ами ако бях се омъжила за него, цял живот ли щеше да ми е неприятно? От там започват да куцат и други неща, защото секса като не ти харесва и се изнервяш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 2e82635d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Целият проблем идва от това, че се свързва секса с брака, а те нямат нищо общо помежду си. Всеки човек е създаден да прави секс, независимо начина по който това му харесва. Бракът е (или поне би трябвало да е ) решение на двама души да живеят заедно с всичките произтичащи от това правни основания. Наивно е да се смята, че някой е "девствен", дори и да не е правил секс в класическия смисъл на думата. Сексът е повече в главата, отколкото в тялото. Наивно е да мислиш, че в първата брачна нощ имаш до себе си някой "чист и неопетнен". Ако е минал тийнейджърските години гарантирано има няколко връзки в миналото си, а да няма как да е истински обвързан с някой емоционално и да не прави секс с него. Освен ако нещо не му е наред. Тогава е добре да потърси помощ от специалист.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 дни
hash: 1be9e20c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Който не е задоволил желания и любопитства преди брака си, най-вероятно ще изпита нужда да го направи след него, когато го пусне еуфорията на прясна любов и започне да мисли какво е пропуснал в годините въздържание. И със сигурност няма да му стигне съпругата, особено ако е като номер 14 :-)
Затова препоръчвам брак с мъж, който първо е имал шанса да се порадва на младостта и свободата си и след това е узрял за семейни отношения, вместо с момче, което ще мине по този път в обратен ред :-)

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 751a8d9d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не смятам за ненормално да изчакаш, много хора все още го правят (веднага в ума ми извиква Адриана Лима) Споменавам я защото имаше коментар от сорта за ислямска държава и т. н.. глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: d87c14e8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 24, на какво обосноваваш твоята теза ? Нима имаш магистър по психология, или просто стреляш наред ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: a2eaa9b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   21 то хигиената може да е наред, ама 1 раничка е достатъчна да се получи инфекция. 1 връзка не се държи само на секса

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 0f25581f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   ... мозъчната девственост е най-страшна... или безмозъчната...
Мисля да пусна нова тема: "Девствени до гроба"!

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: a2eaa9b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   мисля да пусна нова тема :спала с половината град, или :бройкаджия съм. ;май ти си безмозъчен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 ден
hash: 0f25581f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   @30, нещо не те разбрах!
Не виждам връзката с половината град!? С броенето също...
Не ми отговаряй - имаш достатъчно други проблеми.

 
  ...
преди: 9 години, 1 час
hash: 4427ab854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Това е немислимо за днешно време. Малко хора се осмеляват да сключат брак, всичко е безпаричие и скъпотия. То и това е причина населението да намалява, не толкова емиграцията. Сигурно и други хора са го забелязали. Балканското население намалява и причината е Западна Европа. Тя и Русия е от Изток, ама населението им се е увеличило с 3 млн. за няколко години, защо? Защото не слушат марионетките от Брюксел. Колко е положително това членство в ЕС. Аз още търся положителното. Само ни забраняват и ни карат да бъдем толерантни към всичко отрицателно. Да търпим циганите и политиците, а полицията да налага измъчени български граждани. Какво ли ще бъде тука след 20 години. Хора се самозапалват заради тежък живот, а това дори в Африка го няма! Не искам да бъда черноглед, просто виждам лошото и няма как да си казвам хубаво е.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a303c091d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   аз съм момиче и съм девствена на 17 съм и според мен секса след брака не е отживелица

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a2eaa9b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   нямам проблеми, объркал си се... ;много хора все още го правят, но имат ценностна система. ;мозъчна девственост звучи тъпо, това си е личен избор, 31 не разбрах какво ти влиза в работата този избор или ценностна система.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 65e447727f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Пак ли сакралната тема?
Номер 14, не знам дали си старомодна, но определено си гнуслива.
Когато приемеш един човек и го желаеш, не мислиш за половите му органи като за нещо мръсно. И Изобщо приемеш ли някого с цялата си същност, няма неща, от които да те е гнус. Ясно ми е че си все още девствена, затова ти е простено да мислиш така. :D
В днешно време не знам как си представяте брак без секс преди това, но на мен ми звучи повече от притеснително. И е огромна лъжа да си мислят някои от вас, че секса не е важен. Ако в една връзка не си пасваш с партньора, останалото се изчерпва доста бързо, на каквото и ниво да е. Имала съм достатъчно партньори, за да мога да дам ясна и адекватна оценка по въпроса. Не се заблуждавайте с глупости и отживелици. Живеем в 21-ви век и е смешно да се надяваме някой мъж да ни носи на ръце, за това че сме се омъжили девствени. Ще си начеше егото за малко и до там. Живейте в реалността, а не в приказките.

Аннабел

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a2eaa9b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   н35 една връзка не се държи само на секса.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 65e447727f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   36, аз не казах, че секса е всичко в една връзка, а, че е едно от най-важните неща.
Ще дам пример. Започваш да изпитваш силни чувства към някого, допадате си емоционално, интелектуално и т. н., стигате до секс и... нещата не се случват. На него да речем му е много малък, или е неопитен, или пък няма желание да разчупи от стереотипа и има куп предразсъдъци, или е гнуслив за определени неща. Тогава какво се случва? Стоим известно време незадоволени, изнервени и си скапваме иначе прекрасните отношения. Започват изневери или пък обратното. Подтискаме реалните си желания и неудовлетвореността е на лице. Кому е нужно това и то в днешно време?
Допадането в сексуално отношение е рядко явление, също като любовта. Нещата се усещат веднага и или се получават, или не. Това е. Друг е въпроса вече кой на какви компромиси е готов и дали е готов. Но ако говорим за това да правиш компромиси със себе си, на мен ми идва в доста повече и такава връка не ме устройва. Но всеки преценява за него си. Аз само изказах своето виждане по въпроса.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0d4b6e8df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Поне мъжът не трябва да е детствен - да знае какво прави и да си обучи жената както той си иска.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bf02ba17b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Няма грам значение дали си девствен или не. И все пак: Девствен партньор - не мерси. Да се учим заедно ли? Може ли да се омъжа и тогава да разбера, че свършва бързо или е дърво или не ми допада?
Секса не е маратон, но си иска двама, които да си паснат.
Това, че масово хората не се отпускат и го правят както сматат, че трябва, а не както усещат, че искат е проблем.
Момчетата гледат твърде много филми. Господа, секса не е порно. Не умираме от кеф да ни плющат.
Дамите гонят нереалистичен модел на угаждане, за да му е кеф.
Ми накрая винаги един не свършва.
Да опознаеш партньора си означава да му се довериш. Да му дадеш и да изискваш да получиш. Да не те е срам от него. Да желаеш него. Това няма нищо общо с брака и дали си девствен.
А първата брачна нощ - твърде уморителен е глупавия брачен ден, та тази нощ да бъде изцедена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker