За жените уролози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За жените уролози
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 8485 пъти
Не мислите ли, че не е редно да има жени уролози и, че тези жени са первезни. от толкова много медицински специалности да изберат точно тази- струва ми се много съмнително, а освен това те са като монтъор без кола, тъй като никога не могат да разберат мъжките проблеми, защото нямат такива, а и нямат тези органи. Струва ми се неуместно и отвратително мъж да се съблече пред напълно непозната жена която да му опипва пениса и тестисите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: a595e4f295
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Така както има мъже-гинеколози, има и жени-уролози. Това са просто лекари и няма нищо перверзно в човешкото тяло - просто са специализирали в тази област и така както зъболекарят не иска да прави орална любов с теб, така и уроложката не се интересува от теб като мъж.
От опит мога да кажа, че дори често мъжете гинеколози са по-добри, макар че действително нямат органите, които са обект на професията им - просто може би и за това са по-внимателни, отнасят се с повече разбиране.
Освен това няма начин да няма и жени уролози, защото и жените имаме нужда от уролози - урологията е наука за отделителната система и между другото се занимават с мъжките полови органи, така както кожните лекари се занимават и с венерически болести, но не това им е основната специалност.
Например и жените имаме пикочни канали, бъбреци и така нататък и уролозите ни лекуват. Аз като жена също съм ходила на уролог.
И в крайна сметка ако не ти се ходи на лекарка-уролог, отиди на мъж. Имаш избор. Аз дълго ходих само на жени-гинеколози и също беше добре докато случайно не попаднах на мъж и действително в началото изпитваш неудобство, но се свиква, защото половият ти орган също е орган, може да боледува, а е и много важен с цел възпроизводство. Какво толкова перверзно има в него не разбирам. Научи се да обичаш и уважаваш човеското тяло, защото проблемът е не в лекарите, а в твоето отношение към органите ти.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a9750515c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми то по тази логика, щом има лекари, които са избрали баш хирургията, значи, че ги влече касаплъка и са перверзни серийни убийци.

Това си е работа като всяка друга и все някой трябва да я върши, без значение дали е мъж или жена. Важното е да е добър в това.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4848b3cd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Това са лекари и няма нищо нередовно в това!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 08286f25b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, за мъжете гинеколози нещо да кажеш? Ами по тая логика и той няма яйчници и цикъл, та как да знае на мен какво ми е? Не разбрахте ли, че когато човек е добър специалист няма значение мъж ли е жена ли е. Важното е да си разбира от работата и да ти помогне. А ако чак толкова те притеснява някоя кака да те опипва, ами ходи при мъж. Лично аз съм била при гинеколог мъж и нямаше никакви проблеми. Човекът беше много мил и внимателен. Обаче предполагам в твоя град няма само 1 лекар, така че винаги можеш да решиш при кой да си запишеш час. И повярвай ми, тези жени не работят това защото са перверзни. Представи си една такава лекарка с 25 годишен стаж! На жената отдавна и е писнало да гледа и го приема просто като част от работата. Точно както и мъжете гинеколози не изпитват никакво сексуално влечение към пациентките си. За тях това си е просто работа като всяка друга.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6a47b43591
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Както има мъже гинеколози- така има и жени уролози. Лекарите нямат сексуални увлечения към пациентите си, а и не би трябвало. Пред лекарите се събличаме и така нататък, но всичко опира до здравето ни. Не трябва да се срамуваме от тялото си, без значение дали ни преглежда мъж или жена. Те са много добре запознати с човешкото тяло, виждали са какво ли не и не смятам, че това, че даден лекар се занимава по-конкретно с половите органи трябва да се свързва със сексуално привличане- това са органи като всички останали! А твърдението ти, че например жените уролози не могат да те разберат, поради това че нямат пенис е много грешно! Както казах лекарите отлично познават анатомията и всичко свързано с органите ни. А ако все още се притесняваш от това жена да те преглежда просто отиди при мъж и все пак не трябва да се срамуваме от лекарите- тяхната работа е да ни помагат :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 27ec173824
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не ми се мисли какво ти е мнението за анатомо-патолозите и ветеринарите, акушер-гинеколози.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f349e820f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мнението, което имаш е абсолютно абсурдно, без да се обиждаш. Професията, която човек избира, се базира на неговите предпочитания и професионални интереси. Надали някоя жена ще учи 6 години медицина и после ще специализира още 5, само защото е перверзна... Урологията е специалност, която се занимава главно с отделителната система, а до колкото знам- и жените разполагат с такава. За гинеколозите важи същата история- да не си мислиш, че някой мъж е станал гинеколог само, защото е искал по цял ден да гледа голи и разсъблечени жени. Мъжете гинеколози се занимават ЕДИНСТВЕНО с болести на женската полова система, това също ли е странно и перверзно? !

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f6e609c107
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

9.   Авторът е на около 13 г, сега навлиза в пубертета и разсъждава така. Не му се сърдете. Като порасне малко, ще си промени мнението.
Мен повече са ме гледали мъже гинеколози и май има нещо вярно в това, че са по-добри специалисти. Може би точно защото не изпитват симптоми и учат повече, за да разберат по-добре

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c6f0fb8878
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бил съм на преглед и при мъж и при жена уролог. Чудно защо но лекаря въпреки, че от личен опит познава чувствителността на тестисите ми ги мачка като че ли са топки за тенис. Жената си беше много по-внимателна и в опипването на простатата ми... да си призная, беше си и приятничко. хе хе хе

П. С. А за логиката ти, че щом няма пенис не може да ти го лекува, защото не го познава хммм То и ти нямаш акъл ама се опитваш да мислиш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9336ea2d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Що за глупави разсъждения! Уролози, гинеколози, какво от това дали са жени или мъже!? По принцип жени-уроложки се срещат много рядко, просто тази специалност не привлича младите лекарки, за да я специализират. Вероятно има и изключения, но в моя град - едни от най-големите областни градове в България, уроложки няма, а уролози - доста!
По същата логика би трябвало детските лекари (педиатрите) също да са само жени, но не е така. Или съдебните лекари и патоанатоми да са само мъже, но има и много съдебни лекарки и патоанатомки, на които хич не им пука от трупове.

Виж ако сме тъпа ислямска държава, мъж акушар-гинеколог не може да съществува или жена уроложка!

д-р Ох Боли

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8ec1ef188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10 мерси подобно колега

Номер 9 автора е на 23 години.



Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker