Омръзна ми постоянно да се заглежда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омръзна ми постоянно да се заглежда!
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2801 пъти
Здравейте, започвам направо към проблема. С приятеля ми сме заедно от много време и от както сме тръгнали той постоянно се заглежда по други жени без значение, че аз съм до него и му говоря нещо например. Сега ще си кажете това е нормално всеки го прави.. Да, така е напълно съм съгласна, но неговото минава всякакви граници! Няма значение къде сме отишли дали на море, на кино, по магазините, на заведение или просто се разхождаме мине ли някое момиче по симпатично или не чак толкова той не просто поглежда, той се втренчва в нея за няколко минути... Да не говорим ако въпросното момиче например е в кафето, в което сме или някъде от където може да я гледа/наблюдава. Случвало се е и изобщо не е приятно през две минути да търси с очи момичето, което после гледа по още десет минути и така докато не си тръгнем... Примерите са адски много, постоянно, всеки ден. Няма място където да отидем и той да не направи същия номер и по сто пъти да се обръща по едно и също момиче.... Просто това ме дразни! И аз се заглеждам, например минава някой симпатичен мъж и го поглеждам просто да го видя и това е! За какво ми е да го търся например къде е седнал и така нататък? Обичам го, но това много ми тежи. Искам съвет от вас, защото не мога да споделя с приятелка.. Като си говорим, те винаги казват, че техните не се заглеждат или ако го направят е много рядко... Благодаря много! Надявам се модераторите да публикуват историята, наистина имам нужда от съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5fcc06c442
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен в случая си напълно права, защото е досадно най-малкото, отделно те излага така. И аз нямам нищо против, мъжът ми също непрекъснато „сканира“, но когато се увлече си имам няколко израза под ръка. Най-обича да гледа като кара кола и е спрял на светофар например. Глупавото е, че гледа дори доста грозни жени, но оценя някаква част от тялото им по достойнство, но чак така като при твоя човек не ми се е случвало. Нека гледат мъжете, лошо няма, но си има и граници. Задължително говори с него без излишни емоции и особено ако се обръща в заведение по толкова очеваден начин - взимаш си чантичката и се махкаш. Има елементарни обществени правила, които всички трябва да спазваме. Не става дума тук за ревност от твоя страна, а човекът просто не си знае границите и излага и себе си, но и теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 30cfda4495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм жена и мнооооого ти се чудя какво му обичаш на този дроб, сигурно най-голямото му качество да се вторачва в хората

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c242fb6b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Зяпай мъжагите както той прави с момичетата и да го видиш. Направи това което и той прави. Прави го постоянно. И когато ти направи забележка му обясни. Кажи му да не гледа момичетата така и ти няма да гледаш мъжете така и всичко ще е окей. ;))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4efb5adc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста грозно е. Аз ако имах приятелка никога не бих и причинил това неуважение. Поне да се заглежда деликатно и бързо. Той сякаш демонстративно го прави. Може би иска да ти каже нещо. Не те заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 575c8e8063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Освен че по този начин показва неуважение,това би трябвало да ти говори че при удобен случай този мъж ще ти изневери,и моят беше такъв просто си попаднала на женкар!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bee32171c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Комплексaр. A ти що дириш с тоя?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f6264b6679
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Говори с него. Наистина не е приятно. Говори с него сериозно и ако продължава му тегли една майна и си намери по-уважително момче.
Или бъди с него въпреки това. Ти избираш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c340f97c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Така хич не е приятно и ти си заглеждаи кажи му например виш този колко е хубав или нищо друго ако те ревнува начи те обича и говори с него да не се оглежда толкова мн и ако не те слуша остаи го акъла му да доди

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5994f62164
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е от мъничките нещица, които ни показват много. Да зяпаш е невъзпитано дори да си сам. Когато си имаш обувки, не гледаш по витрините... освен ако обувките не са ти страст. Явно жените са му страст. Което трябва да събуди въпроса наистина ли е просто зяпане или прераства и в друго. Или е мега женкар, или те има за даденост и затова не те уважава достатъчно. Ако искаш да бъдете заедно, покажи, че не си даденост

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker