Асексуалност при момиче на 19 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуалност при момиче на 19 години
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2965 пъти
Здравейте, заглавието говори всичко. Момиче на 19 години, имам приятел от 3 години, а сме правили секс за толкова време около 7 8 пъти, но... аз не усещам нищо. Ще кажете.. да ти имам проблемите, но.. как да ви обясня.. искам да усетя удоволствието с най-близкия си човек.. да бъдем контактни и да показваме любовта си един към друг и по този начин. Гадно ми е, разбирате ли. Когато приятелка ми разкаже колко вълнуващ е бил секса с гаджето й... Когато гледам филм и хората са щастливи при този контакт..
Никога не съм се възбуждала истински.. Имам желанието и съм страстна, само когато се натискаме.. така да се изразя. Но съм го правила с приятеля ми и заради него и защото всеки път просто се надявам да се изкефя на макс.. да почувствам истинската тръпка.
Това е част от живота, която трябва да се почувства истински, а при мен просто няма никакво усещане, дори и не чувствам, че го правим... Така. За да избегна излишни и досадни коментари от сорта, че не му е голям или "с мен ще изпиташ всичко, не се тревожи".. Наслушала съм се на такива глупости. НЕ Е в това проблема. В мен е и не знам хормонален ли е проблема и дали има нещо от сорта на виагра за жени, колкото и зле да звучи това.
Но мисля, че имам нужда да се насладя и да се отдам на приятеля си с цялата си любов. Гадно ми е, хора.. Благодаря предварително за отделеното време, да прочетете историята ми и съветите, които евентуално бихте ми дали ;) Всичко добро на всеки един от вас...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: fbf12fe672
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Първо, ти не пишеш дали мастурбираш, изпитваш ли удоволствие при мастурбация?
Да, няма да навреди да си провериш хормоните, но е малко вероятно да е от това. При теб нещата са най-вече на психическа основа и, че си си повярвала, че си асексуална. При жената сексуалното удоволствие нараства с времето, развива се сексуалността, не е толкова плод на хормона. Ти без сама да мастурбираш и да откриеш какво ти харесва, няма да се получи. Обърни внимание на клитора си, купи си вибратор ако ти липсва техника и сама усети първо себе си, а после заедно с партньора повторете. Не усещаш нищо и защото не си възбудена, той не е обърнал внимание на клитора ти, а самата вагина не е толкова чувствителна. Прави ли ти орална любов? Ако не - нека опитате и с това. При много жени и вибраторите, вибро яйца и тем подобни помагат.
Няма лошо човек да е асексуален, но ти явно не искаш да си и си заслужава да се бориш. Обърни се към психолог ако идваш от консервативно или проблемно семейство

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: af94e54bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Млада си още и неопитна. Женската сексуалност се развива с времето и обикновено към 30-тата годишнина се изпитва пълно удоволствие. Отделно, съвсем не е задължително да ти е най-хубаво с човека, който обичаш най-много. Сексуалното привличане и любовта са съвсем различни усещания. Не слушай приятелките си - повечето преувеличават и се хвалят. Не спирай да правиш секс и не се осакатявай занапред. Удоволствието ще дойде само.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5404ab0db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Може би не можеш да се възбудиш достатъчно. Сигурна ли си, че приятеля ти те привлича? Аз съм г/д на твоята възраст, правила съм секс 3 пъти, не съм имала сериозна връзка, но проблема е, че просто двете момчета, с които съм била, не можаха да ме възбудят достатъчно. Първо, че осъзнах, че не сам е привличали толкова по начало, пък какво остава за това, че не знаеха как да възбудят момиче - много бързаха и двамата, някакво грубо такова, няма страст, няма нежност, нищо просто. А мастурбирам иначе, сама си доставям удоволствие. Чудя се кога ли ще срещна някой, с който да ми хареса.. Аз по принцип и трудно се привличам от момче. Имам сексуални фантазии много, ама пък с този сигурно никога няма да си легна :D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0ced235e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Още си малска, обикновено секса при жената се услажза между годините 21-26. Може и размерът да има значение при теб или да си обратна

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c3fd35e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предполагам, че никога не си мастурбирала. Което пък е рядко срещано, и може би затова не си все още готова. Явно си имала предразсъдъци от ранна възраст и си "ръждясала" образно казано :)
Щом си страстна когато се натискате, значи не си асексуална.
Щом имаш желание и не си се предала ("аз съм си такава"), рано или късно ще те сполети сексуалното удоволствие.
Обърни внимание на клитора си. Опознай го. Вземи си вибратор (за клитора) и се позабавлявай сама. Всичко е в главата. Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c3fd35e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Предполагам, че никога не си мастурбирала. Което пък е рядко срещано, и може би затова не си все още готова. Явно си имала предразсъдъци от ранна възраст и си "ръждясала" образно казано :)
Щом си страстна когато се натискате, значи не си асексуална.
Щом имаш желание и не си се предала ("аз съм си такава"), рано или късно ще те сполети сексуалното удоволствие.
Обърни внимание на клитора си. Опознай го. Вземи си вибратор (за клитора) и се позабавлявай сама. Всичко е в главата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d04ae601a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ама че глупости. Просто момчето не те задоволява.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7f89defa1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да го правите по-често. Ако можете всеки ден или поне 2-3 пъти седмично. С 7-8 пъти няма как да ти стане приятно. Аз го правих приятели ми над 6 месеца, за да изпитам удоволствие. А и трябва и заради него да го правиш... За 3 години толкова малко, колкото и да те обича ще му писне и ще си намери друга. Не трябва да мислиш само за твоето удоволствие. Ако го обичаш му доставяй удоволствието да прави секс с теб, а след време като спреш да мислиш дали ти е приятно изведнъж ще свършиш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1e08fbfa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   За мастурбацията е точно така. Само на мен ли ми направи впечатление, че за три години са правили секс 7-8 пъти?! Ако е вярно, как точо ще се желаете страстно и ще имате щастлив сексуален живот? Та вие дори не може да се напаснете така и не познавате тялото на другия.
Аз в някои мои страстни връзки съм правил секс над 10 пъти за 1 ден. През малките часове няколко пъти, сутринта отново, през деня още няколко и вечерта още няколко пъти. Тоест за 24 часа съм правил повече секс отколкото вие за 3 години и тя искаше повече от мен. Хората са с различна сексуалност. Някои искат често, други рядко и.т.н. Важното е да намериш човек със сходна сексуалност на твоята, не само като желание и честота, ами и подобни виждания. Иначе не е възможно във връзката да има щастлив сексуален живот. Но за начало, първо опознай добре себе си, тялото си, сексуалността си, желанията си и едва тогава ще можеш да прецениш, с кой ще си паснеш в сексуален аспект.

K-Man

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker